• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بحث ایده شد یاد بیوگاز افتادم
شاید کسی باشه که این حرفا به کارش بیاد
اگر زباله تر یه جا دپو بشه در اثر حمله میکروباکتری ها بعد از چهل روز مخلوطی از چند گاز تولید می کنه که یکی از اونها متان هست که طی فرآیندی تسویه می شه و فقط متان می مونه که با این گاز هم میشه نیاز حرارنی رو تامین کرد هم نیاز الکتریکی رو
علاوه بر این در شروع این پروسه تفکیک زباله رو داریم که هم مزایای اقتصادی داره هم مزایای زیست محیطی
اینم گفته بشه که بزرگترین استفادکنندگان این روش تو دنیا هند و چین هستن که صتایع و منازلشون علاوه بر تولید انرژی خودشون، مازاد انرژی تولیدی رو به دولت می فروشن

درست مي فرماييد. كلا انواع مواد بيولوژيك اين قابليت رو دارند. تو بعضي از روستاهاي خودمون از مدفوع دامها و حتي انساني در چاله هاي مشخص استفاده مي شه و حتي به روش خيلي ساده تا بيوگاز گرفته بشه. اما به عنوان يه منبع انرژي در مقياس تامين كننده انرژي لازم مثلا براي يه نيروگاه توليد برق مقياس كوچك، مسلما روش هاي پيشرفته و تجهيزات مرتبط لازمه كه توجيه هاي اقتصادي خاص خودش رو داره و بايد بدقت مطالعه بشه. با اين حال شخصا به انرژي خورشيدي و انرژي باد بيشتر علاقمندم كه هر دوشونم نياز به سرمايه گذاري هاي عظيم ميليارد دلاري دارند.

ما دو سال پیش خودمون رو جر دادیم سر این بیو گاز با بنیاد مستضعفان صحبت کردیم با 2-3 جا دیگه صحبت کردیم شمال کلی جلسه گذاشتیم با استانداری و .... همه میگفتن به به و چه چه طرح توجیهی بدین ما هم یه بار یادم نیست برا کجا بود مجانی طرح توجیهی دادیم رفتن که به ما خبر بدن (امت دو دره باز ایرانی) همون اطلاعات ما رو مناقصه کردن گذاشتن هر چی شرکت دره پیت بود اومد مثلا عزت گذاشتن ما رو هم دعوت کردن تو مناقصه ، ما تو فنی اول شدیم (حالا هیچکدومشون نمی دونستن فنیش چیه :) ) تو قیمت سوم دادن اولی پولارو گرفت خورد هنوز داره میزنه واسشون از اون به بعد هر کی اومد گفت سلام گفتیم قرارداد میبندیم بعد علیک سلام :cool:
اینم از مملکت ما، شما چیزایی که تو مملکتای دیگه میبینی اصلا فکر نکن اون بیاد تو ایران چقدر خوب میشه چون بیاد تو ایران همه در حد تیم ملی اطلاعات دارن راجع به اون کار و همه هم ماشا... کننده هستن میرن گند میزنن به کار و ایده و ....، الان شما برو ترکمنستان عشق آباد انقدر ایرانیا اونجا گند زدن میری میگی سلام من ایرانیم میگه اصلا برو این دور و ورا پیدات نشه دیگه(برای کار گرفتن) ، عراق همینطور ، همه جا رو ماشا... آباد کردن این بعضی از این ملت کوته فکر ما، فکر نکرده اگر کار خوب کنه کار بعدی رو هم میتونه بگیره. ولش کن انقدر دلم پره که چیزی نگم بهتره.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسين آقا صبح اول وقتي داري ميري رو فاز منفيا!!! نداشتيم داداشم. بيكاري واسه آدماي پركار يه معني ميده، واسه آدماي معمولي و يا كم كار هم معنياي ديگه ميده. خب گمونم منظورت از بيكاري، كم رونق شدن معاملات و بده بستوناس. ايشالا توكل بر خدا رونق بگيرن. ببينم تو بقچم اگه چيز بدرد بخوري بود بگم بري سركار مشغول شي جوون. خوب نيس از حالا اداي پيرمردا رو در بياري!!! :D

نه والا کلا کار رو من فعلا بوسیدم گذاشتم کنار، یعنی من الان اینجوری فکر می کنم که با شرایط الان کار نکنم بهتره ، به جر یه سری کارای خرد و کوچیک که بخوام خودم انجام بدم و شرکایی که تو کارای مختلف دارم که اونها هم خودشون دارن کار میکنن (متخصصن) ما هم بحث فاینانسش رو انجام میدیم)
وگرنه الان شرایط بسیار بدی شده واقعا، مسئله اعتبار فقط تو نت نیست بیرونم همینه تازه 100 درجه بدتره! چون شما طرف رو میبینی دفتر و دستک و قرارداد و فرداش غیبش میزنه!
اداره جات دولتی هم که هیچکس پول نمیده مگر اینکه شیرینی بدی تپل!
آدم واقعا افسردگی میگیره.

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
ما دو سال پیش خودمون رو جر دادیم سر این بیو گاز با بنیاد مستضعفان صحبت کردیم با 2-3 جا دیگه صحبت کردیم شمال کلی جلسه گذاشتیم با استانداری و .... همه میگفتن به به و چه چه طرح توجیهی بدین ما هم یه بار یادم نیست برا کجا بود مجانی طرح توجیهی دادیم رفتن که به ما خبر بدن (امت دو دره باز ایرانی) همون اطلاعات ما رو مناقصه کردن گذاشتن هر چی شرکت دره پیت بود اومد مثلا عزت گذاشتن ما رو هم دعوت کردن تو مناقصه ، ما تو فنی اول شدیم (حالا هیچکدومشون نمی دونستن فنیش چیه :) ) تو قیمت سوم دادن اولی پولارو گرفت خورد هنوز داره میزنه واسشون از اون به بعد هر کی اومد گفت سلام گفتیم قرارداد میبندیم بعد علیک سلام :cool:
اینم از مملکت ما، شما چیزایی که تو مملکتای دیگه میبینی اصلا فکر نکن اون بیاد تو ایران چقدر خوب میشه چون بیاد تو ایران همه در حد تیم ملی اطلاعات دارن راجع به اون کار و همه هم ماشا... کننده هستن میرن گند میزنن به کار و ایده و ....، الان شما برو ترکمنستان عشق آباد انقدر ایرانیا اونجا گند زدن میری میگی سلام من ایرانیم میگه اصلا برو این دور و ورا پیدات نشه دیگه(برای کار گرفتن) ، عراق همینطور ، همه جا رو ماشا... آباد کردن این بعضی از این ملت کوته فکر ما، فکر نکرده اگر کار خوب کنه کار بعدی رو هم میتونه بگیره. ولش کن انقدر دلم پره که چیزی نگم بهتره.

من این بیو گاز رو خودم می خوام در کنار پتل خورشیدی برای تامین انرژی یه نوع گلخونه استفاده کنم
اون گلخونه هام یه سری سازه ارزون هستند که با لوله های پی وی سی ساخته میشن
این گلخونه ها رو مدل آمریکاییش رو دیده بودم و یه خاطر شلوغی کار بی خیالش شدم ولی این بار که دیدم تو همین آنتالیا که همه فکر می کنیم فقط توریستیه چه توت فرنگی دارن تولید می کتن باز فکرش افتاده تو سرم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من این بیو گاز رو خودم می خوام در کنار پتل خورشیدی برای تامین انرژی یه نوع گلخونه استفاده کنم
اون گلخونه هام یه سری سازه ارزون هستند که با لوله های پی وی سی ساخته میشن
این گلخونه ها رو مدل آمریکاییش رو دیده بودم و یه خاطر شلوغی کار بی خیالش شدم ولی این بار که دیدم تو همین آنتالیا که همه فکر می کنیم فقط توریستیه چه توت فرنگی دارن تولید می کتن باز فکرش افتاده تو سرم

سپول گلدون چینی میخری؟ به کارت میاد؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ايده شماره 1:
يه فيلمنامه نويس حرفه اي پيدا كنين، يا تهيه كننده اش بشين و يا از تهيه كننده فيمش حمايت مالي كنين و در مقابل، كل امتياز تبليغاتشو بگيرين. مثل فيلمايي تو مايه هاي قلب يخي، يا كارايي كه اين نابغه طنز كشورمون انجام داده و داره ادامه ميده. منظورم قهوه تلخ اثر مهران مديري عزيزه.

* در مورد مهران مدیری من شنیدم که جایزه ها رو نداده و از این جور مسایل حالا نمی دونم راسته یا نه ولی میگفتن برای همینم بهش مجوز نمیدادن که بقیش رو بسازه.

* کسی که چنین ریسکی میکنه و میاد یه فیلمنامه رو میخره که بعد رو بحث تبلیغاتش بتونه سرمایه اولیه رو زنده کنه و سود هم ببره باید عاشق فیلمسازی باشه که اگر سریال یا فیلم مورد استقبال قرار نگرفت برنگشتن سرمایه اولیه و سود هم براش مهم نباشه. و معمولا سرمایه گزارها اینجوری نیستن.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
* در مورد مهران مدیری من شنیدم که جایزه ها رو نداده و از این جور مسایل حالا نمی دونم راسته یا نه ولی میگفتن برای همینم بهش مجوز نمیدادن که بقیش رو بسازه.

* کسی که چنین ریسکی میکنه و میاد یه فیلمنامه رو میخره که بعد رو بحث تبلیغاتش بتونه سرمایه اولیه رو زنده کنه و سود هم ببره باید عاشق فیلمسازی باشه که اگر سریال یا فیلم مورد استقبال قرار نگرفت برنگشتن سرمایه اولیه و سود هم براش مهم نباشه. و معمولا سرمایه گزارها اینجوری نیستن.

نگفتم، تازه اول دردسر آقای مدیری شروع شد:

شکایت از تهیه کنندگان سریال قهوه تلخ کلید خورد

حالا یکی استارت بزنه بقیه هم میریزن شکایت میکنن.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یکی از بچه ها تاپیک زده بود که تو تهران مال مغازه الان این قیمته و فلان و روز قبلشم با یکی از بچه ها مشورت داد که تو فرمانیه دارن یه پاساژ خوب میزنن این شد که تصمیم گرفتم یه پرس و جو راجع به مگامال و تهران مال و اون پاساژ در دست احداث بزنم ببینم میشه سرمایه گذاری انجام داد یا نه؟

به هر حال میام اطلاعات دقیق تر رو میزارم.

فعلا نظرم رو مگامال بیشتره چون شهرداری توش مشارکت کرده.

Welcome to the MegaMall.ir

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
حسین هیچ کاری نمیشه کرد با 412 تا
i393147_tafakor.gif
خودتو خسته نکن

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31
سلام

در تاریخی که تاپیک ایجاد شد یعنی 10 نوامبر 2009 خیلی از دوستان با نیت خوب و به قصد مشورت پست دادن ولی خب بعضی از .... هم فکر کردن تاپیک خالی بندیه و شروع به اذیت و توهین کردن که نمونش رو تو صفحات تاپیک میتونید ببینید، امروز داشتم فکر میکردم که شاید درست نباشه من این مسایل رو اینجا مطرح کنم، من هم تو این مدت دوستای خوبی رو در اینجا (محیط مجازی) پیدا کردم و البته در محیط واقعی هم دوستان زیادی رو پیدا کردم که نقش شریک برام دارن و از برادر به من نزدیکترن.

در زمان استارت تاپیک یعنی در سال 2009 این سوالات مطرح شد:

1. سرمایه گذاری در مسکن.
2. مغازه بگیری و کار کنی.
3. خرید و فروش دلار .
4. بساز بفروشی .
5. سرمایه گذاری در فرکس و بورس ایران.
6. خرید تلویزیون از بانه و لوازم خانگی و ....
7. زدن پیتزایی و رستوران .
8. سرمایه گذاری در اینترنت و سایت و ....
9. زدن صندوق قرض الحسنه و ارائه وام.

بعد بین سال 2009 تا 2011 و قبل از افزایش قیمت دلار و تحریمها این کارها انجام شد:

مورد 1 رو کامل انجام دادم هم خرید کلنگی و هم ساخت و هم شریک شدن در ساخت و هم ساخت و فروش و اجاره.
مورد 2 رو انجام ندادم البته کارایی پیشنهاد شد ولی به علت مشخص نبودن میزان ریسک انجام نشد.
مورد 3 رو انجام دادم البته بیشتر به صورت سرمایه گذاری خارجی بود.
مورد 4 در مورد 1 توضیح کامل داده شد.
مورد 5 قسمت بورس انجام شد که بسیار سود ده بود البته نه به اندازه ملک.
مورد 6 انجام نشد.
مورد 7 به صورت شراکتی انجام شد.
مورد 8 انجام شد.
مورد 9 قسمت دوم در ارتباط با موارد خاص انجام شد.

در حال حاضر فقط کار ملک انجام میشه.

الان دوستان اگر سوالی داشته باشن من در خدمت هستم و میتونم با توجه به آدمایی که دور و برم هستن اطلاعات درست بگیرم بدم ضمن اینکه خودمم تو بازارهای مختلف آپدیت میشم.

موفق باشید و همیشه سربلند

پ.ن: چجوری میشه پست اول رو در صفحه اول تو تمام صفحات گذاشت؟ (اینایی که گفتم رو تو صفحه اول تکمیل کنم که تو تمام صفحات باشه)

خودتو اذیت میکنی چرا؟ ا کسی که اینقد پول داره که دیگه وقتشو نداره بیاد اینجا داستانسرایی کنه و مخ دیگرانو گاری بگیره...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خودتو اذیت میکنی چرا؟ ا کسی که اینقد پول داره که دیگه وقتشو نداره بیاد اینجا داستانسرایی کنه و مخ دیگرانو گاری بگیره...

شاید باورت نشه ولی الان خیلی بیشتر از عنوان این تاپیک پول دارم ولی هم وقت داستانسرایی دارم و هم وقت اینو دارم که بیام اینجا مخ دیگران رو کار بگیرم فقط باید بلد باشی که پولت رو چجوری مدیریت کنی که نه خودت رو درگیر مسایل خیلی ریز کنی و نه صبح تا شب دنبال پول باشی البته به روش کاری و نوع مدیریت خیلی ربط داره.
ممکنه یکی دوست داشته باشه دفتری بزنه و با سرمایه خودش بخواد کارایی بکنه که صبح تاشب اینور اونور بدو بدو کنه و البته بگم به آدمایی که دور و برتون هستن هم مربوط میشه،باید به هر حال تو کار باشی و یا موقعیتش رو داشته باشی که بفهمی من چی میگم.

بزار یه مثال برات بزنم که بهتر متوجه بشی: (مثال واقعی)

دو نفر رو در نظر بگیر با حجم سرمایه یکسان و در یک سطح تجربه ، این دو نفر با هم تصمیم میگیرن که بخشی از سرمایشون رو بزارن تو ملک بعد از 2 سال :

یکیشون صبح تا شب دردسر داره و بدو بدو دنبال چک و دادگاه و ....
اما اون یکی ضمن اینکه سرمایش رو به افزایش هست میتونه مازاد بر سرمایش یه کارایی هم تو بحث خرید املاک تجاری بکنه

حالا چرا اینجوری شده؟

اولی خودش به تنهایی میخواسته همه کاراشو انجام بده و اعتقادی به کار تخصصی و گرفتن مشاور توی بعضی بازارها و استفاده از افراد با تجربه تر و ... نداشته و گفته خودم همه کارامو میکنم و نیازی هم به کسی ندارم رفته پول رو ریخته تو املاک مختلف و بصورت آماده خریده و اجاره داده الان همش دنبال وکیل و حکم تخلیه و چکای برگشتی و ....
اما نفر دوم که مثل نفر اول تجربه ای نداره ولی مشاور خوب داشته که قبلا این مسیر رو رفته بوده و کامنتا رو گرفته از افراد با تجربه و وارد و با توجه به روحیات خودش تصمیم گرفته به حرف دیگران و به اصطلاح گنده های بازار گوش بده و همین امر باعث شده که به افراد با تجربه تر برای هر موضوعی که خواسته توی اون موضوع سرمایه گذاری کنه معرفی بشه و به این صورت شده که در حال حاضر شرکا و افراد باسابقه ای به صورت شریک و مشاور اطرافش داره.

بسیار خوشحالم که در همین پی تی از بچه های با سابقه قدیمی و چند نفر از بچه های جدید با مرام با هم همکاری داریم و میتونیم یه کارایی رو با هم انجام بدیم که برای من هم تجربه خوبی هستش.

Last edited:
  • Like
Reactions: 919

mehrdadhadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من بابام نزدیک 30 ساله داره کار میکنه یعنی اندازه سن شما ! شرکت داره ماهی 6 7 تومن در میاره کل دارایشو رو هم بزاری 3 میلیارد میشه! اونوقت شما برفرض از 20 سالگی هم شروع کرده باشی از اولم که سرمایه نداشتی باید چند صد میلیونی جور میکردی که بزنی تو کار ماشین پس حداقل باید 7 یا 8 سال کار میکردی که تازه بزنی تو کار ماشین ! چجوری تونستی در عرض 10 سال 4 میلیارد پول بدست بیاری ؟ یعنی سالی 400 تومان سود خالص یعنی ماهی 33 میلیون تومان شما از همون شروع 20 سالگی سود کردی و هیچ مقداریشم خرج نکردی ! اینا با عقل جور در نمیاد مگه اینکه ارث بهت رسیده باشه که بحثش جداست !

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
با سلام
من بابام نزدیک 30 ساله داره کار میکنه یعنی اندازه سن شما ! شرکت داره ماهی 6 7 تومن در میاره کل دارایشو رو هم بزاری 3 میلیارد میشه! اونوقت شما برفرض از 20 سالگی هم شروع کرده باشی از اولم که سرمایه نداشتی باید چند صد میلیونی جور میکردی که بزنی تو کار ماشین پس حداقل باید 7 یا 8 سال کار میکردی که تازه بزنی تو کار ماشین ! چجوری تونستی در عرض 10 سال 4 میلیارد پول بدست بیاری ؟ یعنی سالی 400 تومان سود خالص یعنی ماهی 33 میلیون تومان شما از همون شروع 20 سالگی سود کردی و هیچ مقداریشم خرج نکردی ! اینا با عقل جور در نمیاد مگه اینکه ارث بهت رسیده باشه که بحثش جداست !

انشا... پدرتون 120 سال دیگه هم زنده باشن و کار کنن و سایشون بالا سر شما و خانواده محترم باشه، بعضی وقتا یه سری فرصتا و کارا هست که در سنینی که انسان قدرت ریسک بالایی داره براش پیش میاد و همونا میشه سرمایه آیندش، فرصتایی که از دید بعضیا دیوونگی محض محسوب میشه (الان یکی به من بگه بیا اون کار رو بکن میگم دیوونگیه) ولی انجام شد و خدا برامون خواست که رو حالت مثبتش بچرخه اگر خدا نمی خواست و منفی میشد من الان کنار خیابون نشسته بودم.

من 10 سال از پدر شما کمتر کار کردم تو این سن!

یه نکته رو هم مجددا میگم من وقتی به این سرمایه رسیدم یه سری کارا رو انجام دادم و با آدمایی مثل پدر شما کار کردم منتها صنفایی که کار کردم رقم سود و کارش متفاوت بود، در بعضی از صنفا به واسطه تغییر روند بازار 300% سود کردم ظرف یکسال و مشابه این زیاد کار انجام شد. (شکر خدا معتقدم و ایمان دارم که خدا برام خواسته و هنوزم کمکم میکنه و گرنه اعداد ارقامی که من سود میکنم یا به کلم میزنه که اونکار رو بکنم، چرا برای بقیه پیش نمیاد؟! و چرا اونا این کار رو انجام نمیدن) همیشه هم مثبت نبوده ولی وقتی منفی شده هم خدا رو شکر کردم، چون همیشه حمایتم کرده.

Last edited:

mehrdadhadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انشا... پدرتون 120 سال دیگه هم زنده باشن و کار کنن و سایشون بالا سر شما و خانواده محترم باشه، بعضی وقتا یه سری فرصتا و کارا هست که در سنینی که انسان قدرت ریسک بالایی داره براش پیش میاد و همونا میشه سرمایه آیندش، فرصتایی که از دید بعضیا دیوونگی محض محسوب میشه (الان یکی به من بگه بیا اون کار رو بکن میگم دیوونگیه) ولی انجام شد و خدا برامون خواست که رو حالت مثبتش بچرخه اگر خدا نمی خواست و منفی میشد من الان کنار خیابون نشسته بودم.

من 10 سال از پدر شما کمتر کار کردم تو این سن!

یه نکته رو هم مجددا میگم من وقتی به این سرمایه رسیدم یه سری کارا رو انجام دادم و با آدمایی مثل پدر شما کار کردم منتها صنفایی که کار کردم رقم سود و کارش متفاوت بود، در بعضی از صنفا به واسطه تغییر روند بازار 300% سود کردم ظرف یکسال و مشابه این زیاد کار انجام شد. (شکر خدا معتقدم و ایمان دارم که خدا برام خواسته و هنوزم کمکم میکنه و گرنه اعداد ارقامی که من سود میکنم یا به کلم میزنه که اونکار رو بکنم، چرا برای بقیه پیش نمیاد؟! و چرا اونا این کار رو انجام نمیدن) همیشه هم مثبت نبوده ولی وقتی منفی شده هم خدا رو شکر کردم، چون همیشه حمایتم کرده.

باسلام. مرسی دوست عزیز ایشالا خانواده شما هم سلامت باشند . ببین دوست عزیز من میگم واسه شروع هر کاری مثل همین کار ماشین شما باید یه نمایشگاه یا یه مغازه یا نهایت یه دفتر داشته باشی که بتونی کار کنی برای خرید این چیزا کم کم باید 5 تا 10 سال کار کنی تازه بتونی شروع به کار بکنی شروع به کار کردن هم اینطوری نیست که از اول ماهی 33 میلیون در بیاری ! در ضمن 10 سال پیش بهترین نمایشگاه های تهران عمرا همچین مبلغی رو در ماه در نمیاوردند ! در مورد کار ساختمان هم که کارپر سودی هست حداکثر سالی 100 درصد سود داشته باشه ! من که همچین اعداد و ارقامی با منطقم جور در نمیاد ..

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
باسلام. مرسی دوست عزیز ایشالا خانواده شما هم سلامت باشند . ببین دوست عزیز من میگم واسه شروع هر کاری مثل همین کار ماشین شما باید یه نمایشگاه یا یه مغازه یا نهایت یه دفتر داشته باشی که بتونی کار کنی برای خرید این چیزا کم کم باید 5 تا 10 سال کار کنی تازه بتونی شروع به کار بکنی شروع به کار کردن هم اینطوری نیست که از اول ماهی 33 میلیون در بیاری ! در ضمن 10 سال پیش بهترین نمایشگاه های تهران عمرا همچین مبلغی رو در ماه در نمیاوردند ! در مورد کار ساختمان هم که کارپر سودی هست حداکثر سالی 100 درصد سود داشته باشه ! من که همچین اعداد و ارقامی با منطقم جور در نمیاد ..

شما تاپیک رو مطالعه نکردی، من تو همین تاپیک زدم که تو بورس ظرف مدت 2 ماه 100% سود کردم، به موضوعات منطقی نگاه کنید همه چیز غیر ممکن است.

مثلا در مورد ماشین حق با شماست اگر شخصی فقط روی ماشین بخواد کار کنه خب بله عمرش رو میزاره تو این کار، ولی من روی یک صنف خاص سرمایه گذاری نکردم و به اصطلاح همه تخم مرغهام رو توی یک سبد نگذاشتم، مثلا اگر نوشتم سرمایه گذاری در خودرو این سرمایه گذاری مشارکتی بوده ولی با فردی که دارای اعتبار بوده و شخص معرف تضمینش میکرده و ... و چون به قول شما اون شخص تجربه بسیار بالایی داشته من باهاش مشارکت کردم وگر نه ، خودم به شخصه تجربه ای ندارم (واردات ماشین سود بالایی داشت که تو خودروهای گرونتر سودش بیشتر میشد)

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستانی که سرمایه نقدی دارن ، بدانید و آگاه باشید که یک شوک قیمتی در ملک و املاک در شهریورماه اتفاق خواهد افتاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا