• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 100 میلیون تومان چه کاری را توصیه میکنید ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
4 نفر دیگه هم هستن.که براش کار میکنن.
مجوز و محل برای خودشه.
70 میلیون برای خرید مجوز و تجهیزات(کامپیوتر و پرینتر و ...)
البته من از قیمت ارومیه خبر دارم که مجوز دفتر رو با تجهیزاتش حدودا 40-50 میلیون میفروشن.
یعنی مجوزش قابل خرید و فروش هست.تهران رو باید خودتون سوال کنین اون 70 میلیونم که گفتم قیمت حدسی من بود واسه مجوز و تجهیزات در تهران یعنی کسی که دفتر داشته و الان دیگه نمیخواد در این حوزه فعالیت کنه تجهیزات دفتر رو هم با مجوز یکجا میفروشه.که 4-5 تا سیستم هست چند نوع پرینتر و دستگاه پول شمار و اسکنر و دوربنهای امنیتی و ... پیشخوان و باجه های تلفن.
ساعت کاری از ساعت 8 صبح تا 2. بعد از ظهر هم با خودتونه که معمولا همه دفاتر تا ساعت 8 عصر باز هستن.
بعد شما لازم نیست ساعت 8 صبح برین دفتر .خلاصه 3 ماه حداکثر طول میکشه که روال کار دستتون بیاد.
خواهرت با چند نفر اونجا کار میکنه .ساعت کاریش چه جوریه برای خودشه؟70 میلیون برای چه چیزهایی

Last edited:

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
تایید میشه .
فعالیت دفاتر پیشخوان دولت به خاطر اینکه کم کم دولت داره اکثر کارهاشو الکترونیکی میکنه و مسئولیت ها رو میسپره به این دفاتر
در حال افزایشه . کاری است که معمولا در هر شهری و با هر ترکیب جمعیتی درآمد خودش رو داره .
هم درآمدهای جاری که از دست مشتری دریافت میشه و هم درآمدهای درصدی که از ادارات دولتی حاصل میشه .
یک نوع اعتبار هم محسوب میشه .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
4 نفر دیگه هم هستن.که براش کار میکنن.
مجوز و محل برای خودشه.
70 میلیون برای خرید مجوز و تجهیزات(کامپیوتر و پرینتر و ...)
البته من از قیمت ارومیه خبر دارم که مجوز دفتر رو با تجهیزاتش حدودا 40-50 میلیون میفروشن.
یعنی مجوزش قابل خرید و فروش هست.تهران رو باید خودتون سوال کنین اون 70 میلیونم که گفتم قیمت حدسی من بود واسه مجوز و تجهیزات در تهران یعنی کسی که دفتر داشته و الان دیگه نمیخواد در این حوزه فعالیت کنه تجهیزات دفتر رو هم با مجوز یکجا میفروشه.که 4-5 تا سیستم هست چند نوع پرینتر و دستگاه پول شمار و اسکنر و دوربنهای امنیتی و ... پیشخوان و باجه های تلفن.
ساعت کاری از ساعت 8 صبح تا 2. بعد از ظهر هم با خودتونه که معمولا همه دفاتر تا ساعت 8 عصر باز هستن.
بعد شما لازم نیست ساعت 8 صبح برین دفتر .خلاصه 3 ماه حداکثر طول میکشه که روال کار دستتون بیاد.

مرسی از توضیحاتت .ولی برام جالبه که من پرسیدم هیچ کس این مبالغو برای مجوز نگفت .اگه خودم بخوام برم دنبال مجوز نه اینکه از کسی بخرم آخه دیگه هر کسی باید برای خودش مجوز بگیره

دمن نظرت چیه؟

سعادت کوش؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
الان فعلا برای دفاتر مجوزی نمیدن.هر چند سال یکبار مجوز میدن.
مرسی از توضیحاتت .ولی برام جالبه که من پرسیدم هیچ کس این مبالغو برای مجوز نگفت .اگه خودم بخوام برم دنبال مجوز نه اینکه از کسی بخرم آخه دیگه هر کسی باید برای خودش مجوز بگیره

دمن نظرت چیه؟

سعادت کوش؟

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
گفتش شما برو مجوز رو بخر .
نگفت که برو دنبال گرفتنش .
باید بگردی کسی که آماده فروش مجوز باشه تو تهران یا کرج پیدا کنی .
اینهمه توضیح داد طفلک سرکار گذاشتن چیه بابا !!! خداییش دو مورد هیچوقت نمیتونن تصمیم بگیرن بموقع :
1 - پیرمردا
2 - خانم ها :D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اینهمه توضیح داد طفلک سرکار گذاشتن چیه بابا !!! خداییش دو مورد هیچوقت نمیتونن تصمیم بگیرن بموقع :
1 - پیرمردا

نه گلفین میدونی منظورم چیه منظورم اینه که شاید اگه بخوام بخرم باید مبلغ زیادتری بدم .ولی اگه برم دنبالش کمتر باشه مبلغش .بعدم مثل اینکه قانون جدید اومده که هر کس باید مجوز به اسم خودش باشه من میخوام مغازه بخرم باید خودم اقدام کنم
اینو شنیدم .
در رابطه با قسمت دوم الان منو داری مسخره میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی آره راست میگی من خیلیییییییی سخت تصمیم میگیرم .:دیبب

taei

Registered User
لایک‌ها
170
واسه این بنده خدا ها هر کاری پیشنهاد میشه به بن بست می خوره که !
واسه یه آموزشگاه زبان انگلیسی کسی اطلاعات داره که راه بندازن . البته آموزشگاه عریض و طویل نه ها . یه چیزی تو مایه های دو تا کلاس 5 نفره . تعداد دانش اموز کم بگیرن ولی کار در حد خوب انجام بشه و مثلا در طی سه ماه طرف مکالمه و خوندن نوشتن رو راحت انجام بده ... دو تا استاد استخدام کنن که مثلا هر کدوم 2 ساعت صبح دو ساعت عصر واسه 4 تا کلاس 5 نفره
اجاره محل باید بدن . حقوق استادا هم هست . جذب مشتری هم هست !
بدون مجوز میشه این کارو کرد ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نه منظورم اینه اگه بخواین خودتون مجوز بگیرین باید صبر کنین تا فراخوان بدن و هر چند سال 1 بار مجوز میدن و هزینه ای هم نداره.
من توضیحاتم و قیمتی که گفتم برای خرید مجوز از کسی بود که مجوز رو داره و میخواد بفروشه.البته قیمتی که گفتم (40-50) برای ارومیه صدق میکنه برای تهران رو خبر ندارم.
سجـــــــــــــــاد منو گذاشتی سر کار .هی گفتی آخرم میگی چند سال یه دفعه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
تایید میشود.:p
1 - پیرمردا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه منظورم اینه اگه بخواین خودتون مجوز بگیرین باید صبر کنین تا فراخوان بدن و هر چند سال 1 بار مجوز میدن و هزینه ای هم نداره.
من توضیحاتم و قیمتی که گفتم برای خرید مجوز از کسی بود که مجوز رو داره و میخواد بفروشه.البته قیمتی که گفتم (40-50) برای ارومیه صدق میکنه برای تهران رو خبر ندارم.

مرسی سجاد عزیز

zolmat

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
مرسی سجاد عزیز

سلام دوستان

تنها با توجه به عنوان تاپیک و بدون پیگیری کل تاپیک و پیشنهاد های ارزنده ای که دوستان دادند عرض می شه خدمتتون که به نظر بنده اخذ نمایندگی محصولات آرایشی و بهداشتی از یک تولید کننده خارجی و ثبت اون در وزارت بازرگانی و واردات و توزیع اون در سایر نقاط کشوره . بهتون تضمین فروش رو می دم و سود بالا .
شاید 100 میلیون در ابتدای کار کفایت کنه ولی در ادامه کار نیاز به جذب سرمایه هست .

ارادتمند

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
شما نمایندگی چه محصولی مد نظرتون هست؟و چه شرکتی؟
سلام دوستان

تنها با توجه به عنوان تاپیک و بدون پیگیری کل تاپیک و پیشنهاد های ارزنده ای که دوستان دادند عرض می شه خدمتتون که به نظر بنده اخذ نمایندگی محصولات آرایشی و بهداشتی از یک تولید کننده خارجی و ثبت اون در وزارت بازرگانی و واردات و توزیع اون در سایر نقاط کشوره . بهتون تضمین فروش رو می دم و سود بالا .
شاید 100 میلیون در ابتدای کار کفایت کنه ولی در ادامه کار نیاز به جذب سرمایه هست .

ارادتمند

zolmat

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
شما نمایندگی چه محصولی مد نظرتون هست؟و چه شرکتی؟

در حال حاضر محصولات ارایشی یونیک جدید و بسیار با کیفیت هست و شرکت برای توسعه بازار خاورمیانه خودش در حال تبلیغات هست .

ارادتمند

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
با ١٠٠ تومن چه كار توليدي ميشه زد مثلا ؟
منم ١٠٠ دارم ولي تو اين بازار خراب بايد با اطلاعات كافي بري جلو ...

من خودم يه مدت تو فكر دستگاه چاپ ليوان يك بار مصرف بودم كه دستگاهش حدود ٢٥ بود كه به دو نفر بيشتر نياز نداشت
چاپ لیوان؟ !!!! یعنی چی؟! منظورت ساخت لیوان بود دیگه؟ حالا چی شد؟ چرا پیگیر نشدی؟ درامدش چطوره؟

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
کی میگه جواز کسبش 250 در میاد مگه میشه یه همچین چیزی؟شاید منظورت خرید مغازه و دکور وایناس
تایید میشه حرف هورسا
به نظر منم کمپین تشکیل بدین .یه پسره امین بروجردی تو یه تاپیک هر چی از دهنش اومد به زنها گفت و شرو ور گفت سر یه تاپیکی که کامبیز زده بود انگار نه انگار که بنش بکنن .مدیری که بنش کرده بیاد بگه چند روز بن کرده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چاپ لیوان؟ !!!! یعنی چی؟! منظورت ساخت لیوان بود دیگه؟ حالا چی شد؟ چرا پیگیر نشدی؟ درامدش چطوره؟

به نظر من این جور کارها مثل لیوان کاغذی یا قند خورد کنی در آمدش ارتباط مستقیمی با مقدار بازاری است که شما دارید مثلا من روزی 2تن قند خورد کنم وقتی عمده فروش از من خرید نکنه چه فایده داره نمیشه 2تن قند را بری دم هر سوپر یک پاکت بفروشی .چون هزینه حمل و کارگرت زیاد میشه .دستگاه لیوان کاغذی هم همین طوره

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیزی که میخوان برن 250 میلیون !!! پول بدن مجوز چایخونه بگیرن لطفا یه نیازمندی همشهری بگیرن میتونند فروشنده مجوز تهرانشو با 20 و شهرستان با 10 - 12 تومن بخرند :D :rolleyes: یا میتونند ماهی 200 تا 400 اجاره کنند

جواز کسب چایخونه بالاست عزیزم بالای 200 میلیون من از خوده کسی که چایخونه داشت پرسیدم وگرنه تا الان واسه گرفتن جواز اقدام میکردم
درضمن درامدش توی اصفهان جای نسبتا خوب اگه باشه حدود 15 میلیون در ماه

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
در حال حاضر محصولات ارایشی یونیک جدید و بسیار با کیفیت هست و شرکت برای توسعه بازار خاورمیانه خودش در حال تبلیغات هست .

ارادتمند

با وضع تحریم ها و مشکلات واردات به نظرم اینجور کارای پردردسر رو باید بیخیال شد

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
سجـــــــــــــــاد منو گذاشتی سر کار .هی گفتی آخرم میگی چند سال یه دفعه

هورسا بیا با سجاد قهر کنیم دیگه سر کارت نذاره
به نظر منم کمپین تشکیل بدین .یه پسره امین بروجردی تو یه تاپیک هر چی از دهنش اومد به زنها گفت و شرو ور گفت سر یه تاپیکی که کامبیز زده بود انگار نه انگار که بنش بکنن .مدیری که بنش کرده بیاد بگه چند روز بن کرده

بالا