• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 100 میلیون تومان چه کاری را توصیه میکنید ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
داداش احتمالا بهت اینطوری گفته که نری چایخونه بزنی .مگه میشه همچین چیزی.شما خودتون برین از جایی که مجوز میدن سوال کنید.حرف اون طرف و تابلو هست که دروغ بوده.
جواز کسب چایخونه بالاست عزیزم بالای 200 میلیون من از خوده کسی که چایخونه داشت پرسیدم وگرنه تا الان واسه گرفتن جواز اقدام میکردم
درضمن درامدش توی اصفهان جای نسبتا خوب اگه باشه حدود 15 میلیون در ماه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
جواز کسب چایخونه بالاست عزیزم بالای 200 میلیون من از خوده کسی که چایخونه داشت پرسیدم وگرنه تا الان واسه گرفتن جواز اقدام میکردم
درضمن درامدش توی اصفهان جای نسبتا خوب اگه باشه حدود 15 میلیون در ماه

اشتباه بهتون گفته عزیزم شما شنیدی ما خودمون رفتیم دنبالش برای یه نفر گرفتیم برای یه نفر دیگه اجاره کردیم برای خودم هم خواستم بخرم اصفهان گیرم نیومد تهران رفتیم دنبالش معامله مون نشد ;)

zolmat

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
با وضع تحریم ها و مشکلات واردات به نظرم اینجور کارای پردردسر رو باید بیخیال شد

دوست من زیاد این تحریمها رو جدی نگیر ... حداقل در مورد این نوع از کالا ها . فکر می کنید الان بنادر کشور تعطیلن و خبری از کالا نیست . دوست من تنها مشکل پیش اومده تو انتقال ارزه که اونم از مسیرش در خال انجامه . شما هر کالا یی از هر کجای دتیا و حتی خود امریکا رو بار کن دوستان زیادی هستند که واستون ترخیص می کنند و تحویل می دهند .

ارادتمند

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
اشتباه بهتون گفته عزیزم شما شنیدی ما خودمون رفتیم دنبالش برای یه نفر گرفتیم برای یه نفر دیگه اجاره کردیم برای خودم هم خواستم بخرم اصفهان گیرم نیومد تهران رفتیم دنبالش معامله مون نشد ;)

خب همشهری بگو چقدر در میاد خرید جواز؟ ضمنا آشنا دارم توی بنیاد شهید و میتونم اقدام کنم نگران نباش و اینکه خودت الان چه کار میکنی؟ پایه هستی مشارکت کنیم؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خب همشهری بگو چقدر در میاد خرید جواز؟ ضمنا آشنا دارم توی بنیاد شهید و میتونم اقدام کنم نگران نباش و اینکه خودت الان چه کار میکنی؟ پایه هستی مشارکت کنیم؟

والا من خودم یه بابایی که حاجی بود :دی و توی کار مجوز و وام و پارتی بود رو فرستادیم اونم نتونست بگیره به این آسونیا نمیدن نمیدونم ملت چه شکلی مجوز میگیرن
خودم هم توی اصفهان حتی آگهی هم دادم و خیلی گشتم ولی کسی رو گیر نیاوردم برای خرید مجوز ولی تهران یکم بگردی گیرت میاد تهران دردسر داره چون باید اونجا مغازه بگیری و بیان ببینند و و مجوز رو به نامت بزنند بعد یه جورایی انتقالش بدی اصفهان

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
قیمتشم واسه اصفهان 10 تومن و تهران 15 الی 20 تومن

البته این قیمتها مال اواخر پاییز و دلار 1200 - 1300 تومنیه الان قیمتشو ندارم

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
قیمتشم واسه اصفهان 10 تومن و تهران 15 الی 20 تومن

البته این قیمتها مال اواخر پاییز و دلار 1200 - 1300 تومنیه الان قیمتشو ندارم
فکر نکنما !!!! فی بالاتره این حرفاست ! آخه از یکی دیگه هم شنیدم که بالای 100 تومنه ! حالا دیگه نمیدونم قضیه چیه ! باید برم اتحادیه بپرسم
فرض کنیم من بگیرم جواز رو اونوقت شما دستت تو کار هست؟ میتونی مشارکت کنی یا نه؟ (تو اصفهان)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
فکر نکنما !!!! فی بالاتره این حرفاست ! آخه از یکی دیگه هم شنیدم که بالای 100 تومنه ! حالا دیگه نمیدونم قضیه چیه ! باید برم اتحادیه بپرسم
فرض کنیم من بگیرم جواز رو اونوقت شما دستت تو کار هست؟ میتونی مشارکت کنی یا نه؟ (تو اصفهان)

نه عزیز دستم تو کارنیست میخواستم برم تو کار که نشد :دی

الانم رفتم توی کار دیگه از خیرش گذشتم

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید دوستان من بچه شمالم چایخونه تو شمال مثل چی جواب میده البته نه کنار دیا یا جاده چالوس چون مجوزش گرونه ولی مثلا تو آمل به راجتی با هزینه پایین میتون بزنی دانشجو گرفته تا توریست همه رو داری یا تو گرگان هم خوبه.
بنظر یه شهر شمال با دانشگاه زیاد نزدیک به منطقه توریستی بهترین انتخابه واسه چایخونه یا کافی شاپ

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چرا شما اینقدر سخت میگیرین چرا حتما میخواین بخرین چرا نمیرین دنبالش درسته یه کم دوندگی داره ولی خیلی ارزونتر در میاد

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
بزارید تو ده تا ایده مختلف که تا الان تجربه انجام دادنشون رو داشتید. هم خیالتون راحت هست هم مدیریت سرمایه رو برای کاهش ریسک انجام دادید. به نظر من تاسیس چایخانه باید اطلاعات لازم و قدرت اداره کردنش رو داشته باشید و فکر میکنم بیشتر یه کار تفریحی با توجه علاقمندی فرد هست و نمیشه به هرکسی که یه مقداری سرمایه داره بگیم برو تو فلان جا هزار لیتر چایی سرو کن بزار تو سماور!!!!!.... در ضمن موقعیت جغرافیایی برای این شغل هم مثل خیلی از کسب و کارهای دیگه بسیار مهم هست. بسته خلقیات و روحیات خودتون هم داره اگه فردی هستید که آسودگی خاطر براتون از همه چیز مهم تر هست به هیچ وجه این شغل توصیه نمیشه.

موفق باشید...

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بزارید تو ده تا ایده مختلف که تا الان تجربه انجام دادنشون رو داشتید. هم خیالتون راحت هست هم مدیریت سرمایه رو برای کاهش ریسک انجام دادید. به نظر من تاسیس چایخانه باید اطلاعات لازم و قدرت اداره کردنش رو داشته باشید و فکر میکنم بیشتر یه کار تفریحی با توجه علاقمندی فرد هست و نمیشه به هرکسی که یه مقداری سرمایه داره بگیم برو تو فلان جا هزار لیتر چایی سرو کن بزار تو سماور!!!!!.... در ضمن موقعیت جغرافیایی برای این شغل هم مثل خیلی از کسب و کارهای دیگه بسیار مهم هست. بسته خلقیات و روحیات خودتون هم داره اگه فردی هستید که آسودگی خاطر براتون از همه چیز مهم تر هست به هیچ وجه این شغل توصیه نمیشه.

موفق باشید...
کاملا موافقم با شما و ممنون از نظرتون
اما لازم دونستم از نظرات دوستان هم بهرمند شم شاید فرصت بهتری نصیبم بشه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
میگم برو یه مجوز داروخانه بخر :دی زیاد توی همشهری تبلیغ میدن واسه فروش یا خریدش

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
امروز تو همشهری یه تبلیغ اجاره مجوز سفره خانه سنتی هست

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
نه، چون فعلاً بودجه انجام هیچ کاری رو ندارم :دی ، الان 2 ساله شهرداری میخواد پول بده پروژه امام علی و جدیداً هم پروژه تعریض خیابان پیروزی رو بهونه میکنه میگه پول نداریم :(

شماره هاش اینه اگر خواستی فردا زنگ بزن بپرس
09382034511
44695552
متن آگهی: مجوز سفره خانه سنتی در هر کجای تهران واگذار میشود

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
بابای من تو اصفهان - شهرک بهارستان با 100 تومن رفته تو کار خرید و فروش زمین
یه سری بعد 1 روز 2 میلیون سود کرد
این چند بار آخری هم هر 10 تا 15 روزی 7-8 تومن سود میکنه
فعلا که بازار زمین سود خوبی داره...

دنبال مجوز دفتر پیشخوان دولت هم رفتیم
گفتن هر چند وقت یکبار اعلام میکنیم که مجوز میدیم یا نه
فقط هم به بازنشسته های نیرو انتظامی مجوز جدید میدن
بابای منم سرهنگ بازنشسته هست و 2-3 ماه قبل عید که اعلام شد سریع اقدام کرد و درخواست داد
بابام چند روز پیش رفت تهران دنبال نتیجه و بهش گفتن که به اصفهان فقط یه مجوز میدن و 10,000 نفر هم تو صف دریافت مجوز هستن و احتمال اینکه به بابام بدن خیلی کمه

یه نفری هم بود که اونور اصفهان یه مجوز میفروخت
سمت فلکه دانشگاه بود و میگفت 80 میلیون مجوز رو میفروشه
مغازه هم اجاره ای بود...

بروکی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میتونی در بورس سرمایه گذاری کنی دوست عزیز

بالا