• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
دارم اوس شعرر میگم بابا :D . منظورم اینه که اگه لاین درست و حسابی داری بزار پابلیک . جوری که شما میگی مجموعا سود میکنی. خب تمام لایناتو بزارم یکی میگیره یکی نه اما مجموعا سوده دیگه

خوب پابليك كنم مكاره بازار ميشه براي يه عده درست 5 دقيقه قبل بازي براي جند نفر ارسال ميكنم فرصت فروش براي سو استفاده كننده كم باشه

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
heh این اسپانیا که شک داشتم گل خوردo_O

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
خوب پابليك كنم مكاره بازار ميشه براي يه عده درست 5 دقيقه قبل بازي براي جند نفر ارسال ميكنم فرصت فروش براي سو استفاده كننده كم باشه
نه بابا اونجورم نیست . اول اینکه مردم دیگه اونقدر ساده لوح نیستن الان که بخوان پولشونو بی تحقیق بدن . دوما وقتی پابلیک بزاری همه میبینن احتمال فروش کم میشه . الان اینجوری پیام بدی احتمال فروش میره بالا اتفاقا. الان این بازی که زدی امشب چیه ما هم بزنیم روش 50 دلاری .

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
من که فروشنده نیستم
چرا برا منم نمیفرستی داداش

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
نه بابا اونجورم نیست . اول اینکه مردم دیگه اونقدر ساده لوح نیستن الان که بخوان پولشونو بی تحقیق بدن . دوما وقتی پابلیک بزاری همه میبینن احتمال فروش کم میشه . الان اینجوری پیام بدی احتمال فروش میره بالا اتفاقا. الان این بازی که زدی امشب چیه ما هم بزنیم روش 50 دلاری .

شرمنده امروز ظرفيت پر شده بود براي 3 نفر فرستادم يك نفر ثابت هست 3 نفر رو هم به صورت رندم ميفرستم شانسي اسم كي رو ببينم ميفرستم

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
من که فروشنده نیستم
چرا برا منم نمیفرستی داداش
ساده ای داداش؟؟ جواب منو که روزی تو نت با هم رفیق بودیم رو نمیده اونوقت برا تو بفرسته؟؟ حتی جواب سلام منو هم نداد

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
ساده ای داداش؟؟ جواب منو که روزی تو نت با هم رفیق بودیم رو نمیده اونوقت برا تو بفرسته؟؟ حتی جواب سلام منو هم نداد

رفيق تو پ.خ دليلش رو برات گفتم ايدي جديد هم ارسال كردم برات ادد كن انلاين باش بازي زدم ارسال ميكنم بهت رفيق قديمي هيچ وقت فراموش نميشه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شرمنده امروز ظرفيت پر شده بود براي 3 نفر فرستادم يك نفر ثابت هست 3 نفر رو هم به صورت رندم ميفرستم شانسي اسم كي رو ببينم ميفرستم
خوش به حال اون یه نفر که ثابته!!

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
Slovakia - Spain نظرتون چی هست بچها

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
نه اونجوریا هم نیست

پیامای بی ربط رو جواب نمیده

اگه شما ازشون در مورد بازی که مثلا فردا میخواد شروع بشه بپرسی راهنماییت میکنه
ولی لاین بخوای و ... جواب نمیده

برا من ثابت شده که میگم

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
رفيق تو پ.خ دليلش رو برات گفتم ايدي جديد هم ارسال كردم برات ادد كن انلاين باش بازي زدم ارسال ميكنم بهت رفيق قديمي هيچ وقت فراموش نميشه
نمیدونم باور میکنی یا نه اما من بخاطر رفاقتمون میخواستم باهات حرف بزنم و اون سوال رو هم پرسیدم وگرنه بخاطر زدن بت درست نیس

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
نه اونجوریا هم نیست

پیامای بی ربط رو جواب نمیده

اگه شما ازشون در مورد بازی که مثلا فردا میخواد شروع بشه بپرسی راهنماییت میکنه
ولی لاین بخوای و ... جواب نمیده

برا من ثابت شده که میگم

شما پ.خ رو چك كن بعدا بگو سولدوز ادمي بدي هست

kingt

Registered User