• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
بازی اول که مد نظر قرار دادم بازی فلومیننزه و اتلتیکو مینیرو هست!
فلومیننزه هفتم، و اتلتیکو تیم پنجم لیگ برزیل هستن، فلومیننزه میزبان هستش! اتلتیکو از پنج بازی آخر خودش 4 برد پشت سر هم داشته و بازی آخرش رو باخته، فلومیننزه هم بازی آخرش مساوی کرده، تا اینجای فصل فلومیننزه 13 بازی خونگی داشته که 7 برد، 5 مساوی و فقط یه باخت داشته! بردن این تیم توی زمین خودش (استادیوم ماراکانا) کار خیلی سختیه، از طرفی اتلتیکو هم تو بازی های خارج از خونه تا اینجای فصل عملکرد خوبی نداشته (6 باخت، 3 مساوی و 4 برد)! به نظرم این بازی رو فلومیننزه می بره، شاید هم مساوی بشه! آور 2.5 هم فکر کنم برای این بازی جواب بده! انتخاب با خودتون! مسئولیت انتخاب هم پای خودتون! موفق باشید!

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
بازی اول که مد نظر قرار دادم بازی فلومیننزه و اتلتیکو مینیرو هست!
فلومیننزه هفتم، و اتلتیکو تیم پنجم لیگ برزیل هستن، فلومیننزه میزبان هستش! اتلتیکو از پنج بازی آخر خودش 4 برد پشت سر هم داشته و بازی آخرش رو باخته، فلومیننزه هم بازی آخرش مساوی کرده، تا اینجای فصل فلومیننزه 13 بازی خونگی داشته که 7 برد، 5 مساوی و فقط یه باخت داشته! بردن این تیم توی زمین خودش (استادیوم ماراکانا) کار خیلی سختیه، از طرفی اتلتیکو هم تو بازی های خارج از خونه تا اینجای فصل عملکرد خوبی نداشته (6 باخت، 3 مساوی و 4 برد)! به نظرم این بازی رو فلومیننزه می بره، شاید هم مساوی بشه! آور 2.5 هم فکر کنم برای این بازی جواب بده! انتخاب با خودتون! مسئولیت انتخاب هم پای خودتون! موفق باشید!

ليگ برزيل حساب كتاب نداره بدترين ليگي هست كه روش باخت هاي زيادي دادم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه ها بازی اسپانیا و سوئیس امکان داره. سوئیس ببره یا اسپانیا ببره. چون هر دوتاشون تا الان خراب کرده اند.

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
ليگ برزيل حساب كتاب نداره بدترين ليگي هست كه روش باخت هاي زيادي دادم
پس انتخابم برای بازی اول اصلاً خوب نبوده! :D
حتما اونطوری که شما می گین هست، ولی فلومیننزه انگیزه ی خیلی زیادی برای این بازی داره! پیج اف بی شونو که ترکوندن، تماشاگرای خیلی زیادی هم احتمالاً میرن برای این بازی، انقدر براشون مهمه که پیج رسمیشون Event این بازی رو تو اف بی درست کرده و دارن همدیگرو دعوت می کنن برای رفتن به استادیوم!

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
عجب بازی هایی شده این روزا!
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
فعلا که اسپانیا و سوئیس بت گروهی 16 تا را خراب کرده اند.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
چه قدر جالبه سوئیس و اسپانیا تا الان در دقیقه 85 بازی شان را باخته اند.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
باس واسه برد طلسم راه بندازیم
voodoodoll_2.gif

52msndmyhri0lk4pj6e3.png
من چون 16 تا بازی گروهی زده بودم. بازی سوئیس و اسپانیا را زده بودم هر دو برد.
که فعلا هر دو خراب شدند. یعنی از 16 تا بازی که 12 تایش مال امروز بودند . 10 تاش درست در اومد.
4 تاش مال فرداست. درست در بیاید میشه 14 تا بازی. و برنده می شوم. ولی اصلا جواب نمیده چرا چون همون پولی گذاشتم بر می گرده.
روی 16 تا بازی 10 دقیقه ای وقت تحلیلی گذاشته بودم. حیف که این دو تیم خوب خراب کردند.

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
من چون 16 تا بازی گروهی زده بودم. بازی سوئیس و اسپانیا را زده بودم هر دو برد.
که فعلا هر دو خراب شدند. یعنی از 16 تا بازی که 12 تایش مال امروز بودند . 10 تاش درست در اومد.
4 تاش مال فرداست. درست در بیاید میشه 14 تا بازی. و برنده می شوم. ولی اصلا جواب نمیده چرا چون همون پولی گذاشتم بر می گرده.
روی 16 تا بازی 10 دقیقه ای وقت تحلیلی گذاشته بودم. حیف که این دو تیم خوب خراب کردند.
اسپانیا خورد :D

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
میخواستم رو آور ۲.۵ بزنم ولی ترسیدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا