یه بت ریسکی عشقی![]()
انقدر استرس وارد میکنه در این حدپیش میریم!!!![]()
![]()
اگه همینطور بدون تحلیل و عشقی بزنی یهو یارو دیقه 91 گل میزنه و 30 دلارت میره درحالی که فقط برای مثال 20 دلار بردیبت بعدی...![]()
![]()
یکی دیگه...
![]()
اگه همینطور بدون تحلیل و عشقی بزنی یهو یارو دیقه 91 گل میزنه و 30 دلارت میره درحالی که فقط برای مثال 20 دلار بردی
khunires اخه ضریب 1.13 چی میشه![]()
دوستان کومبوی با تحلیل ! :
مشاهده پیوست 683745
من بیشتر اندر و اور میزنمیکی بسکتبال رو دارم آنالیز میکنم یکی هندبال! ببینیم چجوریه! من تابحال نشده هندبال ببازم! همه رو بردم! چون خیلی راحته آنالیز هندبال و قابل پیش بینیه حداقل واسم! ببین اگر بسکتبال چیز خوبی پیدا کردی بگو! بیشتر رو OVER کار کن!
من بیشتر اندر و اور میزنم
لطفا بیشتر توضیحبدین تا قابل فهم باشهمن بیشتر اندر و اور میزنم
اندر اورر که میگم یعنی بازی بسکتبال در هر کواتر یا نیمه یا همه بازی چند تا امتیاز میگیرند اندر یعنی کمتر از اون تعداد که سایت میده گل داره و اور بالای اون تعداد مثلا بالای 150.5 امتیاز در مجموع امتیاز هر دو تیملطفا بیشتر توضیحبدین تا قابل فهم باشه
ممنونم
اینجا همه دارن یاد میگیرن با تحلیل کمبو بزنند که درصد برد بالا بره شانسی فایده نداره بازم با تحلیل درصد برد خیلی بالاتر میره دوستان عزیز دارن یاد میگیرند چه طوری باید تحلیل کنندکمبو کار داریم اینجا ؟ 40 دلار فقط می خوام کمبو کار کنم شاید یکیش بگیره
بت 365 که وب مانی نداره ماراتون هم ضریباش خیلی خوبهاگه تو بت 365 میزنی یا پیناکل یا سایتی که ضریب خوب بده من لاین 95درصد میزارم حال کن اینم یکیش لامصب تو پلنت ضریب پایین میده اوضی
انگلیس با بلاروس زیر 19 سال
انگلیس دبل چانس
Chile vs Peru
شیلی دبل چانس
Oman vs Costa Rica
کاستا ریکا دبل چانس و ...ببین ضریباش خوبه بزن به بدن و کمبو کن
بازم بزارم![]()