هنوز نهسودش خوبه! ریسکشم آره بالاس! ولی سودش واسه هر 10 تا 30 دلار میزنم بین 4 تا 9 دلار سود داره! کفایت میکنه موقتا! تا برنامه ها خوب پیش بره!
باید برم سراغ یه بازی بسکتبال! چیز خوبی گیر نیاوردی؟!
هنوز نهسودش خوبه! ریسکشم آره بالاس! ولی سودش واسه هر 10 تا 30 دلار میزنم بین 4 تا 9 دلار سود داره! کفایت میکنه موقتا! تا برنامه ها خوب پیش بره!
باید برم سراغ یه بازی بسکتبال! چیز خوبی گیر نیاوردی؟!
NA Hussein Dey vs Miliana
فکر کنم بالای 62 تو نیمه دوم خوبه
داداش برای کاربرای ایرانی وبمانی رو برداشته متاسفانهbet - at home چرا وب مانی از despoit برداشته ؟ ولی تو withdraw هستش
تو ماراتون خیلی زیادتر بسکتبال هست تا تو پلنتتو سایت palanetofbets بت نمیزنی!؟ تو این سایت نداره اینو!
Service EN/ES: Welcome to bet-at-home.com! What can I do for youداداش برای کاربرای ایرانی وبمانی رو برداشته متاسفانه
کمتر از یه ماهه اینجوری شده
تو ماراتون خیلی زیادتر بسکتبال هست تا تو پلنت
فعلا منکه زدم بسکتباله رو تا ببینم چی میشه
الان برات پ.خ میکنم هم اپشناش زیاده هم درصدش و بازیاش حسابی زیادهآدرسش رو بده یه چک بکنم سایتشو...
خب تو یه سایت دیگه کمبو رو بزنای بابا مثلا اینکه تو پیناکل نمیشه کمبو زد واسه امشب می خواستم کمبوی بالای 10 بزنم
من قبلا تو مراتون هم بت می زدم الانم می خواستم توش despoit کنم ولی با https برا من باز نمیشه و از اونجایی که با ای پی ایران ثبت نام کردم نمی تونم با هیتلرشکن برم توشخب تو یه سایت دیگه کمبو رو بزن