GOTHAM
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 99
- لایکها
- 73
WINاسپانیا هم مثل بارسا ادم رو بگا میده دیشب تر زد به اعصابم
ایتالیا و کرواسی امیدوارم جبران کنند
odds:2.93
WINاسپانیا هم مثل بارسا ادم رو بگا میده دیشب تر زد به اعصابم
ایتالیا و کرواسی امیدوارم جبران کنند
خدایا شکرت
![]()
اره دقیقانوش جونت رو بازي كه گفتم شك دارم لايو دنبالش ميكردم اون تيم مورد نظر شانس اورد برد همون طور كه گفتم امشب رو خدا مهمونت كرده
به خاطر اشتباهی که کردم 4 دلار پرید!بله
بــــرد..!
:دی
فرستادم...
کاشکی خدا ما رو هم مهمون کنهنوش جونت رو بازي كه گفتم شك دارم لايو دنبالش ميكردم اون تيم مورد نظر شانس اورد برد همون طور كه گفتم امشب رو خدا مهمونت كرده
درسته کم ریسکه اما خیلیا با ریسک بالا برنده شدن این یکی چون اشتباه بود خیلی زور گفت اگه دو تا بود ادم اینقدر غصه نمیخورد به هر حال یادمه من یه بار ضریب 1.01 هم باختمیعنی باید رید تو این شانس کبمو به این کم ریسکی یه دونه اشغالی
![]()
ارمنستان تیم ضعیفی نیست صربستان هم اونقدر قوی نیست .....می خوام 10 تا روش برم نظرتون چیه : ضریب کل 7
![]()
بذار بازی شروع بشه لایو بذار .....Brazil - Argentina شبکه 3 هم پخش میکنه نظرتون چی هست
over2.5 ......odds:1.83Brazil - Argentina شبکه 3 هم پخش میکنه نظرتون چی هست
طوری میگه انگار مجبوری بهش لاین بدی . بلد نیستی بت نزن بعدش میای حرصتو سر یکی دیگه خالی می کنی . اینا مشکلشون اینه وقتی لاین ندی و می بینن خودت سود می کنی چشم دیدنشو ندارناين پيام خصوصي رو يه نفري واسه من فرستاده منم ميزارم همه ببينند.
اگه داخل فضاي مجازي فحاشي ميكنه فكر ميكنه خيلي شاخه بيرون نت بياد دور بازوم اندازه كمرش هست يه چيزي حدود 48 سانتي متر
با صداي بلند باهاش حرف بزني شلوارش رو خيس ميكنه الان داره فحاشي ميكنه خودش هم تو جوابش گفته كه من به تخمم حسابش نميكنم
البته كسي فحاشي ميكنه واسم اصلا به خيالم هم نيست چون هر فحشي كه ميده حتما در خودش خورد ريزه اي داره و اين نسبت هاي كه ميده حتما به يقين بت حاضر هزارم دلار هم روش شرط ببندم حتما در خودش اين صفات وجود داره
تا چند روز پيش داشت خا...ه ماليم رو ميكرد الان داره فحاشي ميكنه
بعدا دوستان نگيد چرا جواب نميدم
![]()
عزیز از این به بعد هرکی تو پ خ حرف نابجا زد پیغامشو تو تاپیک بزار تا آبروش برهبعدا دوستان نگيد چرا جواب نميدم