• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
اين پيام خصوصي رو يه نفري واسه من فرستاده منم ميزارم همه ببينند.

اگه داخل فضاي مجازي فحاشي ميكنه فكر ميكنه خيلي شاخه بيرون نت بياد دور بازوم اندازه كمرش هست يه چيزي حدود 48 سانتي متر
با صداي بلند باهاش حرف بزني شلوارش رو خيس ميكنه الان داره فحاشي ميكنه خودش هم تو جوابش گفته كه من به تخمم حسابش نميكنم

البته كسي فحاشي ميكنه واسم اصلا به خيالم هم نيست چون هر فحشي كه ميده حتما در خودش خورد ريزه اي داره و اين نسبت هاي كه ميده حتما به يقين بت حاضر هزارم دلار هم روش شرط ببندم حتما در خودش اين صفات وجود داره

تا چند روز پيش داشت خا...ه ماليم رو ميكرد الان داره فحاشي ميكنه

بعدا دوستان نگيد چرا جواب نميدم
c2797a80b9a41c321.png

تو فضای مجازی فحش دادن اونم تو پ خ و چت اوج بی تخ..یه

بت نمیتونی بزنی خب جمع کن برو دیگه

من شب جمعه 2.5 دلار رو با لایو بستن روی هاکی و فوتبال و تنیس تبدیل کردم به 8 دلار صبح جمعه 5 دلار کشیدم بیرون (سقف سود روازنه ای که از بت میخواستم همین بود روزی 5 دلار! البته فعلا)
حالا میفهمم چرا شما میگفتین ازم لاین نخواین سعی کن بت زدن رو یاد بگیرین ... قبلا همش باخت داشتم

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
@mehdi1335 عزیز بسکتبال یا هندبال چیز خوبی گیر آوردی ضریب بالای 1.50 ندا بده من رو آنالیزم یک مورد خوب پیدا کردم ولی هنوز کار داره... تشکر...;)

Last edited:

GOTHAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
بت رو سعی کنید برا سرگرمی انجام بدید به عنوان یک منبع در امد بهش نگاه نکنید

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
تو فضای مجازی فحش دادن اونم تو پ خ و چت اوج بی تخ..یه

بت نمیتونی بزنی خب جمع کن برو دیگه

من شب جمعه 2.5 دلار رو با لایو بستن روی هاکی و فوتبال و تنیس تبدیل کردم به 8 دلار صبح جمعه 5 دلار کشیدم بیرون (سقف سود روازنه ای که از بت میخواستم همین بود روزی 5 دلار! البته فعلا)
حالا میفهمم چرا شما میگفتین ازم لاین نخواین سعی کن بت زدن رو یاد بگیرین ... قبلا همش باخت داشتم

هدف من ياد گيري بود يا نه لاين دادن كاري نداره روزي 30 تا لاين ميتونم بدم ولي اگه روزي من نباشم لاين بدم اونوقت ميخواي چي كار كني انوقت هست كه باخت هات شروع ميشه

اول مديريت سرمايه بايد ياد گرفت بعدا بت زد شعور بعضي از افراد حاضر در تاپيك خيلي كم هست يا نه سفره اي پهن شده بود همتون بخوريد ميخواستم طوري ياد بدم حداقل روزي 5 دلار سود كنيد در ماه ميشه 150 دلار سود كه با پول رايج كشورمون تبديل كني ميشه 450 خورده تومن پول كمي هم نيست.

اگه بيرون نت بود اين كه فحاشي كرده با چيزش براش كروات درست ميكردم ديه اش هم هر چي بود نقدا حساب ميكردم.
تعدادي از افراد هستند فكر ميكنند من تعهد دادم پولدارشون كنم.تو اين تاپيك هر كسي پيام خصوصي داده راهنمايي خواسته جوابش رو به طور كامل دادم براي مثال اين دوستمون

SiNA H

ديروز قبل زدن بت عكس فرستاده بود نظرم رو خواسته بود به طور كامل هم نظرم رو گفتم براش شكر خدا با مبلغ كمي 73 دلار برد.

Last edited:

ارمین7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
داداشه منsulduz195 خودتو ناراحت نکن.بعضیا لقمه اماده میخان حالا اونشم باز مشکلی نیست طرف ببازه میاد شاکی هم میشه..... ولی من جایه شما بودم تو تاپیک میگفتم اره من نظرم رو این بته هر کسی خاست بزنه نخاست هم نزنه. مسئولیتش پایه خودش اگه باخت. تموم شدو رفت.

khunires

لایک‌ها
4,947
بت های امروز
bathtime.gif

هندبال بزنید عالیه! روش کار کنید!

khunires

لایک‌ها
4,947
پیشنهادی داری؟!

الان از 1 تا الان 4 تا بازی زدم فوتبال درست بوده خداروشکر!
بیشتر مواقع Live میگیرم! دست من خیلی خداروشکر خوب در میاد واسش!
برای بازی های قبل از شروع شدن هم هندبال و تنیس خیلی خوبه! هندبال اکثرا Over 45.5 جواب میده در 95% مواقع با یه آنالیز کوچیک متوجه میشین چی میگم خدمتتون...

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام دوستان. نظرتون در مورد این بت چیه . 5 تا بازی هستند. ضریبش 24.96 هست. تحلیل شده هم هستند.
ولی دوست دارم نظر شما را هم بدانم. یعنی اگر شما بودید چی می زدید.بعدم این روی برگه هست. و هیچ مسئولیتی پذیرفته نمی شود.
002.JPG

Last edited:

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
سلام دوستان. نظرتون در مورد این بت چیه . 5 تا بازی هستند. ضریبش 24.96 هست. تحلیل شده هم هستند.
ولی دوست دارم نظر شما را هم بدانم. یعنی اگر شما بودید چی می زدید.
002.JPG

چطوري تحليل شده هست تحليلت رو بنويس ببينيم بر چه اساسي تحليل كردي چه فاكتور هاي رو لحاظ كردي

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
داداشه منsulduz195 خودتو ناراحت نکن.بعضیا لقمه اماده میخان حالا اونشم باز مشکلی نیست طرف ببازه میاد شاکی هم میشه..... ولی من جایه شما بودم تو تاپیک میگفتم اره من نظرم رو این بته هر کسی خاست بزنه نخاست هم نزنه. مسئولیتش پایه خودش اگه باخت. تموم شدو رفت.

فكر نمكني به جوك شبيه هست حرفي كه گفتي؟

شعور لاين گذاشتن تو تاپيك در خيلي از افراد نيست همين كه پيام خصوصي كنم خودش كلي هست

GOTHAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
رو تیمهای دره پیت هم شرط رد نکنید تجربش رو دارم که میگم چندین بار پول من رو بگا دادن همچنین تیمهایی!

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
رو تیمهای دره پیت هم شرط رد نکنید تجربش رو دارم که میگم چندین بار پول من رو بگا دادن همچنین تیمهایی!

نه داداش لاين ها تحليل شده هستند منتظرم تحليل هاش و فاكتور هاي كه لحاظ كرده رو بگه منم روش شرط رد كنم

اين تيم هاي كه بالا هست ده ساعت تو گوگل سرچ كني نميتوني ازشون اطلاعات بدست بياري حتي به صراحت ميتونم بگم يك بازيشون رو از نديده

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
فكر نمكني به جوك شبيه هست حرفي كه گفتي؟

شعور لاين گذاشتن تو تاپيك در خيلي از افراد نيست همين كه پيام خصوصي كنم خودش كلي هست
منم موافقم خودم دیروز از لاین دوستم که تو انجمن گذاشته بود استفاده کردم و باختم این باخت رو بعضیا جنبشو ندارن و اون طرف رو مقصر میدونند

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
چطوري تحليل شده هست تحليلت رو بنويس ببينيم بر چه اساسي تحليل كردي چه فاكتور هاي رو لحاظ كردي
مثلا در مورد بازی برزیل و ارژانیتن اگر نگاه بکنیم . می بینیم. این دو تیم در سه بازی اخیرشان اگر اشتباه نکنم. بیش از دو گل را رد و بدل کرده اند.
در مورد بارسلونا 2 هم که در لیگ دو اسپانیا بازی می کند. دو بازی اخیرش در مقابل این تیم را برده است.
و رتبه اش نیز بهتر از این تیم هست.
در مورد بازی ولز سارز فیلد نیز این تیم رتبه 9 را داره و تیم مقابلش رتبه 19 را داره است. اخرین بازی هم که با هم کرده اند
تیم ولز توانسته این تیم را ببره.
هر دو تیم هم بازی اخیرشان را باخته اند.
در مورد بازی هرت نیز که مال لیگ اسکاتلند هست. هرت رتبه یک را دارد و تیم مقابلش رتبه 9 را دارد.
در مورد بازی اخر نیز که بازی شفیلد هست. این تیم رتبه 11 و تیم مقابلش رتبه 20 داره. اخرین بازی هم که با هم کرده اند
شفیلد توانسته است بازی را ببره. البته ببخشید کم نوشتم. چون خیلی می شد اگر می نوشتم. کمی از تحلیل ها را نوشتم.
امیدوارم توانسته باشم. شاگردی شما را بکنم. استاد.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بعدم بنده شرط رد نکردم. دارم روی کاغذ می زنم. می خواهم نظر شما دوستان را ببینم.
در مورد اینکه شاید خودم هم این تیم ها را نمی شناسم. درسته.
ولی روی خیلی از تیم های معروف هم بچه ها رد کرده اند. و اشتباه شده است خیلی مواقع. مثلا در چند روز اخیر.
بازی اسپانیا. بازی اورتون . و لیورپول.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
من استاد نيستم و چيزي هم بلد نيستم

ولي با اين اماري كه گفتي اصلا انتخاب منطقي نيست اگه به رتبه جدول باشه و بازي رو در رو همه بت رد مي كردند و برد مي شد.بازي برزيل و ارژانتين يك بازي سنتي هست و بازي پر شعور و حرارتي احتمال ميدم باشه در جام جهاني اين دو تا تيم اكثر افراد ميگفتند در مقابل هم قرار ميگيرند كه نشد ولي به نظر من بازي امروز ارژانتين و برزيل يه جور هاي فينال جام جهاني هست

khunires

لایک‌ها
4,947
voodoodoll_2.gif

ریسک خاصی هم از نظر من نداشت هیچکدوم چون از قبل آنالیزشون کرده بودم سر وقت مقرر که به تایمش رسید بگیرمشون...

(تصاویری که قرار میدم در زمانی گرفته شده که همون لحظه 5 ثانیه قبلش بت رو انتخاب کردم - البته شرط انتخاب رو میگم نه زمان الان)

WIN!
fnxb4dgbnbb068v2w951.jpg

WIN!
8kqfjkukk6z03hj9a6hg.jpg

WIN!
65abertoreae5dkai2a9.jpg

WIN!
1sele7puuz8ehyjschm6.jpg

WIN!
pghkd61drrp9fvvji76i.jpg

WIN!
vqt209mr4ptqv9opieku.jpg

WIN!
h3hm2hyv18kcvq4xr2gv.jpg

LOSS!
2mo5pow.gif

6yuo7dysi0w69ytwegnn.jpg

WIN! اینجا اون باخت قبلی رو با 2 برابر برد جبران کردم کمتر از 5 دقیقه بعدش...
acigar.gif
مرسی ایران که باختی...
cfj1ixn9zwk779kkp68w.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا