@sulduz195 گفتگویی که براتون فحش دادن رو گزارش کنید! به احتمال خیلی زیاد بن میشن ..
اين پيام خصوصي رو يه نفري واسه من فرستاده منم ميزارم همه ببينند.
اگه داخل فضاي مجازي فحاشي ميكنه فكر ميكنه خيلي شاخه بيرون نت بياد دور بازوم اندازه كمرش هست يه چيزي حدود 48 سانتي متر
با صداي بلند باهاش حرف بزني شلوارش رو خيس ميكنه الان داره فحاشي ميكنه خودش هم تو جوابش گفته كه من به تخمم حسابش نميكنم
البته كسي فحاشي ميكنه واسم اصلا به خيالم هم نيست چون هر فحشي كه ميده حتما در خودش خورد ريزه اي داره و اين نسبت هاي كه ميده حتما به يقين بت حاضر هزارم دلار هم روش شرط ببندم حتما در خودش اين صفات وجود داره
تا چند روز پيش داشت خا...ه ماليم رو ميكرد الان داره فحاشي ميكنه
بعدا دوستان نگيد چرا جواب نميدم
![]()
تو فضای مجازی فحش دادن اونم تو پ خ و چت اوج بی تخ..یه
بت نمیتونی بزنی خب جمع کن برو دیگه
من شب جمعه 2.5 دلار رو با لایو بستن روی هاکی و فوتبال و تنیس تبدیل کردم به 8 دلار صبح جمعه 5 دلار کشیدم بیرون (سقف سود روازنه ای که از بت میخواستم همین بود روزی 5 دلار! البته فعلا)
حالا میفهمم چرا شما میگفتین ازم لاین نخواین سعی کن بت زدن رو یاد بگیرین ... قبلا همش باخت داشتم
پیشنهادی داری؟!بت های امروز![]()
هندبال بزنید عالیه! روش کار کنید!
پیشنهادی داری؟!
باشه داداش@mehdi1335 عزیز بسکتبال یا هندبال چیز خوبی گیر آوردی ضریب بالای 1.50 ندا بده من رو آنالیزم یک مورد خوب پیدا کردم ولی هنوز کار داره... تشکر...![]()
سلام دوستان. نظرتون در مورد این بت چیه . 5 تا بازی هستند. ضریبش 24.96 هست. تحلیل شده هم هستند.
ولی دوست دارم نظر شما را هم بدانم. یعنی اگر شما بودید چی می زدید.
![]()
داداشه منsulduz195 خودتو ناراحت نکن.بعضیا لقمه اماده میخان حالا اونشم باز مشکلی نیست طرف ببازه میاد شاکی هم میشه..... ولی من جایه شما بودم تو تاپیک میگفتم اره من نظرم رو این بته هر کسی خاست بزنه نخاست هم نزنه. مسئولیتش پایه خودش اگه باخت. تموم شدو رفت.
رو تیمهای دره پیت هم شرط رد نکنید تجربش رو دارم که میگم چندین بار پول من رو بگا دادن همچنین تیمهایی!
منم موافقم خودم دیروز از لاین دوستم که تو انجمن گذاشته بود استفاده کردم و باختم این باخت رو بعضیا جنبشو ندارن و اون طرف رو مقصر میدونندفكر نمكني به جوك شبيه هست حرفي كه گفتي؟
شعور لاين گذاشتن تو تاپيك در خيلي از افراد نيست همين كه پيام خصوصي كنم خودش كلي هست
مثلا در مورد بازی برزیل و ارژانیتن اگر نگاه بکنیم . می بینیم. این دو تیم در سه بازی اخیرشان اگر اشتباه نکنم. بیش از دو گل را رد و بدل کرده اند.چطوري تحليل شده هست تحليلت رو بنويس ببينيم بر چه اساسي تحليل كردي چه فاكتور هاي رو لحاظ كردي
بعدم بنده شرط رد نکردم. دارم روی کاغذ می زنم. می خواهم نظر شما دوستان را ببینم.رو تیمهای دره پیت هم شرط رد نکنید تجربش رو دارم که میگم چندین بار پول من رو بگا دادن همچنین تیمهایی!