• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
هر سه تا کمبو هام گرفت :D
95681057539056879133.png

عااااااااااااااااااالی
47b20s0.gif

آقا مردم باکلاس تشریف دارن به یورو میزنن:general210:
:D

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
نظر من: کلا کمبو نزن! کمبو واسه کسیه که خیلی حرفه اییه تو فوتبال!
تو سایت های ایرانی هم کار نکن! همشون کلاهبردار هستن!
سایت اسپورت 98 ایرانیه کار کردم واریزیشونم 24 ساعته بوده (این سایت ایرانی مدیریتشم از کاناداس معتبره):general405:

khunires

لایک‌ها
4,947
سایت اسپورت 98 ایرانیه کار کردم واریزیشونم 24 ساعته بوده (این سایت ایرانی مدیریتشم از کاناداس معتبره):general405:

والله من یه سایت امریکایی بفهمم ادمینش ایرانیه کل پولمو خارج میکنم از تو سایت! اصلا اعتماد ندارم! فوق العاده سخت اعتماد میکنم! چون یه دوره ایی سخت سرم کلاه رفته!!! یه چیزیم هست سایت های ایرانی مثل این مشابه خارجی ضرایب و طیف وسیعی از بت هارو پیشنهاد نمیدن! دست کسی که شرط بندی میکنه رو میبندن!

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
والله من یه سایت امریکایی بفهمم ادمینش ایرانیه کل پولمو خارج میکنم از تو سایت! اصلا اعتماد ندارم! فوق العاده سخت اعتماد میکنم! چون یه دوره ایی سخت سرم کلاه رفته!!! یه چیزیم هست سایت های ایرانی مثل این مشابه خارجی ضرایب و طیف وسیعی از بت هارو پیشنهاد نمیدن! دست کسی که شرط بندی میکنه رو میبندن!
درسته ولی این سایت من 400 تومان تقریبا قبل عید بردم واریز کردند...همچنین ضریباشم از سایت sportstates
سایت برندگی هم طیف وسیع داره ولی باهاش کار نکردم یکی دوساله داره فعالیت میکنه...
افقط تنها live ندارند.....

khunires

لایک‌ها
4,947
درسته ولی این سایت من 400 تومان تقریبا قبل عید بردم واریز کردند...همچنین ضریباشم از سایت sportstates
سایت برندگی هم طیف وسیع داره ولی باهاش کار نکردم یکی دوساله داره فعالیت میکنه...
افقط تنها live ندارند.....

live خیلی باحاله! انگار آدم تو ورزشگاهه داره بازیو میبینه! ضرایب به ثانیه تغییر میکنه حس و شوق بازی جالبتره!

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
آخر هرچی ریسک بودا،واسه خنده بود فقط!
25r30wi.gif
WIN!

این آخرین بازی فوتبال امروزه! میرم سر هندبال،تنیس،بسکتبال امروز...

hsp9zyiveq6ofoy82e8t.jpg
من احساس می کنم شما سر این بازی ها مبلغ بزرگی می بازین واسه 7 دلار 50 دلار ریسک می کنی سر خودم اومده میگم 80 دلار باختم اینجوری

khunires

لایک‌ها
4,947

khunires

لایک‌ها
4,947
من احساس می کنم شما سر این بازی ها مبلغ بزرگی می بازین واسه 7 دلار 50 دلار ریسک می کنی سر خودم اومده میگم 80 دلار باختم اینجوری

آره عزیز احتمال اینم هست و این احتمال رو میدم! خوب بلاخره شرط بندی ریسک فوق العاده زیادی داره! ولی خوب باید این ریسک رو بپذیرم! چون بلاخره 7 دلار یعنی 24000 تومان!! واسه یک بازی خیلی خوبه این رقم! ولی خوب چاره ایی هم جز ریسک نیست! دست من این سبک برد رو میگیره! جور دیگه خیلی امتحان کردم همش میباختم!

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
یک سوال چرا برای بعضی دوستان واحد پول در پلنت یورو هست برای بعضی دیگه دلار ؟؟؟:eek:

khunires

لایک‌ها
4,947
یک سوال چرا برای بعضی دوستان واحد پول در پلنت یورو هست برای بعضی دیگه دلار ؟؟؟:eek:

موقع Deposit یورو واریز میکنن اینجوری میشه! :D دلار و یورو میشه واریز کرد! فرقی نداره! فقط ارزش یورو 2برابره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا