GOTHAM
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 99
- لایکها
- 73
درسته ولی این سایت من 400 تومان تقریبا قبل عید بردم واریز کردند...همچنین ضریباشم از سایت sportstates
سایت برندگی هم طیف وسیع داره ولی باهاش کار نکردم یکی دوساله داره فعالیت میکنه...
افقط تنها live ندارند.....
ظرایب بازی هایی که برگزار نشده حساب نمیشن و بازی هایی که بردین رو حساب میکنندوستان یک سوال من یه ترکیبی زدم 5بازی الان 2بازی برگزار نشده و اون 3تا هم برد در اومدن الان تکلیف این کمبو چی میشه؟!!
همونطور که گفتم تا قبل عید کار می کردم ...شما باز حرف خودتون رو ميزنيد با سايت هاي ايراني كار كنيد
تجربه ثابت كرده سايت هاي ايراني كلاهبرداري مي كنند.شما مختار خودتون هستيد
این مال کدوم سایت هست.بت نفر دوم جهان تو شرط بند یا تیپستری یا موسی بن سلیمان بن مونتاری بن زیدان!!!!!
![]()
بتتتتتتت به این میگن
تشکر نکنی نامردی
سر بازی برزیل نیمه اول روی اور 1.5 بستم (اون لحظه که نیمار تک به تک بود ) 2 دلار بستم که هیچی گل نشد
* با لب تاپ نشستم جلوی تی وی تا نزدیک گل زدن بشه ببندم روش
بعدش هم پلانت رو هم که مسی گاو خراب کرد بعد تو نیمه 2 بستم که ارژانتین گل اول رو میزنه که اون هم باخت
0.30 بیشتر دیگه ندارم . به خودم قول دادم دیگه دلار نخرم![]()
دومین شرط بند دنیاست با سه میلبون برداین مال کدوم سایت هست.
بعدم واقعا هر کی بوده . این کاره بوده. چون از مبلغی که گذاشته روی بت معلومه .
10 هزار دلار گذاشته روی بت.
و مبلغ 1 میلیون و 409 هزار و 515 دلار برده است.
یعنی اگر بخواهیم به تومان حساب بکنیم. 30 میلیون گذاشته وسط . و 4 میلیارد و 228 میلیون و خورده ای برده است.
نوش جانش.
ولی خودمانیم. این نوع کمبو زدن هم کمی کار را راحت تر می کند. چرا خیلی از بازی ها را دابل شانس زده است. از 12 تا 7 تاش دابل شانس بوده است.
ولی با این حالم. عالی بوده کارش . و یک احسنت بهش می گوییم.
کی باشد بچه های این فروم از این گونه بت ها بزنند.
پس ایول بهش. ادرس سایت را برایم بفرست. ببینم چی کار کرده است.دومین شرط بند دنیاست با سه میلبون برد
یعنی همچین چیزی نبرده است. درستهمال سایت ساکر پانتره
مبلغش هم واقعی نیست مجازیه