دو نیمه سی دقیقه اییکی درباره هندبال توضیح میده کلا هر نیمه چند دقیقه است؟
دو نیمه سی دقیقه اییکی درباره هندبال توضیح میده کلا هر نیمه چند دقیقه است؟
اولین بارمه که زدمآقا بسکتبال و هندبال کمبو بیشتر از 3 تیم نگیر! فوق العاده خطریه!!! ضرایب خیلی بالاست یعنی هر آن امکان برگشتن ورق روزگار بت داره واست! کلا اینارو باید تک بگیری مدل بازیهاش اینه واسه همین اکثرا فوتبال رو کمبو میزنن! ولی خوب تک خیلی اطمینانش بیشتره...
آقا بسکتبال و هندبال کمبو بیشتر از 3 تیم نگیر! فوق العاده خطریه!!! ضرایب خیلی بالاست یعنی هر آن امکان برگشتن ورق روزگار بت داره واست! کلا اینارو باید تک بگیری مدل بازیهاش اینه واسه همین اکثرا فوتبال رو کمبو میزنن! ولی خوب تک خیلی اطمینانش بیشتره...
بدون تحلیل و فقط از رو ضریب زدم!
(البته میدونم همیشه قرار نیس اینجوری بشه!)
وقت اضافش کجا بود ؟؟؟ کدوم بازی؟این وقته اضافه ی هندبال بدجور میره رو اعصاب ادم یهو میبینی اندر و کل بت رو میزنه خراب میکنه چرا اینقدر طولانیه وقت اضافش؟!!
من الان دارم یه بازی مثلا این لیگ رو دنبال میکنم Spain: Liga Asobal (1) 60دقیقه تموم شده ولی مثل اینکه وقته اضاف هم داره!!!وقت اضافش کجا بود ؟؟؟ کدوم بازی؟
رو برد باخت هندبال کار نکنیددوستان مراقب هندبال باشین . من هندبال نمیزنم ولی اون روز یه بازی رو همین جوری دنبال میکردم لیگ سوئد تیم اول و یکی مونده به آخر بازی میکردن . تیم رده اولی میزبان بود بازی مساوی شد. مبالغ خیلی بالا نذارین مخصوصا برای برد و باخت .....
60 تا روش رفتم انشالله که بگیرهآقا یه ضریب تپل 100% اصلا هیچ شکی توش ندارم! خواستید بزنید! من سرش بین 20 تا 100 تا میدم احتمالا
بازی والیبال هستش...
تصبره: هر بتی که معرفی میشه گرفتنش به عهده خودتونه
![]()