aliffvfhfhk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4,444
- لایکها
- 2,924
منظورت چیه .رقم های بالای 10.000 دلار بت چه حالی میده!!!! ایشالله کم کم...
یعنی 10 هزار تا ببری. اگر اره با چه قدر
منظورت چیه .رقم های بالای 10.000 دلار بت چه حالی میده!!!! ایشالله کم کم...
اول اینکه ایرانیهچیه عزیز این!؟ بازی هایی که برده رو میزاره یا بازیی هایی که قراره ببره؟
بازی های برده رو گذاشته!!
لاین های دیگه ای هم گذاشته مربوط به بازیهای امشب و فردا میشه ازشون استفاده کرد
منظورت چیه .
یعنی 10 هزار تا ببری. اگر اره با چه قدر
مگر سایت های خارجی حداکثر بت ندارند. یعنی مثلا حداقلش در پلنت 0.05 هست. حداکثرش چه قدره .
نه عزیز! 10.000 تا بزاری مثلا رو ضریب 1.50 بعد میشه 15.000 تا
مگر سایت های خارجی حداکثر بت ندارند. یعنی مثلا حداقلش در پلنت 0.05 هست. حداکثرش چه قدره .
میفهمم حرفتون رو ولی عزیز نمیشه گفت که اینهمه کاربر دست به یکی کردن برای سود رسانی به سایتهای شرط بندی سایت ایرانی http://persiantipster.co.vu/default.aspx?g=forum ادرس 4تا سایت شرط بندی بالاشه یعنی اینم با این 4سایت دست به یکی کرده برای سود رسانی به خودشون همچین که شما هم میگی نیست ولی دنیای بت دنیای عجیبیه هیچ چیز صد درصد توش وجود نداره!اعتماد ندارم اصلا! نمیدونم چرا! اینا همشون دستشون با هم تو یه کاسه هستش! سایتی که خودش میاد bet365 رو تبلیغ میکنه خودشم دستش با اونها تو یه کاسه هستش! شاید 1000 تا بازی رو دست بگن این وسط! ولی بین اینها میان یکسری بازی هایی رو میندازن که مطمئنن باخت میشه! تحلیلگرهایی که دارن فوق هوشمند و حرفه ایی هستند!
مغز خودمون بهتر آمار میده! خودتون فکر کنید بیشتر به نفعتونه! این سایتهارو من چندساله دارم میبینم همشون دستشون تو یه کاسه هستش! گروهی کلاهبرداری میکنن! نه علنا که ماها متوجه بشیم! خیلییییی قشنگ و سالم میان جیب خالی میکنن! حداقل ما به عقل خودمون بزنیم ببازیم میگیم تقصیر خودمونه!
نه عزیز! 10.000 تا بزاری مثلا رو ضریب 1.50 بعد میشه 15.000 تا
:general208::general208::general208::angrybirds3:
خداییش بد شانسم من
آخه این میگرفت برای من کافی بود
انشالله در بت های بعدی
داداش دمت گرم راهنمایی فوق العاده میکنی بدون فخر فروشی!!ایول داری درود به شرفتدوستان یک توصیه نیست چون از نصیحت خوشم نمیاد...! ولی هیچوقت دست از دریافت علم بیشتر در زمینه بازی ها عقب نمونید!
فقط دنبال فوتبال نباشید! فوتبال ریسکش میتونم بگم از بازی های دیگه فوق العاده بیشتره! برید رو ورزشهای دیگه کار کنید ضریب ریسکش پاییه! اینم عنوان کنم که برای بدست آوردن اطلاعات دقیق جناب گوگل http://google.com در خدمتتون هستن! بزنید هندبال،بسکتبال تو ویکی پدیا و خیلی سایت های دیگه آموزش مو به مو ورزشها و قوانین بازی هاشون گذاشته شده! اطلاعاتون رو بروز کنید و تیم هارو در flashscore.com انالیز کنید و بت بزنید و نوش جونتون...
نکته جالب و خنده دار ولی حرفه ایی: یکی از دوستان من حتی ترکیب چینش تیم هارو بررسی میکرد برای بت زدن، حتی آمار سن بازیکن هارو هم داشت و حتی وضعیت هوا که بارونیه یا سرد و گرم بودن دمای شهری که تو اون ورزشگاه بازی دارن! چون وقتی هوا سرد باشه تیم ها و بازیکن ها گل و کمتری میزنن و این اثابت شدس! البته آمار خود ورزشگاه که پوشیده باشه یا نباشه و موقعیت اونرو هم درمیارود!!!!! مو به مو 48 ساعت قبل یک تیم رو انالیز میکرد مثلا متوجه میشد 16 تا 30 فقط گل نداره یا مساویه! بعد بازی رو میومد Live میگرفت و خیلی راحت ضریب 1.30 سرش 100 یا 500 دلار میگذاشت و سود میگرفت! بت هم مثل یه فرمول ریاضی میمونه که بر اساس هوشمند بودن شما بهتون نمره میدن! نصف مسئله رو حل کنید 0.25% نمره میدن کامل حل کنید 1 نمره رو میگیرد!
رفیق ایول خوشم اومد از متنت.دوستان یک توصیه نیست چون از نصیحت خوشم نمیاد...! ولی هیچوقت دست از دریافت علم بیشتر در زمینه بازی ها عقب نمونید!
فقط دنبال فوتبال نباشید! فوتبال ریسکش میتونم بگم از بازی های دیگه فوق العاده بیشتره! برید رو ورزشهای دیگه کار کنید ضریب ریسکش پاییه! اینم عنوان کنم که برای بدست آوردن اطلاعات دقیق جناب گوگل http://google.com در خدمتتون هستن! بزنید هندبال،بسکتبال تو ویکی پدیا و خیلی سایت های دیگه آموزش مو به مو ورزشها و قوانین بازی هاشون گذاشته شده! اطلاعاتون رو بروز کنید و تیم هارو در flashscore.com انالیز کنید و بت بزنید و نوش جونتون...
نکته جالب و خنده دار ولی حرفه ایی: یکی از دوستان من حتی ترکیب چینش تیم هارو بررسی میکرد برای بت زدن، حتی آمار سن بازیکن هارو هم داشت و حتی وضعیت هوا که بارونیه یا سرد و گرم بودن دمای شهری که تو اون ورزشگاه بازی دارن! چون وقتی هوا سرد باشه تیم ها و بازیکن ها گل و کمتری میزنن و این اثابت شدس! البته آمار خود ورزشگاه که پوشیده باشه یا نباشه و موقعیت اونرو هم درمیارود!!!!! مو به مو 48 ساعت قبل یک تیم رو انالیز میکرد مثلا متوجه میشد 16 تا 30 فقط گل نداره یا مساویه! بعد بازی رو میومد Live میگرفت و خیلی راحت ضریب 1.30 سرش 100 یا 500 دلار میگذاشت و سود میگرفت! بت هم مثل یه فرمول ریاضی میمونه که بر اساس هوشمند بودن شما بهتون نمره میدن! نصف مسئله رو حل کنید 0.25% نمره میدن کامل حل کنید 1 نمره رو میگیرد!
داداش دمت گرم راهنمایی فوق العاده میکنی بدون فخر فروشی!!ایول داری درود به شرفت![]()
![]()
رفیق ایول خوشم اومد از متنت.
حالا یک سوال . بهترین بتی که زدی و بردی چی بوده
منظورم اینه بهترین بتی که بهت حال داده در این چند سال کدوم بوده است و ایا هنوز یادت هست یا نه
در کل در یک ماه بیشترین سودت چه قدر بوده با چه قدر مبلغ
عزیز من درست متوجه شدم.خواهش میکنم عزیز،بلاخره یه چیزی میدونیم بگیم همه برد بالا بزنن ما عشق میکنیم...![]()
بیشترین برد من2 سال پیش بود فکر کنم! 3000 دلار گذاشتم رو ضریب 3630 تا شده بود که برد بزرگ من فقط همون بود! بیشتر دیگه پول نبودم بزنم! ایشالله آینده با دوستان بزنیم...![]()
عزیز من درست متوجه شدم.
شما اومدی 3000 هزار دلاری گذاشتی روی بتی که کمبو بوده است و ضریبش 3630 تا بوده است.
یعنی بیش از یک میلیون و 89 هزار دلار بردی.
یا نه 3000 هزار تا را گذاشتی روی یک بازی با ضریبش شده است 3630 دلار. یعنی 630 دلار سود کردی. درسته
ولی واقعا جرات خیلی داری. حساب بکن 3000 دلار اگر باخت می شد. بالای 9 میلیون در یک روز می باختی.نه عزیز!!! من کلا روش کمبو رو قبول ندارم! یکبار زدم باختم سر 10 دلار دیگم نزدم! روش درستی نیست کلا!
3000 تا روی یک بازی under 3.5 فوتبال که ضریبش 1.21 بعد شد 3630 که 630 دلار سود بود...
زیاد تحلیل کردم و روش رفتمOver بسکتبال عزیز یه آمار بگیر ببین امریکا با سوئد همیشه گلهاشون از 200 تا هم رد میشه! میتونی سرش Over بزنی میبری...![]()
زیاد تحلیل کردم و روش رفتم
روی تیمای آمریکا و سوید یا لیگاشون؟؟؟