• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
پس پیشنهادت رو لیگای سوئد و آمریکا هست

ددرسته؟

آره ولی از بقیه هم غافل نشو! همه رو خوب آنالیز کن! شاید تو همون ترکیه که من قبولش ندارم 2 تیم بازی داشته باشن که ضریب 100% داشته باشه! ولی سوئد و آمریکا خیلی تمیز بازی میکنن!

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
آره ولی از بقیه هم غافل نشو! همه رو خوب آنالیز کن! شاید تو همون ترکیه که من قبولش ندارم 2 تیم بازی داشته باشن که ضریب 100% داشته باشه! ولی سوئد و آمریکا خیلی تمیز بازی میکنن!
درسته

ممنونم از راهنماییت

یه کمبو هم رو هندبال زدم که بازهم بد شانسی باهام بود بخاطر یک امتیاز فقط یک امتیاز
اونم میزارم

روسیه هم که کمبو آخرم رو خراب کرد

khunires

لایک‌ها
4,947
درسته

ممنونم از راهنماییت

یه کمبو هم رو هندبال زدم که بازهم بد شانسی باهام بود بخاطر یک امتیاز فقط یک امتیاز
اونم میزارم

روسیه هم که کمبو آخرم رو خراب کرد

کلا من کمبو رو قبول ندارم هیچ جوره!!! کمبو اگر 90% ریسک نباشه 100% ریسکه!!! کافیه از 1000 تا تیمی هم که برداریم 1کی خراب کنه! اگه قرار بوده 10 میلیون دلار هم بگیریم همه میپره!!!
کلا درسته کمبو سود خوبی میده! ولی ضریبش وسوسه کنندس! این سایت های بت با روح و روان فرد بازی میکنه تا بتونه پول رو بکشه از جیبش بیرون! اصلا برد و باخت مهم نیست واسه اونا! اونها فقط با چندتا عدد با مغز همه دارن بازی میکنن!!! خیلی راحت!

مثال خنده دار همین امشب بزنم واست: یک تیمی بود فک کنم دیدی 6 تا 7 تا گل زد! ضرایب under 4,5 اصولا 1.01 هستش! ولی برای تحریک ذهنی همه میان ضریب رو میدن 1.30!!!! خوب طرف میگه کمتر تیمی میاد 5 تا گل بزنه من اینو بگیرم! ورمیداره و خیلی تمیز میبازه! ضرایب پولی رو ملاک برد قرار بده نه ضریب خود بازی هارو! همه این سایت ها حالت روانی داره نه پیش بینی!

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
کلا من کمبو رو قبول ندارم هیچ جوره!!! کمبو اگر 90% ریسک نباشه 100% ریسکه!!! کافیه از 1000 تا تیمی هم که برداریم 1کی خراب کنه! اگه قرار بوده 10 میلیون دلار هم بگیریم همه میپره!!!
کلا درسته کمبو سود خوبی میده! ولی ضریبش وسوسه کنندس! این سایت های بت با روح و روان فرد بازی میکنه تا بتونه پول رو بکشه از جیبش بیرون! اصلا برد و باخت مهم نیست واسه اونا! اونها فقط با چندتا عدد با مغز همه دارن بازی میکنن!!! خیلی راحت!

مثال خنده دار همین امشب بزنم واست: یک تیمی بود فک کنم دیدی 6 تا 7 تا گل زد! ضرایب under 4,5 اصولا 1.01 هستش! ولی برای تحریک ذهنی همه میان ضریب رو میدن 1.30!!!! خوب طرف میگه کمتر تیمی میاد 5 تا گل بزنه من اینو بگیرم! ورمیداره و خیلی تمیز میبازه! ضرایب پولی رو ملاک برد قرار بده نه ضریب خود بازی هارو! همه این سایت ها حالت روانی داره نه پیش بینی!
درسته

بازی ایرلند رو میگی

khunires

لایک‌ها
4,947
درسته

بازی ایرلند رو میگی

قبل انتخابت 15 ثانیه مکس کن،فکر کن وقتی قلبا رضایت داشتی بگیر! اینجوری میبری! چیزی که استرس باخت نداره! استرس بازی داره!
;)

ipholve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی در مورذ این بازیا نظری ذاره؟Snapshot_2014-10-12_215249.png

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
دو بازی روی کاغذ میزنیم
10 دلار برای هر بازی
Belarus 0 : 0 Slovakia
مساوی رو میزنیم

Lithuania 0 : 0 Slovenia
برد لیتوانی رو میزنیم

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308

فایل های ضمیمه

• soccer.jpg
    soccer.jpg
    42.8 KB · نمایش ها: 24

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
رقم های بالای 10.000 دلار بت چه حالی میده!!!! ایشالله کم کم...

ديشب يه همچين رقمي براي جبران باختم رفته بودم حال كه ميدي اول اين كه با هر حمله يه عرق سردي ميشينه به بدنت وقتي تيمي كه انتخاب كردي حمله ميكنه بدنت كم كم دماش ميره بالا و برعكس تا بازي تموم بشه سرما خوردگي شديد گرفتي شكر ديشب برد شد ولي ديگه غلط ميكنم همچين مبلغي ميرم روي يه بازي كار كلا اشتباهي هست سود كمي داره در مقابل ريسكي كه ميكني

اعتماد ندارم اصلا! نمیدونم چرا! اینا همشون دستشون با هم تو یه کاسه هستش! سایتی که خودش میاد bet365 رو تبلیغ میکنه خودشم دستش با اونها تو یه کاسه هستش! شاید 1000 تا بازی رو دست بگن این وسط! ولی بین اینها میان یکسری بازی هایی رو میندازن که مطمئنن باخت میشه! تحلیلگرهایی که دارن فوق هوشمند و حرفه ایی هستند!

مغز خودمون بهتر آمار میده! خودتون فکر کنید بیشتر به نفعتونه! این سایتهارو من چندساله دارم میبینم همشون دستشون تو یه کاسه هستش! گروهی کلاهبرداری میکنن! نه علنا که ماها متوجه بشیم! خیلییییی قشنگ و سالم میان جیب خالی میکنن! حداقل ما به عقل خودمون بزنیم ببازیم میگیم تقصیر خودمونه!

نه عزیز! 10.000 تا بزاری مثلا رو ضریب 1.50 بعد میشه 15.000 تا

امدي تو ياهو ندا بده روش كار اين سايت ها رو برات تشريح كنم كه عمل كردشون چطوري هست با اين سايت كه كه لاين ميزارن توش ميتوني سود خوبي كني ولي تيز بيني ميخواد منظورم از لاين هاشون نبود كه روشون شرط رد كني برد بشه يه ريزه كاري هاي داره كه برات بگم كف ميكني كه بالا پايين كردن يك سايت ميتوني اطلاعاتي دقيقي جمع كني

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
نه عزیز!!! من کلا روش کمبو رو قبول ندارم! یکبار زدم باختم سر 10 دلار دیگم نزدم! روش درستی نیست کلا!
3000 تا روی یک بازی under 3.5 فوتبال که ضریبش 1.21 بعد شد 3630 که 630 دلار سود بود...

داداش اگه كمبو رو بلد باشي بزني ميتوني سود كلفتي كني چند هفته پيش با 45 دلار 11 ميليون بردم اصولي كمبو بزني تيم ها رو درست بيني ميتوني سود خيلي خوبي كني با مبلغ كم مبلغ بالا ميتوني ببري

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داداش اگه كمبو رو بلد باشي بزني ميتوني سود كلفتي كني چند هفته پيش با 45 دلار 11 ميليون بردم اصولي كمبو بزني تيم ها رو درست بيني ميتوني سود خيلي خوبي كني با مبلغ كم مبلغ بالا ميتوني ببري
یعنی اینه داش سولدوز. ایول بهت. ایرانی جماعت بیشتر از اینا استعداد دارند.

khunires

لایک‌ها
4,947

خداییش کمبو خیلی ریسکه!!!! حداقل واسه من که کمبو اصلا بلد نیستم!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بنده تو کمبو خیلی بد شانسی می اورم. علتم داره. دارم پیداش می کنم.
مثلا 12 تا بازی انتخاب می کنم. ضریبش میشه بالای 200 . و 11 تاش درست در می اید و یکی اش غلط میشه.
و بازی مساوی فقط در می اید. باید روی اور و اندر در کمبو کار بکنم. این کارو بکنم. راحت در می ایید.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894

سخت نيست با دقت كمبو رو بچيني جواب ميده يه تستي كن تيم ها رو انتخاب كن برام پ.خ كن نظرم رو هم بگم برات

khunires

لایک‌ها
4,947
سخت نيست با دقت كمبو رو بچيني جواب ميده يه تستي كن تيم ها رو انتخاب كن برام پ.خ كن نظرم رو هم بگم برات

الان یه 5 تا 6 تا میگیرم ببینم چطوری در میاد! مرسی از لطفت عزیز،ببینیم چجوریه میشه!...

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
71484879539653236088.png

*******************************************نعل خر خریداریم**************************************8

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
71484879539653236088.png

*******************************************نعل خر خریداریم**************************************8
به نظرم روی دابل شانس اون بازی را که باخت شده . اوکی می کردی. خیلی بهتر بود.
و حتما بازی را می بردی.
درسته شاید ضریبش کمتر باشه. ولی درصد ریسک می امد پایین.

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
ناف ماروبا با باخت بریدن اسلوکی هم نبره دیگه اعصابم داغون میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا