wolf iran
Registered User
- نوشتهها
- 413
- لایکها
- 113
این هفته فقط رو راگبی کار میکنم ببینم جواب میده تا صددرصد بشه یانه؟تایید میشه
فوتبال امریکایی هم همینطوره
Sent from my bell & sebastian
این هفته فقط رو راگبی کار میکنم ببینم جواب میده تا صددرصد بشه یانه؟تایید میشه
فوتبال امریکایی هم همینطوره
فوتبال آمریکایی هم باشه خوبه
ولی تنیس و بدمینتن و هاکی روی یخ کلا ضد حال هستن
هندبال رو نمیدونم ولی بسکتبال هم بعضی مواقع بازی در میارهاره
فوتبال امریکایی
راگبی
هندبال
بسکتبال
به نسبت وضعیت بهتری دارن معمولا
خب بهرحال پیش میادهندبال رو نمیدونم ولی بسکتبال هم بعضی مواقع بازی در میاره
من ازش خوردم میگم
کاملا درستهخب بهرحال پیش میاد
فقط از روی رشته ورزشی که نمیشه
باید تیمهایی که نتایج قابل پیش بینی بدست اوردن رو شناسایی کنی و زیر نظر بگیری
حاجی انتخاب مهم نیست که منظور من این بود تحلیلتو بگو که چطوری انتخاب کردیاقا اساس برداشتن لاين رو بي خيال شو من لاين رو بردارم بدون تحليل بر نميدارم نومسيا 1 صفر برد ضريب بازي 3 بود چند دلار رفته بودي روش من 100 دلار روش رد كرده بودم 200 دلار سود خالص شد برام
اينم هديه من به شما با اوميدوارم استفاده كرده بودي
فکر کنم به این خاطر انتخاب شده چون اکثر بازی های خودشو مقابل این تیم برده حتی خونه حریف ..... باز استاده ایشون معلومه کارش درسته خوشحال میشیم از تجربیات شما استفاده کنیم . اگه از بازی های امروز موردی هست بگین رد کنیم ممنونحاجی انتخاب مهم نیست که منظور من این بود تحلیلتو بگو که چطوری انتخاب کردی
تو پ.خ هم همینو گفتم خودت هم تویکی از پست هات گفتی کسی اینو از من نمیپرسه و فقط دنبال بازی هستن
ضرایب خیلی کمی به double change که میده باید خیلی پول داشته باشی تا سود کنیدر مورد استفاده از Double chance نظرتون چیه !
برد یا مساوی تیم میزبان
برد یا مشاوی تیم مهمان
عدم مساوی بازی
در مورد این نظرت چیه ؟ضرایب خیلی کمی به double change که میده باید خیلی پول داشته باشی تا سود کنی
اینو نمیدونم شاید با قوانین سایتی که توش بت می زنی اشکال داشته باشه ولی یه روشی هست که معمولا تو والیبال و بسکتبال و تنیس و هر رشته ای که مساوی نداشته باشه استفاده می کنند اونم اینه که تو در دو سایت شرطبندی فعالیت می کنی تو یکی برد یه تیم رو انتخاب تو اون یکی برد تیم دیگه رو اینجوری 100 % و بدون هیچ ریسکی می بری ولی سودت کم هست ولی تضمینی هست اسم این روش sure bet هست تا اونجایی که میدونم و میشه مثلا با 4 یا 6 یا 8 تا سایت هم انجام داد هر چه بیشتر باشه سودت بیشترهدر مورد این نظرت چیه ؟
فرض کنیم الان دقیقه 80 یک بازی هست و بازی مساویه ! ضریب برد تیم الف 6 باشه و ضریب برد تیم ب 7 و مساوی 1.2 ... میشه هر دوتیم الف و ب رو انتخاب کرد یا نه ؟ سایت گیر نمیده ؟
ضرایب خیلی کمی به double change که میده باید خیلی پول داشته باشی تا سود کنی
سودش کمه و اکثر ضرایب تو این بازی ها کم تر از 2 هست که به صرفه نیست !اینو نمیدونم شاید با قوانین سایتی که توش بت می زنی اشکال داشته باشه ولی یه روشی هست که معمولا تو والیبال و بسکتبال و تنیس و هر رشته ای که مساوی نداشته باشه استفاده می کنند اونم اینه که تو در دو سایت شرطبندی فعالیت می کنی تو یکی برد یه تیم رو انتخاب تو اون یکی برد تیم دیگه رو اینجوری 100 % و بدون هیچ ریسکی می بری ولی سودت کم هست ولی تضمینی هست اسم این روش sure bet هست تا اونجایی که میدونم و میشه مثلا با 4 یا 6 یا 8 تا سایت هم انجام داد هر چه بیشتر باشه سودت بیشتره
نظر دوستان نسبت به این روش چیه ؟
اینو نمیدونم شاید با قوانین سایتی که توش بت می زنی اشکال داشته باشه ولی یه روشی هست که معمولا تو والیبال و بسکتبال و تنیس و هر رشته ای که مساوی نداشته باشه استفاده می کنند اونم اینه که تو در دو سایت شرطبندی فعالیت می کنی تو یکی برد یه تیم رو انتخاب تو اون یکی برد تیم دیگه رو اینجوری 100 % و بدون هیچ ریسکی می بری ولی سودت کم هست ولی تضمینی هست اسم این روش sure bet هست تا اونجایی که میدونم و میشه مثلا با 4 یا 6 یا 8 تا سایت هم انجام داد هر چه بیشتر باشه سودت بیشتره
نظر دوستان نسبت به این روش چیه ؟