سلام داداش انشالا که درمیاد منم روش رو به همه می گم ولی قبل اون باید بگم این میکس واسه تست روش گذاشتم نه واسه بردیعنی واقعا امکان داره این میکس درست دربیاد؟
البته ایشالا که دربیاد داداش
من چیزی از تنیس سردرنمیارم و اصلا سمتش نرفتم تا حالا
ارسال شده توسط نیوآیپد سیمکارت خور ۶۴ گیگ فروشی!
دوستی که گفته به همه میگم تا همین چند دقیقه پیش داشتچونه میزد که من 5 دلار بیشتر ندارم !!!
صب کن تا واست روشو بیاره !!!!![]()
میشه روش رو برای من ارسال کنیدوستان روشی مطمعن با کمترین ریسک برای بت تنیس زدن هست
تست شده و نتیجه داده برای دریافت روش پ.خ بدید
دوست عزیز روش رو میفروشهمیشه روش رو برای من ارسال کنی
دمت گرمدوستان یه خاهشی دارم این تاپیک ایجاد شده به کمک همدیگه سود خوبی کنیم اگه واقعا روشی پیدا کردین به همدیگه بگین راه دوری نمیره
من خودم رو آور آندر زیاد مانور میدم و خدا رو شکر تا حالا خوب بوده اکثرا بازی ها رو زنده دنبال میکنم . اگه مورد خوبی گیرم اومد حتما سریع اینجا میزارم تا همه سود کنن مثلا دیروز بازی منچستر و بنفیکا عالی بود ....
والیبال لهستان با ضریب 2.5 هم که دیشب گفتم درست بود حالا نمیدونم کسی زده بود یا نه .....
امیدوارم همه موفق باشین .....
50 درصد کار درست شده ! ببینیم بقیش چی میشه !![]()
تا اینجا که خوب بوده![]()
Maria Sharapova زد میکس رو خراب کرد![]()
سلام منظورت اینه که چجور بازی ها رو واسه میکس انتخاب کنی یا بلد نیستی از داخل سایت میکس بزنی ؟سلام داداشای گلم روش میکس زدنو یاد میدی من بلد نیستم ممنون میشم
اقا تا الان که هیشکی یه بت نذاشته بزنیم ما هم تو سودش شریک شیمولی من بزا یکی دو ساعت دیگه یه بت میزارم بای
فکر کنم بازی پنجم کارت رو خراب کنه... البته ایشالا که درست دربیاد![]()
کارم رو ماریا خراب کرده بازی کشیده به ست سوم ولی اگه دوستان بازی های 3.4.2 رو تکی می زدن خوب سود می کردن من واسه تست میکس زدمفکر کنم بازی پنجم کارت رو خراب کنه... البته ایشالا که درست دربیاد
اره درسته عیبی نداره ایشالا دفعات بعدکارم رو ماریا خراب کرده بازی کشیده به ست سوم ولی اگه دوستان بازی های 3.4.2 رو تکی می زدن خوب سود می کردن من واسه تست میکس زدم
خب قضیه چی بود؟ طبق روشی که داشتی باید همه درست درمیومد؟کارم رو ماریا خراب کرده بازی کشیده به ست سوم ولی اگه دوستان بازی های 3.4.2 رو تکی می زدن خوب سود می کردن من واسه تست میکس زدم