milad144
Registered User
- نوشتهها
- 536
- لایکها
- 262
Ordinary bets اینو یزن سمت راستمن با گوشی کار میکنم
میشه بگی چطوری از این حالت در بیارم
Ordinary bets اینو یزن سمت راستمن با گوشی کار میکنم
میشه بگی چطوری از این حالت در بیارم
من دقیقه 52 روی بازی بستم درصد 2 داده بودباته یک کم خطرناکه. چون خیلی به هم نزدیکند. دوست عزیز
الان دقیقه 56 بازی هست. و هنوز صفر. صفر هستند
بازی که زدی. دقیقه 74 هست. و هنوز صفر. بر صفر هست.من دقیقه 52 روی بازی بستم درصد 2 داده بود
امان از دست درصد 2![]()
طبق بررسیکه انجام داده بودم ، بازی های قبلی و جدول رده بندی و یکسری آمار منم روی poak Saloniki نظرم بود .. حالا امتحان کردم ببینم چطوریه !بچه ها بازی که گفته بودم روی کاغذ زدم. PAOK Saloniki
الان دقیقه 43 هست.
Robert Mak (pen) 36' از تیمی که گفته بودم. گل را از روی پنالتی زد.
و فعلا کسانی که این بت را زدند. برنده هستند.
ضریبش 2.1 بود.
بنده درسته روی کاغذ بت را می زنم. و بت اصلا نمی زنم. ولی با اینکه روی کاغذ بت را می زنم.طبق بررسیکه انجام داده بودم ، بازی های قبلی و جدول رده بندی و یکسری آمار منم روی poak Saloniki نظرم بود .. حالا امتحان کردم ببینم چطوریه !
نطرت در مورد ختافه والنسیا چیه ؟دوست عزیزی که بازی باته را بسته بود. بازی تمام شد. و نتیجه صفر بر صفر شد.
حیف.
آفرین بر شمابنده درسته روی کاغذ بت را می زنم. و بت اصلا نمی زنم. ولی با اینکه روی کاغذ بت را می زنم.
خیلی از جوانب. از جمله رده تیم. بازی های رو در رو. بازیکنان تیم. و چیز های دیگر را نگاه می کنم و با هم مقایسه می کنم.
و بعد روی کاغذ می زنم.
نگاه کن والنسیا تیم 5 هست. ختافه تیم 16 هست.نطرت در مورد ختافه والنسیا چیه ؟
تنیس ؟؟؟![]()
احتمال برد به نظر خودم 90 % بازی ها همین امشب هستن خواستین بزنین ولی به خودتون ربط داره
نگاه کن والنسیا تیم 5 هست. ختافه تیم 16 هست.
در بازی های اخیر رو در رویشان هم 7 بار والنسیا برده است و 3 بار ختافه و تساوی در این ده بازی نبوده است.
اخرین بازی شان والنسیا مساوی داده است. و ختافه برد داده است.
برد والنسیا ضریب 2 هست. اگر اشتباه نکنم.
تمام شرایط می گوید که والنسیا می بره. حالا دیگه چی در بازی پیش بیایید معلوم نیست.
بنده نظر خاصی ندارم. ولی روی کاغذ همه چیز به نفع والنسیا هست.