حدودا روزی چقدر داری ؟
50 دلار کفشه
حدودا روزی چقدر داری ؟
هیچی شوخی کردم ! میگم تو سایت roadbet که میگه 25$ میده باید 5 تا بازی پیش بینی کنیم که ضریبش بالاتر از 2 باشه یا لایو هم میشه ؟
هیچی شوخی کردم ! میگم تو سایت roadbet که میگه 25$ میده باید 5 تا بازی پیش بینی کنیم که ضریبش بالاتر از 2 باشه یا لایو هم میشه ؟
امتحان میکنم بعد میگم بهتون ممنون !
من اگه جای شما بودم اول 40 تا از سایت بیرون میکشیدم بعد ادامه میدادم !دوستان اصلا نباید طمع بکنید
من خودم یه بار 10 دلار رو رسوندم به 80 دلار بعد همشو گذاشتم تو یه بازی باختم
یه بارم 30 دلار رو رسوندم به 80 دلار بازم به روش قبلی باختم :general506:
بله کاملا درسته حرفتون حالا دیگه یاد گرفتم مهمترین چیز در بت زدن مدیریت سرمایس یعنی واسه خودتون یه مرز تعیین کنین که می خوایین مثلا هفتگی چقدر سود خالص بکنینمن اگه جای شما بودم اول 40 تا از سایت بیرون میکشیدم بعد ادامه میدادم !
این دیگه چه مدل شوخی کردنه حرف دهن مردم میزاری تکرار نشه که گزارش میشههیچی شوخی کردم ! میگم تو سایت roadbet که میگه 25$ میده باید 5 تا بازی پیش بینی کنیم که ضریبش بالاتر از 2 باشه یا لایو هم میشه ؟
این دیگه چه مدل شوخی کردنه حرف دهن مردم میزاری تکرار نشه که گزارش میشه
شرط بندی درامدش بالاس خیلیا رو وسوسه میکنه ولی به شخصه وارد این گود نمیشم به دلایلی که خیلیا میدونن
کی درباره فوتبال گفت درمورد شرط بندی گفتم شما همین شرط بندی رو سرچ کن به نتایج جالبی میرسیدوست عزیز چه دلایلی ؟؟؟
نکنه مثل خیلیا میگی حرومه ؟!!!
یکم فکر کن ببین چجوری سوارکاری حلاله فوتبال حرامه ؟
دلیلش اینه که موقعی که حضرت محمد این رو گفت فوتبال نبود بسکتبال نبود اون موقع همین ورزش ها بود پس نتیجه میگیریم حلاله
داداش اگه منظورت نقل قول هست که اشتباهی اسم شما هم نقل قول شده با شما نبودم که !این دیگه چه مدل شوخی کردنه حرف دهن مردم میزاری تکرار نشه که گزارش میشه
شرط بندی درامدش بالاس خیلیا رو وسوسه میکنه ولی به شخصه وارد این گود نمیشم به دلایلی که خیلیا میدونن
خب بفرما ویرایش کن اشتباه داریم تا اشتباهداداش اگه منظورت نقل قول هست که اشتباهی اسم شما هم نقل قول شده با شما نبودم که !
ویرایش نداره چیکار کنم !!؟؟خب بفرما ویرایش کن اشتباه داریم تا اشتباه
باشه همین که به اشتباهت پی بردی کافیهویرایش نداره چیکار کنم !!؟؟
حدودا روزی چقدر داری ؟