• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
من حداقل روزي 50 تا 100 تا دارم مونده به روزش

تو بت با سرمايه 10 دلار 20 دلار وارد نشد اگه ميخوايد تو بت موفق بشد بايد حداقل بالانس حسابتون 200 دلار باشه تا بشه سود كرد با بالانس كم هميشه بازنده هستيد
من تو هر سايتي بخوام عضو بشم كمتر از 300 دلار دپوزيت نميكنم چون ميدونم با مبلغ كم هميشه بازنده هستم
درسته درآمدتون هم خوبه ، ولی اینکه با سرمایه پایین شروع کنی حتما بازنده ای رو موافق نیستم چون باید به اندازه ای که پول میزاری توقع سود هم داشته باشی و با برنامه ریزی جلو بری × ، شما این 25 دلاره roadbet رو گرفتی چجوریاست ؟؟

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
لیگ فرانسه اصلا خوب نیست بوردو خیر سرش اول بود با تیم 18 جدول بازی کرد و باخت:confused:
ایتالیا و اسپانیا از بقیه بهترن آلمان و انگلیس هم خوبه

خوب عزيز مشكل شما اين هست از روي جدول و روي كاغذ بت ميزنيد.تو بت اسم بزرگ تيم بزرگ وجود نداره وقتي ميخواي بت بزني به اين توجه داشته باش كه تيمي كه روش ميخواي بت بزني تو زمين چطوري بازي ميكنه مهم و اصل بت اينه كه تو زمين تيم مورد نظرت بازي كنه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

تو بت با سرمايه 10 دلار 20 دلار وارد نشد اگه ميخوايد تو بت موفق بشد بايد حداقل بالانس حسابتون 200 دلار باشه تا بشه سود كرد با بالانس كم هميشه بازنده هستيد
من تو هر سايتي بخوام عضو بشم كمتر از 300 دلار دپوزيت نميكنم چون ميدونم با مبلغ كم هميشه بازنده هستم
دهن همه رو آب انداختی

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
درسته درآمدتون هم خوبه ، ولی اینکه با سرمایه پایین شروع کنی حتما بازنده ای رو موافق نیستم چون باید به اندازه ای که پول میزاری توقع سود هم داشته باشی و با برنامه ریزی جلو بری × ، شما این 25 دلاره roadbet رو گرفتی چجوریاست ؟؟

من فعلا با سايتي كه شما گفتي كار نميكنم.الان تو سايت هاي ماراتون پلانت او بت بت ات هم و پينكال كار ميكنم اين سايت ها اپشن هاي خوبي دارن يه بار تو ماراتون بت 4 هزار دلار برداشت زدم يك دقيقه نشده واريز شد خيالم ازش احت هست با هر سايتي كه احساس راحتي بهم بده كار ميكنم.سايتي كه شما گفتي باهاش راحت نيستم.شما يك مدت با سرمايه كم بت كار كنيد اخرش متوجه حرفم مي شيد از سال 2007 دارم بت ميزنم تو اين مدتي كه بت ميزنم تجربه خيلي از چيز ها رو برام ثابت كرده

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
من فعلا با سايتي كه شما گفتي كار نميكنم.الان تو سايت هاي ماراتون پلانت او بت بت ات هم و پينكال كار ميكنم اين سايت ها اپشن هاي خوبي دارن يه بار تو ماراتون بت 4 هزار دلار برداشت زدم يك دقيقه نشده واريز شد خيالم ازش احت هست با هر سايتي كه احساس راحتي بهم بده كار ميكنم.سايتي كه شما گفتي باهاش راحت نيستم.شما يك مدت با سرمايه كم بت كار كنيد اخرش متوجه حرفم مي شيد از سال 2007 دارم بت ميزنم تو اين مدتي كه بت ميزنم تجربه خيلي از چيز ها رو برام ثابت كرده
آره منم زیاد باهاش حال نمیکنم 25 دلارو بده خدافظی میکنم باهاش ، میدونم منظورت چیه با سرمایه بالا خودم یه ترفند دارم که با 1000 دلار 20 -30 ثانیه از بازی ای رو پیش بینی میکنی از 40 تا 100 دلار سود میکنی ایشالا عملیش میکنم بعدا !!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

داداش یه چیزی رو متوجه نشدم
یعنی اگه من و شما هردومون روی برد یک تیم شرط ببندیم شما با 200 دلار و من با 20 دلار و اتفاقا همون تیم هم ببره و مثلا پول شما بشه 260 دلار (در نتیجه پول منم میشه 26تا دیگه)
در این حالت شما بردی و سود کردی اما من که بالانسم کم بوده و با مبلغ کم وارد شدم بازنده ام؟؟!

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
آره منم زیاد باهاش حال نمیکنم 25 دلارو بده خدافظی میکنم باهاش ، میدونم منظورت چیه با سرمایه بالا خودم یه ترفند دارم که با 1000 دلار 20 -30 ثانیه از بازی ای رو پیش بینی میکنی از 40 تا 100 دلار سود میکنی ایشالا عملیش میکنم بعدا !!

تو بت سه چيز فقط مهمه كه بايد ازش دوري كني اول طمع طمع طمع دندون طمع رو بكشي بيندازي هميشه برنده هستي

هيچ وقت كل بالانسي كه داري رو رو يه بازي نزار ديدي ورق برگشت به فنا رفتي
مديريت سرمايه رو هم هميشه كن من براي روز هاي هفته برنامه دارم براي هر ليگي برنامه دارم ديمي بت نميزنم ميزان سرمايه مشخصي براي هر ليگ تعيين كردم مثلا براي ليگ المان براي كل بازي هاي يك هفتشون 100 دلار تعيين ميكنم با بررسي هاي كه روي بازي ها ميكنم اين 100 دلار رو تقسيم ميكنم و بسته به بازي كه انتخاب ميكنم مبلغي رو بت رد ميكنم براي ليگ انگليس فرانسه اسپانيا و هر ليگي ميزان سرمايه مشخصي ميزارم كنار و هيچ وقت بيشتر از 15 درصد بالانس سايتم رو بت نميزنم

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
داداش یه چیزی رو متوجه نشدم
یعنی اگه من و شما هردومون روی برد یک تیم شرط ببندیم شما با 200 دلار و من با 20 دلار و اتفاقا همون تیم هم ببره و مثلا پول شما بشه 260 دلار (در نتیجه پول منم میشه 26تا دیگه)
در این حالت شما بردی و سود کردی اما من که بالانسم کم بوده و با مبلغ کم وارد شدم بازنده ام؟؟!

نه داداش شما هم سود كردي
حرف من اين هست با ده دلار بيست دلار به جايي نميرسي يا بت نزن اگه بت زدي بشين وقت بزار روش سود كردي درست حسابي سود كني

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
sulduz195 : لینک سایت ماراتون رو می زارید
ممنون

حاج آقا پیناکل
لینک سایت : PinnacleSports
پشتیبانی از وب مانی : بله
سال تاسیس : 1998
باید گفت پیناکل از قدیمی ترین و بهترین سایتها در زمینه شرط بندی آنلاین میباشد .
این سایت چه از لحاظ اعتبار و چه از لحاظ پرداخت سریع پول از بهترین ها هستش .ضمن اینکه کاربر رو به هیچ عنوان محدود هم نمیکند.
اگر به دنبال سایتی برای زدن مبالغ بالا و هنگفت بدون پیش آمدن هرگونه مشکل اعمم از لیمیت شدن یا بسته شدن اکانت میگردید انتخاب شما سایت پیناکل خواهد بود .رتبه +A که بالاترین رتبه از نظر درجه بندی و رضایت مشتریان در بین سایتهای شرطبندی میباشد .
و همچنین یکی از بهترین سایتها از نظر دادن ضرایب بالا برای برد تیم ها و همچنین بهترین ضرایب برای آور و آندر ها میباشد .
حاج آقا پیناکل ضمن پشتیبانی از وب مانی با ایرانیها هیچ گونه مشکلی نداره !

betathome
لینک سایت
پشتیبانی از وب مانی بله
دارای 1.500.000 مشتری از 200 کشور مختلف و حجم معاملات بالای 700 میلیون
این سایت کاربران ایرانی رو هم ساپورت میکند و مشکلی با ملیت ایران ندارد.
حداقل شرط 1 دلار
یکی دیگر از بهترین سایتها برای ایرانیها با آپشن های فراوان
پشتیبانی از لیگ برتر ایران : بله
با ایران هم هیچگونه مشکلی نداره !
پشتیبانی از موبایل بتینگ : بله
زمان برداشت زیر 1 روز

PlanetOfBets
لینک عضویت در سایت : PlanetofBets

زمان برداشت زیر 1 روز

و ماراتون بت
زمان برداشت زیر 1 روز

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
@sulduz195 ماراتن جالبه ضریباش از بقیه سایتها یه کم بالاتره ولی یه مقدار آدمو گیج میکنه
چرا odd رو اینجوری مینویسه؟ یه مقدار پیچیده میشه نمیشه کاری کرد مثه بقیه سایتها نمایش داده بشه؟
تا اونجایی که یادمه یه گزینه داره تغییرش بدی درست میشه پیداش نمیکنم متاسفانه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من یک سوالبی داشتم .
چی میشه حالا اون دسته از عزیزان که تجبه دارند و اکثرا برنده میشن و بلدن بیان اینجا فرماشون رو بذارن تا بقیه بچه ها هم از روی اونا فرم رو تکمیل کنند و همه برنده بشن ؟

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
اره خیلی خوب میشه دوستان بیان تجربه هاشون رو بگند
----------------------------------------------------------------
دوستان به نظر تون چه درصدی تک هست ؟ به نظر من وقتی درصد 2.00 میده میشه روی اون تیم حساب کرد

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
استارتر میشه یه آموزش جزئی و مختصر برای مبتدی ها برای سایت roadbet بذاری... اینکه چطور بت ها رو میذاریو ... کلا یه توضیحی بدی ممنون میشیم.

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
من پلنت کار میکنم اگه میخوای اموزش تصویری اماده میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا