• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
مشاهده پیوست 671265
over 0.5 منظورش چی هست الان ؟
من زیاد رو over / under بلد نیستم
آور نیم یعنی تعداد گل بالای نیم .... یعنی داخل بازی یک گل زده بشه شما برنده هستی
من اکثرا رو این گزینه میبندم شانس برد بالاست ... به خصوص اگه بازی رو زنده دنبال کنی ...

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
سري اول فايل اموزشي رو براي دانلود اپلود كردم تا فردا فرصت دانلود هست بعدا پاك ميكنم.بعدا كسي مايل به دريافت فايل بود پيام بده براش ارسال ميكنم
فايل اموزشي دوم رو فردا وقت كنم اپلود ميكنم ميزارم براتون
اگه استقبال بشه و ببينم بچه ها مشتاق اموزش هستند و كسي پيدا بشه ببينم اصولي شروع كرده به بت زدن مباحثي خوبي رو شروع ميكنم روش هاي سيستمي و فوت فن هاي كوزه گري رو ياد ميدم

لينك دانلود فايل آموزشي

مخصوص كساني ست كه نميدونن تو سايت ها چي به چي هست كامل و به زبان شيوا همه اپشن هاي سايت ها بيان شده

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
بچه ها دیشب با 3 دلار 2.5 دلار سود کردم و 2.5 رو هم برداشت زدم الان با موبایلم رسیدم خونه اسکرین میزارم

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
توجه : عواقب استفاده از اینا به عهده ی خودتونه و به من ربطی نداره
دوستان یدونه app برای اندروید هست که بت های روزانه میزاره که اگه کسی از رو اون بزنه احتمال موفقیتش زیاده اسمش اینه : bet2win soccer البته پولی هست هر کی خواست بگه براش اپلود کنم
از این سایت هم می تونین استفاده کنین : http://tipsterarea.com
اینم از بت ها امروزم :
31r7hyfbewcyle7cn1.png

Last edited:

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
نظرتون درباره این بازی ها چی هست
2.png

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
سري اول فايل اموزشي رو براي دانلود اپلود كردم تا فردا فرصت دانلود هست بعدا پاك ميكنم.بعدا كسي مايل به دريافت فايل بود پيام بده براش ارسال ميكنم
فايل اموزشي دوم رو فردا وقت كنم اپلود ميكنم ميزارم براتون
اگه استقبال بشه و ببينم بچه ها مشتاق اموزش هستند و كسي پيدا بشه ببينم اصولي شروع كرده به بت زدن مباحثي خوبي رو شروع ميكنم روش هاي سيستمي و فوت فن هاي كوزه گري رو ياد ميدم

لينك دانلود فايل آموزشي

مخصوص كساني ست كه نميدونن تو سايت ها چي به چي هست كامل و به زبان شيوا همه اپشن هاي سايت ها بيان شده
چندتا پیام خصوصی ارسال کرد ولی جواب ندادین

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
درصد 2 که بیشتر موقع ها درست در میاد
1.png

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
111-png.671767

سوزش بدی داشت

فایل های ضمیمه

• 111.png
    111.png
    63.2 KB · نمایش ها: 219

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894

ديشب بهترين شب زندگيم بود نقدا 7600 دلار بردم و امروز صبح 4 هزار دلارش رو نقد كردم اين دو تا عكس رو داشته باش فقط براي نمونه كار ديروز اين دو تا عكس هم رفت به ارشيو برد هاي شيرينم
viewer.php
1.PNG

2.PNG

حاضر بودم كل بت هاي كه زده بودم باخت بشه فقط اين ميكس درست در بياد كه درست در نيومد فقط عكس رو ببين دركم كن چه سوزشي دارم

3.PNG

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
نیمدونم چرا بعضی تمیارو میدونم میزنه نمیزنم میرم رو یه تیمه دیگه میبندم:general208:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا