چندتا پیام خصوصی ارسال کرد ولی جواب ندادین
دوست عزيز شرمنده چند روزه نتم مشكل داره شب ها از ساعت 8 تا 12 انلاينم كاري داشتي در خدمت هستم
چندتا پیام خصوصی ارسال کرد ولی جواب ندادین
آیدیتو بفرس یه صحبتی بکنیمدوست عزيز شرمنده چند روزه نتم مشكل داره شب ها از ساعت 8 تا 12 انلاينم كاري داشتي در خدمت هستم
دوست عزیز کلا 45 دلار بت زدی. و 3903.35 دلار سود کردی.ديشب بهترين شب زندگيم بود نقدا 7600 دلار بردم و امروز صبح 4 هزار دلارش رو نقد كردم اين دو تا عكس رو داشته باش فقط براي نمونه كار ديروز اين دو تا عكس هم رفت به ارشيو برد هاي شيرينممشاهده پیوست 671770![]()
مشاهده پیوست 671771
حاضر بودم كل بت هاي كه زده بودم باخت بشه فقط اين ميكس درست در بياد كه درست در نيومد فقط عكس رو ببين دركم كن چه سوزشي دارم
مشاهده پیوست 671772
داداش دستتو رو سر ما هم بکشديشب بهترين شب زندگيم بود نقدا 7600 دلار بردم و امروز صبح 4 هزار دلارش رو نقد كردم اين دو تا عكس رو داشته باش فقط براي نمونه كار ديروز اين دو تا عكس هم رفت به ارشيو برد هاي شيرينممشاهده پیوست 671770![]()
مشاهده پیوست 671771
حاضر بودم كل بت هاي كه زده بودم باخت بشه فقط اين ميكس درست در بياد كه درست در نيومد فقط عكس رو ببين دركم كن چه سوزشي دارم
مشاهده پیوست 671772
نه داداش وضع من معمولي هست تو دلم به يه چيز هاي اعتقاد دارم به همين خاطر از مبالغي كه برنده ميشم 20 درصدش براي كار هاي خيريه هزينه ميكنم.می گم اگر بت اخریت درست می شد 34 میلیون و خورده ای به غیر از اون مبلغ برنده بودی.
حالا یک سوال
شما که در یک شب 11 میلیون و خورده ای برنده شده ای
الان دیگه وضعت توپه درسته
داداش ياهو نميام پ.خ كن برامآیدیتو بفرس یه صحبتی بکنیم
از این چیزت خوشم اومد. که 20 درصد درامدی را به دست می اوری. می دهی به موسسات خیریه ایول.نه داداش وضع من معمولي هست تو دلم به يه چيز هاي اعتقاد دارم به همين خاطر از مبالغي كه برنده ميشم 20 درصدش براي كار هاي خيريه هزينه ميكنم.
بت يه چيز بدي داره باعث ميشه پول برات بي ارزش بشه
داداش دستتو رو سر ما هم بکش
![]()
اینم وضیعت ما
از این چیزت خوشم اومد. که 20 درصد درامدی را به دست می اوری. می دهی به موسسات خیریه ایول.
گفتی پول برایت بی ارزش میشه . اون قدرم بالاخره بی ارزش نمیشه.
مثلا شما پول یک سال یک کارمند را در یک شب به دست اوردی.
البته کلا در بت زدن باید طمع نکرد. و بر اساس قاعده رفت جلو.
امیدوارم در زندگی ات همیشه موفق باشی
موافقم باهات به خودم میبازم باور میکنی داداش 6 ماهه تو این کارم هنوز برداشت نداشتم فقط دپازیت کردم هرچی هم میبرم باز دوباره روی یه بازی دیگه میبازم 6 ماهه یاد نگرفتم چکار کنم رو هر تیمی میذارم میبازهداداش شما خودت به خودت ميبازي
ميشه بگي بر چه مبنايي اين شرط ها رو رد كردي
یعنی اگه بیشتر بت رو درست بزنیم سایت جایزه میده؟می گم اگر بت اخریت درست می شد 34 میلیون و خورده ای به غیر از اون مبلغ برنده بودی.
حالا یک سوال
شما که در یک شب 11 میلیون و خورده ای برنده شده ای
الان دیگه وضعت توپه درسته
نه دوست عزیز . سایت جایزه نمی ده.یعنی اگه بیشتر بت رو درست بزنیم سایت جایزه میده؟
اگه میشه بیشتر توضیح بدین
سلام، لینکی که گذاشتین تبلیغ یه سایت مد و زیباییه!سري اول فايل اموزشي رو براي دانلود اپلود كردم تا فردا فرصت دانلود هست بعدا پاك ميكنم.بعدا كسي مايل به دريافت فايل بود پيام بده براش ارسال ميكنم
فايل اموزشي دوم رو فردا وقت كنم اپلود ميكنم ميزارم براتون
اگه استقبال بشه و ببينم بچه ها مشتاق اموزش هستند و كسي پيدا بشه ببينم اصولي شروع كرده به بت زدن مباحثي خوبي رو شروع ميكنم روش هاي سيستمي و فوت فن هاي كوزه گري رو ياد ميدم
لينك دانلود فايل آموزشي
مخصوص كساني ست كه نميدونن تو سايت ها چي به چي هست كامل و به زبان شيوا همه اپشن هاي سايت ها بيان شده
ببخشید زیاد سوال میکنم چون من تو بت تازه کارم واسم جا نیوفتاده هنوزنه دوست عزیز . سایت جایزه نمی ده.
منظورم بت اخرشان بود.
که دو تا تساوی بتشان را خراب کرد. اگر دو تا اوکی میشد.
به غیر از اون 11 میلیون و خورده ای 34 میلیون دیگر هم می برد یعنی چیزی در حد 45 تومان در یک شب . که میشه گفت عالی هست.
ترکیبی گذاشته داداشببخشید زیاد سوال میکنم چون من تو بت تازه کارم واسم جا نیوفتاده هنوز
دوستمون بت هایی که زده 1:30 یا 1:20 هست پس چطوری 1110$ بردن ؟
یعنی تعداد گل ها رو هم درست پیش بینی کردن؟
نگاه کن مثلا ایشون 12 تا بت زده است. و هر کدام مثلا ضریب یک و دو و غیره دارد.ببخشید زیاد سوال میکنم چون من تو بت تازه کارم واسم جا نیوفتاده هنوز
دوستمون بت هایی که زده 1:30 یا 1:20 هست پس چطوری 1110$ بردن ؟
یعنی تعداد گل ها رو هم درست پیش بینی کردن؟