• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
از دوستان کسی هست که تو سایت lastodds.com بت بزاره

h.a.m.i.d...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
هر کسی میتونه بت بزنه؟ یا نیاز به پیش نیاز داره؟

h.a.m.i.d...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
سلام بله هر کسی می تونه بزنه پیش نیاز ها هم یدونه حساب وب مانی یا پرفکت مانی هستن و برای مبالغ بالا مانند 1000 دلار باید احراز هویت بکنین
نحوه برداشت از پرفکت مانی به چه صورته؟
خب خریداران زیادی برای پرفکت مانی هست می تونین به سایت های ایرانی بفروشین

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
سلام چطور میشه قبل بازی پول رو کشید بیرون/؟؟؟

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
امشب فکر کنم میکسه همه ترکید

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
وقتی بایرن مساوی کرد دیگه ول کردم

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
من همه رو باختم! نصفشو میکس زدم نصف باقی مونده رو به خیال خودم گذاشتم رو یه بازی مطمئن! بایرن! البته چیز زیادی نبود 5 دلار بود همش :دی

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
از دوستان كه تو پيام خصوصي فحاشي كردن و بد بيراه گفتند خيلي ممنون هستم اگه كلماتي كه نثار من كرديد در من وجود نداشت به طور حتم خودتون هستيد

چند نفر پيام خصوصي دادن دلار قرض خواستند فكر مي كنند من باباشون هستم پول تو جيبيشون رو بايد بدم من تو جوابشون گفتنم دوست من من شناختي ازشما ندارم.براي بت هم ازكسي پول قرض نگيريد چون بر حسب تجربم ديدم كساني كه براي بت از كسي پول مي گيرند اخر كار قرض ميليوني به اشنا دوستان فاميل دارن و توان دادنش رو ندارند.

يكي از دوستان خواهش كرد بهش هرچي بت ميزنم بهش بدم به وساطت يكي از دوستان پي تي براشون 20 تا لاين دادم از 20 بازي 19 بازي برد شده يك بازي باخت طرف امده فحاشي ميكنه به جاي تشكر از 20 بازي كه بهش داده بودم كمترين ضريب 2.10 بود حالا طلب كار هم هست ازم
از 20 تا بازي 3 تا ميكس يا همون كمبو خودمون بود كه ضريب ميكس ها 52 و 34 و 78 بود پول 100 دلار پول طرف رو كردم 2500 تا از بس كودن هست به جاي تشكر دري وري ميگه.

از بس ملت ما مفت خور بار امدن توقعاتشون خيلي بالا هست ميخوان براشون لقمه رو بگيرم بزارم دهنشون براي شروع كار جزوه اموزشي گذاشتند دانلود كنيد بخونيد طرف امده سوال كرده گفتم برو جزوه رو بخون تو جواب برگشته فحاشي كرده ميگه من اين چيزا حاليم نيست بهم لاين بده

يه نفر ازم سوال نكرده چطوري بازي ها رو ميبري بر چه مبنايي بازي ها رو انتخاب مي كني تحليلت از بازي چي هست با چه اصول و قواعدي بازي رو انتخاب ميكني از چه منابعي اخبار بازي رو مي گيري از كجا اطلاعات مياري و هزار كوفت زهرمار ديگه
تنها انتظار اين هست كه هر بازي رو زدم زود براشون پ.خ كنم كه اين بازي رو بزن سود كن

تو يه فروم خارجي بتينگ 3 تا لاين گذاشتم با تحليل نوشتم اين خارجي ها شاخ در ارده بودن از تحليل و نتيجه بازي
كسي نيومد انتظارات بي جا داشته باشه سوال هاشون هم كلا فرق داشت انتظار نداشتند بازي كه ميزنم رو براشون بفرستم هدفشون اين بود كه ياد بگيرند چطوري اصولي بت بزنن پس ما خيلي فرق داريم جبنه اموزش نداريم

فكر كردم اين تاپيك محل خوبي ميشه كه به بچه هاي كه بت ميزنن تجربياتي كه دارم رو منتقل ميكنم و كمكشون ميكنم سود كنند متوجه نشدم كه ما ايراني ها جنبه نداريم بايد هزينه كنيم تا قدر چيزي رو بدونم

خدا حافظ همتون

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
از دوستان كه تو پيام خصوصي فحاشي كردن و بد بيراه گفتند خيلي ممنون هستم اگه كلماتي كه نثار من كرديد در من وجود نداشت به طور حتم خودتون هستيد

چند نفر پيام خصوصي دادن دلار قرض خواستند فكر مي كنند من باباشون هستم پول تو جيبيشون رو بايد بدم من تو جوابشون گفتنم دوست من من شناختي ازشما ندارم.براي بت هم ازكسي پول قرض نگيريد چون بر حسب تجربم ديدم كساني كه براي بت از كسي پول مي گيرند اخر كار قرض ميليوني به اشنا دوستان فاميل دارن و توان دادنش رو ندارند.

يكي از دوستان خواهش كرد بهش هرچي بت ميزنم بهش بدم به وساطت يكي از دوستان پي تي براشون 20 تا لاين دادم از 20 بازي 19 بازي برد شده يك بازي باخت طرف امده فحاشي ميكنه به جاي تشكر از 20 بازي كه بهش داده بودم كمترين ضريب 2.10 بود حالا طلب كار هم هست ازم
از 20 تا بازي 3 تا ميكس يا همون كمبو خودمون بود كه ضريب ميكس ها 52 و 34 و 78 بود پول 100 دلار پول طرف رو كردم 2500 تا از بس كودن هست به جاي تشكر دري وري ميگه.

از بس ملت ما مفت خور بار امدن توقعاتشون خيلي بالا هست ميخوان براشون لقمه رو بگيرم بزارم دهنشون براي شروع كار جزوه اموزشي گذاشتند دانلود كنيد بخونيد طرف امده سوال كرده گفتم برو جزوه رو بخون تو جواب برگشته فحاشي كرده ميگه من اين چيزا حاليم نيست بهم لاين بده

يه نفر ازم سوال نكرده چطوري بازي ها رو ميبري بر چه مبنايي بازي ها رو انتخاب مي كني تحليلت از بازي چي هست با چه اصول و قواعدي بازي رو انتخاب ميكني از چه منابعي اخبار بازي رو مي گيري از كجا اطلاعات مياري و هزار كوفت زهرمار ديگه
تنها انتظار اين هست كه هر بازي رو زدم زود براشون پ.خ كنم كه اين بازي رو بزن سود كن

تو يه فروم خارجي بتينگ 3 تا لاين گذاشتم با تحليل نوشتم اين خارجي ها شاخ در ارده بودن از تحليل و نتيجه بازي
كسي نيومد انتظارات بي جا داشته باشه سوال هاشون هم كلا فرق داشت انتظار نداشتند بازي كه ميزنم رو براشون بفرستم هدفشون اين بود كه ياد بگيرند چطوري اصولي بت بزنن پس ما خيلي فرق داريم جبنه اموزش نداريم

فكر كردم اين تاپيك محل خوبي ميشه كه به بچه هاي كه بت ميزنن تجربياتي كه دارم رو منتقل ميكنم و كمكشون ميكنم سود كنند متوجه نشدم كه ما ايراني ها جنبه نداريم بايد هزينه كنيم تا قدر چيزي رو بدونم

خدا حافظ همتون
داداش به خودت نگیر بیخیال شو ..... خودت بزن حالشو ببر

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
داداش به خودت نگیر بیخیال شو ..... خودت بزن حالشو ببر

اره كارم اشتباه بود خودم ميزنم حالشو ميبرم به من چه بقيه ميبازن به درك مي بازن برن وقت بزارن روش هزينه كنند ياد بگيرند سود كنند

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
اره كارم اشتباه بود خودم ميزنم حالشو ميبرم به من چه بقيه ميبازن به درك مي بازن برن وقت بزارن روش هزينه كنند ياد بگيرند سود كنند
عزیز فرهنگ ما هست دیگه کاریش نمیشه کرد ولی اگه تو تاپیک باشی و نظر بدی خوشحال میشیم اینجوری تر و خشک با هم میسوزن:)
عزیز من رو رئال‌سوسيداد و آلمریا

بستم و باختم بتم رو سوسیداد بود
شما خودت اگه جای من بودی میبستی؟از نظر نسبت و جدول .... سوسیداد برتر بود میزبان هم بود
ممنون میشم اگه تحلیلتو بگی

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
عزیز فرهنگ ما هست دیگه کاریش نمیشه کرد ولی اگه تو تاپیک باشی و نظر بدی خوشحال میشیم اینجوری تر و خشک با هم میسوزن:)
عزیز من رو رئال‌سوسيداد و آلمریا

بستم و باختم بتم رو سوسیداد بود
شما خودت اگه جای من بودی میبستی؟از نظر نسبت و جدول .... سوسیداد برتر بود میزبان هم بود
ممنون میشم اگه تحلیلتو بگی
روي كاغذ خيلي تيم ها سر هستند مهم بازي كردن توي زمين بازي هست
من فعلا روي ليگ هاي كشورهاي اروپايي كمتر بت ميزنم منتظر هستم از هفته 10 به بعد شروع كنم الان كارم رصد تيم ها هست تو هر ليگ 3 تيم انتخاب ميكنم يك تيم از اول جدول يك تيم از وسط جدول و يك تيم از ته جدول از ليگ هاي كشور هاي المان انگليس فرانسه اسپانيا ايتاليا يعني از هر ليگ 3 تيم كه مي شود 15 تيم هدف من اينطوري ميشه بهتر نتيچه گرفت چون به طور كامل رصدشون ميكنم و امار كاملي ميتونم ازشون داشته باشم و در نتيجه روشون ميتونم سود تپلي داشته باشم.البته هر ليگي سيستم خودش رو داره كه بايد روشون پيدا كني
سال پيش يكي از دوستان سيستمي رو روي ليگ ايران تست مي كرد كه 95 درصد برد داشت ولي امسال تيرش به سنگ خورده ولي جديدا داره از سيستم جديدي استفاده ميكنه داره بازدهي مناسبي پيدا ميكنه

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
داداشای عزیز یه روش خوب برای بت زنی بگید هر دفعه بستم باختم اخرین بارهم بازی رئال سویداد بود که باختم یه روش خوب

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
yt9i1jnqdpc848rq9ux4.png

به نظرتون واقعی هست ؟

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
داداش بی زحمت جواب ما رو هم بده
ممنون

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
چند تا نکته که خودم رعایت نکردم و عامل باخت هام بوده رو میگم شاید به کارتون بیاد.
1.این که میگه تیم انتخاب کنید درسته من تا الان رو suwon نظر خوبی داشتم و اکثر بردهام هم از این تیم بوده.
2.چشم بسته نمیشه بت زد حتما بازی هارو نگاه کنید.
3.میخواین بت زنی خوبی شین روزنامه و ... ورزشی بخونین از اخبار با خبر شین.
4.به چند بازی قبلی تیم ها نگاه کنین
و.....

من تیم های suwon-new york رو تا الان بازی هاشون رو دیدم تیم های خوبین
دوستان نکته داشتن بگن ما هم بهره ببریم
reza.tavakoli16
ادد کنین.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا