سلام بله هر کسی می تونه بزنه پیش نیاز ها هم یدونه حساب وب مانی یا پرفکت مانی هستن و برای مبالغ بالا مانند 1000 دلار باید احراز هویت بکنینهر کسی میتونه بت بزنه؟ یا نیاز به پیش نیاز داره؟
خب خریداران زیادی برای پرفکت مانی هست می تونین به سایت های ایرانی بفروشیننحوه برداشت از پرفکت مانی به چه صورته؟
اره داداش نتایج همه برعکس شدنامشب فکر کنم میکسه همه ترکید
داداش به خودت نگیر بیخیال شو ..... خودت بزن حالشو ببراز دوستان كه تو پيام خصوصي فحاشي كردن و بد بيراه گفتند خيلي ممنون هستم اگه كلماتي كه نثار من كرديد در من وجود نداشت به طور حتم خودتون هستيد
چند نفر پيام خصوصي دادن دلار قرض خواستند فكر مي كنند من باباشون هستم پول تو جيبيشون رو بايد بدم من تو جوابشون گفتنم دوست من من شناختي ازشما ندارم.براي بت هم ازكسي پول قرض نگيريد چون بر حسب تجربم ديدم كساني كه براي بت از كسي پول مي گيرند اخر كار قرض ميليوني به اشنا دوستان فاميل دارن و توان دادنش رو ندارند.
يكي از دوستان خواهش كرد بهش هرچي بت ميزنم بهش بدم به وساطت يكي از دوستان پي تي براشون 20 تا لاين دادم از 20 بازي 19 بازي برد شده يك بازي باخت طرف امده فحاشي ميكنه به جاي تشكر از 20 بازي كه بهش داده بودم كمترين ضريب 2.10 بود حالا طلب كار هم هست ازم
از 20 تا بازي 3 تا ميكس يا همون كمبو خودمون بود كه ضريب ميكس ها 52 و 34 و 78 بود پول 100 دلار پول طرف رو كردم 2500 تا از بس كودن هست به جاي تشكر دري وري ميگه.
از بس ملت ما مفت خور بار امدن توقعاتشون خيلي بالا هست ميخوان براشون لقمه رو بگيرم بزارم دهنشون براي شروع كار جزوه اموزشي گذاشتند دانلود كنيد بخونيد طرف امده سوال كرده گفتم برو جزوه رو بخون تو جواب برگشته فحاشي كرده ميگه من اين چيزا حاليم نيست بهم لاين بده
يه نفر ازم سوال نكرده چطوري بازي ها رو ميبري بر چه مبنايي بازي ها رو انتخاب مي كني تحليلت از بازي چي هست با چه اصول و قواعدي بازي رو انتخاب ميكني از چه منابعي اخبار بازي رو مي گيري از كجا اطلاعات مياري و هزار كوفت زهرمار ديگه
تنها انتظار اين هست كه هر بازي رو زدم زود براشون پ.خ كنم كه اين بازي رو بزن سود كن
تو يه فروم خارجي بتينگ 3 تا لاين گذاشتم با تحليل نوشتم اين خارجي ها شاخ در ارده بودن از تحليل و نتيجه بازي
كسي نيومد انتظارات بي جا داشته باشه سوال هاشون هم كلا فرق داشت انتظار نداشتند بازي كه ميزنم رو براشون بفرستم هدفشون اين بود كه ياد بگيرند چطوري اصولي بت بزنن پس ما خيلي فرق داريم جبنه اموزش نداريم
فكر كردم اين تاپيك محل خوبي ميشه كه به بچه هاي كه بت ميزنن تجربياتي كه دارم رو منتقل ميكنم و كمكشون ميكنم سود كنند متوجه نشدم كه ما ايراني ها جنبه نداريم بايد هزينه كنيم تا قدر چيزي رو بدونم
خدا حافظ همتون
داداش به خودت نگیر بیخیال شو ..... خودت بزن حالشو ببر
عزیز فرهنگ ما هست دیگه کاریش نمیشه کرد ولی اگه تو تاپیک باشی و نظر بدی خوشحال میشیم اینجوری تر و خشک با هم میسوزناره كارم اشتباه بود خودم ميزنم حالشو ميبرم به من چه بقيه ميبازن به درك مي بازن برن وقت بزارن روش هزينه كنند ياد بگيرند سود كنند
روي كاغذ خيلي تيم ها سر هستند مهم بازي كردن توي زمين بازي هستعزیز فرهنگ ما هست دیگه کاریش نمیشه کرد ولی اگه تو تاپیک باشی و نظر بدی خوشحال میشیم اینجوری تر و خشک با هم میسوزن
عزیز من رو رئالسوسيداد و آلمریا
بستم و باختم بتم رو سوسیداد بود
شما خودت اگه جای من بودی میبستی؟از نظر نسبت و جدول .... سوسیداد برتر بود میزبان هم بود
ممنون میشم اگه تحلیلتو بگی
داداش بی زحمت جواب ما رو هم بدهاره كارم اشتباه بود خودم ميزنم حالشو ميبرم به من چه بقيه ميبازن به درك مي بازن برن وقت بزارن روش هزينه كنند ياد بگيرند سود كنند