![]()
به نظرتون واقعی هست ؟
كاملا واقعي هست افرداي رو ميشناسم 10 برابر اين مبالغ رو ميبرن تو همين ايران خودمون هستند
![]()
به نظرتون واقعی هست ؟
اقا به روي چشم شرمنده شما شدم يه چند روزي هست كار دارم سرم شلوغه بد قولي كردمداداش بی زحمت جواب ما رو هم بده
ممنون
لطف میکنیداقا به روي چشم شرمنده شما شدم يه چند روزي هست كار دارم سرم شلوغه بد قولي كردم
داداش یکم از استراتژی ات رو به ما هم یاد بده نظر خودم اینه که میکس بهترین روش هست برا بت زدن چون تو همه ی بازی ها ریسک هست ولی با میکس میشه با مبالغ خیلی کم مبالغ خیلی بالا رو برد ولی مشکل تو انتخاب بازی ها هستكاملا واقعي هست افرداي رو ميشناسم 10 برابر اين مبالغ رو ميبرن تو همين ايران خودمون هستند
داداش یکم از استراتژی ات رو به ما هم یاد بده نظر خودم اینه که میکس بهترین روش هست برا بت زدن چون تو همه ی بازی ها ریسک هست ولی با میکس میشه با مبالغ خیلی کم مبالغ خیلی بالا رو برد ولی مشکل تو انتخاب بازی ها هست
داداش یکم از استراتژی ات رو به ما هم یاد بده نظر خودم اینه که میکس بهترین روش هست برا بت زدن چون تو همه ی بازی ها ریسک هست ولی با میکس میشه با مبالغ خیلی کم مبالغ خیلی بالا رو برد ولی مشکل تو انتخاب بازی ها هست
اره ماهی گیری رو بهمون یاد بده اونجوری بهتره تا ازت درخواست لاین کنیم.
من تو جزوه handicap رو متوجه نمیشم نمیدونم چرا
اون روز کمبوتون رو دیدم یه سوال جالبی برام پیش اومدمن اول بازي ها رو تكي بر ميدارم. بعدا از گلچين بازي هاي كه انتخاب كردم ميكس رو ميزارم.من براي ميكس برداشتن قبل از دو هفته برنامه ريزي ميكنم عملكرد تيم رو بررسي ميكنم بازيكنان حاضر و غايب بازيكنان حريف و صد ها فاكتور ديگه و مهمترين نكته ايتن هست ضرايب چندين سايت مختلف بت رو بررسي ميكنم ضرايب هاي كه سايت ها ميدن بر اساس الگوريتم هاي خاصي هست هميشه اين رو بدونيد سايت هاي شرط بندي 3 روز از منو شما و هر كسي كه ادعا داره خيلي حاليش هست جلو هست اين بوكي ها خيلي قدرتمند هستند بايد از قدرت خودشون استفاده كرد بر عليه خودشون
خوشحال میشیم استفاده کنیم ....كسي پ.خ بده جواب نميدم هر سوالي هست تو تاپيك بپرسيد.
دوستان كسي تابحال ليگ برتر ايران رو بررسي كرده؟
ميخوام يه روش سيستمي رو تشريح كنم براتون
بفرماییدكسي پ.خ بده جواب نميدم هر سوالي هست تو تاپيك بپرسيد.
داداش من یکم بررسی روی پرسپولیس کردم اندر 2.5 براش جواب میده تقریبا بعدش هم تراکتور سازی اور 2.5 بیشتر موقع ها هست تعداد گل ها بهتر از برد و باخت جواب میده تو لیگ ایرانكسي پ.خ بده جواب نميدم هر سوالي هست تو تاپيك بپرسيد.
اون روز کمبوتون رو دیدم یه سوال جالبی برام پیش اومد
چطوربرد بشیکتاش رو نزده بودی ولی ترابزونس رو که مهمانم بود زده بودی
درسته ولی جو بشیکتاش تو خونش خیلی سنگینه برای حریفچون به زبان تركي استانبولي هم به طور كامل مسلط هستم اخبار تيم هاي تركيه اي رو به طور كامل دنبال ميكنم از طرفداران ترابزون اسپور هستم بيشتر بازي هاش رو ميبينم با شناختي كه ازشون دارم تو بيشتر بازي هاي خارج از خانه خيلي با غيرت بازي مي كنند به طور عاميانه بگم غيرت تركي كه دارن بيشتر تو بازي ها به خرج ميدن بازي نيمه اول به سود ترابزون اسپور بود ولي نيمه دوم مساوي شد با تلاشي كه بازيكن هاش كردن تو وقت اضافه با ضربه ازاد گل رو زدن.
بشيكتاش بر خلاف اسم بزرگي كه داره جديدا كمي متزلزل شده و از حمايت طرفداراش كاسته شده و مشكلات مديريتي داره
هميشه قبل بازي ها ضريب سايت هاي مختلف رو چك كني بهتره اگه ببيني بي دليل ضريب تيمي رو كشيدن پايين يا ضريب رو بردن بالا حتما بدون خبر هاي هست