• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
yt9i1jnqdpc848rq9ux4.png

به نظرتون واقعی هست ؟

كاملا واقعي هست افرداي رو ميشناسم 10 برابر اين مبالغ رو ميبرن تو همين ايران خودمون هستند

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
بازي

FC Koebenhavn

Broendby IF
ميتونه بازي جالبي باشه

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
2 تا کمبو دیشب و امروز صبح.متاسفانه بدشانسی
bgv490.jpg

.
333zqjk.jpg

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
كاملا واقعي هست افرداي رو ميشناسم 10 برابر اين مبالغ رو ميبرن تو همين ايران خودمون هستند
داداش یکم از استراتژی ات رو به ما هم یاد بده نظر خودم اینه که میکس بهترین روش هست برا بت زدن چون تو همه ی بازی ها ریسک هست ولی با میکس میشه با مبالغ خیلی کم مبالغ خیلی بالا رو برد ولی مشکل تو انتخاب بازی ها هست

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
داداش یکم از استراتژی ات رو به ما هم یاد بده نظر خودم اینه که میکس بهترین روش هست برا بت زدن چون تو همه ی بازی ها ریسک هست ولی با میکس میشه با مبالغ خیلی کم مبالغ خیلی بالا رو برد ولی مشکل تو انتخاب بازی ها هست

اره ماهی گیری رو بهمون یاد بده اونجوری بهتره تا ازت درخواست لاین کنیم.
من تو جزوه handicap رو متوجه نمیشم نمیدونم چرا

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
داداشای عزیز یه روش خوب برای بت زنی بگید هر دفعه بستم باختم اخرین بارهم بازی رئال سویداد بود که باختم یه روش خوب

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894

من اول بازي ها رو تكي بر ميدارم. بعدا از گلچين بازي هاي كه انتخاب كردم ميكس رو ميزارم.من براي ميكس برداشتن قبل از دو هفته برنامه ريزي ميكنم عملكرد تيم رو بررسي ميكنم بازيكنان حاضر و غايب بازيكنان حريف و صد ها فاكتور ديگه و مهمترين نكته ايتن هست ضرايب چندين سايت مختلف بت رو بررسي ميكنم ضرايب هاي كه سايت ها ميدن بر اساس الگوريتم هاي خاصي هست هميشه اين رو بدونيد سايت هاي شرط بندي 3 روز از منو شما و هر كسي كه ادعا داره خيلي حاليش هست جلو هست اين بوكي ها خيلي قدرتمند هستند بايد از قدرت خودشون استفاده كرد بر عليه خودشون

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
اره ماهی گیری رو بهمون یاد بده اونجوری بهتره تا ازت درخواست لاین کنیم.
من تو جزوه handicap رو متوجه نمیشم نمیدونم چرا

تو كدوم سايت بت ميزني اگه تو پلانت او بت هست مثل اين هست كه داري آوانتاژ ميدي به تيم مورد نظرت در سايت هاي مختلف كمي اين هند كاپ فرق داره

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
من اول بازي ها رو تكي بر ميدارم. بعدا از گلچين بازي هاي كه انتخاب كردم ميكس رو ميزارم.من براي ميكس برداشتن قبل از دو هفته برنامه ريزي ميكنم عملكرد تيم رو بررسي ميكنم بازيكنان حاضر و غايب بازيكنان حريف و صد ها فاكتور ديگه و مهمترين نكته ايتن هست ضرايب چندين سايت مختلف بت رو بررسي ميكنم ضرايب هاي كه سايت ها ميدن بر اساس الگوريتم هاي خاصي هست هميشه اين رو بدونيد سايت هاي شرط بندي 3 روز از منو شما و هر كسي كه ادعا داره خيلي حاليش هست جلو هست اين بوكي ها خيلي قدرتمند هستند بايد از قدرت خودشون استفاده كرد بر عليه خودشون
اون روز کمبوتون رو دیدم یه سوال جالبی برام پیش اومد
چطوربرد بشیکتاش رو نزده بودی ولی ترابزونس رو که مهمانم بود زده بودی

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
منم بیشتر روی تعداد گل ها مانور میدم خوب بوده تا حالا مثلا امروز 7.5 دلار سر بازی منچستر نصیبم شد ....

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
كسي پ.خ بده جواب نميدم هر سوالي هست تو تاپيك بپرسيد.

دوستان كسي تابحال ليگ برتر ايران رو بررسي كرده؟
ميخوام يه روش سيستمي رو تشريح كنم براتون

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
من بررسی کردم و روی تعداد گل هاش یه چیزایی بردم ....

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66

خوشحال میشیم استفاده کنیم ....

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281

بفرمایید

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129

داداش من یکم بررسی روی پرسپولیس کردم اندر 2.5 براش جواب میده تقریبا بعدش هم تراکتور سازی اور 2.5 بیشتر موقع ها هست تعداد گل ها بهتر از برد و باخت جواب میده تو لیگ ایران

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
اون روز کمبتون رو من بررسی کردم جالب بود اکثرا تیم های خوب که میزبان بودن رو انتخاب کرده بودی
ولی چرا بشیکتاش که میزبان بود رو انتخاب نکردی و ترابزونس که مهمان بود رو انتخاب کردی ؟

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
اون روز کمبوتون رو دیدم یه سوال جالبی برام پیش اومد
چطوربرد بشیکتاش رو نزده بودی ولی ترابزونس رو که مهمانم بود زده بودی

چون به زبان تركي استانبولي هم به طور كامل مسلط هستم اخبار تيم هاي تركيه اي رو به طور كامل دنبال ميكنم از طرفداران ترابزون اسپور هستم بيشتر بازي هاش رو ميبينم با شناختي كه ازشون دارم تو بيشتر بازي هاي خارج از خانه خيلي با غيرت بازي مي كنند به طور عاميانه بگم غيرت تركي كه دارن بيشتر تو بازي ها به خرج ميدن بازي نيمه اول به سود ترابزون اسپور بود ولي نيمه دوم مساوي شد با تلاشي كه بازيكن هاش كردن تو وقت اضافه با ضربه ازاد گل رو زدن.
بشيكتاش بر خلاف اسم بزرگي كه داره جديدا كمي متزلزل شده و از حمايت طرفداراش كاسته شده و مشكلات مديريتي داره
هميشه قبل بازي ها ضريب سايت هاي مختلف رو چك كني بهتره اگه ببيني بي دليل ضريب تيمي رو كشيدن پايين يا ضريب رو بردن بالا حتما بدون خبر هاي هست

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
چون به زبان تركي استانبولي هم به طور كامل مسلط هستم اخبار تيم هاي تركيه اي رو به طور كامل دنبال ميكنم از طرفداران ترابزون اسپور هستم بيشتر بازي هاش رو ميبينم با شناختي كه ازشون دارم تو بيشتر بازي هاي خارج از خانه خيلي با غيرت بازي مي كنند به طور عاميانه بگم غيرت تركي كه دارن بيشتر تو بازي ها به خرج ميدن بازي نيمه اول به سود ترابزون اسپور بود ولي نيمه دوم مساوي شد با تلاشي كه بازيكن هاش كردن تو وقت اضافه با ضربه ازاد گل رو زدن.
بشيكتاش بر خلاف اسم بزرگي كه داره جديدا كمي متزلزل شده و از حمايت طرفداراش كاسته شده و مشكلات مديريتي داره
هميشه قبل بازي ها ضريب سايت هاي مختلف رو چك كني بهتره اگه ببيني بي دليل ضريب تيمي رو كشيدن پايين يا ضريب رو بردن بالا حتما بدون خبر هاي هست
درسته ولی جو بشیکتاش تو خونش خیلی سنگینه برای حریف
به هر حال
شما از چه سایتی اخبار تیم ها رو دنبال می کنی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا