• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
دوست عزيز نه وبلاگم ندارم ميگم كه چند نفر تو اين تاپيك هستند فقط ميخوام به اونا ياد بدم
ما هم مشتاق هستیم . نمی خوام تو پیام هی وقت شما بگیرم
اگر وقت داشتی به ما یاد بدید فعلا که همش داریم میبازیم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
روي فوتبال روسيه زياد كار نكردم ولي واليبال روسيه سود خوبي ميده يه مدت روشون كار كردم خيلي خوب نتيجه مطلوبت رو ميدن

لیگش یا تیم ملی؟

هندبال بوندس لیگا و اسپانیا هم خوبه
و والیبال بانوان

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
اصلا روی فوتبال عرب ها و شرق اسیا و امریکا حساب باز نکنید که فنا هستن .....

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
فوتبال شرق اسيا تباني هاش برسه دستت ميتوني سود خوبي كني گاهي وقت هاي ضرايب 25 الي 31 ميرسه دستم
فوتبال قاره امريكا كمي از تيم ها شناخت داشته باشي رو اندر اورشون كار كني سود ده هست

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
فوتبال شرق اسيا تباني هاش برسه دستت ميتوني سود خوبي كني گاهي وقت هاي ضرايب 25 الي 31 ميرسه دستم
فوتبال قاره امريكا كمي از تيم ها شناخت داشته باشي رو اندر اورشون كار كني سود ده هست
آور آندر بله خوبه ولی اصلا روی برد و باخت نباید حساب باز کرد .. چند بار پیش اومده تیمی دو اخراجی داده ولی باز برده ....

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
آور آندر بله خوبه ولی اصلا روی برد و باخت نباید حساب باز کرد .. چند بار پیش اومده تیمی دو اخراجی داده ولی باز برده ....

برام پيش امده رو يه تيمي با دو اخراجي و 3 گل عقب بودن روش شرط شانسي رد كردم برد شده

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
r49i8t2juhv4r9zhhlbn.png

فکر میکنم این شانس خوبی داشته باشه.
این رو دوستان نظر بدن خوبه راه اهن هم هست که طوری که من دیدم تیمی هست که یا زود گل میخوره یا زود گل میزنه که میشه برای نیمه اول over .5رد کرد براش

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
شاید بازی ملوان و گسترش فولاد در نیمه ی اول گل داشته باشه و کارت را خراب بکنه.
کلا به نظر من لیگ ایران همه چی در ان ممکنه رخ بده.
مثلا ممکنه تیم رتبه یکی از تیم اخر جدول ببازه. و مواردی از این دست

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
طبقه گفته شما این که گسترش رو جاش رو با بازی نفت راه اهن نیمه اول over 0.5 عوض کنم بهتره

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
طبقه گفته شما این که گسترش رو جاش رو با بازی نفت راه اهن نیمه اول over 0.5 عوض کنم بهتره
بنده در لیگ ایران هیچ حرفی را نمی توانم بزنم.
چون واقعا همه چیز امکان داره رخ بده.
مثلا بازی سایپا و صبا قم هر دو تاشون ضریبشان الان بالای 2 هست.
ولی واقعا ریسکی هست و کسی نمی داند کدام می برد.
بنده احتمال می دهم یا تساوی بکنند یا صبا ببره.
البته این ها همش نظر بنده هست. و مسئولیتی را قبول نمی کنم.

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
سلام خدمت دوستان
تقریبا میشه گفت از وقتی که این تاپیک ایجاد شده دارم دنبالش میکنم و خیلی مفید بوده واسم
من خودم قبلا تو سایت های ایران میکس میزدم که تا 500 هزار تومان برد داشتم ولی از موقع که این تاپیک رو دیدم رفتم سراغ پلنت
بعضی از دوستان خیلی حرفه ای هستند که واقعا قابل ستایشند و حرفایی زدند که بسیار عالی و مفید بود مثل جناب ؟sulduz195
http://forum.persiantools.com/members/sulduz195.271662/
که همین امر باعث شد بنده یکم تحقیق کنم در مورد تنیس
وحال تونستم یه روش نه 100% بلکه 90% تقریبا پیدا کنم ولی بازم دارم روش کار میکنم روشم خیلی سادس نود درصد جواب میده
در مورد گل های دقیقه نود به بعد هم خیلی زدم جالب نیست
ولی این روشی که پیدا کردم خیلی بهتره

حال یکم دیگه میخام تستش کنم وبعد براتون میزارمش که همه استفاده کنند
فقط از دوستان حرفه ای هم یه سوال دارم به نظرتون قرار بدم یا نه؟و اینکه دوستان فوتبالیم اگر ورشی دارند ..یا سایتای خارجی خاصی برای انالیز دارند بندرم راهنمایی کنند متشکر می شوم
برای اثبات حرف هامم یه عکسی گرفتم که واستون میزارم ضریبش کم ولی ریسکش خوبه ....:)

فایل های ضمیمه

• bet.png
    bet.png
    237.8 KB · نمایش ها: 53

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام خدمت دوستان
تقریبا میشه گفت از وقتی که این تاپیک ایجاد شده دارم دنبالش میکنم و خیلی مفید بوده واسم
من خودم قبلا تو سایت های ایران میکس میزدم که تا 500 هزار تومان برد داشتم ولی از موقع که این تاپیک رو دیدم رفتم سراغ پلنت
بعضی از دوستان خیلی حرفه ای هستند که واقعا قابل ستایشند و حرفایی زدند که بسیار عالی و مفید بود مثل جناب ؟sulduz195
وحال تونستم یه روش نه 100% بلکه 90% تقریبا پیدا کنم ولی بازم دارم روش کار میکنم روشم خیلی سادس نود درصد جواب میده

فقط از دوستان حرفه ای هم یه سوال دارم به نظرتون قرار بدم یا نه؟و اینکه دوستان فوتبالیم اگر ورشی دارند ..یا سایتای خارجی خاصی برای انالیز دارند بندرم راهنمایی کنند متشکر می شوم
برای اثبات حرف هامم یه عکسی گرفتم که واستون میزارم ضریبش کم ولی ریسکش خوبه ....:)
دوست عزیز دیگه چرا روی قیمت دلار و مبلغی که گذاشتی و غیره سیاهشان کردی.
بعدم خوبه. که فقط یک باخت داشتی.

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
دوست عزیز دیگه چرا روی قیمت دلار و مبلغی که گذاشتی و غیره سیاهشان کردی.
بعدم خوبه. که فقط یک باخت داشتی.
حالا مشکی کردم یه دلیل خاصی واسه خودم داشته
بله تقریبا میشه گفت چند روش دارم....ولی این روش نو درصدیه بدون هیچ انالیز امکام پذیره و از ده تا بازی تنیس راحت هشت یا نه تاش درست در میاد(اگرم انالیز داشته از بازیکن فکر کنم بتونی ریسکو به صد درصد برسونی)
روش های بعدیم هم که اونام بازگو خواهم کرد براتون فقط با انالیز میشه پیش بینی خوبی داشت

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بله تقریبا میشه گفت چند روش دارم....ولی این روش نو درصدیه بدون هیچ انالیز امکام پذیره و از ده تا بازی تنیس راحت هشت یا نه تاش درست در میاد(اگرم انالیز داشته از بازیکن فکر کنم بتونی ریسکو به صد درصد برسونی)
روش های بعدیم هم که اونام بازگو خواهم کرد براتون فقط با انالیز میشه پیش بینی خوبی داشت
البته این ضریب های که بنده دیدم. احتمال برندشان زیاد هست.
چون اصلا ضریب مثلا 1.40 به بالا اگر اشتباه نکنم نداشت.
ولی در فوتبال حداقل دیگه ضریب 1.50 به بالا دوستان خیلی ها می زنند و اکثر مواقع درست در می اید.
ولی بازم خوشحال می شویم شما نیز راهتان را نیز بگویید.
و از تجربیات شما استفاده بکنند دوستان

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
lمیشه این روشو بزارین ؟

rezakha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام خدمت دوستان

منظورت آور و آندر نیست ؟ :D

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا