• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
حیف که نتونستم بزنم اکانت باز نمیشد.

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
روش نداره هیچکدام بهترین راه اینه پاشی بازی رو ببینی موقعیت رو بسنجی لایو بزنی.
اگر ندارین نتایج قبل رو انالیز کن مثلا راه آهن هم زود گل میزنه هم زود گل میخوره اور خوب جواب میده پرسپولیس فعلا جا نیافته آور 1.5 عالیه.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
همون طور که گفتم لیگه ایران که درست در اومد
مگر بازی ملوان و گسترش فولاد را نزده بودید.
دیدید بهتان گفتم ان را نزنید.
r49i8t2juhv4r9zhhlbn.png

فکر میکنم این شانس خوبی داشته باشه.
این رو دوستان نظر بدن خوبه راه اهن هم هست که طوری که من دیدم تیمی هست که یا زود گل میخوره یا زود گل میزنه که میشه برای نیمه اول over .5رد کرد براش
حال کردی بهت گفتم روی تساوی ملوان و گسترش فولاد نبند در نیمه ی اول
چون نیمه ی اول اگر اشتباه نکنم گسترش یک هیچ ملوان را برد.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
نکنه 123456h هه

روش نمیشه بگه !
نه دوست محترم
من ایشون نیستم !
اگه شک دارید ، می تونید آی پی ها رو از طریق مدیریت چک کنید . من مشکلی ندارم :cool:
فقط نمیدونم چرا این تاپیک برام جذابه که دارم دنبالش می کنم ! شاید چون پولی توی این راه تا حالا از دست ندادم و هیجان دارم ( یه چیزی تو مایه های دوران عقد ... ;) )

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
نمی دونم چی بگم . طرف میاد هزارتا کثافت کاری میکنه بعد میان میگن شرط بندی حرامه
یه طرف امده بود تو پرفکت گفت به من وام بده با 60 درصد سود گفتم 60 درصد عاقلانه نیست شما با پول چی کار میکنی مگه ؟ که این قدر سود میکنه
من فهمیدم که داره الکی میگه .... اخر سر امد گفت چون گفتی پولت رو تو شرط بندی میزاری گفتم بیام بهت کمک کنم .
این جور ادما رو میبینم اعصابم خورد میشه
ادما قمار باز باشه شرف داره به ادمای ریاکار و عوضی
دوست عزیز
اگه منظورت از کثافت کاری و ... من هستم که قربونت یه نمونشو بذار خوشحال میشم بدونم .:)
اگرم نه که هیچی ... ;)

راستی اینکه قمار حرامه ، حرف انسان ها نیست . حرف "خداست" :
سوره مائده :
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۹۰﴾

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد "شراب و قمار و بتها و تيرهاى قرعه" پليدند [و] از عمل شيطانند پس از آنها دورى گزينيد باشد كه رستگار شويد (۹۰)

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
اقای محترمی که هر روز با یه یوزر میای تویی که سوره قران میزاری اگه از شرط بندی بدت میاد چی میخوای تو این تاپیک جز بهم ریختن جو این تاپیک برو پی بندگیت!!
این تاپیک رو به گند کشوندید

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
پیشنهاد یکی از دوستان

25 Sep 22:45 Football. Italy. Serie A. Lazio vs Udinese. To Win Match With Handicap : Udinese (+2). Odds: 1.153

25 Sep 22:00 Football. Spain. Primera Division. Espanyol vs Getafe. To Win Match With Handicap : Espanyol (+1). Odds: 1.06

26 Sep 00:00 Football. Spain. Primera Division. Valencia vs Cordoba. Match Result : Valencia To Win. Odds: 1.38

اطمینان: 100%
21.gif

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
لطفا یه سایت برای لایو دیدن مسابقات معرفی کنین

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
دوست عزیز
اگه منظورت از کثافت کاری و ... من هستم که قربونت یه نمونشو بذار خوشحال میشم بدونم .:)
اگرم نه که هیچی ... ;)

سوره مائده :
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۹۰﴾

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد "شراب و قمار و بتها و تيرهاى قرعه" پليدند [و] از عمل شيطانند پس از آنها دورى گزينيد باشد كه رستگار شويد (۹۰)
برادر من اگه گناهه ما داریم میکنیم اگه قماره ما داریم قمار میکنیم اگه هر کوفتی دیگه ای هست ما داریم انجام میدیم شما اگه بدت تو این تاپیک نیا اینجا نمیتونی کسی رو ارشاد کنی برادر من پس لطف کن اسپم نده شما قبلا هم یک بار داخل یه تاپیک دیگه هم اینکارو کردی اینجا کسی حرفاتو گوش نمیکنه

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
من تمام اینا رو قبول دارم پس چرا برای اسب سواری و تیر اندازی شرط گذاشتن مشکلی نداره ؟
دو تا دلیل واضح میشه براش مطرح کرد :
1 - انسان نیاز به هیجان داره . مثلا:
همه روابط جنسی حلال نیست ولی "ازدواج" حلال هست .
همه شرط بندی ها حلال نیست ولی چند مورد از اونها حلال هست .
خدا این حلال ها رو گذاشته که به حس "هیجان انسان ها" هم پاسخ داده باشه ولی اگه مثلا کلا برای همه بازی ها قمار حلال بود ، ملت داغون می شدن ! در اکثر کشور های مهم هم قمار ممنوع هست . چرا ؟ چون هزار و یک بدبختی میاره ... از جنبه های اقتصادیش بگیر تا جرایمی که مسببش باختن بازنده ها هست ...
2 -از طرفی اسب سواری و تیر اندازی جزو مسائل نظامی هست و شرط بندی میتونه انگیزه افراد رو بیشتر کنه ...
( راستی منظور از شرط بندی در این موارد هم مربوط به کسانی هست که خودشون دارن مسابقه میدن ( که انگیزشون بیشتر بشه برای بردن حریف ) نه تماشاگرا ! ;) )

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
برادر من اگه گناهه ما داریم میکنیم اگه قماره ما داریم قمار میکنیم اگه هر کوفتی دیگه ای هست ما داریم انجام میدیم شما اگه بدت تو این تاپیک نیا اینجا نمیتونی کسی رو ارشاد کنی برادر من پس لطف کن اسپم نده شما قبلا هم یک بار داخل یه تاپیک دیگه هم اینکارو کردی اینجا کسی حرفاتو گوش نمیکنه
برادر من
من نخواستم کسی رو ارشاد کنم !
یکی گفته بود که فلانی که یوزر جدید ساخته ، 123456hhh هست که حالا آومده خودشم بت بزنه ! که من گفتم نه من نیستم و آی پی ها رو میتونین چک کنین !!!
لطفا صفحه قبلی رو بخونین و زود قضاوت نکنین ...

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
میگم این ورژن جدید لیست سیاه نداره از دست فسیل مغزها اینطور میشه راحت شد!!
به حد کافی بیرون ارشادمون میکنند یه بعد ظهر میای اینجا هم گند میزنند به احوالت!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز
اگرم نه که هیچی ... ;)

سوره مائده :

تایید میشه
هدف وسیله رو توجیه نمیکنه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
میگم این ورژن جدید لیست سیاه نداره از دست فسیل مغزها اینطور میشه راحت شد!!
به حد کافی بیرون ارشادمون میکنند یه بعد ظهر میای اینجا هم گند میزنند به احوالت!!
عزیز شما خونتو کثیف نکن حرف حق تلخه برا کسی که به ضررشه

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
والا ما ضرر که نمیکنیم یعنی هنوز نرفتم تو کارش اینجا هم هستم چون دارم راهنمایی های دوستان رو میخونم
این تاپیک هم ایجاد شده واسه همین حالا یکی که میخواد اسپم بده و جو رو بزنه بهم معلومه چه هدفی داره!!
ای بدم میاد از کسایی که بزور میخوان یه چیزی رو بچپونن تو کله مردم!!

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
ds71g3zck2n5lqjtju0a.png

دارم و ندارم اینه نگیره دیگه بت رو میزارم کنار کاش درست بیاد :D

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
دو تا دلیل واضح میشه براش مطرح کرد :
1 - انسان نیاز به هیجان داره . مثلا:
همه روابط جنسی حلال نیست ولی "ازدواج" حلال هست .
همه شرط بندی ها حلال نیست ولی چند مورد از اونها حلال هست .
خدا این حلال ها رو گذاشته که به حس "هیجان انسان ها" هم پاسخ داده باشه ولی اگه مثلا کلا برای همه بازی ها قمار حلال بود ، ملت داغون می شدن ! در اکثر کشور های مهم هم قمار ممنوع هست . چرا ؟ چون هزار و یک بدبختی میاره ... از جنبه های اقتصادیش بگیر تا جرایمی که مسببش باختن بازنده ها هست ...
2 -از طرفی اسب سواری و تیر اندازی جزو مسائل نظامی هست و شرط بندی میتونه انگیزه افراد رو بیشتر کنه ...
( راستی منظور از شرط بندی در این موارد هم مربوط به کسانی هست که خودشون دارن مسابقه میدن ( که انگیزشون بیشتر بشه برای بردن حریف ) نه تماشاگرا ! ;) )

قابل توجه شما دوست عزیز : http://www.asbdavani.com/Page.aspx?p=pishbini-howto

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا