مگر بازی ملوان و گسترش فولاد را نزده بودید.همون طور که گفتم لیگه ایران که درست در اومد
حال کردی بهت گفتم روی تساوی ملوان و گسترش فولاد نبند در نیمه ی اول![]()
فکر میکنم این شانس خوبی داشته باشه.
این رو دوستان نظر بدن خوبه راه اهن هم هست که طوری که من دیدم تیمی هست که یا زود گل میخوره یا زود گل میزنه که میشه برای نیمه اول over .5رد کرد براش
نه دوست محترمنکنه 123456h هه
روش نمیشه بگه !
دوست عزیزنمی دونم چی بگم . طرف میاد هزارتا کثافت کاری میکنه بعد میان میگن شرط بندی حرامه
یه طرف امده بود تو پرفکت گفت به من وام بده با 60 درصد سود گفتم 60 درصد عاقلانه نیست شما با پول چی کار میکنی مگه ؟ که این قدر سود میکنه
من فهمیدم که داره الکی میگه .... اخر سر امد گفت چون گفتی پولت رو تو شرط بندی میزاری گفتم بیام بهت کمک کنم .
این جور ادما رو میبینم اعصابم خورد میشه
ادما قمار باز باشه شرف داره به ادمای ریاکار و عوضی
شاید روی استقلال و لاتزیو کمی کمبوات خراب بشه.نظر در مورد این کمبو ؟
مشاهده پیوست 675198
برادر من اگه گناهه ما داریم میکنیم اگه قماره ما داریم قمار میکنیم اگه هر کوفتی دیگه ای هست ما داریم انجام میدیم شما اگه بدت تو این تاپیک نیا اینجا نمیتونی کسی رو ارشاد کنی برادر من پس لطف کن اسپم نده شما قبلا هم یک بار داخل یه تاپیک دیگه هم اینکارو کردی اینجا کسی حرفاتو گوش نمیکنهدوست عزیز
اگه منظورت از کثافت کاری و ... من هستم که قربونت یه نمونشو بذار خوشحال میشم بدونم .
اگرم نه که هیچی ...
راستی اینکه قمار حرامه ، حرف انسان ها نیست . حرف "خداست" :
سوره مائده :
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۹۰﴾
اى كسانى كه ايمان آوردهايد "شراب و قمار و بتها و تيرهاى قرعه" پليدند [و] از عمل شيطانند پس از آنها دورى گزينيد باشد كه رستگار شويد (۹۰)
دو تا دلیل واضح میشه براش مطرح کرد :من تمام اینا رو قبول دارم پس چرا برای اسب سواری و تیر اندازی شرط گذاشتن مشکلی نداره ؟
برادر منبرادر من اگه گناهه ما داریم میکنیم اگه قماره ما داریم قمار میکنیم اگه هر کوفتی دیگه ای هست ما داریم انجام میدیم شما اگه بدت تو این تاپیک نیا اینجا نمیتونی کسی رو ارشاد کنی برادر من پس لطف کن اسپم نده شما قبلا هم یک بار داخل یه تاپیک دیگه هم اینکارو کردی اینجا کسی حرفاتو گوش نمیکنه
تایید میشهدوست عزیز
اگه منظورت از کثافت کاری و ... من هستم که قربونت یه نمونشو بذار خوشحال میشم بدونم .
اگرم نه که هیچی ...
راستی اینکه قمار حرامه ، حرف انسان ها نیست . حرف "خداست" :
سوره مائده :
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۹۰﴾
اى كسانى كه ايمان آوردهايد "شراب و قمار و بتها و تيرهاى قرعه" پليدند [و] از عمل شيطانند پس از آنها دورى گزينيد باشد كه رستگار شويد (۹۰)
عزیز شما خونتو کثیف نکن حرف حق تلخه برا کسی که به ضررشهمیگم این ورژن جدید لیست سیاه نداره از دست فسیل مغزها اینطور میشه راحت شد!!
به حد کافی بیرون ارشادمون میکنند یه بعد ظهر میای اینجا هم گند میزنند به احوالت!!
دو تا دلیل واضح میشه براش مطرح کرد :
1 - انسان نیاز به هیجان داره . مثلا:
همه روابط جنسی حلال نیست ولی "ازدواج" حلال هست .
همه شرط بندی ها حلال نیست ولی چند مورد از اونها حلال هست .
خدا این حلال ها رو گذاشته که به حس "هیجان انسان ها" هم پاسخ داده باشه ولی اگه مثلا کلا برای همه بازی ها قمار حلال بود ، ملت داغون می شدن ! در اکثر کشور های مهم هم قمار ممنوع هست . چرا ؟ چون هزار و یک بدبختی میاره ... از جنبه های اقتصادیش بگیر تا جرایمی که مسببش باختن بازنده ها هست ...
2 -از طرفی اسب سواری و تیر اندازی جزو مسائل نظامی هست و شرط بندی میتونه انگیزه افراد رو بیشتر کنه ...
( راستی منظور از شرط بندی در این موارد هم مربوط به کسانی هست که خودشون دارن مسابقه میدن ( که انگیزشون بیشتر بشه برای بردن حریف ) نه تماشاگرا !)