• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
داداش اینجوری که دیدم لاین های خوبی میزارم امیدوارم تو ادامه ی تایپک هم کمکمون کنی
والا باور کن من خودم هنوز شروع نکردم اینم یکی از دوستان بهم داد چشم هر وقت لاین خوبی دیدم براتون میزارم;)

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
داداش تو داری بازی رو میبینی؟ کارتیه؟
اوضاع چطوره؟ اودینزه سواره؟
اره از sky sport 1 دارم بازی رو میبینم کارتیه تیمش هجومی تره فشار زیاد میاره
1v0ayjjpco055fdwjghk.jpg

کلا ترکونده

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
دوست عزیز
اگه منظورت از کثافت کاری و ... من هستم که قربونت یه نمونشو بذار خوشحال میشم بدونم .:)
اگرم نه که هیچی ... ;)

راستی اینکه قمار حرامه ، حرف انسان ها نیست . حرف "خداست" :
سوره مائده :
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۹۰﴾

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد "شراب و قمار و بتها و تيرهاى قرعه" پليدند [و] از عمل شيطانند پس از آنها دورى گزينيد باشد كه رستگار شويد (۹۰)
123456hhh نه دوست عزیز یا شما نبودم

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
همین الان هم کاپیتان لاتزیو مثله این که مصدوم شد

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
دو تا دلیل واضح میشه براش مطرح کرد :
1 - انسان نیاز به هیجان داره . مثلا:
همه روابط جنسی حلال نیست ولی "ازدواج" حلال هست .
همه شرط بندی ها حلال نیست ولی چند مورد از اونها حلال هست .
خدا این حلال ها رو گذاشته که به حس "هیجان انسان ها" هم پاسخ داده باشه ولی اگه مثلا کلا برای همه بازی ها قمار حلال بود ، ملت داغون می شدن ! در اکثر کشور های مهم هم قمار ممنوع هست . چرا ؟ چون هزار و یک بدبختی میاره ... از جنبه های اقتصادیش بگیر تا جرایمی که مسببش باختن بازنده ها هست ...
2 -از طرفی اسب سواری و تیر اندازی جزو مسائل نظامی هست و شرط بندی میتونه انگیزه افراد رو بیشتر کنه ...
( راستی منظور از شرط بندی در این موارد هم مربوط به کسانی هست که خودشون دارن مسابقه میدن ( که انگیزشون بیشتر بشه برای بردن حریف ) نه تماشاگرا ! ;) )

داداش من حرف هاي شما رو قبول دارم خودم هم ادم مذهبي هستم نه خشكه مذهبي تو دلم به خيلي از چيز ها اعتقاد دارم و رعايتشون ميكنم ولي در اسلام گناهي بزرگتر از ربا نداريم ولي چرا ربا دادن به كافر اشكالي نداره
شرط بندي هم با سايت بلاد كفر هست نميخوام كار خودم رو درست جلوه بدم ولي من كه ميبينم سود ميكنم و ارز اوري به مملكت دارم و ضرري برام ايجاد نميكنه چون هر چيزي به انسان ضرر داشته باشه حرامه زماني كه ببينم دارم ضرر ميكنم كلا ميزارمش كنار به نظرم براي من حلال هست چون بيشتر از ضرر برام سود داره.و 20 درصد مبالغي كه ميبرم رو صرف كار هاي خيريه ميكنم

مثلا در مورد همين شطرنج من خودم از شطرنج باز هاي خيلي حرفه اي بودم ولي كلا گذاشتمش كنار بنا به دلايلي كه روش تحقيق كردم متوجه شدم با اعتقاداتي كه من دارم همخواني نداره گذاشتمش كنار ولي در مورد بت تحقيق كردم تابحال به اين نتيجه رسيدم حرام نيست اگه ببينم حرام هست ميزارم كنار

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
داداش من حرف هاي شما رو قبول دارم خودم هم ادم مذهبي هستم نه خشكه مذهبي تو دلم به خيلي از چيز ها اعتقاد دارم و رعايتشون ميكنم ولي در اسلام گناهي بزرگتر از ربا نداريم ولي چرا ربا دادن به كافر اشكالي نداره
شرط بندي هم با سايت بلاد كفر هست نميخوام كار خودم رو درست جلوه بدم ولي من كه ميبينم سود ميكنم و ارز اوري به مملكت دارم و ضرري برام ايجاد نميكنه چون هر چيزي به انسان ضرر داشته باشه حرامه زماني كه ببينم دارم ضرر ميكنم كلا ميزارمش كنار به نظرم براي من حلال هست چون بيشتر از ضرر برام سود داره.و 20 درصد مبالغي كه ميبرم رو صرف كار هاي خيريه ميكنم

مثلا در مورد همين شطرنج من خودم از شطرنج باز هاي خيلي حرفه اي بودم ولي كلا گذاشتمش كنار بنا به دلايلي كه روش تحقيق كردم متوجه شدم با اعتقاداتي كه من دارم همخواني نداره گذاشتمش كنار ولي در مورد بت تحقيق كردم تابحال به اين نتيجه رسيدم حرام نيست اگه ببينم حرام هست ميزارم كنار
حاجی اینارو بیخیال

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
بي خيال هستم اگه با مدرك دليل پسند باشه من كلا بت رو ميزارم كنار خيلي روي اين بت با افراد بحث كردم اخرش تسليم شدن

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
امروز مهمون داشتم فردا ميرم بلاد كفر به همين خاطر وقت نكردم از پس فردا تو بت 365 بت ميزنم چند روزه رو حال كنم

ipholve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
الان درست قضیه چاه و سنگه..بیخیال شین اینارو هر ک عقاید خودشو داره!
آقا ماشالا همه که مسنجر دارن پس چرا اونجا دور هم جمع نمیشین که اطلاع رسانی هم بهترو زودتر انجام میشه!!!

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
ای دی یاهوتون رو همه بذارین ادد کنیم با هم بزنیمم

ipholve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان نظرتون راجبه بازی
Argentina. Primera Torneo de Transiciоn
Arsenal S. vs River Plate