• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
ضمن اینکه یه درخواست دیگه داشتم یعنی یکی نه چنتا .
یکی اینکه چهار تا سایتی که برای شرط بندی خوبن و وب مانی قبول میکنن بذارید و یه آموزش کلی از طریقه کلی کار کردن با این سایتها

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
اخ تموم 42 صفحه رو خوندم تو نت پول در مییارم حالا میخوام بعضی از پولامو که در مییارم بت بزنم !!
ولی من اینهمه صفحه خوندم ندیدم یکی یه آموزش کامل گذاشته باشه که آدم سر حال بیاد یا بقیه به سود برسن اصلن ایرانیا حسودن دوست ندارن کسی دیگه به سود برسی مخصوصن ایرانی ولی کافیه یه غیر ایرانی حالا از عقب افناده ترین کشور دنیا باشه یه چیزی بخواد خودشو به در و دیوار میزنه که اون به نتیجه برسه.
ختم کلام حرفام اینه که دوست عزیز بت میزنی همون موقع که میخوای بزنی از لاینت یه عکس بگیر بذار اینجا حالا هر کی جنمشو داشت سرمایه می زاره هر کیم نداشت که هیچی به هر حال به جایه اینکه به بحث های جنبی بپردازین بازی هارو تحلیل کنید و یه عکس بذارید...
عزیز این که میگی ایرانیا حسودن قبول ندارم اگه 42 صفحه رو کامل خونده باشی من هر چی تا حالا بت زدم عکس ازش گذاشتم حتی دیروزم تو بازی لاتزیو هم گذاشتم که همه مخالفت کردن که می بازی
ضمن اینکه یه درخواست دیگه داشتم یعنی یکی نه چنتا .
یکی اینکه چهار تا سایتی که برای شرط بندی خوبن و وب مانی قبول میکنن بذارید و یه آموزش کلی از طریقه کلی کار کردن با این سایتها
پلنت آو بتس
ماراتن
تیم بت
پیناکل
اینا خوبن و پرداختی دارن و وبمانی رو قبول کردن ضمنا کار کردن با این سایت ها آسونه شما ثبت نام کن مشکلی بود دوستان راهنمایی می کنن ضمنا اگه مدارک برای احراز هویت ندارین مبالغ بالای 1000 دلار کار نکنین
پیشنهاد من برای شما اینه که توی پلنت آو بتس کار کنید چون به تغییر آی پی گیر نمیده

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
Football. Turkey. Turkcell Süper Lig. Galatasaray vs Sivasspor. Total Goals : Over 2.5. Odds: 1.78
Football. Iran. Pro League. Tractor Sazi vs Sepahan. Match Result : Tractor Sazi To Win. Odds: 2.12
Sep 15:00 Football. Iran. Pro League. Foolad Ahvaz vs Naft Tehran. Total Goals : Over 1.5. Odds: 1.51

منتظر نظرتون هستم

Last edited:

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
Football. Turkey. Turkcell Süper Lig. Galatasaray vs Sivasspor. Total Goals : Over 2.5. Odds: 1.78

Sep 15:10 Football. Iran. Pro League. Tractor Sazi vs Sepahan. Result : Sepahan To Win or Draw. Odds: 1.63

Sep 15:00 Football. Iran. Pro League. Foolad Ahvaz vs Naft Tehran. Total Goals : Over 1.5. Odds: 1.51

بازی تراکتور رو آور بگیر

امروز ورزشگاهمون پر میشه
منتظر نظرتون هستم

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
دیشب توی همین تاپیک دو سه بار در مورد گل دقایق پایانی بهت هشدار دادم داداش
همیشه بد نیست بیشترا موقعا درست درمیاد من همیشه میبازم اعصابم خورد میشه میریم سمت راست هر چی فوتبال هست بالا 80 رو no gol میزنم :D

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
پيش بازي پديده ـ پيکان ( بازی خیلی خوبی هست با برد پديده درصد 1.95 )

1. در سه هفته اخیر، پیکان صاحب 2 برد و 6 امتیاز شده است، پیکان که قبل از آن در 6 بازی نبرده و گل هم نزده بود در سه هفته اخیر صاحب 2 برد یک ـ صفر و یک باخت یک ـ صفر شد.

2. پدیده، پدیده امسال لیگ بود که در 6 هفته اول با کسب 12 امتیاز عملکرد عالی داشت، تیمی که در سه هفته اخیر با یک امتیاز در سه بازی عملکردی بسیار بد داشته است.

3. پیکان هنوز با 2 گل زده، بدترین خط حمله مسابقات لیگ را دارد.

4. پدیده تا پایان هفته هشتم بهترین خط دفاع لیگ را داشت.

5. شکست 4 ـ صفر پدیده برابر سایپا در هفته قبل بدترین باخت در میان همه بازی ها و تیم های لیگ‌برتر است.

6. این 2 تیم، تیم های تازه صعود کرده به لیگ‌برتر هستند، آنها هیچگاه لیگ‌برتر با هم بازی نکرده و در لیگ دسته اول هم همگروه نبوده و درگروه های مختلف، حضور داشته و آنجا هم با هم بازی نکردند .

7. بازی های مشترک 2 تیم در مسابقات امسال جزو بازی های بد تیم فوتبال پدیده بودند، مساوی با ملوان و باخت برابر سپاهان و سایپا در حالی که پیکان به سپاهان باخت، با سایپا مساوی کرد اما ملوان را برد.

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان یه سایت معتبر ایرانی برای پیشبینی معرفی می کنید

rezakha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
betpars11.com این سایت یکم خوبه تو ایرانی ها

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
دوستان الان توچه سایتی بت میزنید ممنون میشم که چن تامعروفشوکه باپرفکت کارمیکنه معرفی کنید

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
منم تقریبا مثله شما زدم ماله من اینطوره
تراکتور over 1.5
برد استقلال
پدیده over 1.5
فعلا من تیمی رو اضافه نکردم

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان توجه : به هیچ وجه توی سایت های ایرانی بت نزنید به علت اینکه هم ضرایب پایین میزارن هم بعد یه مدت 100 % اسکم میشن

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
من اینو برای امروز میزنم
bet-png.675345

فایل های ضمیمه

• bet.png
    bet.png
    21.5 KB · نمایش ها: 103

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه ها راستی دو تا بازی دیشب گذاشتم چند . بر چند شدند.
مال لیگ عمان بودند.

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
بازی تراکتور سپاهان به نظرم یا مساوی میشه یا سپاهان میزنه!!
بازی گالاتاسرای رو هم داشته باشید

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
بچه ها راستی دو تا بازی دیشب گذاشتم چند . بر چند شدند.
مال لیگ عمان بودند.
خودت بازی ها رو زدی بعد نمیدونی چند چند شدن ؟ انتظار داری بقیه بدونن ؟
و من الله توفیق

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خودت بازی ها رو زدی بعد نمیدونی چند چند شدن ؟ انتظار داری بقیه بدونن ؟
و من الله توفیق
گفتم که بازی را روی کاغذ زدم. به همین علت دیگه دیشب کاری برایم پیش امد و نتیجه ی دو بازی را دنبال نکردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا