chanceller
Registered User
خوب الان برو ببین
این تیم با نتیجه دو بر یک باخت.اینم بت امروز به صورت تکی
Premier League, Oman
Sur
Al Nasr
برد Sur ضریب برد 1.95 هست. تیم اولی که میزبان هم هست. رتبه دوم را دارد. و تیم دوم رتبه نهم را دارد.
تیم اولی که بردش را در نظر گرفتیم. سه بازی اخرش دو تا برد و یک تساوی بوده است.
و تیم دومی سه بازی اخرش دو تا باخت و یک تساوی داده است.
مسئولیتی قبول نمی کنم در قبال این بت ها همین جوری به صورت تفریحی در این فروم می گذاریم.
این تیم هم با 4 بر هیچ باخت.دومین بت امروز به صورت تکی
Premier League, Oman
Al Suwaiq
Al-Oruba
برد Al Suwaiq با ضریب 2 .
تیم اولی رتبه 8 و تیم دومی رتبه 14 را دارد.
تیم اولی در سه بازی اخرش دو برد و یک باخت داشته است. تیم دومی در سه بازی اخرش دو باخت و یک برد داشته است.
یک نکته در مورد این بازی نیز هست. میشه تساوی را نیز زد. چون احتمال تساوی نیز می رود.
تساوی هم ضریبش 3.3 هست.
اینم پیشنهاد امروز هست. و مسئولیتی قبول نمی کنم.
فک نمی کردم تا این حد باحال باشید .یه شطرنج باز ماهر ، به خاطر اتقاداتش ، شطرنجو بذاره کنار ، واقعا تحسین برانگیزه ...
فرمودید : "چرا ربا دادن به كافر اشكالي نداره ؟ "
دوست عزیز ، ربا "دادن" به کافر حرامه ! ربا "گرفتن" از کافر حلاله
(یعنی شما میتونی سود بگیری از کافر ولی نمیتونی سود بدی به کافر )
دلیلشم واضحه ، چون اونها خمس اموالشون رو پرداخت نمی کنن و عقود شرعی هم ندارن در نتیجه در مالشون پول هایی وجود داره که سهم امام زمان و ... هست و سودی که شما از اونها می گیرید ،در واقع جای این موارد رو پر میکنه . درست مثل اینکه در جنگ با کفار شما می تونید غنائمی رو که به دست می آرید رو نوش جان کنید ...![]()
البته این جواب شاید یه کمی ساده به نظر بیاد دلیلشم اینه که اینجا یه فروم عمومی هست و اگه کسی بیشتر بخواد دلیلشو متوجه بشه باید به اهلش مراجعه کنه .
یا علی
دوستان برای انالیز کردن بازی ها عکس میذارم امیدوارم به دردتون بخوره
بازی Galatasaray vs Sivasspor
معنی کلماتم که تو تصویر هست می ذارم
galibiyet : برد
maglubiyet : باخت
beraberlik : مساوی
attigi goal : گل زده
yedigi gol : گل خورده
این تصویری هم که گذاشتم برا 10 بازی هست که باهم بازی کردن
اگه حوصلم کشید بازم عکس برا انالیز این بازی می ذارم
تشکر فقط اين رو از کدوم سايت گرفتي ؟؟ اگه ميشه سايتش رو بگيد ما هم استفاده کنيم
نه بردی نه باختی بر میگردونه پولو![]()
یه سوال فنی
بازی اتلتیکو مینی یرو با سانتوز وقتی مینی یرو 2 --0 جلو بود handicap -1.00 زدم یعنی اگه بازی با تفاضل 1 گل به نفع مینی یرو تموم بشه فسخ بازی 3--2 به نفع مینی یرو تموم شد تو عکسی معلومه ولی مبلغ بر نگردونده
منم همینو میگم که باید برمیگردوند ولی 11 ساعت گدشته برنگردونده نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه ولی طبق فرمول فسخهنه بردی نه باختی بر میگردونه پولو
ایمیل بزن جواب می دنمنم همینو میگم که باید برمیگردوند ولی 11 ساعت گدشته برنگردونده نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه ولی طبق فرمول فسخه
منم همینو میگم که باید برمیگردوند ولی 11 ساعت گدشته برنگردونده نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه ولی طبق فرمول فسخه
اگه اینجوریه که مسخره هستش من تو ون بت هندی کپ زدم ولی اگه مساوی می شدن فسخ می شدشما از هندیکپ استفاده کردی پولت باخت میشه، هندیکپ فسخ نداره
هندیکپ آسیایی فسخ داره
بیشتر توضیح میدی؟فرقشون چیه؟پلانت هندیکپ آسیایی نداره؟شما از هندیکپ استفاده کردی پولت باخت میشه، هندیکپ فسخ نداره
هندیکپ آسیایی فسخ داره
چرا خوب نیست؟