• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
میگم این ورژن جدید لیست سیاه نداره از دست فسیل مغزها اینطور میشه راحت شد!!
به حد کافی بیرون ارشادمون میکنند یه بعد ظهر میای اینجا هم گند میزنند به احوالت!!
اگه نوشتن آیه های قرآن ، نشونه "فسیل مغزی" هست ، باشه ما فسیل مغزیم و بهش افتخار می کنیم ;)
usef8000 عزیز ، من از تهمتی که بهم زده شده بود آومدم دفاع کنم و تمام شد و رفت .
قربانت
تاپیک رو بقیه دوستان ادامه بدن ... ;)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ds71g3zck2n5lqjtju0a.png

دارم و ندارم اینه نگیره دیگه بت رو میزارم کنار کاش درست بیاد :D
عجب ریسکی!

اودینزه میزنه شک نکن;)
داداش از جایی ندایی بهت رسیده احیانا؟

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
به نظر من قمار رو برای این حرام میدونند که چون افرادی که توش هستند زندگیه خودشونو میزارند و با دوز کلک یا برنده اند یا بازنده
اما پیش بینی بینی مسابقات ورزشی دوز کلکی دسته ما نیست و کسیم زندگیشو پاش نمیزاره واینکه طرفی که شرکت میکنه با رضایت کامل شرکت میکنه پس اونی که باخته پولش برسه دسته من نباید ناراضی باشه و اون دنیا یقمو بگیره چون پولو با رضایت کامل داده و همچنین خوده من ....
درضمن این مسابقات ورزشی که تو صدا سیما پیش بینی میشه اینا حکمی ندارند؟
از دوستانم خواهشمندم یکی دوروز صبر کنند روش هارو کامل تست کنم واسه همه پ.خ میکنم ولی بی شک یه روش کامل تست شدس که چشم بسته بزنید از ده بازی هشت نه تاشو برنده اید خیلیم سادس ...:general105:

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
اگه نوشتن آیه های قرآن ، نشونه "فسیل مغزی" هست ، باشه ما فسیل مغزیم و بهش افتخار می کنیم ;)
usef8000 عزیز ، من از تهمتی که بهم زده شده بود آومدم دفاع کنم و تمام شد و رفت .
قربانت
تاپیک رو بقیه دوستان ادامه بدن ... ;)
آیه های قران!!!!!!!!!!!!!!!!

حیف اینجا جاش نیست دربارش بحث کنیم

ممنون میشم که دیگه ادامه ندید

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان بحث حلال و حرام بودن اینجا نیست لطفا بحث های فلسفی تون رو واسه خودتون نگه دارین ضمنا اونی که میگه حرام هست برنامه ی 90 چرا اجرا می کنه پس ؟ تو اس ام اس می فرستی که ازت هزینه کسر می کنه بعدش مونده به شانس یا برنده میشی یا می بازی . این چه فرقی با بت داره ؟

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
آیه های قران!!!!!!!!!!!!!!!!

حیف اینجا جاش نیست دربارش بحث کنیم

ممنون میشم که دیگه ادامه ندید

بله دوست عزیز . آیه های قرآن :

1- سوره: 5 , آیه: 90
اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد شراب و قمار و بتها و تيرهاى قرعه پليدند [و] از عمل شيطانند پس از آنها دورى گزينيد باشد كه رستگار شويد

ش 2- سوره: 5 , آیه: 91
همانا شيطان مى‏خواهد با شراب و قمار ميان شما دشمنى و كينه ايجاد كند و شما را از ياد خدا و از نماز باز دارد پس آيا شما دست بر نمی دارید ؟!

3- سوره: 2 , آیه: 219
درباره شراب و قمار از تو مى‏پرسند بگو در آن دوگناهى بزرك و سودهايى براى مردم است و[لى] گناهشان از سودشان بزرگتر است و از تو مى‏پرسند چه چيزى انفاق كنند بگو مازاد [بر نيازمندى خود] را اين گونه خداوند آيات [خود را] براى شما روشن مى‏گرداند باشد كه بينديشيد

چشم . اگه دیگه به من تهمتی زده نشه و البته سوالی هم ازم پرسیده نشه ، مطمئنا دلیلی نداره ادامه بدم ...

Last edited:

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان بحث حلال و حرام بودن اینجا نیست لطفا بحث های فلسفی تون رو واسه خودتون نگه دارین ضمنا اونی که میگه حرام هست برنامه ی 90 چرا اجرا می کنه پس ؟ تو اس ام اس می فرستی که ازت هزینه کسر می کنه بعدش مونده به شانس یا برنده میشی یا می بازی . این چه فرقی با بت داره ؟
بله درسته . اینجا هم دو نظریه وجود داره :
1 - یکی اینکه چون هزینه یک اس ام اس خیلی ناچیزه و در عموم مردم ، از دست دادنش اهمیتی نداره ، پس قمار نیست .
2 - یکی هم نظر شما رو دارن و میگن پول پوله چه 10 میلیون و چه 10تومان ;)
( کابران محترم شاهد هستید که دوستان از من سوال می کنن و من برای احترام گذاشتن به سوال کننده هست که جواب میدم ( نه اینکه بخوام تاپیک رو منحرف کنم ... )
یا علی

Last edited:

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
بله درسته . اینجا هم دو نظریه وجود داره :
1 - یکی اینکه چون هزینه یک اس ام اس خیلی ناچیزه و در عموم مردم ، از دست دادنش اهمیتی نداره ، پس قمار نیست .
2 - یکی هم نظر شما رو دارن و میگن پول پوله چه 10 میلیون و چه 10تومان ;)
( شاهد هستید که دوستان از من سوال می کنن و من برای احترام گذاشتن به سوال کننده هست که جواب میدم ( نه اینکه بخوام تاپیک رو منحرف کنم ... )
یا علی
سلام
من که کاملا راضیم پولم رو گذاشتم و برام مشکلی نیست چی؟
خدا کنه هر کیم برد نوشه جونش بشع من راضیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا