No1Back
Registered User
- نوشتهها
- 466
- لایکها
- 171
جوووووووووووووووووووووووووووون !همه روابط جنسی حلال نیست ولی "ازدواج" حلال هست .
جوووووووووووووووووووووووووووون !همه روابط جنسی حلال نیست ولی "ازدواج" حلال هست .
اگه نوشتن آیه های قرآن ، نشونه "فسیل مغزی" هست ، باشه ما فسیل مغزیم و بهش افتخار می کنیممیگم این ورژن جدید لیست سیاه نداره از دست فسیل مغزها اینطور میشه راحت شد!!
به حد کافی بیرون ارشادمون میکنند یه بعد ظهر میای اینجا هم گند میزنند به احوالت!!
عجب ریسکی!![]()
دارم و ندارم اینه نگیره دیگه بت رو میزارم کنار کاش درست بیاد![]()
داداش از جایی ندایی بهت رسیده احیانا؟اودینزه میزنه شک نکن![]()
یکی از دوستان بت باز حرفه ای راهنمایی کرده!!عجب ریسکی!
داداش از جایی ندایی بهت رسیده احیانا؟
قابل توجه شما دوست عزیز و محترمقابل توجه شما دوست عزیز : http://www.asbdavani.com/Page.aspx?p=pishbini-howto
آیه های قران!!!!!!!!!!!!!!!!اگه نوشتن آیه های قرآن ، نشونه "فسیل مغزی" هست ، باشه ما فسیل مغزیم و بهش افتخار می کنیم
usef8000 عزیز ، من از تهمتی که بهم زده شده بود آومدم دفاع کنم و تمام شد و رفت .
قربانت
تاپیک رو بقیه دوستان ادامه بدن ...![]()
آیه های قران!!!!!!!!!!!!!!!!
حیف اینجا جاش نیست دربارش بحث کنیم
ممنون میشم که دیگه ادامه ندید
بله درسته . اینجا هم دو نظریه وجود داره :دوستان بحث حلال و حرام بودن اینجا نیست لطفا بحث های فلسفی تون رو واسه خودتون نگه دارین ضمنا اونی که میگه حرام هست برنامه ی 90 چرا اجرا می کنه پس ؟ تو اس ام اس می فرستی که ازت هزینه کسر می کنه بعدش مونده به شانس یا برنده میشی یا می بازی . این چه فرقی با بت داره ؟
سلامبله درسته . اینجا هم دو نظریه وجود داره :
1 - یکی اینکه چون هزینه یک اس ام اس خیلی ناچیزه و در عموم مردم ، از دست دادنش اهمیتی نداره ، پس قمار نیست .
2 - یکی هم نظر شما رو دارن و میگن پول پوله چه 10 میلیون و چه 10تومان
( شاهد هستید که دوستان از من سوال می کنن و من برای احترام گذاشتن به سوال کننده هست که جواب میدم ( نه اینکه بخوام تاپیک رو منحرف کنم ... )
یا علی
سلامسلام
من که کاملا راضیم پولم رو گذاشتم و برام مشکلی نیست چی؟
خدا کنه هر کیم برد نوشه جونش بشع من راضیم
دوست عزیز قصده تخریب نداشتم خواستم بدونم در این مورد چطوره؟سلام
پس لابد مشکلی نیست دیگه![]()
لطفالطفا یه سایت برای لایو دیدن مسابقات معرفی کنین
داداش اینجوری که دیدم لاین های خوبی میزارم امیدوارم تو ادامه ی تایپک هم کمکمون کنیاسپانیول هم زده:general406:
باس بزنی ماه... الان اودینزه رو اسکای اسپورت 1 داره نشون میده