خوب دوستان اگر یادشونه گفتم یه گزینه تویه تنیس نود درصد جواب میده شرمند که دیر شد ولی فقط میخاستم مطمئن شم بد ارائه بدم
همونطور که گفتم بسیار سادس البته ضرایب هم پایین هستند
تویه هر بازی تنیس که مثال این ست کل امتیازات رو چند تاس این بهترین گزینشه under 10.5
چشم بسته ده تارو بزنید مطمئنم بالای هشتاش درسته
از دوستانیم که جوابه پخشونو نداده بودم عذر میخام:general711:
اگر شما اینطور فک میکنی نزنبه هیچ وجه تایید نمیشه
ریسکش 50 درصده حداقل !
یه مثال عددی بزناگر شما اینطور فک میکنی نزن
از هر چهار تا بازی 8 تا 12 ست بازی میشه امکان نداره تو این ست ها بیش از دو الی سه تا بازی 7-6 تمام بشند
دوستان رو کاغذ بررسی کنند اوکی بود بگند؟
یه مثال عددی بزن
مثال این بازی که داره زنده دنبال میشه تو ست های اولی نتیجه 6-7 وجود نداره یعنی اگر میبستید برنده میشدیدیه مثال عددی بزن
دوست عزیز نمیدونم شما چرا روش رو نمیگی... علتش چیه ؟؟؟موضوع اینه که به ریسکش نمی ارزه !!
چرا روش خودتو نمیگی ؟؟؟Slip ID Event Bet Odds Result
7731423 27-09-2014 17:40 4.00 USD - 7.08 USD
Lucie Hradecka (CZE) - Richel Hogenkamp (NED) - who will win the 3rd set? ▼ Richel Hogenkamp (NED) 1.77 1 : 2
اینم بتی دیگر با روشم !
شرمنده نشد عکس بگیرم !
شما که میگی مثلا روش منو پیدا کردی !
ضریباتو با من مقایسه کن !
Slip ID Event Bet Odds Result
7731423 27-09-2014 17:40 4.00 USD - 7.08 USD
Lucie Hradecka (CZE) - Richel Hogenkamp (NED) - who will win the 3rd set? ▼ Richel Hogenkamp (NED) 1.77 1 : 2
اینم بتی دیگر با روشم !
شرمنده نشد عکس بگیرم !
شما که میگی مثلا روش منو پیدا کردی !
ضریباتو با من مقایسه کن !
بازم دم شما گرم ممنون که گفتيخوب دوستان اگر یادشونه گفتم یه گزینه تویه تنیس نود درصد جواب میده شرمند که دیر شد ولی فقط میخاستم مطمئن شم بد ارائه بدم
همونطور که گفتم بسیار سادس البته ضرایب هم پایین هستند
تویه هر بازی تنیس که مثال این ست کل امتیازات رو چند تاس این بهترین گزینشه under 10.5
چشم بسته ده تارو بزنید مطمئنم بالای هشتاش درسته
از دوستانیم که جوابه پخشونو نداده بودم عذر میخام:general711:
اين همه وقتي كه اين چند روزه روي ليورپول گذاشته بودم روي هر تيمي گذاشته بودم الان سود توپلي مي كردم بيس اصلي چند تا از ميكس همين ليورپول بي شرف بود كه همشون باخت شد به خاطر اين مساوي3 دلار پررررررررررررر . اورتون باز هم مثل همیشه به ما ظرر زد
یکی از رفیقام رسیور بین اسپورت گرفته با اکانت سالیانش تا اکثر مسابقات ورزشی رو از شبکه های bien sport ببینه و زنده بت کنه...الان چند سالی هست بت میکنه ولی من که ندیدیم چیزی گیرش بیاد ولی به عنوان یک سرگرمی دیگه نمیتونه ولش کنه و همیشه درگیرشه.
دقیقا درسته ! یک موردو دارم تست میکنم نتیجه بخش بود میزارم تا دوستان استفاده کنند...دوستانی که روش پیدا میکنن اگه میخواین بفروشین که همون موقع بگین ! اگه نمیفروشین هم تو تایپیک بگین بقیه استفاده کنن اگر هم این کار رو نمیکنین دیگه پز دادنتون کدومه! بردارین واسه خودتون