• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بنده فقط ماندم چرا شما این قدر زیاد بت می زنید.
واقعا چرا. اگر یک دفعه بت خراب بشود. چی کار می کنید.
حالا درسته رئال دو بر هیچ جلو هست. و 849 دلار سود کردید. ولی این کارو نکنید.
بعدم خوشحال می شویم. قبل از اینکه یک بازی شروع بشود. شما شرطی را بگزاری. با مقدار مبلغ مشخص شده .
و بعد بازی تمام شد. ببینیم چی کاره اید.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
دوستانی که روش پیدا میکنن اگه میخواین بفروشین که همون موقع بگین ! اگه نمیفروشین هم تو تایپیک بگین بقیه استفاده کنن اگر هم این کار رو نمیکنین دیگه پز دادنتون کدومه! بردارین واسه خودتون

داداش من تو بت روشي نيست كه بشه ازش سود 100% كرد هر كسي هم بخواد لاين بفروشه به فكر جيب خودش هست چون لاين 100 در 100 وجود نداره پول شرط بنديش رو نداره ميخواد پول خودش رو از فروختن لاين جبران كنه روش داره چرا خودش مبلغ زيادي نميزاره روش سود زياد كنه چرا ميخواد بفروشه

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
اینم مال بازی لیورپول دقیقه 84 کشیدم بیرون
88.PNG

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
خب امروز منم گفتم روی مدعی ها :D بت بزنم بلکه یه چیزی کاسب شیم...
برد رئال و منچستر یونایتد و سیتی و چلسی و بایرن مونیخ و رم و مونت پلیه رو زدم...:D
تا الان همش گرفته و فقط رم و مونت پلیه مونده که بنده با 10 هزار تومن 110 تومن کاسب شم:)

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
این همه بازی من چرا اورتون - لیورپول رو از شما سوال کردم
اون موقع که برگه میزدم این دوتا همیشه کار منو رو خراب میکردند

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
این همه بازی من چرا اورتون - لیورپول رو از شما سوال کردم
اون موقع که برگه میزدم این دوتا همیشه کار منو رو خراب میکردند

انصافا خيلي هم رو بازي اين دو تا تيم وقت گذاشته بودم خيلي هم بهش شك داشتم ولي شما سوالش رو كردي جسور ترشدم بيس اصلي ميكس ها رفتم روش
نميدونم فصل قبل هم بازي اورتون با جلسي به شرط من گند زد اگه درست در ميومد 26 ميليون برد مي شد كه فقط اورتون گند زد بهش تو ارشيو بت هاي كه زدم تو پي سي دارم دنبالش ميگردم پيداش كنم ميزارم ببيني كه چطوري اورتون گند زد به كل يك فرم

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
انصافا خيلي هم رو بازي اين دو تا تيم وقت گذاشته بودم خيلي هم بهش شك داشتم ولي شما سوالش رو كردي جسور ترشدم بيس اصلي ميكس ها رفتم روش
نميدونم فصل قبل هم بازي اورتون با جلسي به شرط من گند زد اگه درست در ميومد 26 ميليون برد مي شد كه فقط اورتون گند زد بهش تو ارشيو بت هاي كه زدم تو پي سي دارم دنبالش ميگردم پيداش كنم ميزارم ببيني كه چطوري اورتون گند زد به كل يك فرم
اون بازی رو یادمه :D همون برگه منو خراب کرده بود .

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
داداش من تو بت روشي نيست كه بشه ازش سود 100% كرد هر كسي هم بخواد لاين بفروشه به فكر جيب خودش هست چون لاين 100 در 100 وجود نداره پول شرط بنديش رو نداره ميخواد پول خودش رو از فروختن لاين جبران كنه روش داره چرا خودش مبلغ زيادي نميزاره روش سود زياد كنه چرا ميخواد بفروشه

منم همین رو میگم اگه داره سود میکنه و حداقل 90 درصد هم قطغی بود دیگه دنبال 5 دلار فروش و... نبود میذاشت برای همه!

راستی یکی از دوستان چند دیقه پیش گفت under 10.5 روی تنیس خوب جواب میده! منم باهاش موافقم الان 2 روزه که تنیس رو زیر نظر گرفتم اکثریت بازی ها شاید از هر 10 بازی 8 تاش تو هر ست زیر 10.5 میشه! ضریب ها هم از 1.2 هست تا 1.5 حالا اگه میشه شما که با تجربه تر هستین این مورد رو یکم زیر نظر بگیرین تا بدونیم نظرتون چیه
رو برد و باخت ها خیلی سخته امروز یه کمبو تنیس زدم اونایی که ضریب 1.5 به بالا بودن بردن اونی که ضریب 1.05 بود باخت! ولی فکر کنم با شرط بندی تکی سود خوبی بشه از تنیس به جیب زد

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
من هر دلاری که میبازم . تو کارم بهترم میشم این 3 دلار واسه سود امروز بود که از NO GOL بدست اورده بودم
برگشتم به همون 2 دلار خودم :D اما گل دقیق 93 خیلی سوززززز داره

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
اين همه وقتي كه اين چند روزه روي ليورپول گذاشته بودم روي هر تيمي گذاشته بودم الان سود توپلي مي كردم بيس اصلي چند تا از ميكس همين ليورپول بي شرف بود كه همشون باخت شد به خاطر اين مساوي

روي بوندسليگا وقت كمي گذاشته بودم هر چي زدم درست برد شد

لعنت به من اگه ديگه روي تيم هاي ليورپول بنفيكا منچستريونايتد و آژاكس بت بزنم

داداش رو حرفت نموندی و حتی جواب منم ندادین

دمت گرم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من هر دلاری که میبازم . تو کارم بهترم میشم این 3 دلار واسه سود امروز بود که از NO GOL بدست اورده بودم
برگشتم به همون 2 دلار خودم :D اما گل دقیق 93 خیلی سوززززز داره
این گل برای شمایی که بت زدی . درست دقیقا گفتی منو یاد کدوم بازی می اندازه که اعصاب همه را خورد کرد.
بازی ایران و ارژانتین. که دقیقه 90 و خورده ای مسی گل را زد و شادی به اون خوبی را از ما گرفت.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
اون بازی رو یادمه :D همون برگه منو خراب کرده بود .

تنها روزي كه تو بت افسوس خوردم براي باخت همون روز بود.بچه هاي ايراني كه بت ميزنن هم باهم در ارتباط بوديم بيشترشون رو اون بازي سوزونده بود منو كه خيلي سوزوند امروزم اين كارشو تكرار كرد.

كاش يه بازي ديگه رو ميگفتي من ميزاشتم
ساوتهمپتون

منچستريونايتد سيستم پلنگ زخمي روش جواب داد

منچسترسيتي
چلسي

فولام
کارديف
مادريد
بايرن‎مونيخ
شالكه04

از 10 تا بازي كه برداشته بودم همشون برد شد به جز بازي ليورپول اورتون

بازي يوه و بارسا هم مونده در كل امروز سود خوبي كردم ولي روي بازي ليورپول وقت زيادي گذاشته بودم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
Russia Premier-Liga
Zenit St. Petersburg
Spartak Moscow
بازی دقیقه ای 81 هست. و صفر بر صفر هست.
روی no gola که ضریبش 1.45 هست.
روی کاغذ می زنیم. ببینیم چه می شود.

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
ساوتهمپتون هم سوال کرده بودم :D
تا عمر دارم رو بازی که اورتون باشه شرط نمی بندم

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
داداش رو حرفت نموندی و حتی جواب منم ندادین

دمت گرم

دليل جواب ندادنم اين هست من مشاور شخصي شما نيستم بگم حسابتون رو چقدر شارژ كني بعدا ببازي يقه منو بگيري كه چرا من اين پول رو باختم.كاربر ايراني فرق داره ببازه شلوار ادم رو درك مي كنند ولي اگه ببرن يادي ازت نمي كنند مثله اينه كه نميشناسنت همين لاين ليورپول گذاشتم تو اينجا تو ياهو يكي ادد كرده صد تا فش داده چرا باخت شده ولي تو فروم خارجي گذاشتم طرف امده تشكر كرده بعد بازي هم نگفته چرا باخته امده تشكر كرده گفته بازي خوبي بود شانس با ليورپول يار نبود

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
منم همین رو میگم اگه داره سود میکنه و حداقل 90 درصد هم قطغی بود دیگه دنبال 5 دلار فروش و... نبود میذاشت برای همه!

راستی یکی از دوستان چند دیقه پیش گفت under 10.5 روی تنیس خوب جواب میده! منم باهاش موافقم الان 2 روزه که تنیس رو زیر نظر گرفتم اکثریت بازی ها شاید از هر 10 بازی 8 تاش تو هر ست زیر 10.5 میشه! ضریب ها هم از 1.2 هست تا 1.5 حالا اگه میشه شما که با تجربه تر هستین این مورد رو یکم زیر نظر بگیرین تا بدونیم نظرتون چیه
رو برد و باخت ها خیلی سخته امروز یه کمبو تنیس زدم اونایی که ضریب 1.5 به بالا بودن بردن اونی که ضریب 1.05 بود باخت! ولی فکر کنم با شرط بندی تکی سود خوبی بشه از تنیس به جیب زد

شما یکم دقت کنی تو زدن درصد باختو به صفر می رسونی...:D

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تنها روزي كه تو بت افسوس خوردم براي باخت همون روز بود.بچه هاي ايراني كه بت ميزنن هم باهم در ارتباط بوديم بيشترشون رو اون بازي سوزونده بود منو كه خيلي سوزوند امروزم اين كارشو تكرار كرد.

كاش يه بازي ديگه رو ميگفتي من ميزاشتم
ساوتهمپتون

منچستريونايتد سيستم پلنگ زخمي روش جواب داد

منچسترسيتي
چلسي

فولام
کارديف
مادريد
بايرن‎مونيخ
شالكه04

از 10 تا بازي كه برداشته بودم همشون برد شد به جز بازي ليورپول اورتون

بازي يوه و بارسا هم مونده در كل امروز سود خوبي كردم ولي روي بازي ليورپول وقت زيادي گذاشته بودم
رفیق شما یا دوستان دیگر چرا یک بار توتو نمی زنید. در سایت های خارجی.
15 تا بازی هست. و میشه روی هر بازی که مطمئن نیستید. هر سه تا گزینه را علامت بزنیم.
حداقل مبلغ 0.50 یورو هست. و حداکثر دیگه هر چی توانستید بگذارید.
اگر بتوانید هر 15 بازی را درست پیش بینی بکنید. و هیچ کس هم نتواند. راحت بالای 70 هزار یورو برنده می شوید.
بازی ها را راحت می شود با تحلیل از 15 تا 11 تاش را درست پیش بینی کرد.
و 4 تاش می ماند که دو گزینه ای یا سه گزینه ای رد می کنید.
البته خیلی نباید بگذارید. روی این کار که ریسیکش بسیار زیاد هست.
ولی اگر بگیرید. گرفته و بارتان را بسته اید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا