javadhp1370
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 3
بهترين سايت نتايج زنده(بدون چيلتر):
Livescores.cc
با قابليت اضافه کردن (like) بازي مورد نظر!!
Livescores.cc
با قابليت اضافه کردن (like) بازي مورد نظر!!
ایول به ایشان. ولی دو هزار تا مبلغی نیست:دیبت خوب ميزنه ولي استك مناسب فكر ميكنم نميزاره استك مناسب بزاره راحت ميتونم بگم ماهي 2 هزار تا در مياره
ایول به ایشان. ولی دو هزار تا مبلغی نیست:دی
راستی یک سوال رفیق.
در این سایت بنده ثبت نام کرده ام با ای پی ایران. و نام کاربری نیز دارم.
حالا حساب وب مانی بخواهیم بسازیم. ایا از همین های که در نت هستند میشه حساب را ساخت و مشکلی پیش نیایید.
یا نه باید کار های خاصی کرد.
مثلا الان من یک حساب وبمانی بسازم. برای شروع 10 دلار بخرم. و واریز بکنم به وب مانی ام. و بعد واریز بکنم به پلنت او بت.
دیگه تمامه . بعد این حساب های که ما با وب مانی می سازیم. چه قدر میشه دریافت یا برداشت کرد بدون هیچ گونه گیری
باشه دوست عزیز. سوال را طوری پرسیدم . فکر کردی مبتدی هستم. ولی مطمئن باش این گونه نیست.يه توصيه دوستانه البته به من ربطي نداره ولي شما كلا بت رو بي خيال باش
باشه دوست عزیز. سوال را طوری پرسیدم . فکر کردی مبتدی هستم. ولی مطمئن باش این گونه نیست.
خیلی از این سوالات را پرسیدم. بلدم. می خواهم جواب شما را بدانم.
بعدم این توصیه تان خیلی خوب نبود. ولی بازم فدات.
شاید در بت نتوانیم به شما برسیم. ولی یک چیز در زمینه کسب درامد اینترنتی سابقه ی هشت ساله ای داریم. رفیق
بعدم بنده کارم مثل شما بت نیست. که بخواهم وقتم را به طور کامل بگذارم.
همین جوری تفریحی می زنم. ولی عجیب جواب می دهد.
حرف شما درسته استاد. شکی هم توش نیست.من در بت زدن عددي نيستم افراد خيلي شاخي هستند مبالغ كلفت ميبرن نام نشاني هم ازشون نيست
توصيه من دوستانه بود خوبيت رو خواستم.به نظرم در زمينه هاي ديگر كسب درامد اينترنتي فعاليت كني بهتره چون تخصص داري در راه هاي ديگه اگر در كاري تخصص نداشته باشي بهتره واردش نشي چون چيزي جز شكست نداره.الان منم هر چيزي ميزنم عجيب جواب ميده ولي بفيفتم به دور باخت هر چي بزنم زمين زمان عليه من ميشه ميبازم
بعدم بنده یک قانون های خاصی نیز برای خودم دارم. اگر یک روز یک بت را بزنم . چه ببرم. چه ببازم. در اون روز اصلا نمی زنم.
وقتی می خواهم کاری را شروع بکنم. اولش کاملا تحقیق می کنم.
بعد می اییم. برای خودم بازه ی زمانی تعریف می کنم.
مثلا می گوییم بانک بنده 1 میلیون هست. و حداکثر مبلغی روی فلان بازی می گذارم. مثلا یک بیستم سرمایه ام هست.
و باید در یک ماه این قدر سود بگیرم. حالا بر این اساس می روم جلو.
مثل خیلی از افراد نیستم. سرمایه را الکی بدهم به باد. وقتی هم زمان باخت فرا برسد.
چند روز نمی زنیم. و ارامش خودمان را دوباره به دست می اوریم. بعد دوباره.
البته بنده خیلی اصلا بت نمی زنم. اگرم بزنم در سایت های خارجی می زنم. مثل خودتان. یعنی ارز اوری می کنم.
برای اینکه نشان بدهم. برنامه دارم. بذار استاد عزیزم یک چیز بگویم.صحيح اگه تو بت مديريت بانك رولت رو درست انجام بدي هميشه برنده هستي تو يه چيزي ميشي اخرش تو بت
فقط يه نكته بگم روي تيم هاي قارپوزاباد بت نزن هر ليگ معتبر يك تيم از بالاي جدول يك تيم از وسط جدول و يك تيم از پايين جدول انتخاب كن دنبالشون كن سود خوبي ميكني
سايت هاي ايراني رو بي خيال بشيد
بت دو تا قانون داره طمع نكني و مديريت سرمايه كني اينا رو انجام بدي هميشه برنده هستي
برای اینکه نشان بدهم. برنامه دارم. بذار استاد عزیزم یک چیز بگویم.
دیروز سه تا بت زدم. دو تاش باخت شد و یکی از انها برد شد و 300 روی کاغذ زدم. و 175 تومان سود کردم.
بانک فرضی بنده 20 میلیون هست. سود بانکی این 360 تومان ماهیانه است. حداکثر.
بنده از دیشب شروع کردم. دیشب اولین سود را به دست اوردم که 175 تومان بود. امروز چون وقتم نداشتم تحلیل بکنم
روی کاغذ. برای همین نزدم. مهم اینه اون سودی که مشخص کردم. برسم در ماه. حالا ممکنه در 10 روز برسم. یا 20 روز
یا همان 30 روز.
کلا همه چی را بر اساس قوانین خودم پیش می روم.
فعلا روی کاغذ دارم سیستم خودم را طراحی می کنم. بعد. استفاده می کنم.
یکی از مهم ترین کاری های که همیشه می کنم. مدیریت بانک پول هست. که هیچ وقت نمی گذارم. از دستم خارج بشه.
سایت های ایرانی هم معلومه بی خیال هستیم. تو خارجی ها می زنیم.
طمع برای بنده معنی ندارد. چون در طول این هشت سال در زمینه کسب درامد اینترنتی و سختی ها و شکست های فراوانی خوردم. صبر م زیاد شده است و طمع ام از بین رفته است.
برای خودمان به قول دوستان در زمینه کسب درامد از اینترنت مو سفید کرده هستیم.
سيستم هاي سال پيش امسال اصلا جواب نميده در حالي كه سال پيش كلي سود روشون كرده بودم ........
......قبل بازي تحليلت رو بنويس بعد بازي عملكرد تحليلت رو بنويس ارزيابي كن فاكتوري هاي كه براي انتخاب يك بازي در نظر داري رو معين كن و.....
باشه فدات. بانک را همان فرض می کنیم. بین 1.500 الی 3 میلیون. یا همان 500 دلار الی 1000 دلار شما.بانكت رو رويايي انتخاب نكن 20 ميليون نگير
بانك فرضي رو 500 يا هزار دلار بزار من بانك فرضي رو هميشه 500 دلار ميزارم.
سيستم هم بگي 3 دفتر صد برگ سيستم من نوشتم كم به درد ميخوره بطوري كه سيستم هاي سال پيش امسال اصلا جواب نميده در حالي كه سال پيش كلي سود روشون كرده بودم ولي امسال با سيستم سال قبل زدم چنديدن مورد باخت شد.به جاي سيستم نوشت قبل بازي تحليلت رو بنويس بعد بازي عملكرد تحليلت رو بنويس ارزيابي كن فاكتوري هاي كه براي انتخاب يك بازي در نظر داري رو معين كن و.....
باشه فدات. بانک را همان فرض می کنیم. بین 1.500 الی 3 میلیون. یا همان 500 دلار الی 1000 دلار شما.
در مورد سیستم. جریان فرق داره. ولی باشه. شما استاد هستی.
بنده شرایطم دقیقا مثل سایت هست. استاد.البته اين نكته رو هم بگم شما روي كاغذ بت ميزني بايد دقيق مثل شرايط خودت شبيه سازي كني براي خودت يعني متناسب با بودجه مالي خودت من هميشه 500 دلار بانك فرضي دارم.وقتي روي كاغذ بت ميزني خيلي فرق داره با وقتي كه توي سايت شرط ميزني شما تست كن روي كاغذ بيشتر وقت ها برنده هستي ولي مياي تو سايت بزني بازنده هستي چند بار باختي بگو بهت دليل باختتت رو بگم چرا وقتي روي كاغذ ميزني برنده هستي ولي وقتي تو سايت شرط ميزني بازنده هستي
یکی از راهنمایی بنده به شما اینه. روی لیگ ایران. روی under2.5 کار بکن. چون در هر هفته بازی که میشه از هشت تا بازی اگر اشتباه نکنم. بین سه الی پنج تا بازی راحت زیر 2.5 گل داره.ببخشید sulduz
داداش خداییش یه راهنمایی برا منم بکن
چندتا لیگ که میشه راحت تر تحلیل کرد رو برام معرفی کنی منم میتونم از این بوکی ها چیزایی رو بکشم حسابم
ممنون میشم