• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
ببخشید sulduz

داداش خداییش یه راهنمایی برا منم بکن

چندتا لیگ که میشه راحت تر تحلیل کرد رو برام معرفی کنی منم میتونم از این بوکی ها چیزایی رو بکشم حسابم

ممنون میشم

داداش ليگ هاي معتبر اروپايي رو انتخاب كن از هر ليگ سه تيم رده بالا وسط پايين روشون كار كن خواستي روشونن بت بزني بهم بگو هر كمكي ا دستم بياد دريغ نميكنم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
شرايط سايت با شرايط فرضي فرق اساسي دارن باز خود داني شما حالا رو سايت تست كن باختي خبر بده بگم چي بود دليل باختت انوقت حرف خودترو نميزني
رفیق . بنده وقتی می خواهم روی کاغذ بزنم. روی سایت می زنم. و به کاغذ منتقل می کنم. تمام تحلیل هایم روی کاغذ و غیره
هست. یکی اگر ببازم. روی کاغذ روی سایت هم می بازم. و اگر روی سایت ببرم روی کاغذ هم می برم.
شرایطم کاملا واقعی هست و اصلا شرایط را فرضی حساب نمی کنم.
مثلا این مبلغی را می گویم اگر واقعی هم بخواهم بزنم. می زنم. و ببازم. بازم مشکلی نیست.
مثلا شما خودت دلیل باخت هایت بیشتر چیست بگو ما استفاده بکنیم

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
داداش ليگ هاي معتبر اروپايي رو انتخاب كن از هر ليگ سه تيم رده بالا وسط پايين روشون كار كن خواستي روشونن بت بزني بهم بگو هر كمكي ا دستم بياد دريغ نميكنم
داداشی اگه خواستم کمبو بزنم میتونم نظر شما رو هم بپرسم در مورد کمبوم تو پ خ ؟ برد و باختش مهم نیست هرچی بشه فدای سرت !

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
بزرگترين دليل باخت من طمع هست.من بشدت طمع خودم رو كنترول ميكنم گاهي وقت ها شده به خاطر طمع كه دارم چند روز بت نزدم ولي هر كسي بگه ميتونم به طور كامل طمع خودم رو كنترول كنم دروغ گفته اتش طمع رو هيچ وقت نميشه خاموش كرد

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بزرگترين دليل باخت من طمع هست.من بشدت طمع خودم رو كنترول ميكنم گاهي وقت ها شده به خاطر طمع كه دارم چند روز بت نزدم ولي هر كسي بگه ميتونم به طور كامل طمع خودم رو كنترول كنم دروغ گفته اتش طمع رو هيچ وقت نميشه خاموش كرد
خوب چرا طمع می کنی. مگر سود برای خودت تعیین نمی کنی.
مثلا نمی گویی این ماه باید از سایت های خارجی با این مقدار مبلغ مثلا 10 هزار دلار ببرم.

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
یکی از راهنمایی بنده به شما اینه. روی لیگ ایران. روی under2.5 کار بکن. چون در هر هفته بازی که میشه از هشت تا بازی اگر اشتباه نکنم. بین سه الی پنج تا بازی راحت زیر 2.5 گل داره.
به خصوص بازی استقلال و پرسپولیس که دربی هست. و همیشه در چند سال اخیر . این اندر 2.5 عجیب جواب داده برایش.
آره تا حالا دقت نکرده بودم

من‌ تیم مورد علاقم چون تراختوره نمیتونم خب رو لیگ ایران تمرکز کنم
ولی اینبار حتما رو کاغذ میرم
چون واقعا دیگه میخوام برنده باشم تا بازنده

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
داداشی اگه خواستم کمبو بزنم میتونم نظر شما رو هم بپرسم در مورد کمبوم تو پ خ ؟ برد و باختش مهم نیست هرچی بشه فدای سرت !

هر كمكي از دستم بر بياد ميتونم كمك كنم ولي در ليگ هاي فوتبال معتبر اروپايي و ليگ تركيه و واليبال روسيه چون اشنا هستم بهشون دوستان ميان در مورد بازي هاي ليگ ايرلند ازم سوال ميكنند نظر ميخوان واقعيتش من هشت پاي پيشگو نيستم شانسي بگم با شناختي كه نسبت به تيم دارم نظرم رو ميدن.يا ده دقيقه مونده به بازي ميگن نظرت در مورد اين بازي ها چي هست اخه من تو ده دقيقه چطوري اطلاعات بدست بيارم قبل يك روز در مورد بازي نظر بخواي ميتونم نظر خودم رو بگم

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
این مورد رو خوب اومدی .... عامل بیشتر باخت هاست ....

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
پیشنهاد خوبیه

پس من روی لیگ اسپانیا و المان وایتالیا تحقیق میکنم و تا یکماه روشون به قول دوستمون رو کاغذ و بابانک فرضی پیش میرم

روی کمک و راهنمایی شما هم حساب ویژه باز میکنم

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
Sulduz195

روی لیگ ترکیه نظرت رو در‌مورد سه تیم

گالاتاسرای
بشیکتاش
باکی شیهیر
چیه تا روی اینا هم تمرکز کنم؟؟؟

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان اگه کسی از هاکی روی یخ اطلاعات داره عجیب ضرایبی داره راحت میتونه سود کنه ......... حیف که اطلاعات زیاد و علاقه ای بهش ندارم فوتبال برا هفت پشتمون کافیه .....

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان اگه کسی از هاکی روی یخ اطلاعات داره عجیب ضرایبی داره راحت میتونه سود کنه ......... حیف که اطلاعات زیاد و علاقه ای بهش ندارم فوتبال برا هفت پشتمون کافیه .....
لیگ روسیه آندر ۲.۵ همشون تا اونجایی که من دنبالشون کردم

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
بدوید بزنید
Metropolitan Police - Hampton and Richmond Borough زیر 3.5 جواب 90درصدی بدویدد ضریب1.4 زدید یه صلوات بره ما بفرستید با مسئولیت خودتون

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
اقا بت های تیپستر های معرفو دیدم یارو بالای 100000دلار از لیگ ایران سود کرده بوده اونم با اندر 3.5 دهن سرویس اگه میخواید اسم تیپستر با بت هاشو بزارم بگید اسم و رتبه بندی و بت های دقیقشونو دارم

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
هر كمكي از دستم بر بياد ميتونم كمك كنم ولي در ليگ هاي فوتبال معتبر اروپايي و ليگ تركيه و واليبال روسيه چون اشنا هستم بهشون دوستان ميان در مورد بازي هاي ليگ ايرلند ازم سوال ميكنند نظر ميخوان واقعيتش من هشت پاي پيشگو نيستم شانسي بگم با شناختي كه نسبت به تيم دارم نظرم رو ميدن.يا ده دقيقه مونده به بازي ميگن نظرت در مورد اين بازي ها چي هست اخه من تو ده دقيقه چطوري اطلاعات بدست بيارم قبل يك روز در مورد بازي نظر بخواي ميتونم نظر خودم رو بگم
خیلی آقایی داداش ، پس فردا در مورد لیگ 12 لهستان ازت سوال میرسم :D ، حالا فعلا که بازی درست حسابی پیدا نکردم پیدا کردم پ خ میدم ، در ضمن خیلی مردی از این آدما کم گیر میاد پس قدرتو بدونیم o_O ، ایشالا موفق باشی هر جا باشی !

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
Sulduz195

روی لیگ ترکیه نظرت رو در‌مورد سه تیم

گالاتاسرای
بشیکتاش
باکی شیهیر
چیه تا روی اینا هم تمرکز کنم؟؟؟

ليگ تركيه بيشتر تمركز رو من روي ترابزون اسپور دارم

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
اقا بت های تیپستر های معرفو دیدم یارو بالای 100000دلار از لیگ ایران سود کرده بوده اونم با اندر 3.5 دهن سرویس اگه میخواید اسم تیپستر با بت هاشو بزارم بگید اسم و رتبه بندی و بت های دقیقشونو دارم

شناختي ندارم ازت يا نه اسم كاربريم رو تو سايت هاي خارجي ميگفتم برات انوقت متوجه ميشدي كه در مقابل ايراني ها اين خارجي ها عددي نيستند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا