سوال هاي چند نفر كه ميبينم دارن لاين و روش ميفروشن تو پيام خصوصي فرستادن
سلام داداش بنظرت جواب میده مثلا روی چند تا تیم با ضریب 1.7 دابل شانس سه تیم رو کومبو بری ضریب 1.8 میشه نسبتا ریسکش کمه
پیشنهاد می کنید؟
داداش میگم من حاضرم کمبو یا لاین 100 درصد ازت بخرم
میفروشی یا درصد از سود میگیری ؟
بخدا اینجا پست دادن=وقت هدر دادن
همین وقت رو توی سایتها برا تحلیل و آمار بگذرونیم لااقل یه چیزی گیرمون میاد
بیای اینجا که چی؟ یه نفهم بهت بد و بیراه بگه؟!
من کاملا به حرفت رسیدم داداشمن كه به شما ميگفتم چرا جواب نميدم شما دلخور مي شدي اخرش حرفم بهت اثبات شد
ما ايراني ها جنبه محبت كردن رو نداريم كسي بهمون محبت كنه زود ميپريم بهش
محبت بشه بهمون طلب كارم ميشيم فكر ميكنيم طرف نوكر بابامون هست در حالي نميدونيم اين محبت لطف هست
حرف شما درس و جزوه شما که ما دانلود کردیم خیلی خوب ولی دیگه خیلی تند نرید و جمع نبندید شما که اینو میگید باید بدونید خوبی هم باید بی منت باشه اینقد شلوغ میکنید انگار پول تو جیب ما رو هم شما داداید فعالیت تو اینجا اختیاریه و اجباری نیس هر کی میبینه داره تلف میشه به سلامتمن كه به شما ميگفتم چرا جواب نميدم شما دلخور مي شدي اخرش حرفم بهت اثبات شد
ما ايراني ها جنبه محبت كردن رو نداريم كسي بهمون محبت كنه زود ميپريم بهش
محبت بشه بهمون طلب كارم ميشيم فكر ميكنيم طرف نوكر بابامون هست در حالي نميدونيم اين محبت لطف هست
حرف شما درس و جزوه شما که ما دانلود کردیم خیلی خوب ولی دیگه خیلی تند نرید و جمع نبندید شما که اینو میگید باید بدونید خوبی هم باید بی منت باشه اینقد شلوغ میکنید انگار پول تو جیب ما رو هم شما داداید فعالیت تو اینجا اختیاریه و اجباری نیس هر کی میبینه داره تلف میشه به سلامت
اگه منظورت همون گزینه گفتگو هست فرستادمسلام رفيق قديمي الان انلاينم تو پرشين تولز پ.خ كن جواب بدم ياهو ندارم
من از این به بعد توی سایتم و تالار گفتگوی همون جا در خدمتتون هستمSulduz195. و mehrashkan
دوستای خداییش تر و خشک رو با هم نسوزونید
داریم از راهنمایی های شما استفاده میکنیم
داداش آدرس سایتتو لطف کن :من از این به بعد توی سایتم و تالار گفتگوی همون جا در خدمتتون هستم
اونجا یه خوبی داره لااقل یکی زر بزنه میشه دهنش رو بست
بعدشم همه چی مشخص و جداست
اینجا یکی دلار میخواد بخره اون یکی سایت میخواد یکی لاین میذاره یکی در مورد روش حرف میزنه یکی از فوتبال میگه اون یکی از تنیس یکی هم به فکر پر کردن جیبشه و فروش و این حرفا
اما انجمن تخصصی بخش های جداگانه داره برای هرچیز یه بخش هست منظم و کامل
www.winmoney.rozblog.comداداش آدرس سایتتو لطف کن :
عزيز من با شما من كار ندارم حتي شما رو هم نميشناسم نه تابحال به پستتون جواب دادم و نه شما به پست من جواب دادي پس هر كسي جاي خودش رو داره.من منت هم سر كسي نميزارم دوست داشته باشم هر چي بلدم به فرد دلخواهم ياد ميدم دوست نداشته باشم ادم هم حسابش نميكنم.
شما سرتون تو كارت خودتون باشه يا علي
داداش من فکر کنم 2 روز پیش بود که یه پ خ بهتون زدم بحث سربازی و.. بود
خواستم اگه میشه جای خوبی سراغ داری که لاین های مناسبی میذارن از ما دریغ نکن ثواب داره
حاجی چند وقته داری بت میزنی ؟؟؟؟بخدا اینجا پست دادن=وقت هدر دادن
همین وقت رو توی سایتها برا تحلیل و آمار بگذرونیم لااقل یه چیزی گیرمون میاد
بیای اینجا که چی؟ یه نفهم بهت بد و بیراه بگه؟!
پ.خ دادم جواب ندادی !!!!سلام رفيق قديمي الان انلاينم تو پرشين تولز پ.خ كن جواب بدم ياهو ندارم