• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
سلام همه دوستان با تجربه و فعال
من تازه میخوام شروع کنم
کسی میتونه بگه به طور جامع باید گیکار کنم که خودم برم دنبالش
در واقع راه و چاه را نشانم بده
به نظر من این متن رو بخونید . جالب هست .. اگه قصد دارین تفریحی بزنین خوب هست
**** اگر تازه وارد هستید و بتازگی وارد این جریان شده اید از آن دست بکشید چون به عقیده ما 90% کاربران در این کار بازنده هستند . اونهم بیشتر به دلیل کنترل نکردن سرمایه و نداشتن برنامه مشخص در اینکار هست شرط بندی و سود در اون معمولا راهی یک شبه نیست بلکه یک راه طولانی و دراز مدت هست .و به صبر کاربری که اقدام به اینکار میکند بستگی دارد.باید یاد بگیرید که خودتون رو کنترل کنید و بر روی هر بازی که میبینید شرط بندی نکنید باید در این راه با برنامه وارد شد و بر خلاف تصور خیلی ها به هیچ عنوان کار راحتی نیست و هر کسی از عهده آن بر نمی آید.باید بدونید که افرادی هستند که سالها وقت خود رو صرف پیدا کردن راهی برای شکست دادن بوکی صرف میکنند مثل خیلی از کارهای دیگه علاوه بر اینکه اینکار تخصصی هست استعداد خود فرد هم در اون نقش بسزایی خواهد داشت .پس بخاطر داشته باشید که با یک حریف بسیار قوی و قدرتمند روبرو هستین که شکست دادنش از پس هر کسی بر نماید و ممکن است به از دست دادن سرمایه شما منجر بشود .اما این امر دلیلی بر کلاه برداری سایتهای شرط بندی خارجی نیست . بلکه به دلیل حرفه ای بودن این سایتها و استفاده از کارشناسان زبده و حرفه ای برای ارایه ضرایب و همچنین بهره گیری از سیستمهای پیچیده شبیه سازی و یکسری مسایل علمی دیگر هست که جای بحث در اینجا نیست فقط به عنوان یک آگاه در این زمینه میگم که 400 نفر آدم شامل تیم های تخصصی جداگانه محاسبات و آمار و ریاضیات به اضافه یک تیم روانشناس در ساختمان بت 365 واقع در انگلستان فقط مشغول ساختن ضرایب برای مسابقات و تیم ها هستند . که بطور مثال ضریب برد بارسلونا یا رئال مادرید امشب باید 1.40 باشد یا 1.50 . جالبه نه ؟ شما در برابر 400 نفر آدم زبده و حرفه ای که همیشه دارای آخرین اطلاعات مربوطه بروز از تیم ها و مسابقات هستند . حالا باید بفهمید که چرا 90% کاربران در اینکار بازنده میشوند. ****
منبع http://persiantipster.co.vu

hossein.civilcivil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ح
به نظر من این متن رو بخونید . جالب هست .. اگه قصد دارین تفریحی بزنین خوب هست
**** اگر تازه وارد هستید و بتازگی وارد این جریان شده اید از آن دست بکشید چون به عقیده ما 90% کاربران در این کار بازنده هستند . اونهم بیشتر به دلیل کنترل نکردن سرمایه و نداشتن برنامه مشخص در اینکار هست شرط بندی و سود در اون معمولا راهی یک شبه نیست بلکه یک راه طولانی و دراز مدت هست .و به صبر کاربری که اقدام به اینکار میکند بستگی دارد.باید یاد بگیرید که خودتون رو کنترل کنید و بر روی هر بازی که میبینید شرط بندی نکنید باید در این راه با برنامه وارد شد و بر خلاف تصور خیلی ها به هیچ عنوان کار راحتی نیست و هر کسی از عهده آن بر نمی آید.باید بدونید که افرادی هستند که سالها وقت خود رو صرف پیدا کردن راهی برای شکست دادن بوکی صرف میکنند مثل خیلی از کارهای دیگه علاوه بر اینکه اینکار تخصصی هست استعداد خود فرد هم در اون نقش بسزایی خواهد داشت .پس بخاطر داشته باشید که با یک حریف بسیار قوی و قدرتمند روبرو هستین که شکست دادنش از پس هر کسی بر نماید و ممکن است به از دست دادن سرمایه شما منجر بشود .اما این امر دلیلی بر کلاه برداری سایتهای شرط بندی خارجی نیست . بلکه به دلیل حرفه ای بودن این سایتها و استفاده از کارشناسان زبده و حرفه ای برای ارایه ضرایب و همچنین بهره گیری از سیستمهای پیچیده شبیه سازی و یکسری مسایل علمی دیگر هست که جای بحث در اینجا نیست فقط به عنوان یک آگاه در این زمینه میگم که 400 نفر آدم شامل تیم های تخصصی جداگانه محاسبات و آمار و ریاضیات به اضافه یک تیم روانشناس در ساختمان بت 365 واقع در انگلستان فقط مشغول ساختن ضرایب برای مسابقات و تیم ها هستند . که بطور مثال ضریب برد بارسلونا یا رئال مادرید امشب باید 1.40 باشد یا 1.50 . جالبه نه ؟ شما در برابر 400 نفر آدم زبده و حرفه ای که همیشه دارای آخرین اطلاعات مربوطه بروز از تیم ها و مسابقات هستند . حالا باید بفهمید که چرا 90% کاربران در اینکار بازنده میشوند. ****
منبع http://persiantipster.co.vu

حرف شما کاملا متینه
ولی میشه بگید من از کجا شروع کنم
ایا ساتی هست که توی تحلیل کمکم کنه؟؟؟

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
بازی live هست دقیقه 76
Kidderminster Harriers2 : 1Welling United
under3.5 lمیزنم ضریب
1.66

درست در اومد

Last edited:

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
رو کاغذ میزنیم

Botafogo RJ - Palmeiras
who will win?
Botafogo RJ
Odds 2.4
cross.png

Coritiba - Criciuma
who will win?
Coritiba
Odds 1.54
cross.png

Sao Paulo - Atletico PR
who will win?
Sao Paulo
Odds 1.52
cross.png

Toronto FC - Houston Dynamo
who will win?
Toronto FC
Odds 1.64
cross.png

Combo bets
Standart combo (odds: 9.21)

هرکی خواست با مسئولیته خودش بزنه ولی به نظره من تکی بزنید خوب جواب میده....

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
بازی live هست دقیقه 76
Kidderminster Harriers2 : 1Welling United
under3.5 lمیزنم ضریب 1.66
داداش تحلیل کردی زدی یا الکی الکی میزنی خراب میشه کارت بت بدون تحلیل چش بسته رفتن تو میدونه مینه

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
داداش تحلیل کردی زدی یا الکی الکی میزنی خراب میشه کارت بت بدون تحلیل چش بسته رفتن تو میدونه مینه
قبلا رو تنیس تمرکز داشتم...
الان رو فوتبال فعلا رو کاغذ حساب شده دارم میزنم اگر اوکی بود که ادامه میدم...

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان سايتي رو ميشناسي که مسابقات فوتبال رو واسه دانلود بذاره ؟؟ مثلا امروز بازي انجام ميشه فردا واسه دانلود بذاره ؟؟
اگه سايتي هست لطفا معرفي کن

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
tennis live
Fritz Wolmarans (RSA)
tennis.png
0 : 15Matt Reid (AUS)
under 10.5
ضریب::(1.66

Last edited:

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
به نظر من این نتیجه بازی under 3.5
Comunicaciones vs Municipal

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
کمبوی دیشب :
واقعا حساب شده و با تحلیل بود لیورپول رو خواستم حذف کنم اما نکردم !
بچه ها اصن ناراحت نباشید 2 نفر رفتن میتونیم به هم کمک کنیم !
منم میکس های مطمعن رو اینجا میزارم !

Snap8.png

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
کمبوی دیشب :

مشاهده پیوست 683120

جالب بود اگه اون یکی هم درست زده بودی عالی بود همینجور ادامه بدی فکر کنم موفق بشی

GOTHAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
کمبوی دیشب :

مشاهده پیوست 683120
حیف شد میکس خوبی بود لیورپول خرابش کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا