• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
اره سوئیس احتمال بیشتری میدم بهش تا برده اسپانیا یونان هم تو ذهنم هست دارم میگردم ببینم یونان چه خبره

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
مثلا تو یه بازی فوتبال اگه یه تیم هشت دقیقه گل نزنه میشه برد

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
اینجوری که مثلا اندر 1.5 یک دلار ببندم و هشت دقیقه بعد اگه گل نزنه اور1.5 اونوقت در هر صورت برنده بودیم فقط هشت دقیقه گل نداشته باشه

mehi64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما این کمبو رو زدیم البته فقط به امید برد با ضریب کلی 10.39
Untitled.jpg

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
امشب فکر کنم..
switherland برد
spain برد
Montenegro برد

اسلواکی

با حضور جان کوزاک روی نیمکت این تیم، در 11 حضورش اسلواکی تنها 3 شکست متحمل شده و آمار خوبی به همراه سرمربی خود داشته است. در واقع، در 5 بازی اخیر، اسلواکی 4 پیروزی و یک شکست کسب کرده که نشان از آمادگی این تیم دارد. آنها موفق شدند 1-0 اوکراین را شکست دهند که تک گل بازی را رابرت ماک به ثمر رساند.در تقابل‌های پیشین با اسپانیا، اسلواکی متحمل 3 شکست شده و یک تساوی نیز کسب کرده است.

اسپانیا

اسپانیا برای این بازی با مشکل مصدومیت روبروست. سرجیو راموس، مدافع رئال مادرید به دلیل مصدومیت زانو نمی‌تواند تیم را همراهی کند و همچنین دیگو کاستا، ستاره ی آماده ی چلسی نیز شرایط بازی کردن را پیدا نکرده است. مارک بارترا توسط دل بوسکه جایگزین راموس شد و در کنار پیکه، احتمالا زوج خط دفاعی اسپانیا را تشکیل خواهد داد ولی سوالی که مطرح می‌شود این است که آیا دل بوسکه، پیکه ای که پرچم حمایت از جدایی کاتالونیا از اسپانیا را به دست گرفته بود را بازی خواهد داد یا نه.

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
یه سایت نتایج انلاین بسکتبال میخوام که لحظای ای باشه منظورم نتیجه و زمانشه کسی سراغ داره؟

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
اسلواکی

با حضور جان کوزاک روی نیمکت این تیم، در 11 حضورش اسلواکی تنها 3 شکست متحمل شده و آمار خوبی به همراه سرمربی خود داشته است. در واقع، در 5 بازی اخیر، اسلواکی 4 پیروزی و یک شکست کسب کرده که نشان از آمادگی این تیم دارد. آنها موفق شدند 1-0 اوکراین را شکست دهند که تک گل بازی را رابرت ماک به ثمر رساند.در تقابل‌های پیشین با اسپانیا، اسلواکی متحمل 3 شکست شده و یک تساوی نیز کسب کرده است.

اسپانیا

اسپانیا برای این بازی با مشکل مصدومیت روبروست. سرجیو راموس، مدافع رئال مادرید به دلیل مصدومیت زانو نمی‌تواند تیم را همراهی کند و همچنین دیگو کاستا، ستاره ی آماده ی چلسی نیز شرایط بازی کردن را پیدا نکرده است. مارک بارترا توسط دل بوسکه جایگزین راموس شد و در کنار پیکه، احتمالا زوج خط دفاعی اسپانیا را تشکیل خواهد داد ولی سوالی که مطرح می‌شود این است که آیا دل بوسکه، پیکه ای که پرچم حمایت از جدایی کاتالونیا از اسپانیا را به دست گرفته بود را بازی خواهد داد یا نه.
پس با این تحلیل ممکنه اسپانیا نتونه ببره

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
اسپانیا بالای 80% شانس داره ولی ریسکه دیگه من خودم به سوئیس بیشتر اطمینان دارم

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
من هم یک کمبو زدم ببینم چی میشه

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
Al Ittihad Kalba vs al ain اقا این بازی لایو هست و احتمال برد ال عین بالاست ولی بزارید یکی از تیما گل بزنه اگه زد زیر 4.5 95 درصد جواب میده ولی از اگر صبر کنید بهتره چون این بازی احتمالا پرگله

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
خیلی اینجا امروز سوت و کور بازم دیشب خوب بود
اما اینایی که اطلاعات خوبی داشتند حتما پیامهای ما رو میبینند اما جواب ما رو نمیدن
حداقل بگین پیامتون رو دیدیم و نمیخوایم جواب بدیم:(

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خیلی اینجا امروز سوت و کور بازم دیشب خوب بود
اما اینایی که اطلاعات خوبی داشتند حتما پیامهای ما رو میبینند اما جواب ما رو نمیدن
حداقل بگین پیامتون رو دیدیم و نمیخوایم جواب بدیم:(

وقتی به آدم توهین بشه انتظار داری چه برخوردی کنیم؟ وایسیم تشکر کنیم بگیم آقا دمت گرم توهین میکنی بهمون؟؟

این نتیجه رمز گشایی بود که ده روزه دنبالشم
اینو دیشب دادم
پیشنهاد امشب (Brazil serie A Sao Paulo-Atletico PR (AH +1.5 or -0.5
اطمینان : 80%
موفق باشید

دوستان این دوتا لاین رو امشب پیشنهاد دادم
من هر دو رو زدم برای تست ایشالا امشب به یه نتیجه ای که میخوام برسم و اگه مثبت باشه خیلی خوب میشه و شبهای بعد هم تکرارش میکنم
فروشی هم نیست :دی خخخخخ رایگانه فقط خدا کنه بشه

http://upload7.ir/imgs/2014-10/33463126664668969015.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-10/72480318287130545529.jpg

چون در مرحله تست بود با استک پایین رفتم که پول تو جیب این بوکی ها نکنم
اینم نتیجه:
tttttttt.JPG ttttt.JPG

GOTHAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
با استیک10 بریم رو این لاین به امید برد;)
Slovenia - Switzerland
Lithuania
- Estonia

Total odds 5.17

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
1ضربدر 2 یعنی چی؟ اگه بلدی بگو چیزی ازت کم نمیشه همون دبل چانسه؟؟؟؟؟!!

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
من منظورم اونایی بود که پیام خصوصیشون رو جواب نمیدن لااقل تو پیام خصوصی بگن جواب شما رو نمیدم

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
سولدز جان تو که جواب ما رو هم ندادی پ.خ هم دادم اما جوابی ندادی:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا