• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان عزیز شما یه کمبو مثلا شش تایی میزنید
از این شش تا دو تا کمبو اول که نتیجش تموم شده باشه و درست حدس زده باشید
و بقیه اشتباه نتیجشو حدس زده باشید با زدن بت های مختلف میشه با دلار زیاد مثلا صد تا که داشته باشید اصلا ضرر نکنید و حتی سود بسیار کم هم بکنید
ایا همچین چیزی به نظرتون ممکنه؟؟

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
سلام بچه های گل نظرتون راجع به کمبوی زیر چیه
upload_2014-10-9_18-51-4.png
همه رو برد و باخت زدم فقط تیمارو ببینید بگید خوبه یا نه یا آور آندر برم روی بعضیاش ؟؟

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
Qatar - Lebanon هم خوبه البته برد قطر / یا اور 1.5 که بهتره :D
بازی المان تا 80 سنت رو پس میداد می خواستم بگیرم که دلم میگفت نه شاید بازی گل نزنه
که 1 دلار پرید
خدایش بازی گل نداشت شما ها زدید بدشانس بودید باعث شدید منم ببازم :D

نه این بازی خوش شانسی من بود :دی
زمانی که 3-0 شد هندی کاپ -5 رو برداشتم بازی 6-0 شد با 1 دلار 4.75 بردم :دی

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
روسیه با سوئد فکر کنم کارت رو خراب کنه
اوج بدشانسیم اینه که یهویی اشتباه زدم رو برده استونی

hossein.civilcivil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بلاروس اکراین هم احتمال مساوی شدن زیاده
بنظر من خیلی ریسکی زدی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه ها بازی قطر و لبنان مگر تمام شده است. اگر اره نتیجه اش چند بر چند شد.

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
آیا مگر تمام نشده است ؟
هنوز دقیقه 22 بازی است و بازی تمام نشده است و 0-0 است
من رو یاد این داستان میندازی
زشتی و زیبایی
روزی، آدم نادانی كه صورت زیبایی داشت، به « افلاطون» كه مردی دانشمند بود، گفت: ” ای افلاطون، تو مرد زشتی هستی”.
افلاطون گفت: « عیبی كه بود گفتی و آن را به همه نشان دادی، اما آنچه كه دارم، همه هنر است، ولی تو نمی توانی آن را ببینی. هنر تو، تنها همین حرفی بود كه گفتی، بقیه وجود تو سراسر عیب است و زشتی. بدان كه قبل از گفتن تو، خود را در آینه دیده بودم و به زشتی صورت خودم پی برده بودم. بعد از آن سعی كردم وجودم را پر از خوبی و دانش كنم تا دو زشتی در یك جا جمع نشود. تو مردی زیبارو هستی، اما سعی كن با رفتار و كارهای زشت خود، این زیبایی رابه زشتی تبدیل نكنی”.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
آیا مگر تمام نشده است ؟
هنوز دقیقه 22 بازی است و بازی تمام نشده است و 0-0 است
عزیز ایا مگر تمام نشده است. این چیزی نوشتی. واقعا ایول داره : دی
یکی از رفقا پیام داده بود. که تمام شده است.
بنده گفتم بپرسم از رفقا
بنده نوشتم مگر بازی تمام شده است. بعد شما اومدی این جوری می نویسی.
الانم خودم چک کردم دیدم بازی در دقیقه 38 یک بر صفر به نفع قطر هست.

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
اندر 2.5 برای بازی زیر جواب میده
ضریب 2.44

Bohemians 1905 Jablonec 97

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
live

Bohemians 19050 : 1FK Baumit Jablonec

نیمه اول در حال اتمام برد FK Baumit Jablonec
ضریب 1.40

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
کسایی که اور اندر میزنند حتما اینو بخونند....:):)

The german Bundesliga is one of the most popular sports betting market. This is true cause of the interesting matches and the high level football.

But what is the best plan when betting on the Bundesliga. The teams in the Bundesliga games play a very offensive football and are not afraid to open their defences and to risk getting a goal. It is very usual to see 3, 4 or 5 goals. So it is suggested to bet over 2.5 , 3.5 or 4.5 goals. Betting on such tips can give you a very nice profit. But it is very important to do an analyze before choosing the betting tips.

For the home advantage we can say that it is not such a big advantage like in other leagues like the italian Serie A or the french Ligue 1. So the chance to win is probably higher for the favorite team. We should avoid betting on under goals. But we can prefer bets on both teams to score. Also handicap betting is quite profitable gor the german Bundesliga.

In general we can say that betting on the Bundesliga is a very profitable market since is not very difficult to predict the matches.

mehdi1335

Registered User
لایک‌ها
56
کسایی که اور اندر میزنند حتما اینو بخونند....:):)

The german Bundesliga is one of the most popular sports betting market. This is true cause of the interesting matches and the high level football.

But what is the best plan when betting on the Bundesliga. The teams in the Bundesliga games play a very offensive football and are not afraid to open their defences and to risk getting a goal. It is very usual to see 3, 4 or 5 goals. So it is suggested to bet over 2.5 , 3.5 or 4.5 goals. Betting on such tips can give you a very nice profit. But it is very important to do an analyze before choosing the betting tips.

For the home advantage we can say that it is not such a big advantage like in other leagues like the italian Serie A or the french Ligue 1. So the chance to win is probably higher for the favorite team. We should avoid betting on under goals. But we can prefer bets on both teams to score. Also handicap betting is quite profitable gor the german Bundesliga.

In general we can say that betting on the Bundesliga is a very profitable market since is not very difficult to predict the matches.
فارسیشو خلاصه می نوشتی که بهتر بود کی وقت داره معنیش کنه

bet1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
فارسیشو خلاصه می نوشتی که بهتر بود کی وقت داره معنیش کنه
خوب خلاصه مختصر مفیدش میگه لیگ آلمان برای اور زدن خیلی خوبه چون ترسی از گل خوردن ندارنو رسک پذیرند و اینکه یه بت خوبیم که میشه زد اینه که ایا هر دو تیم گل میزنند یانه
بنابراین میگه اگر انالیز خوبی کنیم تیمارو رویه این دوتا قضیه به راحتی میتونیم سرش سود کنیم...;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا