RPG 8
Registered User
گارانتی با نام ...> آسمان رایانه ! <...معتبره !؟؟
اولین باره به گوشم خورده !
اولین باره به گوشم خورده !
گارانتی پرینترهای لیزری HP کدامش معتبرتره..
مرسی!كامپيوتر ريز.
خودشون هم فروشگاه هم دارن: بازار ايران نبش درب ورودي.
اما تو موزامبيك فكر نكنم نمايندگي داشته باشه!
کسی گارانتی خوب برای هارد میشناسه ؟؟؟ سازگار ارقام خوبه ؟؟
دوست عزيز بهتربود رم patriot رو با گارانتي ايمانتك مي گرفتي من تا حالا با گارانتي فرايند كار نكردم شركت جديديه و نميدونم گارنتيش چطوره ام فكر مي كنم تعويض كنن
چند تا از بهترين رم ها رو با گارانتي اصليشون تو ايران براتون معرفي ميكنم
Kingston : گارانتي هاي اصلي كه فقط رم اورجينال كينگستون رو گارانتي مي كنن و مي تونين از اورجينال بودن رم تون مطمئن باشيد : گارانتي انفورماتيك گستر ، گارانتي سرير ، گارانتي ايمانتك ، گارانتي الماس يا ويستا پخش رايانه
patriot : گارانتي ايمانتك
OCZ : گارانتي انفورماتيك گستر
KINGMAX : گارانتي آواژنگ
GELL : گارانتي تك ديتا
PNY : گارانتي اهتمام ، گارانتي آلبالو كامپيوتر
َAPACER : گارانتي سازگار ارقام
PCX : گارانتي سازگار ارقام
به نظر من هم نبايد تعصب داشت.:f34r:
من ماديرانو خيلي راضيم ازش . مانيتورم كه خراب شد با سرعت بنز رسيدگي كرد و خيلي هم خوب برخورد ميكنن. تازه اين گرانتي هاي جديدش هم كه 2 ساعته ميكه در محل حاضره بايدبهتر هم كرده باشه خدماتشو:thumbsup::specool:
من تا حالا 3 تا مانیتور بوردم گارانتی مادیران برای تعمیر خیلی راضی هستم! بی سوال جواب تحویل میگیره یه فیش میده میگه 2 روز بعد بیا ببر! اگه مانیتور هم لازم داشتی 2 روز برات یکی موقت میدن تا استفاده کنی!
آره خدايي. منم يه با از اين سيستمش كه 2 ساعته ميان و كارتو انجام ميدن استفاده كردم. اومد تعمير كرد مانيتورمو. تازه تعمير نميخواست كابلش خراب بود. كابل جديد داد بهم ولي 1 ساعت هم نشد كه اومد خونه. منم خيلي راضيم جدا:blush::rsc:
یه نوتبوک lenovo با گارانتی سازگار واسه یکی از آشناها 2 ماه پیش گرفتم .. هفته پیش زدو چند تا از کلیدهای اون از کار افتادن ...بردم گارانتی فکر می کردم الان 3 سوته تحویل می گیرند و موردی نیست .. تو دفتر گارانتی جدید سازگار ارقام تو حیاط یه اطاق کوچیک واسه این کار زدن که بعدا فهمیدم برای اینه که مشتری شاکی میشه همونجا باشه نتونه خاطر مدیران رو آزرده کنه با سرو صدا .. خلاصه تا گفتم کی برده گفت چی روش ریختین !! ما هم گفتیم هیچی .. بازش کرد گفت این رد آب هست زیرش . من که ردی ندیدم .. به هر حال گفت شامل گارانتی نمیشه باید بزارین اینجا ببینیم کی برد داریم اگه باشه عوض کنیم 100 تومنی آب مبخوره .. بعد یه کم دادو بی داد دیدم طرف عوضی تر از این حرفاست زدم بیرون چند تا تعمیرکار میشناختم یه جا کی بردو 3 سوته با 60 تومن عوض کردم بدون ادا و فرم پر کردنو کلاس گذاشتن سازگار با این ادعای بر ترین گارانتی ...یه بار عین همین مسئله واسه نوتبوک LG دوستم با گارانتی ماد ایران پیش اومد که پیش خوم بود چیزی روش ریخت بردم گارانتی بدون یه کلمه سوال گرفت چند روز بعد تحویل داد بدون اینکه بگه چیزی روش ریختی ... حالا میگیم گارانتی اصلا نداشت چرا قطعه رو این همه گرون میده وارد کننده عمده ؟ این یعنی پشتیبانی از محصول ؟ حتی در زمانی که گارانتی داره هنوز ؟
کلا گارانتی تو کشورهای معتبر این مدلی نیست اصلا خیلی موارد نگاه نمیکنن که قطعه شما چشه سریع یه نو جاش میدن اونم با پست ارسال میشه بی دردسر ...
حالا کجا میشه از این گردن کلفتها شکایت کرد ؟