• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث در مورد شرکتهای گارانتی کننده ی قطعات

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
گارانتی با نام ...> آسمان رایانه ! <...معتبره !؟؟
اولین باره به گوشم خورده !

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گارانتی پرینترهای لیزری HP کدامش معتبرتره..

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كامپيوتر ريز.
خودشون هم فروشگاه هم دارن: بازار ايران نبش درب ورودي.
اما تو موزامبيك فكر نكنم نمايندگي داشته باشه!
مرسی!
clap.gif

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
با سلام به همه
دوستان من در اینجا میخواستم یه سری مواردی رو در رابطه با شرکتهای گارانتی کننده مطرح کنم که خود با این مسائل دست و پنجه نرم کردم .
اول اینکه در مورد هیچ گارانتی نمیشه تعصب به خرج داد و گفت که کار ادمو کاملا راه میندازن .اکثرا دوست دارن یه بهانه ای بیارن و کالا رو فاقد گارانتی جلوه بدن . در اینجا اسم نمیبرم ولی معتبرترین شرکتهای گارانتی در ایران به کم کمش به 10 درصد از مصرف کننده هاشون ضرر زدن و خدمات خوبی بهشون ارائه ندادن ( حتی شرکتهای خیلی بزرگ)
در زمان خرید به هیچ شرکتی اعتماد نکنید .
ولی روی هم رفته باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد .
متاسفانه گارانتی در ایران معنی نداره ....

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

من 1 گیگ رم patriot که 5 روز قبل خریدم الان دچار مشکل شده یعنی هنگ سیستم دارم یا صفحه آبی تو اکس÷ی !

گارانتی فرایند هست . به نظرتون چی بگم برام حتما عوضش کنن ؟

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام :)

دوستان عزیز ما این محصولات ThermalTake رو بجز فونیران از کجا میتونیم گیر بیاریم این فونیران عمه مارو ... آره :D
هروقت یه چیزی میخوایم میگه یه ماه دیگه هفته دیگه سال دیگه کشته مارو! یکی به داد دل ما برسه یه Kandalif V9003BWS میخوام با یه پاور W0133 یا W0171 میخوام بدونم از کجا باید بخرم و قیمتش چقدره؟!

وحید

iman141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كارم فروش كامپيوتر و قطعات كامپيوتره و مدرك مهندسي كامپيوتر هم دارم
هر كس سوالي در مورد قطعات كامپيوتر وگارنتي ها و وارد كنندگان قطعات داره ميتونه بپرسه

درمورد حرف دوستان بايد بگم يكي از مهمترين چيزي كه در خريد قطعه كامپيوتر بايد در نظر گرفته بشه گارانتي قطعه و شركت گارانتي كننده چون كيفيت قطعات در چند سال اخير پايين امده مخصوصا از وقتي كه مارك هاي معتبر و صاحب نام هم در چين توليد مي شن پس بايد به گارانتي قطعه اهميت داد
اما بايد قطع رو با گارانتي اصلي خريد و بايد بدونيم گارانتي اصلي كدوم شركته
مثلا شركتهايي مثل آواژنگ ، الماس ، رايان بدر الكتريك ، سرير ، ديجيتال يا فايو ، سام سرويس ، ماديران و ... گارنتي خيلي عالي و بدون دردسر و اشكالي رو ارائه مي دن
من هفته اي چند بار اجناس رو براي گارانتي ارسال مي كنم و اگر گارانتي يكي از شركتهاي بالا و يا گارانتي هاي معتبر ديگر باشه معمولا خيلي كم پيش مي ياد كه به مشكل بر بخورم و جواب مي گيرم

در مورد گارانتي hp به نظر من معتبر ترينشون گارانتي كامپيوتر ريزه كه هم نمايندگي رسمي محصولات canon رو تو ايران داره و هم محصولات hp و گارانتي خوبي هم ارائه مي ده : شعبه هاي اصليش يكي توي پاساژ علا ء الدين طبقه همكفه و يكي ديگه توي پاساژ پايتخته

دوست عزيز پاور خوب اگه مي خواي مي توني يك از پاورهاي گرين رو انتخاب كني كه واقعا عاليند يا پاور cooler master كه با گارانتي دريا كامپيوتره و توي بازار رضا هم فرو شگاه داره يا پاور ac bell كه گارانتي آلبالو كامپيوتر يا آسمان رايانه

iman141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز بهتربود رم patriot رو با گارانتي ايمانتك مي گرفتي من تا حالا با گارانتي فرايند كار نكردم شركت جديديه و نميدونم گارنتيش چطوره ام فكر مي كنم تعويض كنن

چند تا از بهترين رم ها رو با گارانتي اصليشون تو ايران براتون معرفي ميكنم
Kingston : گارانتي هاي اصلي كه فقط رم اورجينال كينگستون رو گارانتي مي كنن و مي تونين از اورجينال بودن رم تون مطمئن باشيد : گارانتي انفورماتيك گستر ، گارانتي سرير ، گارانتي ايمانتك ، گارانتي الماس يا ويستا پخش رايانه
patriot : گارانتي ايمانتك
OCZ : گارانتي انفورماتيك گستر
KINGMAX : گارانتي آواژنگ
GELL : گارانتي تك ديتا
PNY : گارانتي اهتمام ، گارانتي آلبالو كامپيوتر
َAPACER : گارانتي سازگار ارقام
PCX : گارانتي سازگار ارقام

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
kingston اصل فقط گارانتی ایمانتک روی تمام محصولاتش انواع مموری میتونید با خیال راحت بخرید
patriot هم نماینگی های اصلیش فرآیند و آسمان هستند فرآیند certificate داره از پاتریوت و اگه به فروشگاهش تو پاساژ رضا برید میتونید لوحش رو ببینید

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
کسی گارانتی خوب برای هارد میشناسه ؟؟؟ سازگار ارقام خوبه ؟؟

بهترین هارد ها وسترن دیجیتال و سامسونگ
وسترن رو نمیدونم کجا گارانتی میکنه
اما سامسونگ رو که همه میشناسند سام سرویس

سراغ هارد های دیگه هم نرید
سازگار همیشه خوب بوده

algorithm_ft

Registered User
لایک‌ها
92
دوست عزيز بهتربود رم patriot رو با گارانتي ايمانتك مي گرفتي من تا حالا با گارانتي فرايند كار نكردم شركت جديديه و نميدونم گارنتيش چطوره ام فكر مي كنم تعويض كنن

چند تا از بهترين رم ها رو با گارانتي اصليشون تو ايران براتون معرفي ميكنم
Kingston : گارانتي هاي اصلي كه فقط رم اورجينال كينگستون رو گارانتي مي كنن و مي تونين از اورجينال بودن رم تون مطمئن باشيد : گارانتي انفورماتيك گستر ، گارانتي سرير ، گارانتي ايمانتك ، گارانتي الماس يا ويستا پخش رايانه
patriot : گارانتي ايمانتك
OCZ : گارانتي انفورماتيك گستر
KINGMAX : گارانتي آواژنگ
GELL : گارانتي تك ديتا
PNY : گارانتي اهتمام ، گارانتي آلبالو كامپيوتر
َAPACER : گارانتي سازگار ارقام
PCX : گارانتي سازگار ارقام

عزيزم توجه كن در مورد رم كينگستون
اين شركت هايي رو كه گفتي تقريبا رم اوريجينال كينگستون رو وارد نميكنن در حال حاضر
و فقط تبليغات مجازي دارن همين

Masih_kabiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من هم نبايد تعصب داشت.:f34r:
من ماديرانو خيلي راضيم ازش . مانيتورم كه خراب شد با سرعت بنز رسيدگي كرد و خيلي هم خوب برخورد ميكنن. تازه اين گرانتي هاي جديدش هم كه 2 ساعته ميكه در محل حاضره بايدبهتر هم كرده باشه خدماتشو:thumbsup::specool:

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
به نظر من هم نبايد تعصب داشت.:f34r:
من ماديرانو خيلي راضيم ازش . مانيتورم كه خراب شد با سرعت بنز رسيدگي كرد و خيلي هم خوب برخورد ميكنن. تازه اين گرانتي هاي جديدش هم كه 2 ساعته ميكه در محل حاضره بايدبهتر هم كرده باشه خدماتشو:thumbsup::specool:

من تا حالا 3 تا مانیتور بوردم گارانتی مادیران برای تعمیر خیلی راضی هستم! بی سوال جواب تحویل میگیره یه فیش میده میگه 2 روز بعد بیا ببر! اگه مانیتور هم لازم داشتی 2 روز برات یکی موقت میدن تا استفاده کنی!

nilo0far

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من تا حالا 3 تا مانیتور بوردم گارانتی مادیران برای تعمیر خیلی راضی هستم! بی سوال جواب تحویل میگیره یه فیش میده میگه 2 روز بعد بیا ببر! اگه مانیتور هم لازم داشتی 2 روز برات یکی موقت میدن تا استفاده کنی!

آره خدايي. منم يه با از اين سيستمش كه 2 ساعته ميان و كارتو انجام ميدن استفاده كردم. اومد تعمير كرد مانيتورمو. تازه تعمير نميخواست كابلش خراب بود. كابل جديد داد بهم ولي 1 ساعت هم نشد كه اومد خونه. منم خيلي راضيم جدا:p:blush::rsc:

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
آره خدايي. منم يه با از اين سيستمش كه 2 ساعته ميان و كارتو انجام ميدن استفاده كردم. اومد تعمير كرد مانيتورمو. تازه تعمير نميخواست كابلش خراب بود. كابل جديد داد بهم ولي 1 ساعت هم نشد كه اومد خونه. منم خيلي راضيم جدا:p:blush::rsc:

تاييد ميشه. جديدا لپ تاپم داره گارانتي ميكنه. هم dell و هم HP رو. من اگه بخوام بگيرم حتما با گارانتي ماديران ميگيرم.
:happy::happy::):):eek::eek::D:D:happy::happy::D:D:blush:

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
یه نوتبوک lenovo با گارانتی سازگار واسه یکی از آشناها 2 ماه پیش گرفتم .. هفته پیش زدو چند تا از کلیدهای اون از کار افتادن ...بردم گارانتی فکر می کردم الان 3 سوته تحویل می گیرند و موردی نیست .. تو دفتر گارانتی جدید سازگار ارقام تو حیاط یه اطاق کوچیک واسه این کار زدن که بعدا فهمیدم برای اینه که مشتری شاکی میشه همونجا باشه نتونه خاطر مدیران رو آزرده کنه با سرو صدا .. خلاصه تا گفتم کی برده گفت چی روش ریختین !! ما هم گفتیم هیچی .. بازش کرد گفت این رد آب هست زیرش . من که ردی ندیدم .. به هر حال گفت شامل گارانتی نمیشه باید بزارین اینجا ببینیم کی برد داریم اگه باشه عوض کنیم 100 تومنی آب مبخوره .. بعد یه کم دادو بی داد دیدم طرف عوضی تر از این حرفاست زدم بیرون چند تا تعمیرکار میشناختم یه جا کی بردو 3 سوته با 60 تومن عوض کردم بدون ادا و فرم پر کردنو کلاس گذاشتن سازگار با این ادعای بر ترین گارانتی ...یه بار عین همین مسئله واسه نوتبوک LG دوستم با گارانتی ماد ایران پیش اومد که پیش خوم بود چیزی روش ریخت بردم گارانتی بدون یه کلمه سوال گرفت چند روز بعد تحویل داد بدون اینکه بگه چیزی روش ریختی ... حالا میگیم گارانتی اصلا نداشت چرا قطعه رو این همه گرون میده وارد کننده عمده ؟ این یعنی پشتیبانی از محصول ؟ حتی در زمانی که گارانتی داره هنوز ؟

کلا گارانتی تو کشورهای معتبر این مدلی نیست اصلا خیلی موارد نگاه نمیکنن که قطعه شما چشه سریع یه نو جاش میدن اونم با پست ارسال میشه بی دردسر ...

حالا کجا میشه از این گردن کلفتها شکایت کرد ؟

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
یه نوتبوک lenovo با گارانتی سازگار واسه یکی از آشناها 2 ماه پیش گرفتم .. هفته پیش زدو چند تا از کلیدهای اون از کار افتادن ...بردم گارانتی فکر می کردم الان 3 سوته تحویل می گیرند و موردی نیست .. تو دفتر گارانتی جدید سازگار ارقام تو حیاط یه اطاق کوچیک واسه این کار زدن که بعدا فهمیدم برای اینه که مشتری شاکی میشه همونجا باشه نتونه خاطر مدیران رو آزرده کنه با سرو صدا .. خلاصه تا گفتم کی برده گفت چی روش ریختین !! ما هم گفتیم هیچی .. بازش کرد گفت این رد آب هست زیرش . من که ردی ندیدم .. به هر حال گفت شامل گارانتی نمیشه باید بزارین اینجا ببینیم کی برد داریم اگه باشه عوض کنیم 100 تومنی آب مبخوره .. بعد یه کم دادو بی داد دیدم طرف عوضی تر از این حرفاست زدم بیرون چند تا تعمیرکار میشناختم یه جا کی بردو 3 سوته با 60 تومن عوض کردم بدون ادا و فرم پر کردنو کلاس گذاشتن سازگار با این ادعای بر ترین گارانتی ...یه بار عین همین مسئله واسه نوتبوک LG دوستم با گارانتی ماد ایران پیش اومد که پیش خوم بود چیزی روش ریخت بردم گارانتی بدون یه کلمه سوال گرفت چند روز بعد تحویل داد بدون اینکه بگه چیزی روش ریختی ... حالا میگیم گارانتی اصلا نداشت چرا قطعه رو این همه گرون میده وارد کننده عمده ؟ این یعنی پشتیبانی از محصول ؟ حتی در زمانی که گارانتی داره هنوز ؟

کلا گارانتی تو کشورهای معتبر این مدلی نیست اصلا خیلی موارد نگاه نمیکنن که قطعه شما چشه سریع یه نو جاش میدن اونم با پست ارسال میشه بی دردسر ...

حالا کجا میشه از این گردن کلفتها شکایت کرد ؟

فکر نکنم بتونی کاری بکنی! گردن این شرکتها کلفتر از این حرفها هست!
بیشتر شرکتها اینطوری هستند و فقط از اسم گارانتی استفاده میکنند!

البته من تا حالا کارم به گارانتی سازگار نکشیده!
ولی همیشه بنظرم میاد سازگارارقام با خریدار روراست نیست!
یه همچین موردی هم در مورد لپتاپ های ایسر روخ داده بود که پیشفروش با رم ddr3 کرده بود ولی با ddr2 تحویل داده بود! توی انجمن های پی سی ورلد قرار بود شکایت کنند ولی نمیدونم کردند یا نه!

Masih_kabiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من يه بار يه مانيتور از سامسونگ خريدم 3 تا پيكسل سوخته داشت. بردم سامسرويس. گفت ما وقتي مانيتور رو تعويض ميكنيم كه از 4 تا به بالا پيكسل سوخته باشه. گفتم به من چه من تازه خريدم. خلاصه قبول نكردن.
عجب نامردايين. مال پسر داييم كه گارانتي ماديران بود براش 1 پيكسل سوخته رو هم عوض كردن

بالا