behnam_wk8
Registered User
به نقل از DariushAgah :اینم اون هندزفری که قابلیت تعویض هدفن رو داره . قابل توجه خالی بندهایی که به دیگران تهمت میزنند:
آقا عکسرو با نوکیا گرفتی ؟؟؟
عجب ماکرویی داره این نوکیا
به نقل از DariushAgah :اینم اون هندزفری که قابلیت تعویض هدفن رو داره . قابل توجه خالی بندهایی که به دیگران تهمت میزنند:
به نقل از behnam_wk8 :آقا عکسرو با نوکیا گرفتی ؟؟؟
عجب ماکرویی داره این نوکیا
به نقل از DariushAgah :حالا هزارتا نقص سوتی اریکسون داره یکی هم نوکیا داشته باشه!
ببخشید بحثو سیاسی میکنم اما یه 7، 8 تا از هزار تا ایرادشو بگین غیر از سیمبینبه نقل از DariushAgah :حالا هزارتا نقص سوتی اریکسون داره یکی هم نوکیا داشته باشه!
به نقل از alireza_juve :جالبه! تا قبل از اینکه عکسو بذاری میگفتن خالی بندی و سیاه کاریه!! حالا که عکسو گذاشتی از کیفیت ماکروش ایراد میگیرن! احتمالا اگه خودشو هم بیاری میگن دست سازه و از پشت شهرداری خریدی!! اینجوری میشه که همچین میپیچونن و دو در میکنن قضیه رو که حال کنی! جل الخالق!
به نقل از Sony Ericsson!! :چیزی که عوض داره گله نداره
سر عکس K750 یادتونه چی کار کردین؟؟
اره با یه دوربین 20 مگا پیکسلی عکس بندازین که بتونیم اثر انگشت هم ببینیم روش و ممکنه یه مورچه از روش رد شده باشه یه خط انداخته باشه بشه تشخیص داد
به نقل از DariushAgah :حالا هزارتا نقص سوتی اریکسون داره یکی هم نوکیا داشته باشه!
به نقل از dead_chatter :ببخشید بحثو سیاسی میکنم اما یه 7، 8 تا از هزار تا ایرادشو بگین غیر از سیمبین
1- فرض کنیم که هست. انگار نوکیا ضد ضربه است.:happy:به نقل از DariushAgah :ایراداتشو که هر روز داریم میگیم ولی لینک هم میاریم شما خودتونو میزنید به اون راه به هر حال اگه با 8 تا مشکلتون حل میشه اینهم هشت تا نقظه ضعف نسبت به نوکیا(با نوکیا مقایسه میکنم و کاری به گوشیهایی که سونی قراره بعدها به بازار بده هم ندارم):
1.کیفیت بدنه پایین و شکننده بودن
2.خش خوردن صفحه نمایش
3مشکل پیدا کردن جوی استیک در اکثر مدلها
4آنتن دهی ضعیفتر
5نداشتن سیستم عامل در مدلهای در حال ساخت و عدم وجود سیمبین
6.ساخته شدن در کشورهایی با سطح تکنولوژی و تولید پایین مثل چین و اندولزی
7.قیمت بالا نسبت به کارایی و کیفیت(توجه کنید که گوشیها چینی هستند و قاعتا باید ارزان باشند که نیستند)
8.نداشتن امکانات لازم یک گوشی مثل منشی تلفنی و عدم امکان اضافه کردن این امکانات
9.هنگ کردن در خیلی از مدلهای حتی جدید به عنوان مثال پر بودن حافظه در دابلیو 550 و گاها هنگ کردن دابلیوئ 800 در اثر استفاده از بلوتوث برای ارسال فایل با وجودیکه حتی سیستم عامل هم ندارند
یکی هم بیشتر نوشتم برای ضریب اطمینان بیشتر.
به نقل از gba :1- فرض کنیم که هست. انگار نوکیا ضد ضربه است.:happy:
2- :blink:
3- :blink:
4- میشه بگید معیارتون چی بید؟
5- سیستم عامل که داره. در مدل های خاص مثل ام 600و ... سیمبیان است.
6- خط تولید آنجاست به خاطر ارزونی کارگر نه اینکه تکنولوژی است مربوط به آن کشور است.
7- اینجاست که میگن کافر همه را به کیش خور می پندارد.
8- موبایله نه تلفن ثابت. منشی می خوای چی کار.
9-:blink:
به نقل از DariushAgah :به نقل از The_UNDERTAKER :هنوز که هنوزه سیمبین به جز چند استثنای کم اهمیت در نوکیا خلاصه میشه . ضمنا بگذارید سونی اریکسون گوشیهاشو به بازار بده بعد .از الان فال قهوه نگیرید
چیزی که خیلیها بهش علاقه دارند! فال قهوه! نیازی به آینده بینی شما نیست!
تا حالا اینطور بود که بطور کلی سیمبین در نوکیا خلاصه شده . حالا اگر فال قهوه هاتون تعبیر شد و گوشیهای آینده سونی به بازار اومد ایراد بگیرید فعلا که میشه گفت جز نوکیا گوشی سیمبینی مهم دیگه ای وجود نداره
فکر نمی کنم اینجور باشه. سیمبیان غیر از نوکیا در موارد دیگری هم وجود داره که لابد یا شما به اونها توجه نکردید یا چون فعلا نوکیا در ایران مطرحه نخواستید از اونها اسمی به میان بیارید. به عنوان مثال شرکت سامسونگ دو گوشی D730 و D720 که هر دو هم Avalable هستن رو تولید کرده. (اگرچه من هیچ وقت از گوشیهای سامسونگ خوشم نیامده اما با این وجود این دلیل نمیشه که آدم چشمش رو به روی واقعیت ها ببنده چون همین شرکت سامسونگ محصولات قابل توجهی را چه از نظر کمیت و تنوع گوشی ها و چه از نظر کیفیت با توجه به تعداد زیادی از گوشی های دوربین دار چند مگاپیکسلی و یا دارای پاکت پیسی به بازار عرضه کرده است.)
به نقل از mori_model54 :به نقل از DariushAgah :به نقل از The_UNDERTAKER :فکر نمی کنم اینجور باشه. سیمبیان غیر از نوکیا در موارد دیگری هم وجود داره که لابد یا شما به اونها توجه نکردید یا چون فعلا نوکیا در ایران مطرحه نخواستید از اونها اسمی به میان بیارید. به عنوان مثال شرکت سامسونگ دو گوشی D730 و D720 که هر دو هم Avalable هستن رو تولید کرده. (اگرچه من هیچ وقت از گوشیهای سامسونگ خوشم نیامده اما با این وجود این دلیل نمیشه که آدم چشمش رو به روی واقعیت ها ببنده چون همین شرکت سامسونگ محصولات قابل توجهی را چه از نظر کمیت و تنوع گوشی ها و چه از نظر کیفیت با توجه به تعداد زیادی از گوشی های دوربین دار چند مگاپیکسلی و یا دارای پاکت پیسی به بازار عرضه کرده است.)
همان چند استثنای کم اهمیت!
1-نظر شخصی و غیر واقعیبه نقل از DariushAgah :ایراداتشو که هر روز داریم میگیم ولی لینک هم میاریم شما خودتونو میزنید به اون راه به هر حال اگه با 8 تا مشکلتون حل میشه اینهم هشت تا نقظه ضعف نسبت به نوکیا(با نوکیا مقایسه میکنم و کاری به گوشیهایی که سونی قراره بعدها به بازار بده هم ندارم):
1.کیفیت بدنه پایین و شکننده بودن
2.خش خوردن صفحه نمایش
3مشکل پیدا کردن جوی استیک در اکثر مدلها
4آنتن دهی ضعیفتر
5نداشتن سیستم عامل در مدلهای در حال ساخت و عدم وجود سیمبین
6.ساخته شدن در کشورهایی با سطح تکنولوژی و تولید پایین مثل چین و اندولزی
7.قیمت بالا نسبت به کارایی و کیفیت(توجه کنید که گوشیها چینی هستند و قاعتا باید ارزان باشند که نیستند)
8.نداشتن امکانات لازم یک گوشی مثل منشی تلفنی و عدم امکان اضافه کردن این امکانات
9.هنگ کردن در خیلی از مدلهای حتی جدید به عنوان مثال پر بودن حافظه در دابلیو 550 و گاها هنگ کردن دابلیوئ 800 در اثر استفاده از بلوتوث برای ارسال فایل با وجودیکه حتی سیستم عامل هم ندارند
یکی هم بیشتر نوشتم برای ضریب اطمینان بیشتر.
به نقل از dead_chatter :1-نظر شخصی و غیر واقعی
4-نظر شخصی و غیر واقعی(البته در مورد مدلهای فدیمیتر مثل تی 630 قبول دارم اما جدیدا نه به جرئت میگم در بعضی مواقع از نوکیا هم بهتر میگیره مثال اینکه من پدرم در اومد تو نمایشگاه زنگ بزنم به دوستم که نوکیا داشت البته از این قدیمیا )
)
البته بله میخواستم به این موضوع اشاره کنم اما نزدیک ساعت 5 یه مقدار خلوت شده بود و همه امکان تماس داشتم اما من نتونستم بازم میگم گوشیش دیگه خیلی قدیمیه مدلشم نمیدونم اونقد قدیمیهبه نقل از DariushAgah :مشکلی که توی نمایشگاه یا جاهای شلوغ پیش میاد مشکل آنتن دهی نیست مشکل اینه که در اون منطقه تعداد تماسها از ظرفیت مخابراتی اونمنطقه بیشتر میشه برای همین دوست شما براش امکان تماس برقرار نبود در حالیکه آنتن هم داشته و این مثال شما فقط نشان دهنده اینه که از نظر مخابراتی دوست شما در منقطه شلوغتری بوده این ضعف مخابراتیه و نه گوشی. هیچوقت سونی اریکسون در آنتن دهی بهتر از موتورولا و نوکیا نبوده
بقیه حرفهاتون هم نظر شخصی شماست و در جای خودش محترم
.هنگ کردن در خیلی از مدلهای حتی جدید به عنوان مثال پر بودن حافظه در دابلیو 550 و گاها هنگ کردن دابلیوئ 800 در اثر استفاده از بلوتوث برای ارسال فایل با وجودیکه حتی سیستم عامل هم ندارند