به نقل از The_UNDERTAKER :
بحث سیستم عامل رو میتونید توی فروم مربطوه پیگیری کنید . هر از چند وقت هم خبرهایی از رقابت سیمبین و ویندوز موبایل توی سایتها نرم افزاری میاد . اما هنوز این رقابت به اوجش نرسیده . پیش بینی شده یکروز یکی از این دو اون یکی رو حذف میکنه یا اینکه برنامه های جدید سازگار با هر دو خواهد شد
بنده هم نیازی به عذر خواهی شما ندارم ولی وقتی یکطوری صحبت میکنید از پاسخش جا نخورید
پسر خوب نميدونم چي باعث شده فکر کني من از پاسخ شما جا خوردم :lol: يا منتي که براي عذر خواهي از شما روي دوشم سنگيني ميکرد منو به فکر انداخت که شما به عذر خواهي من نياز داري:lol: اگر هم حرفي زدم به رسم ادب بود (نه اينکه شما بياي اينجا تحليل و تفسيرش کني:lol: ) وگرنه همونطور که شما گفتي نيازي هم نبود
حالا کم کم داري به حرف اول من ميرسي اگر از همون اول وقتي من گفته بودم سيمبيان با نوکيا برابر نيست قبول کرده بودي بحث به اين مرحله نميرسيد که خودت اعتراف کني(هر چند آدما خودشون به اشتباه خودشون پي ببرند اثرش بيشتره تا يکي بخواد بهشون بگه)
خودت گفتي بحث سر رقابت سيستم عاملهاست نه برندها همچنان که اگر يک زماني بخواد يک سيستم عامل با شکست مواجه بشه شرکت توليد گوشي موبايل مربوطه از بين نميره مثلا اگر سيمبيان با شکست مواجه بشه شرکت نوکيا نابود نميشه که فوقش مياد با جناب بيل گيتس قرار داد ميبنده ويندوز موبايل روي گوشيهاش ميذاره نوکيا با سيمبيان برابر نيست که شما الکي مياي تو جدال سيستم عاملها نوکيا رو هم ميندازي وسط
تازه اين بحث شما فقط تو مقايسه سيستم عاملها صدق ميکنه وگرنه وقتي تو بحث گوشي ميايم چه بسا گوشيهاي سيمبين بايد با هم و pocket pc ها هم بايد باهم مقايسه بشن و باز هم مقايسه يک گوشي سيمبين با يک pocket pc کاملا اشتباهه.....
هنوز هم به ايرادي که به مقايسه جاوا و سيمبين گرفتم جواب ندادي(اينو به حساب تعصبي بودن نميذارم
بقيه عزيزان هم لابد به اين بحث چون به ضررشون بوده توجه نداشتن آره ديگه اگر مشکل مقايسه سيمبيان و جاوا حل بشه طرفين ديگه بحثي ندارن بکنن البته هنوز آمار فروش هست که بيان اينجا تو سرو کله هم بزنن ما هم لابد به خاطر حرفامون هنوز وصله تعصب رو يدک ميکشيم:lol: )