• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث های بیهوده SE و Nokia تا کی؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از mori_model54 :
خیلی ممنون. اما با این حال می توانم با اطمینان بگم که دیزاینرهای نوکیا به کارشون خیلی واردن و در زمینه ی طراحی گوشی تقریبا دست همه ی برندها رو از پشت بستن. شما ببینین طراحان جسور نوکیا چه گوشی های متنوعی رو عرضه کردن (من فقط تعدادی از اونا رو ذکر می کنم): 7280,7380- 8800- 9500-E70-3250-N80-7710 و بالاخره N93. اگر دقت کنید می بینید که هر کدومشون سبک خاصی دارن و به نظرم سونی اریکسون در این زمینه فعلا فاصله ی زیادی با نوکیا داره.:)
اصطلاح جالبی به کار بردید، طراحان نوکیا به معنای واقعی کلمه جسورند و این توانایی رو دارن که هر از چند گاهی با طرحی خلاقانه و جدید ذهن های جستجوگر رو به چالش بکشن. این جسارت فقط از بزرگ ترین ها برمیاد.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
اگر ارجینال 3250 رو گیر بیارید که عالیه من ارجینالش گیرم نیومد ولی فکر کنم کم کم زیاد بشه . این هم همون مدله دو تیکه است یعنی هدفنشو میتونید با نوع بهتری عوض کنید. اگر یک هد فن خوب بگذارید برنامه پخش رو هم عوض کنید کا 750 که هیچ یک چیزی مثل کریتیو میشه . 7 تومن هندزفریش شد از علی الددین گرفتم البته کمه باید یکمی بگردید
روی 6881 که بشه روی 6630 هم حتما میشه

با سپاس ازشما دوست عزيز ممنون :)

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mori_model54 :
می توانم با اطمینان بگم که دیزاینرهای نوکیا به کارشون خیلی واردن و در زمینه ی طراحی گوشی تقریبا دست همه ی برندها رو از پشت بستن. شما ببینین طراحان جسور نوکیا چه گوشی های متنوعی رو عرضه کردن (من فقط تعدادی از اونا رو ذکر می کنم): 7280,7380- 8800- 9500-E70-3250-N80-7710 و بالاخره N93. اگر دقت کنید می بینید که هر کدومشون سبک خاصی دارن و به نظرم سونی اریکسون در این زمینه فعلا فاصله ی زیادی با نوکیا داره

به نقل از xPlod :
اصطلاح جالبی به کار بردید، طراحان نوکیا به معنای واقعی کلمه جسورند و این توانایی رو دارن که هر از چند گاهی با طرحی خلاقانه و جدید ذهن های جستجوگر رو به چالش بکشن. این جسارت فقط از بزرگ ترین ها برمیاد.

كاملا موافقم.
منم يه تاپيك زده بودم كه به كمبود تنوع بخصوص توي طراحي ظاهري در گوشي هاي سوني اريسكون اشاره كرده بودم :

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=43397

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
قابل توجه خودتون!:D
همون3250 که اصلا مخصوص mp3 اومده به پای سونی نمیرسه چه برسه که هندزفری اونو واسه یه گوشی دیگه بذاره آدم:D
همین اندک برتری؟! خب این که نشد:p کیفیت دوربین چی؟حتما فردا یه دوربین دیجیتال سونی هم برا گوشیتون میگیرین:wacko: دیزاین و طراحی کوچک و جمع و جور چی؟;)

شما که mp3 باز نبودی که!!!:D :D نکه ما شما رو خدای نکرده از راه بدر کردیم؟!:lol:

2 چیز مهم هست. سخت افزار و نرم افزار! در 3250 هر دو قابلیت بهبود رو داره هم برنامه جدید میشه ریخت هم میشه هدفن رو عوض کرد ولی در گوشیهای جاوا شما فقط میتونید هدفن رو عوض کنید . برای همین شاید ارجینال 3250 از سونی اریکسون بهتر نباشه ولی با یک سری تغییرات بهتر از سونی اریکسون میشود

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
اگه با هدست و برنامه به 3250 میرسید نوکیا 3250 تولید نمیکرد!قاعدتا 3250 یه سری فرق داره اگر نه به این قضیه که نوکیا سخت افزاراش یکیه دامن میزنین.

اما و اگر های شما محلی برای بحث ندارد
مهمترین تغییر 3250 سیمبین ورژن جدید اونه . چیزی که شما نمیدونید چیه و به خاطر اینکه سیمبین رو نمیشناسید همیشه میگید جاوا چیزی از سیمبین کم ندارد!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اقا از ان 91 چه خبر؟ امروز شرکت یکی از بچاها میگفت دیشب جایی بوده ان 91 رو رویت کرده به قیمت یک ملیون و 70 تومن .. خودش میگفت یه نیم ساعتی دستش بوده کفش بریده بود انقد باحالو خدا بوده ...

قیمتش همینقدره فعلا ولی هنوزر به طور رسمی هیچ شرکتی وارد نکرده اینها که هست بدون گارانتیه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
2 چیز مهم هست. سخت افزار و نرم افزار! در 3250 هر دو قابلیت بهبود رو داره هم برنامه جدید میشه ریخت هم میشه هدفن رو عوض کرد ولی در گوشیهای جاوا شما فقط میتونید هدفن رو عوض کنید . برای همین شاید ارجینال 3250 از سونی اریکسون بهتر نباشه ولی با یک سری تغییرات بهتر از سونی اریکسون میشود

بله قبول دارم . ولی در سخت افزار انقدر پایین هست که نرم افزار نمیتونه اونقدر اونو بالا بکشه.
کی گفته با یه سری تغییرات بهتر میشه؟! شما؟؟؟؟؟؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
بله قبول دارم . ولی در سخت افزار انقدر پایین هست که نرم افزار نمیتونه اونقدر اونو بالا بکشه.
کی گفته با یه سری تغییرات بهتر میشه؟! شما؟؟؟؟؟؟؟

کی گفته توی سخت افزار پاینه؟!؟شما؟؟؟؟؟ اگر اطلاعاتی دارید بگید و گرنه از روی تعصب صحبت نکنی.اصلی ترین قسمت سخت افزاری پخش موسیقی هد فنها هستند که قابل تعویضند و انواع مختلفی هم توی بازار هست.
حتی هد فن سونی اریکسون هم چیز خاصی نیست وقتی یک هدفن خوب بخرید فرقش رو متوجه میشید.
البته امیدوارم فرق هندزفری و هد فن رو متوجه باشید!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
کی گفته توی سخت افزار پاینه؟!؟ اگر اطلاعاتی دارید بگید و گرنه از روی تعصب صحبت نکنی.اصلی ترین قسمت سخت افزاری پخش موسیقی هد فنها هستند که قابل تعویضند و انواع مختلفی هم توی بازار هست.
حتی هد فن سونی اریکسون هم چیز خاصی نیست وقتی یک هدفن خوب بخرید فرقش رو متوجه میشید.
البته امیدوارم فرق هندزفری و هد فن رو متوجه باشید!

حال شما بفرمایید کی گفته بالا تره؟! شما اگه اطلاعاتی دارید بگید که اگه نرم افزار بریزید از سونی هم بهتر میشه;)
پس نوکیا این همه الکی دنبال لنز کارل زایس رفته؟!! اگه فقط نرم افزار مهم بود یه لنز الکی رو گوشیش میذاشت و میگفت خودتون برید دنبال نرم افزار و اپتیمایزر:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
حال شما بفرمایید کی گفته بالا تره؟! شما اگه اطلاعاتی دارید بگید که اگه نرم افزار بریزید از سونی هم بهتر میشه;)
پس نوکیا این همه الکی دنبال لنز کارل زایس رفته؟!! اگه فقط نرم افزار مهم بود یه لنز الکی رو گوشیش میذاشت و میگفت خودتون برید دنبال نرم افزار و اپتیمایزر:cool:

در مورد لنز کارل زایس هم میبینید که ان 80 بدون اون لنز هم با کا 800 برابری میکنه. قبلا هم بحثش توی تاپیک آخرین عکسی که گرفتم شد. با یک نرم افزار میشه کیفیت عکسها رو خیلی بهتر کرد. این در مورد ام پی تری که سخت افزار یعنی هدفنها هم عوض میشن نرم افزار همعوض میشه خیلی محسوستره. به هر حال زیاد حرص نخورید. ریوو ها همیشه گوشیهای ارجینال رو تست میکنند اونهم معمولا قبل از اینکه به بازار بیان و این تغییرات رو بررسی نمیکنند. به هر حال اگر منظورتون اینه که بهبود سخت افزار و نرم افزار یعنی کشک . سیمبین یعنی کشک آنتن دهی بهتر گوشیهای نوکیا یعنی کشک توی چین ساخته نشدن گوشی یعنی کشک و کلا همه برتریهای نوکیا یعنی کشک نشون میدید که حرفی برای گفتن ندارید جز اینکه هر چی میشنوید تکذیب کنید. به هر حال چه قبول کنید چه نکنید گوشیهای نوکیا با تغییر هندفری و نصب برنامه در کیفیت به سونی اریکسون میرسند و چه بسا پیشیب میگیرند . حالا خواستید قبول کنید نخواستید هم همچنان به دفاع متعصبانه ادامه بدهید

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
در مورد لنز کارل زایس هم میبینید که ان 80 بدون اون لنز هم با کا 800 برابری میکنه. قبلا هم بحثش توی تاپیک آخرین عکسی که گرفتم شد. با یک نرم افزار میشه کیفیت عکسها رو خیلی بهتر کرد. این در مورد ام پی تری که سخت افزار یعنی هدفنها هم عوض میشن نرم افزار همعوض میشه خیلی محسوستره. به هر حال زیاد حرص نخورید. ریوو ها همیشه گوشیهای ارجینال رو تست میکنند اونهم معمولا قبل از اینکه به بازار بیان و این تغییرات رو بررسی نمیکنند. به هر حال اگر منظورتون اینه که بهبود سخت افزار و نرم افزار یعنی کشک . سیمبین یعنی کشک آنتن دهی بهتر گوشیهای نوکیا یعنی کشک توی چین ساخته نشدن گوشی یعنی کشک و کلا همه برتریهای نوکیا یعنی کشک نشون میدید که حرفی برای گفتن ندارید جز اینکه هر چی میشنوید تکذیب کنید. به هر حال چه قبول کنید چه نکنید گوشیهای نوکیا با تغییر هندفری و نصب برنامه در کیفیت به سونی اریکسون میرسند و چه بسا پیشیب میگیرند . حالا خواستید قبول کنید نخواستید هم همچنان به دفاع متعصبانه ادامه بدهید

همچین خیلی هم برابری نمیکنه;) ( که اینقدر مطمئن حرف میزنید!! توجه کنید فقط حرف میزنید!!!)
http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=79&idPage=2

شما اول برادری خودتو ثابت کن!!:cool: همینجوری مبری و میدوزی هر کی هم هر چی بگه رو متهم به کشک گویی و تکذیب میکنی;)
بله آنتن دهی که تو هیچ سایت خارجی ندیدیم بهتر باشه و این یعنی حرف شما کششششششششک ;)
بله در چین ساخته نمیشه ولی روش مینویسه ساخته شده توسط نوکیا ( کدوم کشور؟!) یعنی کشک!!
همه برتریهای نوکیا؟!!:lol: حرف شما کشششششک!!!
میبینید که حرف دارم برای گفتن:cool: شمایید که فکر میکنید هر چی شما بگید راسته!!! و فکر میکنید چون هر چی الکی ببافید و بگید , یعنی حرف برای گفتن دارید.
شما لینک بده که اگه نرم افزار بریزی رو گوشیت بهتر از سونی میشه;) حرف حساب دارم میزنم!!!:cool:
همچین میگید خواستید قبول کنید و یا نه که انگار رفتید کلی هر دو تا گوشی رو کلی تست کردید! و کلی هم مدرک دارید!!!!!!!:blink: :eek:
کمی خودخواهی رو کنار بذارید و فکر نکنید که هر چی شما بگید درسته;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
همچین خیلی هم برابری نمیکنه;) ( که اینقدر مطمئن حرف میزنید!! توجه کنید فقط حرف میزنید!!!)

شما اول برادری خودتو ثابت کن!!:cool: همینجوری مبری و میدوزی هر کی هم هر چی بگه رو متهم به کشک گویی و تکذیب میکنی;)
بله آنتن دهی که تو هیچ سایت خارجی ندیدیم بهتر باشه و این یعنی حرف شما کششششششششک ;)
بله در چین ساخته نمیشه ولی روش مینویسه ساخته شده توسط نوکیا ( کدوم کشور؟!) یعنی کشک!!
میبینید که حرف دارم برای گفتن:cool: شمایید که فکر میکنید هر چی شما بگید راسته!!! و فکر میکنید چون هر چی الکی ببافید و بگید , یعنی حرف برای گفتن دارید.
شما لینک بده که اگه نرم افزار بریزی رو گوشیت بهتر از سونی میشه;) حرف حساب دارم میزنم!!!:cool:
همچین میگید خواستید قبول کنید و یا نه که انگار رفتید کلی هر دو تا گوشی رو کلی تست کردید! و کلی هم مدرک دارید!!!!!!!:blink: :eek:

به نظرم لزومی به جواب دادن نیست . منطقتون رو همه مشاهده مینمایند. گوشی نویکا هم که در چین ساخته شده باشه توصیه نمیشه و توصیه به خرید گوشیهای آلمانی و فنلاندی و مجارستانی هست. سونی که به جای خود اغلب در چین تولید میشه

به هر حال اگر تا امروز به کیفیت mp3 گوشیهای سونی اریکسون مینازیدید این برتری هم کاملا از میان رفت همین الان 6681 من اگر بهتر نباشه توی کیفیت یقینا بدتر نیست. حالا تکذیب شما مهم نیست بارها هم در مورد آنتن دهی هم در مورد صدای بد زنگ کا 750 لینک دادیم ولی همیشه چشمهاتون رو بستید ولی دیگه موضوع mp3 برای همیشه تمام شده از نظر بنده . دیگر کا 750 از همه نظر جز عکاسی و زمان استندبای از 6680- کاملا ضعیفتره
:cool:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :

اقا بحث بی خود چرا میکنی؟ با اینا بحث فایده نداره....بدتر اعصاب خودتم خرد میکنی که چی؟؟ بزار دلشون خوش باشه نوکیا کلی برتری داره...کسی که سونی بخره دیگه عمرا نمیره طرف نوکیا ....حالا شما هی بگو...نرود میخ اهنین در سنگ ;) ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
اقا بحث بی خود چرا میکنی؟ با اینا بحث فایده نداره....بدتر اعصاب خودتم خرد میکنی که چی؟؟ بزار دلشون خوش باشه نوکیا کلی برتری داره...کسی که سونی بخره دیگه عمرا نمیره طرف نوکیا ....حالا شما هی بگو...نرود میخ اهنین در سنگ ;) ;)

بله اتفاقا منم میخواستم به داریوش همینو بگم! با شما بحث کردن به هیچوجه فایده نداره ... شما دلتون رو خوش کنید نوکیا هم 33% فروش جهانی رو سه ماهه اول امسال به 51% رسونده در حالیکه فک میکنین این کا 750 یا اون دبلیو 800 و امثالهم کلی تونستن به فروشتون اضافه کنن ... واقعیت رو نمیتونید تغییر بدید حتی اگه خودتون رو در ملا عام بکشید!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
نوکیا هم 33% فروش جهانی رو سه ماهه اول امسال به 51% رسونده !

عجب بابا .....روز روشن و خالی بندی....این دیگه از اون حرفهاست که حتما لینک میخواد منتظریم....اگه نوکیا فروشش شده باشه 51 درصد من قول میدم دیگه اسم سونی رو هم نیارم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
عجب بابا .....روز روشن و خالی بندی....این دیگه از اون حرفهاست که حتما لینک میخواد منتظریم....اگه نوکیا فروشش شده باشه 51 درصد من قول میدم دیگه اسم سونی رو هم نیارم

دوست عزیز! من لینک مطلب که مربوط به حدود یک هفته پیش هست رو در بخش اخبار هنوز پیدا نکردم .. این خبر عینا از اخبار اسفندیار بود که مسولین نوکیای فنلاند اعلام کردند در سه ماهه منتهی به مارس سهم 51 درصدی از بازار جهانی داشته اند ... با توجه به حجم اخبار موجود پیدا کنم حتما میذارم .. خب من نتونستم اون خبر رو پیدا کنم ولی منبعش همونطور که گفتم بخش اخبار بود و اون عدد هم 51 درصد رو خوب یادم هست وگرنه عدد 51 رو از جعبه شانس که بیرون نیاوردم!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
دوست عزیز! من لینک مطلب که مربوط به حدود یک هفته پیش هست رو در بخش اخبار هنوز پیدا نکردم .. این خبر عینا از اخبار اسفندیار بود که مسولین نوکیای فنلاند اعلام کردند در سه ماهه منتهی به مارس سهم 51 درصدی از بازار جهانی داشته اند ... با توجه به حجم اخبار موجود پیدا کنم حتما میذارم .. خب من نتونستم اون خبر رو پیدا کنم ولی منبعش همونطور که گفتم بخش اخبار بود و اون عدد هم 51 درصد رو خوب یادم هست وگرنه عدد 51 رو از جعبه شانس که بیرون نیاوردم!!

شما دیگه خیلی متعصبی! بهتره لینکی پیدا کنی که توش نوکیا ورشکست شده باشه سوتی اریکسون هم 89 درصد فروش رو داشته باشه
:cool:

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ظاهرا اينجا بر خلاف اسمش توش داره همش بحثهاي بيهوده نوکيا و سوني اريکسون ميشه هر کس هم بياد بيطرفانه نظر راجع به اين برندها بده حالا يک کم به اينور بره از سوي طرف مقابل متهم به طرفدار تعصبي اون برند ميشه لااقل اسم تاپيکو عوض کنيد سنگين تريد حالا منم نظر شخصيمو ميدم و اميدوارم هيچ کدوم از دو طرف به خودشون نگيرند:
اول راجع به بحث بيخود مقايسه سيمبيان با جاوا:اين براي هر کسي واضح و روشنه که سيمبيان خيلي بهتره چون سيستم عامله تو اين اصلا بحثي نيست بحث اصلي مقايسه بيخود اين دو با همه که کاملا اشتباهه گوشيهايي که سيمبيان دارند بايد با گوشيهاي سيمبيان دار مقايسه بشن پس از اين به بعد خواهشا فرق بين سيستم عامل و زبان برنامه نويسي رو در نظر بگيريد بعد حرف بزنيد اين بحثم که نوکيا=سيمبيان رو اصلا قبول ندارم درسته نوکيا بيشتر گوشياشو سيمبيان بيس ميزنه ولي انحصار اين شرکت نيست و ارث باباش نبوده شما اگر ميخوايد از هم نقد کنيد اين مقايسه رو فقط با سري پي se ميتونيد انجام بدين و اين صحبت که se در زمينه سيمبيان ضعيفه رو اصلا قبول ندارم se اگر تو اين مورد ضعيف بود همون سري p رو نميتونست بزنه و اتفاقا خيلي هم موفق بوده اين تفکر که چون يک برند توش گوشيهاي سيمبيان زياد توليد ميشه پس در اين زمينه بسيار قويه اصلا استدلال درستي نيست بلکه مربوط به سياستهاي شرکت ميشه که تو اين مورد هم دو شرکت سياستهاي متفاوتي رو پيش گرفتن نوکيا با سياست سيمبيان جلو مياد se با سياست مالتي مديا سامسونگ هم داره بيشترين سودشو به خاطر طراحي فوق العاده اي که رو گوشيهاي تا شو انجام ميده ميکنه نوکيا و se هم دارن بعضا به گوشيهاي تاشو کشيده ميشن..... ولي تو توليد گوشيهاي تاشو به گرد سامسونگ هم نميرسن مگر کپي برداري کنن(ولي همچنان از نظر من مزخرفترين برند همون سامسونگه) بگذريم.....

از نظر طراحي هم به نظر من نوکيا بدترين طراحي رو گوشيهاش انجام ميده گفتن تنوع ولي طراحي گوشيهاي نوکيا از نظر من تهوعه نه تنوع يک شرکت به اين بزرگي طراحي گوشيهايي به اين شکل کاملا خرابش ميکنه(البته نظر شخصيه و هيچ وقت اين اتفاق نمي افته چون نوکيا بعد از اين همه سال اونقدرا محبوبيت پيدا کرده که اگر گوشي مثل 8800 با اون امکاناتش که دست سري n نوکيا رو از پشت بسته :lol: به قيمت مثلا 600 هزارتومن توليد کنه ملت زرت و زرت ميرن ميخرن ميگن ايول نوکيا هست البته جدي نگيريد قيمته رو الکي گفتم دقيقشو نميدونم 8800 هم يدونه card slot ناقابل نداره) درسته تنوع هست ولي دارن سير تکاملي خارج شدن از شکل گوشي رو انجام ميدن

se هم بي عيب نيست مشکل اصلي se تعدد بي مورد گوشيهاي توليديه مثلا آخرين کار عجيب اين شرکت که از نظر من مسخرست معرفي گوشيهايي مثل z525 و w700 هست

اميدوارم حرفام به گروه خاصي بر نخورده باشه قصد من کوبيدن برند خاصي نيست يک نظر شخصيه.............

THE UNIVERSE IS LIKE AN INN IN WHICH PEOPLE COME AND GO

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از The_UNDERTAKER :
سلام
ظاهرا اينجا بر خلاف اسمش توش داره همش بحثهاي بيهوده نوکيا و سوني اريکسون ميشه هر کس هم بياد بيطرفانه نظر راجع به اين برندها بده حالا يک کم به اينور بره از سوي طرف مقابل متهم به طرفدار تعصبي اون برند ميشه لااقل اسم تاپيکو عوض کنيد سنگين تريد حالا منم نظر شخصيمو ميدم و اميدوارم هيچ کدوم از دو طرف به خودشون نگيرند:
اول راجع به بحث بيخود مقايسه سيمبيان با جاوا:اين براي هر کسي واضح و روشنه که سيمبيان خيلي بهتره چون سيستم عامله تو اين اصلا بحثي نيست بحث اصلي مقايسه بيخود اين دو با همه که کاملا اشتباهه گوشيهايي که سيمبيان دارند بايد با گوشيهاي سيمبيان دار مقايسه بشن پس از اين به بعد خواهشا فرق بين سيستم عامل و زبان برنامه نويسي رو در نظر بگيريد بعد حرف بزنيد اين بحثم که نوکيا=سيمبيان رو اصلا قبول ندارم درسته نوکيا بيشتر گوشياشو سيمبيان بيس ميزنه ولي انحصار اين شرکت نيست و ارث باباش نبوده شما اگر ميخوايد از هم نقد کنيد اين مقايسه رو فقط با سري پي se ميتونيد انجام بدين و اين صحبت که se در زمينه سيمبيان ضعيفه رو اصلا قبول ندارم se اگر تو اين مورد ضعيف بود همون سري p رو نميتونست بزنه و اتفاقا خيلي هم موفق بوده اين تفکر که چون يک برند توش گوشيهاي سيمبيان زياد توليد ميشه پس در اين زمينه بسيار قويه اصلا استدلال درستي نيست بلکه مربوط به سياستهاي شرکت ميشه که تو اين مورد هم دو شرکت سياستهاي متفاوتي رو پيش گرفتن نوکيا با سياست سيمبيان جلو مياد se با سياست مالتي مديا سامسونگ هم داره بيشترين سودشو به خاطر طراحي فوق العاده اي که رو گوشيهاي تا شو انجام ميده ميکنه نوکيا و se هم دارن بعضا به گوشيهاي تاشو کشيده ميشن..... ولي تو توليد گوشيهاي تاشو به گرد سامسونگ هم نميرسن مگر کپي برداري کنن(ولي همچنان از نظر من مزخرفترين برند همون سامسونگه) بگذريم.....

از نظر طراحي هم به نظر من نوکيا بدترين طراحي رو گوشيهاش انجام ميده گفتن تنوع ولي طراحي گوشيهاي نوکيا از نظر من تهوعه نه تنوع يک شرکت به اين بزرگي طراحي گوشيهايي به اين شکل کاملا خرابش ميکنه(البته نظر شخصيه و هيچ وقت اين اتفاق نمي افته چون نوکيا بعد از اين همه سال اونقدرا محبوبيت پيدا کرده که اگر گوشي مثل 8800 با اون امکاناتش که دست سري n نوکيا رو از پشت بسته :lol: به قيمت مثلا 600 هزارتومن توليد کنه ملت زرت و زرت ميرن ميخرن ميگن ايول نوکيا هست البته جدي نگيريد قيمته رو الکي گفتم دقيقشو نميدونم 8800 هم يدونه card slot ناقابل نداره) درسته تنوع هست ولي دارن سير تکاملي خارج شدن از شکل گوشي رو انجام ميدن

se هم بي عيب نيست مشکل اصلي se تعدد بي مورد گوشيهاي توليديه مثلا آخرين کار عجيب اين شرکت که از نظر من مسخرست معرفي گوشيهايي مثل z525 و w700 هست

اميدوارم حرفام به گروه خاصي بر نخورده باشه قصد من کوبيدن برند خاصي نيست يک نظر شخصيه.............

THE UNIVERSE IS LIKE AN INN IN WHICH PEOPLE COME AND GO

سیمبین=نوکیا
وقتی مقایسه ای بین سونی اریکسون و نوکیا انجام میشه . از جانب نوکیا سری 60 بیشتر مطرحه و از جانب سونی سری k یا دابلیو نقطه قوت سری 60 سیستم عامل سیمبینه و نقطه قوت سری k&w سونی اریکسون دوربین و کیفیت mp3 هر چند سری پی سونی اریکسون هم هست ولی چون برای سلیقه خاص ساخته میشه فعلا هم تولید نمیشه وبیشتر تکیه سونی روی گوشیهای جاوای سری k&w هست به طور کلی میگیم که سیمبین رو با نوکیا میشناسیم اینجا هم انجمن ریاضی نیست که با مثال نقض صحبتهای کلی مردود باشه در حالت کلی و در شرایط فعلی نوکیا تنها برندیه که روی سیمبین سرمایه گذاری کرده بقیه برندها همچنان از ترس ماکروسافت و ویندوز موبایل زیاد پا به این عرصه نمیگذارند بنا بر این همچنان به طورت کلی میشود گفت که سیمبین = نوکیا و این رو به عنوان یک عبارت کلی درست میدانیم . شاید اگر مدلهای تولیدی سیمبین برندهای دیگر به تعداد انگشتان یک دست رسید این عبارت کمتر درست باشد ولی در شرایط فعلی نمیتونید چنین ایرادی بگیرید و از گفته های طرفداران نوکیا ایراد لغتی بگیرید که سیمین نوکیا نیست! ولی هیچ گوشی سیمبین دیگه ای در مقابل مطرح نباشد
هر چند به درستی میفرمایید که مقایسه گوشی سیمبین و جاوا نادرسته

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :

اقای علیرضا....من که با شما دعوا ندارم ;) ....شما از دیشب تا حالا خودم دیدم 3 بار جمله ات رو ادیت کردی اخر هم لینک رو پیدا نکردی...اصلا مهم نیست ولی ادم خوبه همیشه انصاف رو رعایت کنه و الکی رو هوا حرف نزنه...نوکیا کماکان همون 33 درصد رو داره....

بهتره که با دلیل و مدرک حرف زده بشه

بالا