• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث های بیهوده SE و Nokia تا کی؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید پا برهنه می پرم وسط حرفتون . یه چیز میگم دنبالشم نمیگیرم چون دنبال نداره ولی چون دیدم هر چی خواستن برای خودشون بافتن جواب میدم .

به نقل از DariushAgah :
شرق: موسسه تحقيقاتى ميلوارد براون در آمريكا ليست خود از گران ترين و باارزش ترين شركت هاى دنيا را اعلام كرد. در اين ليست كه پنجشنبه منتشر شد شركت هايى كه مجموع دارايى هاى آنها بيشتر از بقيه است ذكر شده اند و صد شركت برتر دنيا در اين زمينه را شامل مى شود. در اين ليست شركت مايكروسافت با ۶۲ ميليارد دلار در صدر است. مكان هاى دوم و سوم هم از آن دو شركت ديگر آمريكايى است. جنرال الكتريك- سازنده محصولات صنعتى- با ۸/۵۵ ميليارد دلار دوم و كوكاكولاى نوشابه ساز نيز با ۴/۴۱ ميليارد دلار سوم است. جالب است كه مكان چهارم را يك شركت چينى به دست آورده است. به عبارت ديگر هيچ شركت اروپايى و يا اصلاً غيرآمريكايى به اندازه اين شركت چينى ارزش مالى ندارد. شركت مذكور «چاينا موبايل» نام دارد و ارزش آن بيش از ۳۹ ميليارد دلار ذكر شده است. فعاليت آن نيز همان گونه كه از اسمش پيدا است در زمينه موبايل است. از آنجايى كه رشد فزاينده تعداد مشتركان موبايل در چين بيش از هر كشور ديگرى است، لذا رشد دارايى ها و ارزش چاينا موبايل بسيار سريع است. مكان پنجم ليست از آن مارلبورو- سيگارساز معروف باز هم آمريكايى- است.جايگاه ششم به وال مارت- مجموعه عظيم فروشگاه هاى زنجيره اى- تعلق دارد؛ با حدود ۵/۳۷ ميليون دلار. گوگل- جست وجوگر بزرگ اينترنت- با ۴/۳۷ ميليارد دلار هفتم است. تويوتاى ژاپنى با ۲/۳۰ ميليارد دلار مكان دهم را به خود اختصاص داده. مك دونالد با ۹/۲۸ ميليارد دلار پس از آن پله يازدهم را در اختيار دارد. جالب است بگوييم كه اولين اروپايى در اين ليست تنها در خانه چهاردهم است. به عبارتى ديگر بزرگترين شركت اروپايى ها به لحاظ ارزش تنها توانسته جايگاه چهاردهم جهانى را به خود اختصاص دهد. اين شركت كه نوكيا - موبايل ساز معروف فنلاندى ها- است، با ۵/۲۶ ميليارد دلار توانسته چنين مقامى را به دست آورد. بدين ترتيب در ميان ده شركت باارزش دنيا فقط يك چينى و يك ژاپنى هستند و بدون حضور حتى يك اروپايى بقيه آنها در انحصار آمريكايى ها است. از جمله نام هاى مشهور ديگر در اين ليست صدگانه مى توان به موارد زير اشاره كرد: خودروسازى بى ام و آلمان (با ۸/۲۳ ميليارد دلار جايگاه هفدهم)، كمپانى فيلمسازى والت ديسنى (با ۲/۲۲ ميليارد دلار مكان هجدهم)، شركت رايانه اى هيولت پاكارد يا همان HP (۷/۱۹ ميليارد دلار و مكان بيست ويكم)، شركت ژاپنى هوندا (۳/۱۴ ميليارد دلار- سى وسوم)، موتور جست وجوگر اينترنتى ياهو (۱/۱۴ ميليارد دلار- سى وچهارم)، شركت حراج اينترنتى eBay (۱/۱۳ ميليارد دلار- سى وهشتم)، شركت كره اى سامسونگ (۱۲ ميليارد دلار- چهل وسوم)، نوشابه سازى پپسى (۴/۱۱ ميليارد دلار- چهل وهفتم)، بانك UBS سوئيس كه چندى پيش قطع همكارى آن با ايران سروصدا به پا كرد (۵/۹ ميليارد دلار- شصت ويكم)، شركت ژاپنى سونى (۳/۹ ميليارد دلار- شصت وسوم)، موبايل سازى موتورولا (۹ميليارد دلار- شصت وچهارم)، خودروسازى فولكس واگن (۷/۶ ميليارد دلار- هفتاد و يكم)، زيمنس (۷/۶ ميليارد دلار- هفتاد و دوم)، بريتيش پتروليوم (۴/۵ ميليارد دلار- هشتاد و سوم) و خودروسازى رنو (۱/۵ ميليارد دلار- هشتادوششم).

http://www.sharghnewspaper.com/850119/html/econom.htm

من از اول هم حرفی در مورد دو برابر بودن ارزش نوکیا نسبت به سونی نزدم . تنها حرفم این بود که نوکیا ششمه و سونی بیست و ششم. و این که اون اعداد و ارقام باز دو برابر رو نشون میده دلیلی بر رد مدعای من نیست و این که مدرک من یکی از حرفهای شما رو ثابت میکنه دلیل بر قبول تمام حرف شما.

اصولا بنده جای بحثی با شما نمیبینم . ضاهرا شما تحقيقاتى ميلوارد براون رو موثق تر از بیزینس ویک میدونی . صلاح ملک خویش خسروان دانند. به بنده هم ربطی نداره که شما سرت کجا رفته:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از vocian :
ببخشید پا برهنه می پرم وسط حرفتون . یه چیز میگم دنبالشم نمیگیرم چون دنبال نداره ولی چون دیدم هر چی خواستن برای خودشون بافتن جواب میدم .

من از اول هم حرفی در مورد دو برابر بودن ارزش نوکیا نسبت به سونی نزدم . تنها حرفم این بود که نوکیا ششمه و سونی بیست و ششم. و این که اون اعداد و ارقام باز دو برابر رو نشون میده دلیلی بر رد مدعای من نیست و این که مدرک من یکی از حرفهای شما رو ثابت میکنه دلیل بر قبول تمام حرف شما.

اصولا بنده جای بحثی با شما نمیبینم . ضاهرا شما تحقيقاتى ميلوارد براون رو موثق تر از بیزینس ویک میدونی . صلاح ملک خویش خسروان دانند. به بنده هم ربطی نداره که شما سرت کجا رفته:D

نوکیا ششمین شرکت برتر جهان!

اینکه سرتون کجا رفته و بهتون برخورده حرف خودتون بود! چطور حرفی که به خودتون اینطور برمیخوره رو به دیگران میگید!؟
شما فقط حساس شدید به اینکه حرفتون دقیقه و رد خور نداره! من حساسیتی به رتبه نوکیا ندارم وگرنه منم میگم نوکیا ششم دنیا ولی الان با چهاردهمش فقط شما مشکل داری و اگر بگم ششم کل سونی اریکسونیا بهشون بر میخوره! حالا که اصرار دارید خوب تسلیم!

نوکیا ششمین شرکت برتر جهان! سونی اریکسون هم یک جایی خیلی پایینتر!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بعضی موقع ها دست گربه به گوشت نمی رسه می گه بو میده !
همینه دیگه ! طرف دستش به 66جوات میرسه می گه P910 موفق نبوده
کلا عقده در بعضی صحبت ها خیلی نقش داره
خیلی از نا هنجاری ها هم همینطور
نهایته سیمبین همین سیمبین UIQ هستش که ما در P910 می بینیم

راستی یک سوال :
از شما طرفدارهای نوکیا می پرسم :
تا حالا چند تا گوشی سونی اریکسون داشتید ؟ چه مدل بوده ؟ چه قدر وقت داشتید ؟ چه سالی ؟ و چند تومن خریدید

خواهشا راست و حسینی جواب بدین

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
اتفاقا لذتی که فیلم دیدن توی گوشی داره وقتی کا 750 هیا در بدر دنبال ام پی تری جدیدند ام پی تری نداره. ما که با سرویس میریم سر کار وقت توی سرویسمونو اینطوری پر میکنیم یا وقتهای خالی دیگه رو آدم که همیشه خونه نیست

این اسمارت مووی دومی نداره

ضمنا همچین هم پول ندادیم! 500 تومن پول یک ام پی تری میدید 300 تومن یک گوشی سیمبینی با امکانات بیشتر شده کلی پول؟

من هر روز با ماشین میرم سر کار و گوشیمو به ضبط ماشین وصل میکنم و اهنگ گوش میدم:happy: و تو این مدت هم نمیتونم سرم تو گوشی باشه و باهاش فیلم ببینم!!!:blink: ضمنا اصلا هم حال نمیکنم از تو صفحه کوچولوی چند اینچی فیلم نگاه کنم!:f34r: و همینطور اصلا خوشم نمیاد وقتهای خال رو از تو موبایل فیلم نگاه کنم:f34r:

ضمنا mp3 پانصد هزار تومانی کو؟! الان که k750 خیلی قیمتش عالی شده و همینطور سونی-اریکسون در زمینه واکمن موبایل کلی مدل داره مثل w550 و ... که اینا هم قیمتاش به زودی کمتر از چیزی که شما فکرشو میکنی میشه;) و لازم نیست شما 500 تومان پول بدی یا بری مووی پلیر فنلاندی یا بعضا هندی بگیری!!

بله اسمارت مووی دومی نداره چون همین اولیش هم به درد نمیخورد!!

ضمنا باز هم میگم لذتی که در mp3 گوش کردن با k750 هست در عفو و بخشش هم نیست!!!:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
من هر روز با ماشین میرم سر کار و گوشیمو به ضبط ماشین وصل میکنم و اهنگ گوش میدم:happy: و تو این مدت هم نمیتونم سرم تو گوشی باشه و باهاش فیلم ببینم!!!:blink: ضمنا اصلا هم حال نمیکنم از تو صفحه کوچولوی چند اینچی فیلم نگاه کنم!:f34r: و همینطور اصلا خوشم نمیاد وقتهای خال رو از تو موبایل فیلم نگاه کنم:f34r:

ضمنا mp3 پانصد هزار تومانی کو؟! الان که k750 خیلی قیمتش عالی شده و همینطور سونی-اریکسون در زمینه واکمن موبایل کلی مدل داره مثل w550 و ... که اینا هم قیمتاش به زودی کمتر از چیزی که شما فکرشو میکنی میشه;) و لازم نیست شما 500 تومان پول بدی یا بری مووی پلیر فنلاندی یا بعضا هندی بگیری!!

بله اسمارت مووی دومی نداره چون همین اولیش هم به درد نمیخورد!!

ضمنا باز هم میگم لذتی که در mp3 گوش کردن با k750 هست در عفو و بخشش هم نیست!!!:D

قابل توجه شما امروز هندزفری 3250 رو گرفتم و دیگه همین اندک برتری کا 750 هم از بین رفت!

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
قابل توجه شما امروز هندزفری 3250 رو گرفتم و دیگه همین اندک برتری کا 750 هم از بین رفت!
زهی خیال باطل!:D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من همین امروز رجیستر شدم، از مدتی پیش شروع به خوندن مطالب تاپیک های مختلف در زمینه ی گوشی موبایل کردم، اما باورتون نمی شه چندین بار پیش اومد که انقدر خندیدم که دیگه داشت کار به جاهای باریک می کشید!!
برام جالبه که این رفقا چه حوصله ای دارن که اینطور با حرارت جواب همدیگر رو می دن. به هر حال من به عنوان کسی که هم گوشی نوکیا داشته (البته یک نوکیای با شرایط فعلی درپیت 6610 - که اون هم در زمانی که من خریدم یعنی دو سال و نیم پیش خیلی عالی بود-) و هم حدود یک ماهی است که سونی اریکسون دارم، به یک سری نتایج شخصی رسیدم و مهمترینش اینه که کمپانی نوکیا در زمینه تولید گوشی های متنوع بسیار قوی هست و خیلی هم باهوش عمل می کنه، اما سونی اریکسون هم بی کار ننشسته و به جای ارائه ی چندین و چند گوشی، داره روی کیفیت گوشی هاش کار می کنه و با دو سه مدلی که اخیرا تبلیغاتشون رو می بینیم تا اندازه ی زیادی فاصله اش رو با نوکیا کم خواهد کرد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mori_model54 :
من همین امروز رجیستر شدم، از مدتی پیش شروع به خوندن مطالب تاپیک های مختلف در زمینه ی گوشی موبایل کردم، اما باورتون نمی شه چندین بار پیش اومد که انقدر خندیدم که دیگه داشت کار به جاهای باریک می کشید!!
برام جالبه که این رفقا چه حوصله ای دارن که اینطور با حرارت جواب همدیگر رو می دن. به هر حال من به عنوان کسی که هم گوشی نوکیا داشته (البته یک نوکیای با شرایط فعلی درپیت 6610 - که اون هم در زمانی که من خریدم یعنی دو سال و نیم پیش خیلی عالی بود-) و هم حدود یک ماهی است که سونی اریکسون دارم، به یک سری نتایج شخصی رسیدم و مهمترینش اینه که کمپانی نوکیا در زمینه تولید گوشی های متنوع بسیار قوی هست و خیلی هم باهوش عمل می کنه، اما سونی اریکسون هم بی کار ننشسته و به جای ارائه ی چندین و چند گوشی، داره روی کیفیت گوشی هاش کار می کنه و با دو سه مدلی که اخیرا تبلیغاتشون رو می بینیم تا اندازه ی زیادی فاصله اش رو با نوکیا کم خواهد کرد.

خوش اومدی....:lol:

اقا اگه ما دفاع نکنیم که همه چون نوکیا رو میبینن دست مردم فکر میکنن اخرشه و خدای تمام گوشیها است و...البته تو ایران اینجوریه ها...:p

به هرحال باید یکم افکار عمومی روشن بشن و بدونن به جز نوکیا برندهایی خوب دیگه ای هم هست

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از Sony Ericsson!! :
خوش اومدی....:lol:

اقا اگه ما دفاع نکنیم که همه چون نوکیا رو میبینن دست مردم فکر میکنن اخرشه و خدای تمام گوشیها است و...البته تو ایران اینجوریه ها...:p

به هرحال باید یکم افکار عمومی روشن بشن و بدونن به جز نوکیا برندهایی خوب دیگه ای هم هست
خیلی ممنون. اما با این حال می توانم با اطمینان بگم که دیزاینرهای نوکیا به کارشون خیلی واردن و در زمینه ی طراحی گوشی تقریبا دست همه ی برندها رو از پشت بستن. شما ببینین طراحان جسور نوکیا چه گوشی های متنوعی رو عرضه کردن (من فقط تعدادی از اونا رو ذکر می کنم): 7280,7380- 8800- 9500-E70-3250-N80-7710 و بالاخره N93. اگر دقت کنید می بینید که هر کدومشون سبک خاصی دارن و به نظرم سونی اریکسون در این زمینه فعلا فاصله ی زیادی با نوکیا داره.:)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mori_model54 :
خیلی ممنون. اما با این حال می توانم با اطمینان بگم که دیزاینرهای نوکیا به کارشون خیلی واردن و در زمینه ی طراحی گوشی تقریبا دست همه ی برندها رو از پشت بستن. شما ببینین طراحان جسور نوکیا چه گوشی های متنوعی رو عرضه کردن (من فقط تعدادی از اونا رو ذکر می کنم): 7280,7380- 8800- 9500-E70-3250-N80-7710 و بالاخره N93. اگر دقت کنید می بینید که هر کدومشون سبک خاصی دارن و به نظرم سونی اریکسون در این زمینه فعلا فاصله ی زیادی با نوکیا داره.:)

اول که ورودتو تبریک می گم ...
دوم که یه کاری کن ... برو بی زحمت تو انجمن طرفداران سونی اریکسون یه رأی بده به نوکیا تا تعدادتون یواش یواش دو رقمی بشه ....

و اما این بحث :

در مورد دیزاین شکی نیست که همه کمپانی ها نمیان گوشی هاشونو با یه دیزاین بدن که ... روی هر کدومشونم کار میشه ... ولی جالبه که سونی اریکسون W800 رو که به بازار داد خیلی ها از رنگ نارنجیش خوششون نیومده بود ... ولی جالبه بدونید که این گوشی با نظر روانشناسان طراحی شده و رنگ نارنجی اون باعث رفع کثالت و افسردگی و خستگی میشه ...
ولی نوکیا من ندیدم همچین کاری بکنه ... شما نگاه کن 3250 - N90 و 1و2و3 همشون مثل این چاقو چند کاره ها می مونن :D ...
یه نکته ای هم که اشاره کردی بیکار نشتن سونی اریکسون بود !!! که گفتی چرا مدل های متنوع نمیده و روی گوشی هاش کار می کنه !!!
آخه عزیزم .... بیاد مثل نوکیا روزی یه گوشی بده ؟؟؟!!! کیفیت خیلی مهمتره تا کمیت ... همین N80 رو با K800 ... دوربینشونو ببین دیگه ... یا N90 با W800 !!! ... از اون نوکیا بازایی هستی که رفیق ناباب نوکیا بازت کرده ها ... !!!:wacko: :wacko:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از behnam_wk8 :
اول که ورودتو تبریک می گم ...
دوم که یه کاری کن ... برو بی زحمت تو انجمن طرفداران سونی اریکسون یه رأی بده به نوکیا تا تعدادتون یواش یواش دو رقمی بشه ....

و اما این بحث :

در مورد دیزاین شکی نیست که همه کمپانی ها نمیان گوشی هاشونو با یه دیزاین بدن که ... روی هر کدومشونم کار میشه ... ولی جالبه که سونی اریکسون W800 رو که به بازار داد خیلی ها از رنگ نارنجیش خوششون نیومده بود ... ولی جالبه بدونید که این گوشی با نظر روانشناسان طراحی شده و رنگ نارنجی اون باعث رفع کثالت و افسردگی و خستگی میشه ...
ولی نوکیا من ندیدم همچین کاری بکنه ... شما نگاه کن 3250 - N90 و 1و2و3 همشون مثل این چاقو چند کاره ها می مونن :D ...
یه نکته ای هم که اشاره کردی بیکار نشتن سونی اریکسون بود !!! که گفتی چرا مدل های متنوع نمیده و روی گوشی هاش کار می کنه !!!
آخه عزیزم .... بیاد مثل نوکیا روزی یه گوشی بده ؟؟؟!!! کیفیت خیلی مهمتره تا کمیت ... همین N80 رو با K800 ... دوربینشونو ببین دیگه ... یا N90 با W800 !!! ... از اون نوکیا بازایی هستی که رفیق ناباب نوکیا بازت کرده ها ... !!!:wacko: :wacko:
حدس می زدم سرو کله ی یه آدم احساساتی پیدا میشه. من اصلا نگفتم طرفدار نوکیا هستم، اگرچه تا همین یک ماه پیش نوکیا داشتم ولی بعد در اثر مقداری مطالعه و بالا و پایین کردن (که حالا لازم نیست بازش بکنم) رفتم یک مدل از گوشی های سونی اریکسون رو انتخاب کردم و تا حد زیادی هم از اون راضیم. اما این ربطی به اصل حرف من که گفتم طراحان نوکیا تا الان تنوع بیشتری در گوشی هاشون داشتن نداشت. اما در عین حال با شما موافقم که برای سونی اریکسون کیفیت اولویت داره و ظاهرا در این زمینه حساسیت زیادی هم به خرج میدن.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
از اون نوکیا بازایی هستی که رفیق ناباب نوکیا بازت کرده ها ... !!!:wacko: :wacko:

اره فکر کنم...مستعد بوده گول خورده ولی گویا از روی حرفهاشون معلومه که پشیمون شده و داره میاد طرف محبوب قلبها SE :cool: :cool:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :

داريوش عزيز
آقا قضيه اين هندزفري چيه؟؟ چند گرفتي؟؟ به 6630 هم ميخوره؟؟
ممنون

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از 3soot :
داريوش عزيز
ممنون

بابا حالا یه خالی بست :D پیشو نگیر :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از 3soot :
داريوش عزيز
ممنون

اگر ارجینال 3250 رو گیر بیارید که عالیه من ارجینالش گیرم نیومد ولی فکر کنم کم کم زیاد بشه . این هم همون مدله دو تیکه است یعنی هدفنشو میتونید با نوع بهتری عوض کنید. اگر یک هد فن خوب بگذارید برنامه پخش رو هم عوض کنید کا 750 که هیچ یک چیزی مثل کریتیو میشه . 7 تومن هندزفریش شد از علی الددین گرفتم البته کمه باید یکمی بگردید
روی 6881 که بشه روی 6630 هم حتما میشه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
یکم خجالت بکشید بد نیست!

حرف های محال میزنی داریوش جان .. شما الان بگی شبه اینا برات 1000 تا حدیث جعل میکنند که نه روزه!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
اگر ارجینال 3250 رو گیر بیارید که عالیه من ارجینالش گیرم نیومد ولی فکر کنم کم کم زیاد بشه . این هم همون مدله دو تیکه است یعنی هدفنشو میتونید با نوع بهتری عوض کنید. اگر یک هد فن خوب بگذارید برنامه پخش رو هم عوض کنید کا 750 که هیچ یک چیزی مثل کریتیو میشه . 7 تومن هندزفریش شد از علی الددین گرفتم البته کمه باید یکمی بگردید
اگه با هدست و برنامه به 3250 میرسید نوکیا 3250 تولید نمیکرد!قاعدتا 3250 یه سری فرق داره اگر نه به این قضیه که نوکیا سخت افزاراش یکیه دامن میزنین.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :

اقا از ان 91 چه خبر؟ امروز شرکت یکی از بچاها میگفت دیشب جایی بوده ان 91 رو رویت کرده به قیمت یک ملیون و 70 تومن .. خودش میگفت یه نیم ساعتی دستش بوده کفش بریده بود انقد باحالو خدا بوده ...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :

قابل توجه خودتون!:D
همون3250 که اصلا مخصوص mp3 اومده به پای سونی نمیرسه چه برسه که هندزفری اونو واسه یه گوشی دیگه بذاره آدم:D
همین اندک برتری؟! خب این که نشد:p کیفیت دوربین چی؟حتما فردا یه دوربین دیجیتال سونی هم برا گوشیتون میگیرین:wacko: دیزاین و طراحی کوچک و جمع و جور چی؟;)

شما که mp3 باز نبودی که!!!:D :D نکه ما شما رو خدای نکرده از راه بدر کردیم؟!:lol:

بالا