vocian
Registered User
- نوشتهها
- 1,002
- لایکها
- 4
ببخشید پا برهنه می پرم وسط حرفتون . یه چیز میگم دنبالشم نمیگیرم چون دنبال نداره ولی چون دیدم هر چی خواستن برای خودشون بافتن جواب میدم .
من از اول هم حرفی در مورد دو برابر بودن ارزش نوکیا نسبت به سونی نزدم . تنها حرفم این بود که نوکیا ششمه و سونی بیست و ششم. و این که اون اعداد و ارقام باز دو برابر رو نشون میده دلیلی بر رد مدعای من نیست و این که مدرک من یکی از حرفهای شما رو ثابت میکنه دلیل بر قبول تمام حرف شما.
اصولا بنده جای بحثی با شما نمیبینم . ضاهرا شما تحقيقاتى ميلوارد براون رو موثق تر از بیزینس ویک میدونی . صلاح ملک خویش خسروان دانند. به بنده هم ربطی نداره که شما سرت کجا رفته
به نقل از DariushAgah :شرق: موسسه تحقيقاتى ميلوارد براون در آمريكا ليست خود از گران ترين و باارزش ترين شركت هاى دنيا را اعلام كرد. در اين ليست كه پنجشنبه منتشر شد شركت هايى كه مجموع دارايى هاى آنها بيشتر از بقيه است ذكر شده اند و صد شركت برتر دنيا در اين زمينه را شامل مى شود. در اين ليست شركت مايكروسافت با ۶۲ ميليارد دلار در صدر است. مكان هاى دوم و سوم هم از آن دو شركت ديگر آمريكايى است. جنرال الكتريك- سازنده محصولات صنعتى- با ۸/۵۵ ميليارد دلار دوم و كوكاكولاى نوشابه ساز نيز با ۴/۴۱ ميليارد دلار سوم است. جالب است كه مكان چهارم را يك شركت چينى به دست آورده است. به عبارت ديگر هيچ شركت اروپايى و يا اصلاً غيرآمريكايى به اندازه اين شركت چينى ارزش مالى ندارد. شركت مذكور «چاينا موبايل» نام دارد و ارزش آن بيش از ۳۹ ميليارد دلار ذكر شده است. فعاليت آن نيز همان گونه كه از اسمش پيدا است در زمينه موبايل است. از آنجايى كه رشد فزاينده تعداد مشتركان موبايل در چين بيش از هر كشور ديگرى است، لذا رشد دارايى ها و ارزش چاينا موبايل بسيار سريع است. مكان پنجم ليست از آن مارلبورو- سيگارساز معروف باز هم آمريكايى- است.جايگاه ششم به وال مارت- مجموعه عظيم فروشگاه هاى زنجيره اى- تعلق دارد؛ با حدود ۵/۳۷ ميليون دلار. گوگل- جست وجوگر بزرگ اينترنت- با ۴/۳۷ ميليارد دلار هفتم است. تويوتاى ژاپنى با ۲/۳۰ ميليارد دلار مكان دهم را به خود اختصاص داده. مك دونالد با ۹/۲۸ ميليارد دلار پس از آن پله يازدهم را در اختيار دارد. جالب است بگوييم كه اولين اروپايى در اين ليست تنها در خانه چهاردهم است. به عبارتى ديگر بزرگترين شركت اروپايى ها به لحاظ ارزش تنها توانسته جايگاه چهاردهم جهانى را به خود اختصاص دهد. اين شركت كه نوكيا - موبايل ساز معروف فنلاندى ها- است، با ۵/۲۶ ميليارد دلار توانسته چنين مقامى را به دست آورد. بدين ترتيب در ميان ده شركت باارزش دنيا فقط يك چينى و يك ژاپنى هستند و بدون حضور حتى يك اروپايى بقيه آنها در انحصار آمريكايى ها است. از جمله نام هاى مشهور ديگر در اين ليست صدگانه مى توان به موارد زير اشاره كرد: خودروسازى بى ام و آلمان (با ۸/۲۳ ميليارد دلار جايگاه هفدهم)، كمپانى فيلمسازى والت ديسنى (با ۲/۲۲ ميليارد دلار مكان هجدهم)، شركت رايانه اى هيولت پاكارد يا همان HP (۷/۱۹ ميليارد دلار و مكان بيست ويكم)، شركت ژاپنى هوندا (۳/۱۴ ميليارد دلار- سى وسوم)، موتور جست وجوگر اينترنتى ياهو (۱/۱۴ ميليارد دلار- سى وچهارم)، شركت حراج اينترنتى eBay (۱/۱۳ ميليارد دلار- سى وهشتم)، شركت كره اى سامسونگ (۱۲ ميليارد دلار- چهل وسوم)، نوشابه سازى پپسى (۴/۱۱ ميليارد دلار- چهل وهفتم)، بانك UBS سوئيس كه چندى پيش قطع همكارى آن با ايران سروصدا به پا كرد (۵/۹ ميليارد دلار- شصت ويكم)، شركت ژاپنى سونى (۳/۹ ميليارد دلار- شصت وسوم)، موبايل سازى موتورولا (۹ميليارد دلار- شصت وچهارم)، خودروسازى فولكس واگن (۷/۶ ميليارد دلار- هفتاد و يكم)، زيمنس (۷/۶ ميليارد دلار- هفتاد و دوم)، بريتيش پتروليوم (۴/۵ ميليارد دلار- هشتاد و سوم) و خودروسازى رنو (۱/۵ ميليارد دلار- هشتادوششم).
http://www.sharghnewspaper.com/850119/html/econom.htm
من از اول هم حرفی در مورد دو برابر بودن ارزش نوکیا نسبت به سونی نزدم . تنها حرفم این بود که نوکیا ششمه و سونی بیست و ششم. و این که اون اعداد و ارقام باز دو برابر رو نشون میده دلیلی بر رد مدعای من نیست و این که مدرک من یکی از حرفهای شما رو ثابت میکنه دلیل بر قبول تمام حرف شما.
اصولا بنده جای بحثی با شما نمیبینم . ضاهرا شما تحقيقاتى ميلوارد براون رو موثق تر از بیزینس ویک میدونی . صلاح ملک خویش خسروان دانند. به بنده هم ربطی نداره که شما سرت کجا رفته