• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث های بیهوده SE و Nokia تا کی؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از alireza_juve :
دوست عزیز شما به خوبی در همون چند پستی که زدید منطق رو معنی کردید!! از من دلیل میخواید؟ شما دلیل بیار که روی کدوم اصل جاوا رو با سیمبین همردیف دونستی! تا بحث منطقی معلوم بشه .. کسی از شما طرفداری نخاست شما مختار هستید طرفدار هر برندی باشید ولی در جایی که تاپیکی میزنید و خواهان به قول خودتون تموم کردن پستهای بیهوده!! هستین بهتره نگاهی هم به پستهای خودتون در همین تاپیکی که باز کردین بندازین تا به خوبی اثار منطق و عدم تعصب یک طرفه رو ببینین!! نصیحت کردن دیگران همیشه اسونترین کاره ..
من نگفتم جاوا بهتره گفتم تا حد زیادی نیاز کاربر را تامین می کنه. تازه کی من تو این تاپیک طرفداری برندی رو کردم.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از dead_chatter :
البته داریوش راست میگه من اون عکسو ادیت کرده بودم که خشها معلوم نشه و حالا اعتراف میکنم این عکس واقعیه
152258.jpg
بابا صداقت :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از gba :
جواب این که چرا بازار این جوریه را دادم.
هیچ کس از ما هم نه از طرفداری از برندی سودی برده و نه از مخالفتش.
فقط بعضی ها دوست دارن حرفشون رو به زور به کرسی بنشونن.

بله با زور و مسخره کردن و سطح پایین دونستن بقیه و گذاشتن القاب متعدد و .... اینهم روشی برای به کرسی نشاندن حرفه دیگه! درست میفرمایید ..

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از alireza_juve :
بله با زور و مسخره کردن و سطح پایین دونستن بقیه و گذاشتن القاب متعدد و .... اینهم روشی برای به کرسی نشاندن حرفه دیگه! درست میفرمایید ..
چه عجب یکی حرف ما را تایید کرد.:lol:

نه اینکه شما اصلا این کارها رو نمی کنید.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از gba :
اگر شما ناراحتید که بحث اینجوریه بهترین راه شرکت نکردن در آن است نه پیشنهاد برای بستن آن. خواسته من کاملا منطقی بود و معقول. تازه شما و طرفداران دیگر شروع کردید پس من را دخالت ندهید.

من شما رو دخالت ندادم شما داخل بودید! .. ضمنا من خواستم تاپیک بسته بشه چون با این سیستمی که برخی دوستان در مسخره کردن اونهم بیش از اندازه پیش گرفتن منجر به جوابهایی دقیقا به همون سبک میشه و صورت خوشی برای فروم نداره .. ولی در صورتی که بحث ادامه پیدا کنه دقیقا لحن جواب دادن به همون شکل تمسخر امیز تغییر میکنه ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از gba :
چه عجب یکی حرف ما را تایید کرد.:lol:

نه اینکه شما اصلا این کارها رو نمی کنید.

فعلا که دوستان شما این روش رو انتخاب کردند .. شما اگر نمونه ای از اینکه من جایی گفته باشم دارندگان سونی سطح پایین هستند یا مسخرشون کرده باشم رو بیارید .. دوستان کار رو از برند هم گذروندن و دیگه رفتارشون رو به یوزرها هم تعمیم دادن ..

dash_tufi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
لینکتون بی ربط به موضوع بود . از نظر ارزش مالی رتبه جهانی نوکیا 14 و سونی فکر کنم چهلم یا کمتر باشه
خواهشن فکر نکن...استناد کن ...من هم بلدم بگم که فکر میکنم microsoft شرکت کوچیکیه:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ولی از کجام این حرفو دراوردم خدا میدونه...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
لینکتون بی ربط به موضوع بود . از نظر ارزش مالی رتبه جهانی نوکیا 14 و سونی فکر کنم چهلم یا کمتر باشه

دادا حرف شما متینه که رتبه جهانی نوکیا از سونی بالاتره . اما محض اطلاع شما که میگید باید از روی منبع باشه.

نوکیا رتبه ششم رو داره (دو سال پیش چهارم بود و سال قبل پنجم) رو در بین بزرگترین برند ها داره و سونی رتبه 22 (یکی بعد از سامسونگ!) خوبه بدونین که بزرگترین برند هم کوکاکولاست!!

در ضمن محض اطلاع شما شرکت سونی اریکسون اصلا در محاسبات در نظر گرفته نشده یعنی جزو 100 شرکت برتر دنیا نیست(سونی با سونی اریکسون فرق داره)

پ.ن. این جواب محض فقط محض اطلاع بود ( واضحه که از روی تعصب نبوده) برای اطلاعات بیشتر میتونید Top 100 Global Bran رو از مجله معتبر Business week بخونید.

dash_tufi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gba :
این رتبه بندی از لحاظ شرکت های موفق است ولی به بزرگی شرکت ربطی ندارد.
این خود نشان دهنده موفقیت سونی نسبت به نوکیا است.
FORTUNE's annual ranking of the world's largest corporations
شما مثل اینکه به تیتر این آمار توجه نکردید...بزرکی یه کمپانی رو از درامدش میسنجن نه از روی طول و عرض جغرافیاییش.من دیگه نمی دونم با چه زبونی باید صحبت کنم...بحث کردن با شما ها واقعا کاره بی فایده ای.:wacko: :wacko:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
ضمنا یه ام پی تری پلیر در گوشی خیلی بهتر از مووی پلیر هست! چون دیدن فیلم ( اونم کامل!!:f34r: ) توی اون صفحه کوچیک چند اینچی هیچ لذتی نداره و ممکنه طرف با گوشیش آهنگ گوش بده ولی این همه پول دادن برا یه مووی پلیر ارزش نداره. آدم میره با این همه dvd player , ... فیلم میبینه حالشو میبره:D

اتفاقا لذتی که فیلم دیدن توی گوشی داره وقتی کا 750 هیا در بدر دنبال ام پی تری جدیدند ام پی تری نداره. ما که با سرویس میریم سر کار وقت توی سرویسمونو اینطوری پر میکنیم یا وقتهای خالی دیگه رو آدم که همیشه خونه نیست

این اسمارت مووی دومی نداره

ضمنا همچین هم پول ندادیم! 500 تومن پول یک ام پی تری میدید 300 تومن یک گوشی سیمبینی با امکانات بیشتر شده کلی پول؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
6681 آپدیت شده صیغه جدیده :D همه چیز که از حالت دیفالت خودش در اومد که ...
آره اصلا 6681 فیلم برداری میکنه 30 فریم در ثانیه ... عکس میگیره بیا و ببین :blink: صداشم که آخرشه ... بنداز جای سیستم ماشینت ... دازاینم که آخرشه ... تازه پشه کشم داره :blink:

سیمبین یعنی همین! وقتی میشه از نرم افزار بهتر استفاده کرد چرا که نه! گوشی جاوا نیست که هر چی خریدی تا آخر عمر گوشی همون باشه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از vocian :
دادا حرف شما متینه که رتبه جهانی نوکیا از سونی بالاتره . اما محض اطلاع شما که میگید باید از روی منبع باشه.

نوکیا رتبه ششم رو داره (دو سال پیش چهارم بود و سال قبل پنجم) رو در بین بزرگترین برند ها داره و سونی رتبه 22 (یکی بعد از سامسونگ!) خوبه بدونین که بزرگترین برند هم کوکاکولاست!!

در ضمن محض اطلاع شما شرکت سونی اریکسون اصلا در محاسبات در نظر گرفته نشده یعنی جزو 100 شرکت برتر دنیا نیست(سونی با سونی اریکسون فرق داره)

پ.ن. این جواب محض فقط محض اطلاع بود ( واضحه که از روی تعصب نبوده) برای اطلاعات بیشتر میتونید Top 100 Global Bran رو از مجله معتبر Business week بخونید.

خیر رتبه چهاردهم جهانی صحیحه . خبرش رو هم همین چند وقت پیش خودم توی انجمن قرار دادم ولی جناب مدیر گاهی پستها رو جابجا میکنند من هم نمیتونم بگردم دنبالش برای هر کسی که تازه میاد دوباره بنویسم اگر کمی توی پیامهای یکی دو هفته پیش جستجو کنید میبینید میتونید از xplod هم سوال کنید ببینید این خبر کجا فرستاده شده . اما همه چیز از روی منبعه شما یکمی دیر آمده اید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dash_tufi :
FORTUNE's annual ranking of the world's largest corporations
شما مثل اینکه به تیتر این آمار توجه نکردید...بزرکی یه کمپانی رو از درامدش میسنجن نه از روی طول و عرض جغرافیاییش.من دیگه نمی دونم با چه زبونی باید صحبت کنم...بحث کردن با شما ها واقعا کاره بی فایده ای.:wacko: :wacko:

طول و عرض جغرافیایی کدومه! چرا حرف در میارید! ارزش مالی کمپانی نوکیا حدودا دو برابر سونی است.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
سیمبین یعنی همین! وقتی میشه از نرم افزار بهتر استفاده کرد چرا که نه! گوشی جاوا نیست که هر چی خریدی تا آخر عمر گوشی همون باشه

اولا که سیمبیان خیلی محدود تر از این حرفاست .. .خودتم می دونی ... بیخود سیمبیان رو به یوزر حرفه ای هم نچسبونید ... یوزری که برنامه بخواد میرهPDA می خره ... پشه کش که نمی خواد ، برنامه می خواد ...
بعد هم منم از مدیران همین درخواست رو دارم که : اینجا رو ببندید خواهشا ...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
خیر رتبه چهاردهم جهانی صحیحه . خبرش رو هم همین چند وقت پیش خودم توی انجمن قرار دادم ولی جناب مدیر گاهی پستها رو جابجا میکنند من هم نمیتونم بگردم دنبالش برای هر کسی که تازه میاد دوباره بنویسم اگر کمی توی پیامهای یکی دو هفته پیش جستجو کنید میبینید میتونید از xplod هم سوال کنید ببینید این خبر کجا فرستاده شده . اما همه چیز از روی منبعه شما یکمی دیر آمده اید

یه سر به این لینک بزن http://bwnt.businessweek.com/brand/2005/

نوشته هر شرکتی رتبه چندم رو در جهان داره در سال 2005 و البته تا سال 2001 وضعیت اون رو مقایسه کرده . بد نیست بدونی که در زمینه اطلاعات اقتصادی هیچ منبعی موثق تر از هفته نامه نیوز ویک نیست. یعنی هر خبری و آمار اقتصادی که بر خلاف این اطلاعات باشه اشتباهه .

اگه اینو قبول نداری که اصلا چیزی قابل بحث باقی نمیمونه :lol:

حالا خود دانی که سرت رو بکنی زیر برف و بگی که خبر من موثق تره . یا حتی یه سرچ تو گوگل کنی بنویسی top global bran و ببینی تو صفحه اول چند تا لینک به سایتهای دیگه هست و اولین لینک واسه کیه. (به من ربطی نداره. اما وقتی کسی راجع به موضوعی صحبت میکنه و یکی از مدارکش ناجور میلنگه همه صحبتهاش میره زیر سوال. و منظور من اصلا این مورد بخصوص نیست:happy: )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میبینم که 3 روز نبودم بحث رو کشوندین به صفحه 8 و باز دوباره همون آش و همون کاسه هست و سیمبین =نوکیا هست؟؟؟؟؟ داره با اقتدار میره جلو و تمام زندگی ادم توی سیمبین خلاصه شده نه؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از vocian :
یه سر به این لینک بزن http://bwnt.businessweek.com/brand/2005/

نوشته هر شرکتی رتبه چندم رو در جهان داره در سال 2005 و البته تا سال 2001 وضعیت اون رو مقایسه کرده . بد نیست بدونی که در زمینه اطلاعات اقتصادی هیچ منبعی موثق تر از هفته نامه نیوز ویک نیست. یعنی هر خبری و آمار اقتصادی که بر خلاف این اطلاعات باشه اشتباهه .

اگه اینو قبول نداری که اصلا چیزی قابل بحث باقی نمیمونه :lol:

حالا خود دانی که سرت رو بکنی زیر برف و بگی که خبر من موثق تره . یا حتی یه سرچ تو گوگل کنی بنویسی top global bran و ببینی تو صفحه اول چند تا لینک به سایتهای دیگه هست و اولین لینک واسه کیه. (به من ربطی نداره. اما وقتی کسی راجع به موضوعی صحبت میکنه و یکی از مدارکش ناجور میلنگه همه صحبتهاش میره زیر سوال. و منظور من اصلا این مورد بخصوص نیست:happy: )

عزیز من چیزی که از اول گفتیم این بود که ارزش نوکیا دوبرابر سونی است . توی همین فهرست نیوزوویک هم ارزش نوکیا رو 26 میلیارد و سونی رو 10 میلیارد اعلام کرده. اختلاف رتبه های منبع من و منبع شما در تفاوت این ارزشهای مالی نیست! بلکه نیوزویک یک سری شرکتها رو توی لیستش نیاورده. به هر حال هر چه بالا پایین پردید و هزار تا سایت توی google سرچ کردید باز هم نتیجه همان شد! کل کمپانی سونی به نصف نوکیا هم نمیرسد چیزی که از اول گفتیم و مخالفت کردید حالا لینکی هم که آوردی به عنوان مدرک داره حرف ما رو تایید میکنه پس لطف کنید دست پیش نگیرید که پس نیوفتید!
اینهم از قول خودتون به خودتون:

حالا خود دانی که سرت رو بکنی زیر برف و بگی که خبر من موثق تره
اما وقتی کسی راجع به موضوعی صحبت میکنه و یکی از مدارکش ناجور میلنگه همه صحبتهاش میره زیر سوال:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شرق: موسسه تحقيقاتى ميلوارد براون در آمريكا ليست خود از گران ترين و باارزش ترين شركت هاى دنيا را اعلام كرد. در اين ليست كه پنجشنبه منتشر شد شركت هايى كه مجموع دارايى هاى آنها بيشتر از بقيه است ذكر شده اند و صد شركت برتر دنيا در اين زمينه را شامل مى شود. در اين ليست شركت مايكروسافت با ۶۲ ميليارد دلار در صدر است. مكان هاى دوم و سوم هم از آن دو شركت ديگر آمريكايى است. جنرال الكتريك- سازنده محصولات صنعتى- با ۸/۵۵ ميليارد دلار دوم و كوكاكولاى نوشابه ساز نيز با ۴/۴۱ ميليارد دلار سوم است. جالب است كه مكان چهارم را يك شركت چينى به دست آورده است. به عبارت ديگر هيچ شركت اروپايى و يا اصلاً غيرآمريكايى به اندازه اين شركت چينى ارزش مالى ندارد. شركت مذكور «چاينا موبايل» نام دارد و ارزش آن بيش از ۳۹ ميليارد دلار ذكر شده است. فعاليت آن نيز همان گونه كه از اسمش پيدا است در زمينه موبايل است. از آنجايى كه رشد فزاينده تعداد مشتركان موبايل در چين بيش از هر كشور ديگرى است، لذا رشد دارايى ها و ارزش چاينا موبايل بسيار سريع است. مكان پنجم ليست از آن مارلبورو- سيگارساز معروف باز هم آمريكايى- است.جايگاه ششم به وال مارت- مجموعه عظيم فروشگاه هاى زنجيره اى- تعلق دارد؛ با حدود ۵/۳۷ ميليون دلار. گوگل- جست وجوگر بزرگ اينترنت- با ۴/۳۷ ميليارد دلار هفتم است. تويوتاى ژاپنى با ۲/۳۰ ميليارد دلار مكان دهم را به خود اختصاص داده. مك دونالد با ۹/۲۸ ميليارد دلار پس از آن پله يازدهم را در اختيار دارد. جالب است بگوييم كه اولين اروپايى در اين ليست تنها در خانه چهاردهم است. به عبارتى ديگر بزرگترين شركت اروپايى ها به لحاظ ارزش تنها توانسته جايگاه چهاردهم جهانى را به خود اختصاص دهد. اين شركت كه نوكيا - موبايل ساز معروف فنلاندى ها- است، با ۵/۲۶ ميليارد دلار توانسته چنين مقامى را به دست آورد. بدين ترتيب در ميان ده شركت باارزش دنيا فقط يك چينى و يك ژاپنى هستند و بدون حضور حتى يك اروپايى بقيه آنها در انحصار آمريكايى ها است. از جمله نام هاى مشهور ديگر در اين ليست صدگانه مى توان به موارد زير اشاره كرد: خودروسازى بى ام و آلمان (با ۸/۲۳ ميليارد دلار جايگاه هفدهم)، كمپانى فيلمسازى والت ديسنى (با ۲/۲۲ ميليارد دلار مكان هجدهم)، شركت رايانه اى هيولت پاكارد يا همان HP (۷/۱۹ ميليارد دلار و مكان بيست ويكم)، شركت ژاپنى هوندا (۳/۱۴ ميليارد دلار- سى وسوم)، موتور جست وجوگر اينترنتى ياهو (۱/۱۴ ميليارد دلار- سى وچهارم)، شركت حراج اينترنتى eBay (۱/۱۳ ميليارد دلار- سى وهشتم)، شركت كره اى سامسونگ (۱۲ ميليارد دلار- چهل وسوم)، نوشابه سازى پپسى (۴/۱۱ ميليارد دلار- چهل وهفتم)، بانك UBS سوئيس كه چندى پيش قطع همكارى آن با ايران سروصدا به پا كرد (۵/۹ ميليارد دلار- شصت ويكم)، شركت ژاپنى سونى (۳/۹ ميليارد دلار- شصت وسوم)، موبايل سازى موتورولا (۹ميليارد دلار- شصت وچهارم)، خودروسازى فولكس واگن (۷/۶ ميليارد دلار- هفتاد و يكم)، زيمنس (۷/۶ ميليارد دلار- هفتاد و دوم)، بريتيش پتروليوم (۴/۵ ميليارد دلار- هشتاد و سوم) و خودروسازى رنو (۱/۵ ميليارد دلار- هشتادوششم).

http://www.sharghnewspaper.com/850119/html/econom.htm

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دیگه هر روز لینک نخواهید که آنتن دهی 6680 بهتره و نوکیا رتبه چندمه! هر چند وقت یکبار همه خودشونو میزنند به اون راه دوباره لینک میخوان نمیشه که هر روز لینک داد

اما تکرار میکنم :
سونی اریکسون= جاوا! تا وقتیکه سونی اریکسون گوشی سیمبین تولید نمیکنه و فقط یکسری گوشیهای فروش نرفته قددیمی مثل پی 910 و چند استثنای قابل صرفه نظر کردن مثل گوشی سیمبینهای سامسونگ به تعداد خیلی محدود سیمبینی هستند . نوکیا= سیمبین . این یک عبارت کلیه و لزومی نداره مثل قوانین ریاضی با مثال نقض ردش کنید! بطور کلی درسته که سمیبین = نوکیا و سونی اریکسون = جاوا
حالا شاید در ادامه فال قهوه هاتون تعبیر بشه و سونی اریکسون هم توان تولید سیمبین رو پیدا کنه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
موضوع اینه که شما فکر میکنین که مثلا سونی اریکسون یه شرکت بی عرضه هست و هیچ شرکتی توانایی تولید گوشی سیمبینو نداره اما کاملا در اشتباهیا و شرکتها توانایی دارن و زدن گوشی سیمبین براشون کاری نداره پی 910 تولیدش متوقف شد که امکانات اون در برابر قیمتش جالب نبود اما گوشیهای جدید سونی در راهن فال قهوه هم نمیگیرم میشینیم و فروشو نگاه میکنیم:happy:

بالا