• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث های بیهوده SE و Nokia تا کی؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از DariushAgah :
شما دارید صورت مسئله رو پاک میکنید روی گوشیهای جاوا منشی تلفنی نصب نمیشه . به جز یکی دو استثنا که ارجینال کارخونش اینطوره فقط هم فعلا سامسونگ . بعد هم دارید از سونی اریکسون دفاع میکنید یکدفعه یاد سامسونگ میوفتید!؟

دوم هم اینکه اگر پخش فیلم به همین سادگی بود برنامه های پخش فیلم که قیمت فروششون هم کم نیست اصلا نوشته نمیشدند. اکثر گوشیهای جدید سیمبین هم mp4 رو پشتیبانی میکنند و از این نظر فرقی با گوشیهای جاوا و و سونی اریکسون ندارند اما با وجود این چنین برنامه هایی نوشته میشوند چون کیفیت پخش رو واقعا بالاتر میبرند

یکجا صحبت از یوزر حرفه ایست ولی اینجا ما با کسانی طرفیم که کلا با سیستم عامل دشمنند و کل امکاناتش رو به هیچ میپندارند! یک لحظه متاسفم شدم که چه بحث بیهوده ایه مقایسه دو تا گوشی که یکی سیمبین و جاوا رو با هم داره و یکی محدوده به جاوا ولی یک عده میان میگن جاواهه بهتره سیستم عامل سیمبین هم کاربردی نداره!جلل الخالق
کسی منکر این نیست که سیمبیان سیستم عامل خوبی است ولی جاوا هم چیزی از آن کم ندارد و بیشتر نیاز های کاربر را برطرف می کند.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از gba :
خواستم یکم صحبت های دوستان را نقد کنم تا منظورم از زدن تاپیک را بفهمید.
اولا این جوری که شما می گید پس این سیمبیان لابد غولی و کار کردن با اون اتم شکافتن. نه بابا من اولین دفعه که 6630 رو دستم گرفتم به راحتی تونستم باهاش کار کنم. چیز شاقی هم نبود.

به نظر من هم شما دیدتون رو عوض کنید. سونی اریکسون تازه شروع به کار کرده (فکر کنم 4 سال هم نمیشه) در حالی که نوکیا سالیان متمادی است داره گوشی می زنه. تازه در کشور های خارجی این سرویس پروایدر هست که برای هر پلن تقریبا یک گوشی مفت میده که بیشترشون نوکیا است چون ارزونه و امکانات اون سریش کاربر را قانع می کنه و گرنه اگه دست مشتری ها بود چیزی شبیه ایران می شد که مردم بهترین را نسبت به قیمت می خواهند.

بفرمایید شما صحبتهای دوستان رو نقد نمیکنید بلکه صحبتهای طرفداران نوکیا رو نقد میکنید:cool: پس اینطور که به نظر میاد این تاپیک هم همانند سایر تاپیک های اینگونه از طرف مخالفین نوکیا زده شده که اگه اینطوره واقعا جای تاسفه که به هر شکل و صورتی دوستان میخوان نوکیا رو بکوبن.. و ضمنا اینکه نوکیا چرا انقد میفروشه و ایران چجوریه و ارزون و گرون قبلا بارها بحثش شده و جایگاهای نوکیا و سونی هم کاملا مشخصه ...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از gba :
این رتبه بندی از لحاظ شرکت های موفق است ولی به بزرگی شرکت ربطی ندارد.
این خود نشان دهنده موفقیت سونی نسبت به نوکیا است.

مشخصه که عنوان تاپیک مناسب انتخاب نشده .. جالبه خیلی هم جالبه .. طرفداران سونی تمامی اینگونه تاپیک های بحث درست کن رو ایجاد میکنن و سپس اول از همه خودشون مدعی بحث های بیهوده میشوند ... واقعا جالبه ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از gba :
کسی منکر این نیست که سیمبیان سیستم عامل خوبی است ولی جاوا هم چیزی از آن کم ندارد و بیشتر نیاز های کاربر را برطرف می کند.

کاملا صحیحه جاوا نه تنها چیزی از سیمبین کمتر ندارد بلکه چیزی بیشتر از ان هم دارد ..!! تعصب اصلا دیده نمیشه :cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
بفرمایید شما صحبتهای دوستان رو نقد نمیکنید بلکه صحبتهای طرفداران نوکیا رو نقد میکنید:cool: پس اینطور که به نظر میاد این تاپیک هم همانند سایر تاپیک های اینگونه از طرف مخالفین نوکیا زده شده که اگه اینطوره واقعا جای تاسفه که به هر شکل و صورتی دوستان میخوان نوکیا رو بکوبن.. و ضمنا اینکه نوکیا چرا انقد میفروشه و ایران چجوریه و ارزون و گرون قبلا بارها بحثش شده و جایگاهای نوکیا و سونی هم کاملا مشخصه ...

خب حقیقت تلخ هست!
اگه ایشون از نوکیا و مخصوصا سیمبین دفاع میکرد حتما الان از نظر شما جز فرشتگان بود!!! بحث کوبیدن و اینا نیست بحث سر اینه که چرا همه چی راجع به نوکیا خوب هست ( تفریح - سرگرمی و ... ) ولی در مورد سونی اریکسون همین امکانات اضافی! بیخود!! سرگرمی الکی و ... هست!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
خب حقیقت تلخ هست!
اگه ایشون از نوکیا و مخصوصا سیمبین دفاع میکرد حتما الان از نظر شما جز فرشتگان بود!!! بحث کوبیدن و اینا نیست بحث سر اینه که چرا همه چی راجع به نوکیا خوب هست ( تفریح - سرگرمی و ... ) ولی در مورد سونی اریکسون همین امکانات اضافی! بیخود!! سرگرمی الکی و ... هست!

چه حقیقتی؟! بله حقیقت تلخه! حداقل انتظار از کسی که همچین تاپیکی باز میکنه و گلایه میکنه از بحثای نوکیا - سونی! و پیشنهاد به مدیران میده اینه که اگر طرفدار برندی هم هست خودش جانب بیطرفی رو رعایت کنه .. البته تعجبی نیس کار همیشگی دوستان سونی هست در تاپیک های مشابه هم نشون دادند .. بحثا رو خودشون ایجاد میکنند بعد اخر سر هم طلبکار میشن که بحثا بیخودیه!! این دیگه شاهکاره .. خود مدیریت اینجا xplod تا اونجایی که من دیدم و گفته طرفدار سونی هست ولی هیچوقت ندیدم تو همچین بحثایی به عنوان طرفدار بیاد وسط .. اینکه نمیشه .. کاش ایشون در همون پست اول تاپیک اشاره میکرد داره به عنوان یه طرفدار سونی تاپیک رو باز میکنه .. پیشنهاد میکنم این تاپیک بسته بشه یا عنوانش تغییر کنه تا بیش از این گول زننده و غلط انداز نباشه ..

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
چه حقیقتی؟! بله حقیقت تلخه! حداقل انتظار از کسی که همچین تاپیکی باز میکنه و گلایه میکنه از بحثای نوکیا - سونی! و پیشنهاد به مدیران میده اینه که اگر طرفدار برندی هم هست خودش جانب بیطرفی رو رعایت کنه .. البته تعجبی نیس کار همیشگی دوستان سونی هست در تاپیک های مشابه هم نشون دادند .. بحثا رو خودشون ایجاد میکنند بعد اخر سر هم طلبکار میشن که بحثا بیخودیه!! این دیگه شاهکاره .. خود مدیریت اینجا xplod تا اونجایی که من دیدم و گفته طرفدار سونی هست ولی هیچوقت ندیدم تو همچین بحثایی به عنوان طرفدار بیاد وسط .. اینکه نمیشه .. کاش ایشون در همون پست اول تاپیک اشاره میکرد داره به عنوان یه طرفدار سونی تاپیک رو باز میکنه .. پیشنهاد میکنم این تاپیک بسته بشه یا عنوانش تغییر کنه تا بیش از این گول زننده و غلط انداز نباشه ..

برمیگردیم به اون پست من که گفتم اینجا 90% طرفدار ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dash_tufi :
اینم لینک سایت معتبر cnn money
http://money.cnn.com/magazines/fortune/global500/index.html
سونی رتبه 47 نوکیا 130 ....
فایلش هم هست می تونید مطا لعه بفرمایید...راجع به عامه بودن مردم هم من فقط می خواستم بگم که فروش دلیل بر برتری نیست...بله مردم p910 هم میخرند بدون اینکه بدونن چیه..شاید من بد منظورمو رسوندم.

لینکتون بی ربط به موضوع بود . از نظر ارزش مالی رتبه جهانی نوکیا 14 و سونی فکر کنم چهلم یا کمتر باشه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
من نمیدونم شما که این اسمارت مووی رو اینقدر مهم میدونید و همش با گوشیتون فیلم نکاه میکنید که این خودش یه نوع سرگرمی و تفریح هست , چرا وقتی به mp3 که خیلی محبوب تر از فیلم روی گوشی هست میرسین از اصطلاحتی مانند : mp3 player چینی! یه نوع سرگرمی و ... استفاده میکنیید؟!:cool:
تازه سر کار که نمیشه اصلا آهنگ گوش کرد چطور میشه فیلم دید؟!!!!!

از نظر ام پی تری همین الان 6681 من فرقی با یک دابلیو 900 نداره مگر توی آهنگهایی که باس بالا میخواهند مثل دی جی الیگیتور. فقط یک برنامه power mp3 player روش نصب شده
از جنبه سرگرمی بخواهیم بررسی کنیم هم جاوا خیلی سطح پایینتر هست

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از gba :

جاوا اصلا سیستم عامل نیست که چیزی از سیمبین کم یا زیاد داشته باشه! ضمنا یک گوشی اسمارت که سیمبین داره جاوا هم داره .

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
اگر رای گیری واقعی باشه سونی اریکسون بعد از نوکیا موتورولا سامسونگ و الجی قرار میگیره. مردم رای خودشون رو با خریدشون میدن نه اینکه توی یک فروم رای گیری بشه که نمونه آماریش 0.000000001 نمونه واقعی نیست. در چنین مواردی میگن که آمار چیزی از جامعه واقعی بدست نمیدهد

آره ... آمار فروش نوکیا 50% مال 66دمپائیه :6600 و 40% هم 66مگس کش (6630) و بقیشم که یوزرای حرفه ای و نیمه حرفه ایش خریدن ... :blink:
خوشحال باشید که کمپانیتون گوشی هایی میده که دست بقال و مسافرکش و نمکی و ... هست ...
یادتون باشه که کلاس کار سونی اریکسون با نوکیا مقایسه نکنید ;)
سونی اریکسون قرار نیست مثل نوکیا هر روز با پائین آوردن کیفیتش گوشی بده :blink:
برو ایراتل رو ببین ... همه 6280 - N90 - N70 برو ببین چشونه ؟؟؟
یارو یه هفتست گوشیو گرفته ... LCD ش خراب شده ... ( 6280) ...یارو تو ایراتل می گفت همش دارن همین 6280 رو میارن ...
بابا آخه تولید با تیراژ بالا به چه شرط :blink: ؟؟؟؟ به شرط کاهش کیفیت ؟؟؟:hmm:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
کاملا صحیحه جاوا نه تنها چیزی از سیمبین کمتر ندارد بلکه چیزی بیشتر از ان هم دارد ..!! تعصب اصلا دیده نمیشه :cool:

فکر میکنم قسمت جالب قضیه تشکیل جبهه و سنگر باشه. تاپیک طرفداران سونی اریکسون! (ستاد مشترک سوتی اریکسون) و برای هر گوشی سونی تاپیک باز کردن . مساوی کردن سیمبین با یک چیز بدرد نخور (چون سونی در گوشیهای سیمبین تا حالا موفق نبوده) و کوبیدن همه برندها. بعد هم لابد همه متعصبند جز اونهایی که کا 750 دستتشونه صدای زنگ بدش رو هم که هوه رو شاکی کرده براشون میشه آخر کیفیت بعد هم یک جوری عکس میگیرند که خشهاش معلوم نشه!
:D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
از نظر ام پی تری همین الان 6681 من فرقی با یک دابلیو 900 نداره مگر توی آهنگهایی که باس بالا میخواهند مثل دی جی الیگیتور. فقط یک برنامه power mp3 player روش نصب شده
از جنبه سرگرمی بخواهیم بررسی کنیم هم جاوا خیلی سطح پایینتر هست

ببین ... خواهشا به حریم W900 (ع) وارد نشو ...
صدای 6681 با W900 یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek: :eek: :eek: :eek:
برنامه Mp3 Player ی که اکولایزر رو بالا می بره و بابای اسپیکر رو در میاره به چه درد می خوره ؟؟؟
پخش گوشی زمانی پخشه که با همون پلیر استاندارد و بدون بالابردن اکولایزر پخش کنه ... تازه شما 3 تا 6681 رو هم بزاری کنار هم صدای W900i (ع) رو بده بهت ...
:D صدای 6681 = W900i ... هه هه :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
آره ... آمار فروش نوکیا 50% مال 66دمپائیه :6600 و 40% هم 66مگس کش (6630) و بقیشم که یوزرای حرفه ای و نیمه حرفه ایش خریدن ... :blink:
خوشحال باشید که کمپانیتون گوشی هایی میده که دست بقال و مسافرکش و نمکی و ... هست ...
یادتون باشه که کلاس کار سونی اریکسون با نوکیا مقایسه نکنید ;)
سونی اریکسون قرار نیست مثل نوکیا هر روز با پائین آوردن کیفیتش گوشی بده :blink:
برو ایراتل رو ببین ... همه 6280 - N90 - N70 برو ببین چشونه ؟؟؟
یارو یه هفتست گوشیو گرفته ... LCD ش خراب شده ... ( 6280) ...یارو تو ایراتل می گفت همش دارن همین 6280 رو میارن ...
بابا آخه تولید با تیراژ بالا به چه شرط :blink: ؟؟؟؟ به شرط کاهش کیفیت ؟؟؟:hmm:

هر چی نگاه میکنم میبینم کل حرفهاتون غلطه! تازه فرضا مثلا 50% فروش نوکیا 6600 باشه . این گوشی واقعا گوشی خوبیه اگر میتونید ایراد فنی بگیرید از یک گوشی اسمارت 150 تومنی با گفتن دمپایی و مگس کش که فقط تنفر و تعصبتون رو نشون میدید
همین 6600 و 6630 رو سونی که تولید میکنه قیمتش رو میگذاره 400 تومن!

همیشه هم کمترین برگشتی گوشی رو نوکیا داره برای همینه اکثر موبایل فروشها این گوشی رو میارند اگر این خالی بندی شما درست بود نوکیا خیلی زود بازار رو از دست میداد ولی این دقیقا نقطه قوت نوکیاست گوشیهایی با کیفیت ساختی برتراز همه برندهای دیگه
:rolleyes:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
ببین ... خواهشا به حریم W900 (ع) وارد نشو ...
صدای 6681 با W900 یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek: :eek: :eek: :eek:
برنامه Mp3 Player ی که اکولایزر رو بالا می بره و بابای اسپیکر رو در میاره به چه درد می خوره ؟؟؟
پخش گوشی زمانی پخشه که با همون پلیر استاندارد و بدون بالابردن اکولایزر پخش کنه ... تازه شما 3 تا 6681 رو هم بزاری کنار هم صدای W900i (ع) رو بده بهت ...
:D صدای 6681 = W900i ... هه هه :D

آقا شماره تلفن رو اشتباه بهتون دادن! شاید هم کد رو اشتباه گرفتی!

Mp3 player = پخش صدا از هد ست

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
فکر میکنم قسمت جالب قضیه تشکیل جبهه و سنگر باشه. تاپیک طرفداران سونی اریکسون! (ستاد مشترک سوتی اریکسون) و برای هر گوشی سونی تاپیک باز کردن . مساوی کردن سیمبین با یک چیز بدرد نخور (چون سونی در گوشیهای سیمبین تا حالا موفق نبوده) و کوبیدن همه برندها. بعد هم لابد همه متعصبند جز اونهایی که کا 750 دستتشونه صدای زنگ بدش رو هم که هوه رو شاکی کرده براشون میشه آخر کیفیت بعد هم یک جوری عکس میگیرند که خشهاش معلوم نشه!
:D

ببین شما چرا منطقی نیستید ؟؟؟ نمی خواید قبول کنید که گوشی های سونی اریکسون انقدر طرفدار دارند که هر کدوم یه تاپیک جدا دارند و تعداد فوق العاده ای ریپلای و ویو دارند ؟؟؟ و طرفداراش این جسارت رو که شما نداشتید رو داشتند و به قول شما ستاد مشترک سونی اریکسون رو ایجاد کردند ;)
شما هم بزنید :happy: کلا 4 -5 تا میشید دیگه :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
ببین شما چرا منطقی نیستید ؟؟؟ نمی خواید قبول کنید که گوشی های سونی اریکسون انقدر طرفدار دارند که هر کدوم یه تاپیک جدا دارند و تعداد فوق العاده ای ریپلای و ویو دارند ؟؟؟ و طرفداراش این جسارت رو که شما نداشتید رو داشتند و به قول شما ستاد مشترک سونی اریکسون رو ایجاد کردند ;)
شما هم بزنید :happy: کلا 4 -5 تا میشید دیگه :D

من در عجبم که این گوشیهای پرطرفدار چرا فروش ندارند! این همه طرفداران سینه چاک چرا موقع پول دادن میروند هر چیزی میخرند جز سونی اریکسون؟! حتی الجی هم فروشش از سونی اریکسون بیشتر بوده و هست
:eek:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
هر چی نگاه میکنم میبینم کل حرفهاتون غلطه! تازه فرضا مثلا 50% فروش نوکیا 6600 باشه . این گوشی واقعا گوشی خوبیه اگر میتونید ایراد فنی بگیرید از یک گوشی اسمارت 150 تومنی با گفتن دمپایی و مگس کش که فقط تنفر و تعصبتون رو نشون میدید
همین 6600 و 6630 رو سونی که تولید میکنه قیمتش رو میگذاره 400 تومن!

همیشه هم کمترین برگشتی گوشی رو نوکیا داره برای همینه اکثر موبایل فروشها این گوشی رو میارند اگر این خالی بندی شما درست بود نوکیا خیلی زود بازار رو از دست میداد ولی این دقیقا نقطه قوت نوکیاست گوشیهایی با کیفیت ساختی برتراز همه برندهای دیگه
:rolleyes:

آره دیگه برگشت نداره که این همه خز و خیل داریم و این همه 6600 فروش نرفته :D
یه بار دیگه هم یه مقایسه خوشگل براتون کردم ...

شما 400 تومن پول داری ... می خوای گوشی بخری ...
N70 و W800 ...
دوربین N70 رو که تو gsmarena میبینی یه جورایی حالت گرفته میشه ( عجیب ):D
صداشم که خوب در سری w و کلا در صدای سونی اریکسون شکی نیست که بهترینه ...
میری حجم و ظاهر ... میبینی که N70 مثل آجر سه سانتی می مونه و دست همه خز و خزیلا هم هست :D
خوب .... یه چیز می مونه ... سیمبیان ... که N70 داره و W800 نداره ...
با این همه ضعف ، N70 رو کدوم آدم عاقلی به W800 ترجیح می ده ؟؟؟؟
100 تومن پول بیشتر بدی که سیمبیان بگیری و دور صدا و دیزاین و دوربین رو خط بکشی ؟؟؟؟؟؟؟:D

Ok ... در مورد همه گوشی های نوکیا و سونی اریکسون می تونید این مقایسرو بکنید ... ;)
بازار گوشی ایران با تبلیغات face to face پیش می ره ... و خوب مسافر کشی که 6600 داره این همه آدم تو روز سوار ماشینش میشن ... می بینن و میرن 6600 می خرن دیگه :D

حالا شما چه انتظاری از این جماعت دارید ؟؟؟؟؟؟ پسره W900 م رو دیده میگه W550 ه ؟؟؟؟ :blink:
خیلی این اتفاق افتاده ها ... بعد 6260 یا 6630 یا N70 و ... ش رو در میاره و میگه این بهتره !!! :blink: چون نوکیاست :D ...

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
آقا شماره تلفن رو اشتباه بهتون دادن! شاید هم کد رو اشتباه گرفتی!

Mp3 player = پخش صدا از هد ست

اخطار 2 : به حریم W900i (ع) وارد نشو ...

شما با W900i (ع) کار کردی ؟؟؟ پخش صداش هم از هدست و هم از اسپیکر فوق العادست ... ;)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
من در عجبم که این گوشیهای پرطرفدار چرا فروش ندارند! این همه طرفداران سینه چاک چرا موقع پول دادن میروند هر چیزی میخرند جز سونی اریکسون؟! حتی الجی هم فروشش از سونی اریکسون بیشتر بوده و هست
:eek:

چند ساله که نوکیا تأسیس شده و همچنین سونی اریکسون ...
نسبی حساب کن ، نه کلی ;)
مثل اینه که من بگم 4 ساله مغازه زدم ... تو هم 10 سال .... بعد مقایسه فروش ما دو تا غلطه دیگه ...
حالا در آینده ای نزدیک سونی اریکسون این خلاء رو هم پر می کنه

بالا