• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث های بیهوده SE و Nokia تا کی؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
و گوشیهای سیمبینی که میخواد بده بیرون احتمالا(بله احتمالا نیای باز بگی فال قهوه!) فروش خوبی خواهند داشت چون 4 تا مدله که هرکدوم برای قشر خاص ساخته شدن مثلا یه چیز همه چی تکمیل=پی990 و یه چیز صرفا اسمارت و همراه داشتن سیمبین = ام600 که میبینیم برای کساییکه یا فقط سیمبین میخوان یا کساییکه سیمبینو در کنار امکانات مولتی مدیایی قوی میخوان و ...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
ولی همون یک منشی تلفنی باعث میشه این گوشیهای سیمبین در سطح بالاتری باشند
گارانتی سامسونگ تو ایران رو دی600 منشی تلفنی گذاشته و فقط برای سیمبین نیست

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dash_tufi :
اینکه یه brand فروشش کم باشه یا زیاد دلیل بر خوب بودن یا بد بودن اون brand نیست.شما تو همین ایران خودمون بگردید ببینید چند درصد از کسانی نوکیا می خرند از امکانات اون خبر دارن.به اینجور آدما میگن عامه...که فقط یه اسمی به گوششون رسیده و می رن همونو میخرن...کمپانی toyota هم بزرگترین کمپانی اتومبیل سازی در دنیا است که بعد از اون gm و ford هستن...خوب این دلیل بر این میشه که فقط toyotaخوبه و کمپانیهای دیگه ول معطلند...یا microsoft که بزرگترین تولید کننده و فروشنده نرم افزار تو کل دنیاست که طبق آخرین آماره به دست آمده بیش از 80% os های دنیا ویندوز بیسه دلیله بر اینکه os های دیگر بد هستن:blink:؟؟!!!!sunsolaris,linux,freebsd همه بدن:blink: :blink: !!! در مورده اینکه سونی هم اگر بخواد تولید سری p خودش رو گسترش بده می تونه یا نمی تونه؟!!به این مسئله توجه داشته باشید که سونی تو زمینه تولید محصولات الکترونیک تو کل دنیا یه ابرقدرت به حساب میاد که حیطه فعالیتش تو چندین شاخه به صورت هم زمانه و به لحاظ بزرگی و ارزش سهام نسبت به نوکیا تو رده بالاتری قرار میگیره ...قدمتش از شرکته نوکیا بیشتره ولی تو زمینه تولید گوشی چند سالی است به صورت جدی وارد بازار شده... اونم با کمکه ericsson .رشدی که سونی تو این چند سال اخیر داشت چه تو تیراژ چه تو تکنولوژی ساخت قابل تقدیره اون هم در مقابل کمپانی بزرگ گوشی سازی مثل نوکیا و تونسته بازار خودشو حفظ کنه...حالا سیاست این کمپانی تو این مقطع از زمان حکم میکنه که از این بیشتر تو زمینه تولید کوشی سرمایه گذاری نکنه.ولی اگر بخواد رقیبی بشه برای سیمبین و سری n نوکیا مطمئن باشید که نفس نوکیا رو میگیره همون طور که تا حالا نفس خیلی از کمپانی های بزرگ دیگر رو گرفته...

باز هم همون اشتباه همیشگی که بعضیها فکر میکنند چون نوکیا فقط گوشی میزنه و کار مخابراتی میکنه و سونی همه چیزی تولید میکنه پس سونی بزرگتره! . نه دوست عزیز کا کمپانی سونی با تمام محصولات و شرکاش تقریبا نصف نوکیاست

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
برنامه پخش فیلم(اسمارت مووی) نگید جاوا هم فیلم پخش میکنه که فیلمش هیچوقت به کیفیت این برنامه نرسیده
فکر میکنید اونو از سری واکمن مثلا دبلیو 900 بالتر میبره؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
تقویم شمسی
تغییر هوشمند زنگ(برای محل کار) و خانه و ...
PDF reader
برنامه خواندن فایلهای برنامه های آفیس میکروسافت
و کلی برنامه های تفریحی و غیر تفریحی دیگه
pdf reader رو گوشیهای جاوا هم بعضیاشون دارن
زنگ چیز سلیقه ای و اگه نوع زنگ رو عوض میکنه کار بدی میکنه و اگه صداشو کم و زید میکنه که همه گوشیا میکنن
فایلهای آفیس هم توسط بعضی گوشیهای جاوا خونده میشه
و برنامه برای جاوا هم هست حتی برنامه فایل منیجر و قفل کردن فایلها رو هم داره

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dash_tufi :
اینکه یه brand فروشش کم باشه یا زیاد دلیل بر خوب بودن یا بد بودن اون brand نیست.شما تو همین ایران خودمون بگردید ببینید چند درصد از کسانی نوکیا می خرند از امکانات اون خبر دارن.به اینجور آدما میگن عامه...که فقط یه اسمی به گوششون رسیده و می رن همونو میخرن...کمپانی toyota هم بزرگترین کمپانی اتومبیل سازی در دنیا است که بعد از اون gm و ford هستن...خوب این دلیل بر این میشه که فقط toyotaخوبه و کمپانیهای دیگه ول معطلند...یا microsoft که بزرگترین تولید کننده و فروشنده نرم افزار تو کل دنیاست که طبق آخرین آماره به دست آمده بیش از 80% os های دنیا ویندوز بیسه دلیله بر اینکه os های دیگر بد هستن:blink:؟؟!!!!sunsolaris,linux,freebsd همه بدن:blink: :blink: !!! در مورده اینکه سونی هم اگر بخواد تولید سری p خودش رو گسترش بده می تونه یا نمی تونه؟!!به این مسئله توجه داشته باشید که سونی تو زمینه تولید محصولات الکترونیک تو کل دنیا یه ابرقدرت به حساب میاد که حیطه فعالیتش تو چندین شاخه به صورت هم زمانه و به لحاظ بزرگی و ارزش سهام نسبت به نوکیا تو رده بالاتری قرار میگیره ...قدمتش از شرکته نوکیا بیشتره ولی تو زمینه تولید گوشی چند سالی است به صورت جدی وارد بازار شده... اونم با کمکه ericsson .رشدی که سونی تو این چند سال اخیر داشت چه تو تیراژ چه تو تکنولوژی ساخت قابل تقدیره اون هم در مقابل کمپانی بزرگ گوشی سازی مثل نوکیا و تونسته بازار خودشو حفظ کنه...حالا سیاست این کمپانی تو این مقطع از زمان حکم میکنه که از این بیشتر تو زمینه تولید کوشی سرمایه گذاری نکنه.ولی اگر بخواد رقیبی بشه برای سیمبین و سری n نوکیا مطمئن باشید که نفس نوکیا رو میگیره همون طور که تا حالا نفس خیلی از کمپانی های بزرگ دیگر رو گرفته...

ایران رو میگید عامه! دنیا رو چی میگید؟ همه دنیا عامه هستن و بی اطلاع و 3/1 اونا میرن نوکیا میگیرن ولی اون 6% همه مطلع هستن که میرن سونی میگیرن؟!! این چجور استدلاله؟ ضمنا توی همین ایران که میفرمایید الان کیا میرن کا 750 میخرن؟؟ اونایی که اطلاعات دارن؟! یا شنیدن کا 750 دوربین عالی داره میرن میخرن؟! کیا ذبلیو 800 رو میخرن؟؟ چون اسم واک من به گوششون خورده و شندین 30 ساعت میتونن با گوشیشون اهنگ گوش بدن!! اینا نمیشن عامه مردم نه؟ فقط اونایی که اسم نوکیا رو شندین و میخرن میشن عامه مردم!!! :cool: // ضمنا در زمینه تولید! اریکسون کمک کرده به سونی؟!! اریکسون اگه خیلی زور داشت به دیار باقی نمیشتافت! ضمنا الان هم بخاطر امکانات مولتی مدیایی که سونی روش گذاشته همین 6% رو هم میفروشه وگرنه اگه قرار بود خود اریکسون گوشی بزنه که تکلیفش از همین الان معلوم بود! اینجور مقایسه کردنا درست نیس به نظرم .. نوکیا از اول تا همین الان حرف اول رو زده نه رفته برای جلوگیری از ورشکستگی بچسبه به آیوا و ...!!(شرکتای مولتی مدیایی) نه اینکه خودش کم آورده که هیچ تو همین مولتی مدیا هم پیشرفتای خوبی کرده ... اصلا قابل قیاس نیستند ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
گارانتی سامسونگ تو ایران رو دی600 منشی تلفنی گذاشته و فقط برای سیمبین نیست

حق با شماست پس تصحیح میکنم:

ولی همون یک منشی تلفنی باعث میشه این گوشیهای سیمبین در سطح بالاتری از گوشیهای جاوای سونی اریکسون باشند

:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
pdf reader رو گوشیهای جاوا هم بعضیاشون دارن
زنگ چیز سلیقه ای و اگه نوع زنگ رو عوض میکنه کار بدی میکنه و اگه صداشو کم و زید میکنه که همه گوشیا میکنن
فایلهای آفیس هم توسط بعضی گوشیهای جاوا خونده میشه
و برنامه برای جاوا هم هست حتی برنامه فایل منیجر و قفل کردن فایلها رو هم داره

بعضی گوشیها! خوب مدل بگید. ولی این برنامه ها روی همه گوشیهای سیمبین اجرا میشه.
منشی تلفنی رو فراموش کردید
تغییر زنگ هم از بهترین برنامه های سیمبینه مخصوصا برای کسانیکه برنامه هفتگی دارند و دلشون میخواد در ساعتهای مشخصی زنگ به طور اتوماتیک عوض بشه(کلاس زبان سر کار دانشگاه مدرسه خانه و ...) البته چون با سیمبین کار نکردید حسن این برنامه ها رو درک نمیکمنید ولی هیچ گوشی توی پخش فیلم(مخصوصا فیلمهای بلند سینمایی) به برنامه سیمبینی اسمارت مووی نمیرسه. من که خودم بیشتر فیلمهایی رو که دیدم تتوی این چند ماهه روی گوشیم دیدم.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
بعضی گوشیها! خوب مدل بگید. ولی این برنامه ها روی همه گوشیهای سیمبین اجرا میشه.
منشی تلفنی رو فراموش کردید
تغییر زنگ هم از بهترین برنامه های سیمبینه مخصوصا برای کسانیکه برنامه هفتگی دارند و دلشون میخواد در ساعتهای مشخصی زنگ به طور اتوماتیک عوض بشه(کلاس زبان سر کار دانشگاه مدرسه خانه و ...) البته چون با سیمبین کار نکردید حسن این برنامه ها رو درک نمیکمنید ولی هیچ گوشی توی پخش فیلم(مخصوصا فیلمهای بلند سینمایی) به برنامه سیمبینی اسمارت مووی نمیرسه. من که خودم بیشتر فیلمهایی رو که دیدم تتوی این چند ماهه روی گوشیم دیدم.
آخه به سامسونگ حساسست دارم و نمیخوام اسمشو زیاد بیارم:D
منشی تلفونیو که جواب دادم!دو بار که نمیگم
بعدم کی گفته من باسیمبین کار نکردم من با برنامههاش کار نکردم و نمیدونم چرا فکر میکنین کار باهاش به آی کیو بالا نیاز داره مثلا با پی 910 که کار کردم خیلی راحتتر از کی 750 بود بعد به اون برنامه نمیشه گفت هوشمند چون تنظیماتش توسط انسان انجام نمیشه بعدم کامپیوتر خیلی از گوشی سری 60 اسمارتتره آیا ما همه ایکیو 220 داریم که باهاش داریم کار میکنیم؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
البته من وقتی به بچه ها نگاه میکنیم جدا متوجه بهره هوشی بالاترشون نسبت به ادمای عام جامعه میشم (پست بی ربط:happy:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
البته من وقتی به بچه ها نگاه میکنیم جدا متوجه بهره هوشی بالاترشون نسبت به ادمای عام جامعه میشم (پست بی ربط:happy:

احوالت؟:) یه چن روزی کم پیدا بودی دلتنگت بودم ;) خداییش اگه تو این بحث یکی کم بود تو بودی که اومدی:) (علامت تعجب نذاشتم یعنی جدی گفتم:p )

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
احوالت؟:) یه چن روزی کم پیدا بودی دلتنگت بودم ;) خداییش اگه تو این بحث یکی کم بود تو بودی که اومدی:) (علامت تعجب نذاشتم یعنی جدی گفتم:p )
آخه خوشم نمیاد هی درباره نوکیا و سونی بحث بشه اما گاهی اوقات به رگ غیرتم بر میخوره میام از سونی اریکسون دفاع میکنم اما در کل تعصب من خیلی شدید نیست;)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اگر برنامه smart move فایل ویدیویی رو با کیفیت پخش میکنه به علت فرمتی هست که پخش میکنه=(AVI)
این فرمت صدا رو به صورت MP3 روی تصویر میگذاره.
فرمتی که توی گوشی sonyEricsson استفاده میشهMP4 هست که صدای اون با فرمت AAC اضافه میشه که از نظر حجم از MP3 کمتر فضا اشغال میکنه و از نظر کیفیت هم کمی از اون نداره. در ضمن MPEG یکی از بالا ترین کیفیتها رو داره که تصاویر ماهواره ای استفاده میشه.تازه کیفیت ویدیو رو هم میشه با تغییر biterate زیاد کرد که ربطی به برنامه اجرایی نداره

در مورده منشی تلفنی هم همون طور که دوستمون گفتن در گوشی های سامسونگ که سیمبین هم نیستن دیده میشه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از hamed1297 :
اگر برنامه smart move فایل ویدیویی رو با کیفیت پخش میکنه به علت فرمتی هست که پخش میکنه=(AVI)
این فرمت صدا رو به صورت MP3 روی تصویر میگذاره.
فرمتی که توی گوشی sonyEricsson استفاده میشهMP4 هست که صدای اون با فرمت AAC اضافه میشه که از نظر حجم از MP3 کمتر فضا اشغال میکنه و از نظر کیفیت هم کمی از اون نداره. در ضمن MPEG یکی از بالا ترین کیفیتها رو داره که تصاویر ماهواره ای استفاده میشه.تازه کیفیت ویدیو رو هم میشه با تغییر biterate زیاد کرد که ربطی به برنامه اجرایی نداره

در مورده منشی تلفنی هم همون طور که دوستمون گفتن در گوشی های سامسونگ که سیمبین هم نیستن دیده میشه.

شما دارید صورت مسئله رو پاک میکنید روی گوشیهای جاوا منشی تلفنی نصب نمیشه . به جز یکی دو استثنا که ارجینال کارخونش اینطوره فقط هم فعلا سامسونگ . بعد هم دارید از سونی اریکسون دفاع میکنید یکدفعه یاد سامسونگ میوفتید!؟

دوم هم اینکه اگر پخش فیلم به همین سادگی بود برنامه های پخش فیلم که قیمت فروششون هم کم نیست اصلا نوشته نمیشدند. اکثر گوشیهای جدید سیمبین هم mp4 رو پشتیبانی میکنند و از این نظر فرقی با گوشیهای جاوا و و سونی اریکسون ندارند اما با وجود این چنین برنامه هایی نوشته میشوند چون کیفیت پخش رو واقعا بالاتر میبرند

یکجا صحبت از یوزر حرفه ایست ولی اینجا ما با کسانی طرفیم که کلا با سیستم عامل دشمنند و کل امکاناتش رو به هیچ میپندارند! یک لحظه متاسفم شدم که چه بحث بیهوده ایه مقایسه دو تا گوشی که یکی سیمبین و جاوا رو با هم داره و یکی محدوده به جاوا ولی یک عده میان میگن جاواهه بهتره سیستم عامل سیمبین هم کاربردی نداره!
جلل الخالق

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
رو

ولی همون یک منشی تلفنی باعث میشه این گوشیهای سیمبین در سطح بالاتری باشند

با این تحلیل و فکری که شما دارین فکر کنم گوشی N620 سامسونگ از گوشیهای سیمبین هم در سطح بالاتری باشه!! چون بدون اینکه سیمبین باشه منشی تلفنی داره!!!:f34r:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من نمیدونم شما که این اسمارت مووی رو اینقدر مهم میدونید و همش با گوشیتون فیلم نکاه میکنید که این خودش یه نوع سرگرمی و تفریح هست , چرا وقتی به mp3 که خیلی محبوب تر از فیلم روی گوشی هست میرسین از اصطلاحتی مانند : mp3 player چینی! یه نوع سرگرمی و ... استفاده میکنیید؟!:cool:
تازه سر کار که نمیشه اصلا آهنگ گوش کرد چطور میشه فیلم دید؟!!!!!

dash_tufi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
باز هم همون اشتباه همیشگی که بعضیها فکر میکنند چون نوکیا فقط گوشی میزنه و کار مخابراتی میکنه و سونی همه چیزی تولید میکنه پس سونی بزرگتره! . نه دوست عزیز کا کمپانی سونی با تمام محصولات و شرکاش تقریبا نصف نوکیاست
اینم لینک سایت معتبر cnn money
http://money.cnn.com/magazines/fortune/global500/index.html
سونی رتبه 47 نوکیا 130 ....
فایلش هم هست می تونید مطا لعه بفرمایید...راجع به عامه بودن مردم هم من فقط می خواستم بگم که فروش دلیل بر برتری نیست...بله مردم p910 هم میخرند بدون اینکه بدونن چیه..شاید من بد منظورمو رسوندم.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از DariushAgah :
شاید هر کسی بتونه نکیا دست بگیره از جمله همونهایی که همه میدونند ولی هر کسی میتونه با گوشیهای جاوای سونی اریکسون کار کنه ولی هر کسی نمیتونه با یک اسمارت فون کار کنه . این فرق یک یوزر نوکیا و یک یوزر سونی اریکسونه

اشتباه دیگه شما هم اینه که چون دیدتون رو محدود کردید به کوچتون و چند تا از دوستاتون فکر میکنید همه دنیا همینطوره! نه آقا اگر توی کوچه شما پیکان زیاده نتیجه نگیرید پیکان زیاده و هر جا بری میبینی. از هر 3 تا موبایل دست مردم دنیا یکیش نوکیاست! فکر کردید از هر 1000 تا ماشین توی دنیا چند تاش پیکانه؟! اتفاقا پیکان خیلی هم کمه ولی نگاهتون نگاه محدودیه دیدتون رو به کوچه و اون چند تا دوستتون که همه نوکیاهایی میخرند که زود هم خراب میشه محدود نکنید
نوکیا و پیکان قابل مقایسه نیستند در مقیاس جهانی پیکان اصلا به حساب نمیاد در حالیکه 33% بازار جهان نوکیاست
خواستم یکم صحبت های دوستان را نقد کنم تا منظورم از زدن تاپیک را بفهمید.
اولا این جوری که شما می گید پس این سیمبیان لابد غولی و کار کردن با اون اتم شکافتن. نه بابا من اولین دفعه که 6630 رو دستم گرفتم به راحتی تونستم باهاش کار کنم. چیز شاقی هم نبود.

به نظر من هم شما دیدتون رو عوض کنید. سونی اریکسون تازه شروع به کار کرده (فکر کنم 4 سال هم نمیشه) در حالی که نوکیا سالیان متمادی است داره گوشی می زنه. تازه در کشور های خارجی این سرویس پروایدر هست که برای هر پلن تقریبا یک گوشی مفت میده که بیشترشون نوکیا است چون ارزونه و امکانات اون سریش کاربر را قانع می کنه و گرنه اگه دست مشتری ها بود چیزی شبیه ایران می شد که مردم بهترین را نسبت به قیمت می خواهند.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از dash_tufi :
اینم لینک سایت معتبر cnn money
http://money.cnn.com/magazines/fortune/global500/index.html
سونی رتبه 47 نوکیا 130 ....
فایلش هم هست می تونید مطا لعه بفرمایید...راجع به عامه بودن مردم هم من فقط می خواستم بگم که فروش دلیل بر برتری نیست...بله مردم p910 هم میخرند بدون اینکه بدونن چیه..شاید من بد منظورمو رسوندم.
این رتبه بندی از لحاظ شرکت های موفق است ولی به بزرگی شرکت ربطی ندارد.
این خود نشان دهنده موفقیت سونی نسبت به نوکیا است.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از noisymind :
من نمیدونم شما که این اسمارت مووی رو اینقدر مهم میدونید و همش با گوشیتون فیلم نکاه میکنید که این خودش یه نوع سرگرمی و تفریح هست , چرا وقتی به mp3 که خیلی محبوب تر از فیلم روی گوشی هست میرسین از اصطلاحتی مانند : mp3 player چینی! یه نوع سرگرمی و ... استفاده میکنیید؟!:cool:
تازه سر کار که نمیشه اصلا آهنگ گوش کرد چطور میشه فیلم دید؟!!!!!
موافقم. این هم دلیلی برای اینکه از هر چیزی استفاده می کنم (اگر هم غیر منطقی باشد) تا حرفشون رو به کرسی بشونن.

بالا