• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث های بیهوده SE و Nokia تا کی؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
آره دیگه برگشت نداره که این همه خز و خیل داریم و این همه 6600 فروش نرفته :D
یه بار دیگه هم یه مقایسه خوشگل براتون کردم ...

شما 400 تومن پول داری ... می خوای گوشی بخری ...
N70 و W800 ...
دوربین N70 رو که تو gsmarena میبینی یه جورایی حالت گرفته میشه ( عجیب ):D
صداشم که خوب در سری w و کلا در صدای سونی اریکسون شکی نیست که بهترینه ...
میری حجم و ظاهر ... میبینی که N70 مثل آجر سه سانتی می مونه و دست همه خز و خزیلا هم هست :D
خوب .... یه چیز می مونه ... سیمبیان ... که N70 داره و W800 نداره ...
با این همه ضعف ، N70 رو کدوم آدم عاقلی به W800 ترجیح می ده ؟؟؟؟
100 تومن پول بیشتر بدی که سیمبیان بگیری و دور صدا و دیزاین و دوربین رو خط بکشی ؟؟؟؟؟؟؟:D

Ok ... در مورد همه گوشی های نوکیا و سونی اریکسون می تونید این مقایسرو بکنید ... ;)
بازار گوشی ایران با تبلیغات face to face پیش می ره ... و خوب مسافر کشی که 6600 داره این همه آدم تو روز سوار ماشینش میشن ... می بینن و میرن 6600 می خرن دیگه :D

حالا شما چه انتظاری از این جماعت دارید ؟؟؟؟؟؟ پسره W900 م رو دیده میگه W550 ه ؟؟؟؟ :blink:
خیلی این اتفاق افتاده ها ... بعد 6260 یا 6630 یا N70 و ... ش رو در میاره و میگه این بهتره !!! :blink: چون نوکیاست :D ...

همچین میگی یه سیمبین انگار چیز مهمی نیست!
نه آقا گوشی جاوا زدن کاری نداره همه میزنند از ساژم و هیوندای بگیر تا سونی اریکسون این گوشی سیستم عامل داره که کار هر کسی نیست ساختنش . مراحل طراحی و هزینه طراحی هم فرق میکنه. گوشی جاوا که فله ای ساخته میشه

من وقتی میخواهم برم خرید برای گوشی گوشیهای جاوا مثل دابلیو 900 کلا حذف میشن! مگر آدم روزی چقدر ام پی تری گوش میکنه که فقط به خاطر همین 500 تومن پول بده!

تازه این گوشیهای خوب سونی اریکسون چرا فروش ندارند! الجی فروش داره و سونی نداره!؟ هیچ فکر کردید یا فقط متعصبانه میگید سونی اریکسون خوبه؟!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
اخطار 2 : به حریم W900i (ع) وارد نشو ...

شما با W900i (ع) کار کردی ؟؟؟ پخش صداش هم از هدست و هم از اسپیکر فوق العادست ... ;)

بله ام پی تری پلیر 500 تومنی! صداش بهتر هست ولی نه زیاد. صداش گوش کردم با دابلیو 800 هم هیچ فرقی نداشت فقط یکمقداری از 6681 بهتر بود

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
چند ساله که نوکیا تأسیس شده و همچنین سونی اریکسون ...
نسبی حساب کن ، نه کلی ;)
مثل اینه که من بگم 4 ساله مغازه زدم ... تو هم 10 سال .... بعد مقایسه فروش ما دو تا غلطه دیگه ...
حالا در آینده ای نزدیک سونی اریکسون این خلاء رو هم پر می کنه

باز بساط فال قهوه رو پهن کردند! اگر توی فال درست پیش بینی کردی نتیجه بازی ایران و آنگولا چند چند میشه من دیگه به این فال قعوه هاتون ایمان میارم
:rolleyes:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
حتی الجی هم فروشش از سونی اریکسون بیشتر بوده و هست
:eek:

پارسال فروشندگان گوشیهای تلفن همراه 117 میلیارد دلار در آمد داشته اند

--------------------------------------------------------------------------------

این رقم نسبت به سال 2004، 9/14 درصد افزایش داشته است

میزان درآمد ناشی از فروش گوشیهای همراه در سال 2005، بیش از 117 میلیارد دلار بوده است.
به گزارش پایگاه خبری تالیا نیوز ، بنا بر گزارش Telecom Trends International، این رقم نسبت به سال 2004، 9/14 درصد افزایش داشته است و بالاترین رقمی است که طی سالهای گذشته تا کنون گزارش شده است.

شایان ذکر است که نوکیا، موتورولا و سامسونگ سه شرکت مطرحی هستند که هم در زمینه میزان درآمد و هم از جهت انتقال محصولات به مشتریانشان در لیست گزارش شده از سوی موسسه، در صدر قرار دارند.میزان در آمد این سه شرکت در سال 2005 بیش از 60 درصد بوده است.

همچنین "سونی اریکسون" از نظر میزان در آمد در جایگاه چهارم و "ال جی" از نظر عرضه گوشي در رده چهارم قرار دارد.

بنا بر این گزارش پیش بینی می شود که شاخص در آمد حاصل از تولید گوشي های همراه در سال 2008 به 129 میلیارد دلار برسد، سپس یک روند نزولی را پشت سر بگذارد به طوریکه در سال 2015 به 125 ميليارد دلار امریکا برسد.

جالب است بدانیم که در این گزارش تصريح شده که مردم در سال 2005 ، 815 میلیون تلفن همراه جديد را جايگزين گوشي هاي قديميشان کرده اند که این میزان در سال 2012 به یک میلیارد و 7 میلیون دستگاه خواهد رسید.

Naqi Jaffery یکی از مقامات ارشد و از تحلیلگران Telecom Trend International اظهار کرد: دستگاه های تلفن همراه هم از نظر میزان کارکرد و هم از نظر میزان برآورد نیازهای مشتریان بسیار متفاوت از هم و متنوع هستند.

وی در ادامه افزود: در حالیکه به نظر می رسد که کیفیت انتقال صدا یکی از مهمترین عوامل مورد نظر مردم براي انتخاب گوشیهای همراه باشد اما بسیاری از مشتریان به ویژگیها و عوامل دیگر بیش از کيفيت انتقال صدا توجه نشان می دهند.

البته این رو هم در نظر داشته باشید که سونی با کمتر از 10 محصول به این رتبه رسیده بر خلاف سامسونگ و نوکیا که هر سال 50 مدل جدید میدن بیرون

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
همچین میگی یه سیمبین انگار چیز مهمی نیست!
نه آقا گوشی جاوا زدن کاری نداره همه میزنند از ساژم و هیوندای بگیر تا سونی اریکسون این گوشی سیستم عامل داره که کار هر کسی نیست ساختنش . مراحل طراحی و هزینه طراحی هم فرق میکنه. گوشی جاوا که فله ای ساخته میشه

من وقتی میخواهم برم خرید برای گوشی گوشیهای جاوا مثل دابلیو 900 کلا حذف میشن! مگر آدم روزی چقدر ام پی تری گوش میکنه که فقط به خاطر همین 500 تومن پول بده!

همچین میگه سیمبین انگار سیمبیان فقط مال نوکیاست ...
اصلا باشه مال خودتون :D برید پشه کش و اسمارت موی و اینا نصب کنید . :D
بعدشم W900i کاملا حرفه ایه ... فقط پشه کش نداره :D ... فیلم برداریش و صداش و عکسش رو نوکیا 10 سال دیگه هم گوشی بزنه به گردش نمی رسه ...
نیازی هم به اسمارت موی نداریم عزیز ... Mp4 رو خود گوشی ساپورت می کنه ... نمیایم اسمارت مووی رو نصب کنیم ...
فقط یه مشکلی داره عزیزم ...
پشه کش نداره :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
حالا شاید یه N90 گرفتم یه پشه کش روش نصب کردم :p :D :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
بله ام پی تری پلیر 500 تومنی! صداش بهتر هست ولی نه زیاد. صداش گوش کردم با دابلیو 800 هم هیچ فرقی نداشت فقط یکمقداری از 6681 بهتر بود

آره! معمولا سایتها به وضوح از یک محصول بد نمیگن مخصوصا اگه نوکیا باشه;) ولی همین gsmarena که شما هم مثلا قبولش دارید تو رویوی 6680 در قسمت mp3 کاملا به صدای افتضاح اون اشاره کرده ...

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :

ببین ... w900 اون مشکیستا .... w800 هم نارنجیه :D :D :D :D :D :D :D :D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
آره! معمولا سایتها به وضوح از یک محصول بد نمیگن مخصوصا اگه نوکیا باشه;) ولی همین gsmarena که شما هم مثلا قبولش دارید تو رویوی 6680 در قسمت mp3 کاملا به صدای افتضاح اون اشاره کرده ...

اون با نرم افزار real player بررسی شده .
گوشی سیمبین خوبیش به اینه که محدود به نرم افزار خاصی نمیشی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :

حالا اگر از تعصبتون کم نمیکنید دیگه رو به شکلک و تمسخر نیارید! دابلیو 900 رو با دابلیو 800 و 6681 مقایسه کردم. با دابلیو 800 فرق محسوسی نداشت کمی از 6681 آپدیت شده بهتر بود. واقعا حیف اون پولی که بابت چنین گوشی داده میشه نمیدونم اگر اصراری به خرید سونی اریکسون هم باشه دابلیو 800 بهتره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :

ضمنا یه ام پی تری پلیر در گوشی خیلی بهتر از مووی پلیر هست! چون دیدن فیلم ( اونم کامل!!:f34r: ) توی اون صفحه کوچیک چند اینچی هیچ لذتی نداره و ممکنه طرف با گوشیش آهنگ گوش بده ولی این همه پول دادن برا یه مووی پلیر ارزش نداره. آدم میره با این همه dvd player , ... فیلم میبینه حالشو میبره:D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
حالا اگر از تعصبتون کم نمیکنید دیگه رو به شکلک و تمسخر نیارید! دابلیو 900 رو با دابلیو 800 و 6681 مقایسه کردم. با دابلیو 800 فرق محسوسی نداشت کمی از 6681 آپدیت شده بهتر بود. واقعا حیف اون پولی که بابت چنین گوشی داده میشه نمیدونم اگر اصراری به خرید سونی اریکسون هم باشه دابلیو 800 بهتره

6681 آپدیت شده صیغه جدیده :D همه چیز که از حالت دیفالت خودش در اومد که ...
آره اصلا 6681 فیلم برداری میکنه 30 فریم در ثانیه ... عکس میگیره بیا و ببین :blink: صداشم که آخرشه ... بنداز جای سیستم ماشینت ... دازاینم که آخرشه ... تازه پشه کشم داره :blink:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
البته داریوش راست میگه من اون عکسو ادیت کرده بودم که خشها معلوم نشه و حالا اعتراف میکنم این عکس واقعیه
152258.jpg

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اولا من از مدیریت محترم میخوام این تاپیک رو ببنده .. دوما دیگه شورش رو در آوردین و همش دارین مسخره میکنین .. ببینین خودتون تاپیکی میزنین و هزار جور ادعا میکنین بعد خودتون به سرعت کار رو به مسخره کردن و اینجور پست ها پیش میبرین .. اگر میخواین این سیستم باشه حرفی نیس مسخره کردن و چرت و پرت نثار کردن اسونترین کاره .. البته میشه یجورایی حق داد .. سونی هیچوقت هیچ کجا تو هیچ اکثریت نسبی هم نبوده .. بالاخره یجا پیدا شده که عده بیشتری رو طرفدار میبینین دیگه هرجوری که تو دلتون مونده به هر نحوی مسخره میکنین و غیر از خودتونو سطح پایین و کوچه بازاری و انواع القاب میدین .. دلتون میخواد بحث بیاد تو این مرحله نه؟؟ باشه از این به بعد جوابتون رو همونجوری میگیرن ... :)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از alireza_juve :
بفرمایید شما صحبتهای دوستان رو نقد نمیکنید بلکه صحبتهای طرفداران نوکیا رو نقد میکنید:cool: پس اینطور که به نظر میاد این تاپیک هم همانند سایر تاپیک های اینگونه از طرف مخالفین نوکیا زده شده که اگه اینطوره واقعا جای تاسفه که به هر شکل و صورتی دوستان میخوان نوکیا رو بکوبن.. و ضمنا اینکه نوکیا چرا انقد میفروشه و ایران چجوریه و ارزون و گرون قبلا بارها بحثش شده و جایگاهای نوکیا و سونی هم کاملا مشخصه ...
عزیز دل برادر من می خوام بحث منطقی پیش بره نه اینکه ...
حالا به نظر شما من موافق نوکیا باشم بحث منطقی پیش میره
سعی کنید حرف هایتان را با دیلیل اثبات کنید نه با ...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حتما پیگیر اخبار اسفندیار تو بخش اخبار باشید :

شرکت نوکیای فنلاند اعلام کرد در 3 ماهه منتهی به مارس سهم فروش 51 درصدی از بازار جهانی داشته ..

خوبه روزبروز داره به کوچه بازاریا و سطح فکر پایینای دنیا اضافه میشه و معلوم نیس سهم باکلاسا در خرید سونی تو این سه ماه همون 6 درصد کل سال پیش هم بوده باشه یا نه! خیلی خوبه بازم سعی کنین مسخره کنین! تا میتونین مسخره کنین! فک کردین همه دنیا با یه مداد و دوربین ماکرو دار! و 30 ساعت موسیقی گول میخوره؟! خوش باشید و سعی کنید درصدی هم که شده به فروش خود بیفزایید ...

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از alireza_juve :
چه حقیقتی؟! بله حقیقت تلخه! حداقل انتظار از کسی که همچین تاپیکی باز میکنه و گلایه میکنه از بحثای نوکیا - سونی! و پیشنهاد به مدیران میده اینه که اگر طرفدار برندی هم هست خودش جانب بیطرفی رو رعایت کنه .. البته تعجبی نیس کار همیشگی دوستان سونی هست در تاپیک های مشابه هم نشون دادند .. بحثا رو خودشون ایجاد میکنند بعد اخر سر هم طلبکار میشن که بحثا بیخودیه!! این دیگه شاهکاره .. خود مدیریت اینجا xplod تا اونجایی که من دیدم و گفته طرفدار سونی هست ولی هیچوقت ندیدم تو همچین بحثایی به عنوان طرفدار بیاد وسط .. اینکه نمیشه .. کاش ایشون در همون پست اول تاپیک اشاره میکرد داره به عنوان یه طرفدار سونی تاپیک رو باز میکنه .. پیشنهاد میکنم این تاپیک بسته بشه یا عنوانش تغییر کنه تا بیش از این گول زننده و غلط انداز نباشه ..
حالا خر بیار باقالی بار کن. شما این بحث رو به اینجا کشوندید یا من:D

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از alireza_juve :
حتما پیگیر اخبار اسفندیار تو بخش اخبار باشید :

شرکت نوکیای فنلاند اعلام کرد در 3 ماهه منتهی به مارس سهم فروش 51 درصدی از بازار جهانی داشته ..

خوبه روزبروز داره به کوچه بازاریا و سطح فکر پایینای دنیا اضافه میشه و معلوم نیس سهم باکلاسا در خرید سونی تو این سه ماه همون 6 درصد کل سال پیش هم بوده باشه یا نه! خیلی خوبه بازم سعی کنین مسخره کنین! تا میتونین مسخره کنین! فک کردین همه دنیا با یه مداد و دوربین ماکرو دار! و 30 ساعت موسیقی گول میخوره؟! خوش باشید و سعی کنید درصدی هم که شده به فروش خود بیفزایید ...
جواب این که چرا بازار این جوریه را دادم.
هیچ کس از ما هم نه از طرفداری از برندی سودی برده و نه از مخالفتش.
فقط بعضی ها دوست دارن حرفشون رو به زور به کرسی بنشونن.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از gba :
عزیز دل برادر من می خوام بحث منطقی پیش بره نه اینکه ...
حالا به نظر شما من موافق نوکیا باشم بحث منطقی پیش میره
سعی کنید حرف هایتان را با دیلیل اثبات کنید نه با ...

دوست عزیز شما به خوبی در همون چند پستی که زدید منطق رو معنی کردید!! از من دلیل میخواید؟ شما دلیل بیار که روی کدوم اصل جاوا رو با سیمبین همردیف دونستی! تا بحث منطقی معلوم بشه .. کسی از شما طرفداری نخاست شما مختار هستید طرفدار هر برندی باشید ولی در جایی که تاپیکی میزنید و خواهان به قول خودتون تموم کردن پستهای بیهوده!! هستین بهتره نگاهی هم به پستهای خودتون در همین تاپیکی که باز کردین بندازین تا به خوبی اثار منطق و عدم تعصب یک طرفه رو ببینین!! نصیحت کردن دیگران همیشه اسونترین کاره ..

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از alireza_juve :
اولا من از مدیریت محترم میخوام این تاپیک رو ببنده .. دوما دیگه شورش رو در آوردین و همش دارین مسخره میکنین .. ببینین خودتون تاپیکی میزنین و هزار جور ادعا میکنین بعد خودتون به سرعت کار رو به مسخره کردن و اینجور پست ها پیش میبرین .. اگر میخواین این سیستم باشه حرفی نیس مسخره کردن و چرت و پرت نثار کردن اسونترین کاره .. البته میشه یجورایی حق داد .. سونی هیچوقت هیچ کجا تو هیچ اکثریت نسبی هم نبوده .. بالاخره یجا پیدا شده که عده بیشتری رو طرفدار میبینین دیگه هرجوری که تو دلتون مونده به هر نحوی مسخره میکنین و غیر از خودتونو سطح پایین و کوچه بازاری و انواع القاب میدین .. دلتون میخواد بحث بیاد تو این مرحله نه؟؟ باشه از این به بعد جوابتون رو همونجوری میگیرن ... :)
اگر شما ناراحتید که بحث اینجوریه بهترین راه شرکت نکردن در آن است نه پیشنهاد برای بستن آن. خواسته من کاملا منطقی بود و معقول. تازه شما و طرفداران دیگر شروع کردید پس من را دخالت ندهید.

بالا