• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث های بیهوده SE و Nokia تا کی؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فکر میکنم منظور نوکیا و موتورولا با هم باشند که 53% بازار را با هم دارند یا اینکه 40% افزایش فروش نوکیا منظورشون بوده
احتمالا این خبر اگر اشتباه نکرده باشم:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=655253&postcount=1349

هنوز هم نوکیا حرف اول را می زند

--------------------------------------------------------------------------------

سرویس اخبار خارجی ایتنا - افزایش اقبال کاربران آمریکایی و آسیایی به مدل‌های جدید تلفن همراه موجب شد تا شرکت نوکیا بار دیگر حاکمیت خود بر بازارهای جهانی را ثابت کند.

طی سه ماهه نخست سال جاری میلادی میزان فروش محصولات نوکیا در مناطق یاد شده نسبت به مدت مشابه از سال گذشته تا 40 درصد افزایش یافت.
بر اساس آمارهای به دست آمده، مسئولین نوکیا اعلام کرده‌اند فروش جهانی محصولات این شرکت در سه ماهه پیش از 31 مارس 32 تا 35 درصد نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

طبق نتایج حاصل از مطالعه جدید Strategy، شرکت نوکیا و موتورولا هم اکنون 53 درصد از بازارجهانی تلفن همراه را در دست گرفته‌اند.
محققان این مرکز پژوهشی بر این باورند كه برای نخستین بار در جهان طی سال 2006 میلادی بیش از یک میلیارد عدد تلفن همراه در سراسر دنیا فروخته خواهد شد.

در یک پیش‌بینی محافظه کارانه کارشناسان شرکت نوکیا احتمال می‌دهند، فروش جهانی تلفن همراه در سال جاری میلادی با 15 درصد افزایش به 915 میلیون عدد خواهد رسید.
شرکت نوکیا پس از بروز مشکلات اقتصادی و کاهش فروش محصولات خود در بازارهای اروپا طی سال 2004 موفق شد در 18 ماه گذشته به میزان قابل ملاحظه‌ای فروش خود را بالا برد.

در حال حاضر نوکیا 33 درصد، موتورولا 20 درصد، سامسونگ 13 درصد، LG هفت درصد و سونی اریکسون 6 درصد از بازار جهانی تلفن همراه را به خود اختصاص داده‌اند

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
اما و اگر های شما محلی برای بحث ندارد
مهمترین تغییر 3250 سیمبین ورژن جدید اونه . چیزی که شما نمیدونید چیه و به خاطر اینکه سیمبین رو نمیشناسید همیشه میگید جاوا چیزی از سیمبین کم ندارد!
پس همترین تغییرش نرم افزار اونه نه سخت افزارش بنابراین شما خودت داری میگی که گوشیهای نوکیا از نظر سخت افزاری فرق آنچنانی با هم ندارند درسته؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
دوست عزیز! من لینک مطلب که مربوط به حدود یک هفته پیش هست رو در بخش اخبار هنوز پیدا نکردم .. این خبر عینا از اخبار اسفندیار بود که مسولین نوکیای فنلاند اعلام کردند در سه ماهه منتهی به مارس سهم 51 درصدی از بازار جهانی داشته اند ... با توجه به حجم اخبار موجود پیدا کنم حتما میذارم .. خب من نتونستم اون خبر رو پیدا کنم ولی منبعش همونطور که گفتم بخش اخبار بود و اون عدد هم 51 درصد رو خوب یادم هست وگرنه عدد 51 رو از جعبه شانس که بیرون نیاوردم!!

عزیزم اون خبر رو خودم گذاشتم که 50 % فروش اسمارت فونها در اختیار نوکیاست;) نه اینکه 50% فروش موبایلها!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
اقا بحث بی خود چرا میکنی؟ با اینا بحث فایده نداره....بدتر اعصاب خودتم خرد میکنی که چی؟؟ بزار دلشون خوش باشه نوکیا کلی برتری داره...کسی که سونی بخره دیگه عمرا نمیره طرف نوکیا ....حالا شما هی بگو...نرود میخ اهنین در سنگ ;) ;)

آره ولی همینجوری تفریحی جوابشو دادم!:lol:
میگه من هر چی میگم راسته و تو اگه قبول نمیکنی متعصب هستی!!:blink:
میگه چینی توصیه نمیشه! ولی مثلا این همه بحث کردیم دیدیم که مثلا 3230 آلمانی چه کیفیتی داره:lol:
3250 هم همینطور باید باشه.

بله ولش کنیم :cool: :rolleyes:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
الان 6681 من اگر بهتر نباشه توی کیفیت یقینا بدتر نیست.

:lol: آره شما راست میگین!!:D

بارها هم در مورد آنتن دهی هم در مورد صدای بد زنگ کا 750 لینک دادیم

میشه موبایلتونو بدین من باهاش زنگ بزنم! اخه مال من آنتن نمیده و فقط ام-پی-تری میشه گوش کرد!!!:lol:

ولی دیگه موضوع mp3 برای همیشه تمام شده از نظر بنده

خب مهم نیست!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
:lol: آره شما راست میگین!!:D

میشه موبایلتونو بدین من باهاش زنگ بزنم! اخه مال من آنتن نمیده و فقط ام-پی-تری میشه گوش کرد!!!:lol:

!

متاسفانه نمیتونم گوشیمو دست آدم ناشی بدم چون از سیمبین چیزی نمیدونید احتمال داره ویروسیش کنید

شما بارها مستقیم و غیر مستقیم اعلام کردید که مهمترین چیز در گوشی موبایل mp3 است پس اگر گوشیتون آنتن هم نده مهم نیست حتی گوشی رو تو حالت خاموش میگذارید و 30 ساعت mp3 گوشی میدید! و گوشی برای شما همون mp3player شده . این اشکال نداره ولی اشکال کار اینجاست که شما می آیید به دیگران هم جای گوشی mp3 player پیشنهاد میدید اونهم جنس چینی!
همون موسیقی گوش بدید فیش موبایلتون هم کم میاد
:lol:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
قبل از هر چیز می خوام بگم که من به اندازه ی رفقایی که در این تاپیک پست می زنن اطلاعات فنی ندارم و ابدا هم تعصب روی هیچ کدام از برندهای سونی یا نوکیا ندارم، فقط با اجازه ی شما قصد دارم بعضی از نظرها را نقد کنم یا لا اقل نظر خودم را بگم:
در چند پست قبل از قول یکی از دوستان طرفدار سونی اریکسون خوندم که گفته بودن هر کی سونی اریکسون گرفته هرگز حاضر نیست اون رو با برند دیگری عوض کنه و گوشی بعدیش هم باز سونی اریکسون خواهد بود.(قریب به این مضمون) ضمنا مشاهده کردم عده ای از طرفداران سونی اریکسون و نوکیا انتخاب های خودشونو به سطح کلاس و خاص بودن شان اجتماعی شون ربط می دن.
اولا: من خودم فعلا سونی اریکسون W800 دارم، و اواسط اسفند گذشته اون رو خریدم، اما باید بگم این گوشی منو کاملا راضی نکرده.(برای این حرفم دلایلی هم دارم) من اصلا و ابدا کاری به این ندارم که فروش نوکیا بیشتره یا سونی اریکسون یا کدوم شان اجتماعی منو بالاتر می بره، بلکه من فقط نیازهای خودم رو با امکاناتی که دارم می سنجم و اونوقت اقدام به خرید می کنم. بنابراین گوشی بعدی من احتمال داره نوکیا هم باشه(چون برندهای دیگه مثلا موتورولا رو خوب نمی شناسم و توی ایران هم زیاد خبری ازشون نیست، در اون مورد نظر نمی دم) ضمن این که از سون اریکسون هم اصلا غافل نیستم و گوشی های خوبی رو که فعلا دارن تبلیغ می کنن ( و سیمبین هم خواهند داشت) رو کاملا مد نظر دارم. برای همین می گم هر دو کمپانی دارن کار خودشونو می کنن و به هر حال تولیدات شون هم بعضا یک سری مزایا و یا نواقصی خواهد داشت و رفتار متعصبانه ی من و شما خیلی مضحک و خنده آور است.
در ثانی: جسارت منو ببخشید اما ادعای با کلاس بودن رو از افرادی می شنویم که دائما همدیگر را مسخره می کنن و در نوشته هاشون هم ضمن داشتن غلط های املایی فراوان، از الفاظ کوچه بازاری و سطح پایین استفاده می کنن!(هم نوکیایی ها هم سونی اریکسونی ها)
با پوزش از همه ی رفقا که پست من انقدر طولانی شد.:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اجازه بدین نظر خودمو در مورد انتخاب گوشی خودم هم عرض کنم(تمامی این موارد را مد نظر داشته ام):
1. عمر باتری! (شاید به نظر مضحک بیاد ولی برای من خیلی مهم بود.)
2.بلوتوث. (اصلا دوست نداشتم حین رانندگی با قبض جریمه ی چند هزارتومانی مربوط به مکالمه با موبایل روبرو بشم!)
3. آنتن دهی (هر چند در این مورد تردید داشتم و هنوز هم کاملا مطمئن نیستم که آنتن دهی این گوشی با گوشی های نوکیا برابر باشه، اما به هر حال این آیتم خیلی مهم بوده)
4.توانایی ضبط و پخش فایل های صوتی. (نوارهای زیادی داشتم -غیر از موزیک مثل سخنرانی و غیره- که دوست داشتم اونها رو تبدیل به mp3 بکنم و ازشون استفاده کنم. ضمن این که می خواستم از اون به عنوان ضبط صوت در مواردی که پیش می آمد هم استفاده کنم.)
5. توانایی عکاسی. (شما که همیشه دوربین حرفه ای و دیجیتالی تون همراهتون نیست، برای همین مایل بودم گوشیم عکس هم بیاندازه و در مواقعی که بعد از مدت ها یکی از دوستان دوره ی دانشگاه را می بینم بتونم از اون یه عکس هم بیاندازم -که مسلما بهتر اینه که کیفیت عکاسی مناسبی هم داشته باشه!-)
6.طراحی ساده و زیبا. (کتمان نمی کنم که بسیار به ظاهر گوشی هم اهمیت می دم، گر چه این گوشی هم خیلی از نظر ظاهری دلچسب نیست، اما بد هم نبود و تا اندازه ای راضی کننده بود.)
7. قیمت!! (شاید اینو باید زودتر می آوردم، اما W800 رو با رعایت تمام موارد گفته شده به انضمام بعد مالی خودم انتخاب کردم.)
8. و بالاخره امتحان کردن برند سونی اریکسون از همه نظر. در این مورد تعریف های زیادی شنیده بودم و مایل بودم بجای شنیدن کی بود مانند دیدن! اونو کاملا از نزدیک ببینم.
اما هنوز هم بر این باورم که این گوشی نواقصی داره که در همین مدت یکی دو ماه فهمیده ام و همه ی نیازهای منو هم براورده نکرده. (باز هم پوزش به خاطر طولانی شدن این پست!)

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
سیمبین=نوکیا
وقتی مقایسه ای بین سونی اریکسون و نوکیا انجام میشه . از جانب نوکیا سری 60 بیشتر مطرحه و از جانب سونی سری k یا دابلیو نقطه قوت سری 60 سیستم عامل سیمبینه و نقطه قوت سری k&w سونی اریکسون دوربین و کیفیت mp3 هر چند سری پی سونی اریکسون هم هست ولی چون برای سلیقه خاص ساخته میشه فعلا هم تولید نمیشه وبیشتر تکیه سونی روی گوشیهای جاوای سری k&w هست به طور کلی میگیم که سیمبین رو با نوکیا میشناسیم اینجا هم انجمن ریاضی نیست که با مثال نقض صحبتهای کلی مردود باشه در حالت کلی و در شرایط فعلی نوکیا تنها برندیه که روی سیمبین سرمایه گذاری کرده بقیه برندها همچنان از ترس ماکروسافت و ویندوز موبایل زیاد پا به این عرصه نمیگذارند بنا بر این همچنان به طورت کلی میشود گفت که سیمبین = نوکیا و این رو به عنوان یک عبارت کلی درست میدانیم . شاید اگر مدلهای تولیدی سیمبین برندهای دیگر به تعداد انگشتان یک دست رسید این عبارت کمتر درست باشد ولی در شرایط فعلی نمیتونید چنین ایرادی بگیرید و از گفته های طرفداران نوکیا ایراد لغتی بگیرید که سیمین نوکیا نیست! ولی هیچ گوشی سیمبین دیگه ای در مقابل مطرح نباشد
هر چند به درستی میفرمایید که مقایسه گوشی سیمبین و جاوا نادرسته

پس اگر مقايسه اصلي بين سري 60 و k,w se هست همونطور که شما آخر صحبتهات اشاره کردي مقايسه اين دو نوع گوشي و در نتيجه مقايسه کل گوشيهاي se با سري 60 نوکيا کاملا کار بيخوديه (که البته شما دارين انجام ميدين) البته اين از لحاظ فني درست نيست ولي احتمالا شما دارين بحث غير فني که همون تعصبي ميشه ميکنيد اشکال نداره و باز هم البته شما تنها نيستيد بقيه کسايي هم که دارن تو اين فروم اين کارو ميکنن هم همينجوري هستن (يک پيشنهاد: بين 54 گوشي اخير توليدي نوکيا حدود 21 سيمبينه پس شما ميتونيد 33 گوشي جاواي نوکيا رو با گوشيهاي جاواي se مقايسه کنيد )
جالبه شما ظاهرا يک زماني تو همه شرکتها هر کدوم براي چند مدت کار ميکردي و با رئيساشون نشستو برخواست داشتي خوب احتمالا منم الان بايد بگم ايول دست اندر کاران نوکيا عجب جسارتي داشتن که رو سيمبين سرمايه گذاري کردن بقيه شرکتها هم لابد خيلي ترسو هستن به خاطر همين(يا شايد هم به خاطر اينکه گوشي سيمبين نميزنن) پيشرفت نميکنن.........راستي شرکت se ديگه از چي ميترسيد:lol:

پس دليل بقيه شرکتها براي اينکه سيمبين نميزنند يا به قول شما کمتر پا به اين عرصه ميذارن ضعفشون نيست ترسشونه بيچاره ها حالا اصلا چرا ميترسن بيچاره بيل گيتس لو لو خور خوره نيست که:lol:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
منو ببخشین که انقدر اظهار فضل! می کنم، می خوام یه خاطره ای از همین W800 کذایی براتون نقل کنم که شاید براتون جالب باشه: (هر چند ظاهرا هیچ ربطی هم به موضوع این تاپیک نداره!)
چند روزی بود که گوشی رو گرفته بودم، برادرم یک سری از فایل های موسیقی ای که رو کامپیوترش داشت برام ریخت توی این گوشی. عنوان یک سری از این موزیک ها، آلبوم Eternity Rites,Dargaard بود. (من قبلا این آهنگ ها رو نشنیده بودم) آخر شب شروع کردم به گوش کردن فایل های موزیکی که توی گوشی ریخته بودم و همونطوری خوابم برد. اما چشمتون روز بد (در واقع شب بد!) نبینه، نصفه شب در حالی که قلبم داشت تند تند می زد و آب دهانم خشک شده بود از خواب پریدم! داشتم کابوس می دیدم، خواب می دیدم که دنیا به آخر رسیده و همه دارن این طرف و اون طرف میدون جالب اینجا بود که این صحنه های ترسناک موزیک متن هم داشت!! (دوستان باید این آهنگ رو با ولوم بالا و به صورت استریو و با هدفون گوش بدن تا دقیقا متوجه بشن چه احساسی به من دست داده بود!)
نتیجه ی اخلاقی 1: مراقب آهنگ هایی که تو گوشی تون می ریزید باشید!
نتیجه اخلاقی 2: ایمان آوردم که کیفیت پخش mp3 player این لاکردار(W800) خیلی بالاست! (از حد تصور اولیه ی من هم بالاتر بود.)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از The_UNDERTAKER :
پس اگر مقايسه اصلي بين سري 60 و k,w se هست همونطور که شما آخر صحبتهات اشاره کردي مقايسه اين دو نوع گوشي و در نتيجه مقايسه کل گوشيهاي se با سري 60 نوکيا کاملا کار بيخوديه (که البته شما دارين انجام ميدين) البته اين از لحاظ فني درست نيست ولي احتمالا شما دارين بحث غير فني که همون تعصبي ميشه ميکنيد اشکال نداره و باز هم البته شما تنها نيستيد بقيه کسايي هم که دارن تو اين فروم اين کارو ميکنن هم همينجوري هستن (يک پيشنهاد: بين 54 گوشي اخير توليدي نوکيا حدود 21 سيمبينه پس شما ميتونيد 33 گوشي جاواي نوکيا رو با گوشيهاي جاواي se مقايسه کنيد )
جالبه شما ظاهرا يک زماني تو همه شرکتها هر کدوم براي چند مدت کار ميکردي و با رئيساشون نشستو برخواست داشتي خوب احتمالا منم الان بايد بگم ايول دست اندر کاران نوکيا عجب جسارتي داشتن که رو سيمبين سرمايه گذاري کردن بقيه شرکتها هم لابد خيلي ترسو هستن به خاطر همين(يا شايد هم به خاطر اينکه گوشي سيمبين نميزنن) پيشرفت نميکنن.........راستي شرکت se ديگه از چي ميترسيد:lol:

پس دليل بقيه شرکتها براي اينکه سيمبين نميزنند يا به قول شما کمتر پا به اين عرصه ميذارن ضعفشون نيست ترسشونه بيچاره ها حالا اصلا چرا ميترسن بيچاره بيل گيتس لو لو خور خوره نيست که:lol:

همه با گفتن اینکه همتون متعصبید و من آدم منصفی هستم وارد بحث میشن ولی وقتی اومدند وسط از بقیه متعصبترند!

دوست عزیز مایکروسافت و بیل گیتش واقعا لولو خور خوره هستند یک آماری از شرکتهای نرم افزاری که توسط این کمپانی له شده اند بگیرید تا بفهمید . حداقل اگر توی نرم افزار اینطور نباشه توی بخش سیستم عامل واقعا اینطوره. نوکیا هم اگر شرکت کوچکی بود و چهاردهمین کمپانی دنیا نبود نمیتونست تا مایکروسافت هست سیستم عامل دیگه ای رو توی دنیا رواج بده. من فکر میکنم بزرگترین کار نوکیا همین توسعه سیمبینه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از DariushAgah :
همه با گفتن اینکه همتون متعصبید و من آدم منصفی هستم وارد بحث میشن ولی وقتی اومدند وسط از بقیه متعصبترند!

عزیز جون، ضمن احترام به شما ، شما خودت هم متعصبی! (من اصلا وارد این بحث فعلی شما نمی شم، فرض کنیم سوادم قد نمی ده، اما به نوشته های خودتون هم یه نگاهی دوباره بیاندازید!)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
اقای علیرضا....من که با شما دعوا ندارم ;) ....شما از دیشب تا حالا خودم دیدم 3 بار جمله ات رو ادیت کردی اخر هم لینک رو پیدا نکردی...اصلا مهم نیست ولی ادم خوبه همیشه انصاف رو رعایت کنه و الکی رو هوا حرف نزنه...نوکیا کماکان همون 33 درصد رو داره....

بهتره که با دلیل و مدرک حرف زده بشه

بله دقیقا به همین علت که من هم با شما دعوا ندارم چند بار حرفم رو ادیت کردم چون در همون حین داشتم سرچ میکردم که روی هوا کسی رو مسوول حرفی که زده نکنم که بعدا بی انصافی نباشه همین .. اخرش هم چون اون خبر رو با اینکه خیلی خوابم میومد ولی کلی گشتم پیدا نکردم نهایتا به اون جملاتی که دیدین ختم شد ... وگرنه دلیل دیگه ای نداشت جز احتمال اشتباهی که برای خودم هم متصور بودم و نخواستم یه طفه حرفی رو رد کنم .. ولی با این حال من یادم هست که تو خبری که به امار فروش هم مربوط نبود در بخشیش اومده بود که مسولین نوکیا همچین حرفی زدند .. کاش همون موقه که این خبرو دیدم عینا میاوردم که اینجور شک و شبهه ایجاد نمیشد ... ضمنا من روی هوا هم حرف نمیزنم اگر اینطور بود به قول شما همون جمله اول رو میذاشتم بمونه ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mori_model54 :
به نقل از DariushAgah :

عزیز جون، ضمن احترام به شما ، شما خودت هم متعصبی! (من اصلا وارد این بحث فعلی شما نمی شم، فرض کنیم سوادم قد نمی ده، اما به نوشته های خودتون هم یه نگاهی دوباره بیاندازید!)

وقتی یکی میاد مسخره میکنه میگه شما با سران شرکتها نشست و برخواست داشتی چه انتظاری داری؟ حداقل کسی که با ادعای متعصب نبودن و رعایت انصاف وارد بحث میشه از پست اول شروع نمیکنه به متلک انداختن حالا یکهفته دیگه رو خدا به خیر کنه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
عزیزم اون خبر رو خودم گذاشتم که 50 % فروش اسمارت فونها در اختیار نوکیاست;) نه اینکه 50% فروش موبایلها!

درسته شاید اشتباه از منه ولی تا جایی که یادمه اون خبر رو اسفندیار گذاشته بود ... خبر شما رو دیشب حین سرچ دیدم ولی اون نبود ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
فکر میکنم منظور نوکیا و موتورولا با هم باشند که 53% بازار را با هم دارند یا اینکه 40% افزایش فروش نوکیا منظورشون بوده
احتمالا این خبر اگر اشتباه نکرده باشم:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=655253&postcount=1349

هنوز هم نوکیا حرف اول را می زند

--------------------------------------------------------------------------------

سرویس اخبار خارجی ایتنا - افزایش اقبال کاربران آمریکایی و آسیایی به مدل‌های جدید تلفن همراه موجب شد تا شرکت نوکیا بار دیگر حاکمیت خود بر بازارهای جهانی را ثابت کند.

طی سه ماهه نخست سال جاری میلادی میزان فروش محصولات نوکیا در مناطق یاد شده نسبت به مدت مشابه از سال گذشته تا 40 درصد افزایش یافت.
بر اساس آمارهای به دست آمده، مسئولین نوکیا اعلام کرده‌اند فروش جهانی محصولات این شرکت در سه ماهه پیش از 31 مارس 32 تا 35 درصد نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

طبق نتایج حاصل از مطالعه جدید Strategy، شرکت نوکیا و موتورولا هم اکنون 53 درصد از بازارجهانی تلفن همراه را در دست گرفته‌اند.
محققان این مرکز پژوهشی بر این باورند كه برای نخستین بار در جهان طی سال 2006 میلادی بیش از یک میلیارد عدد تلفن همراه در سراسر دنیا فروخته خواهد شد.

در یک پیش‌بینی محافظه کارانه کارشناسان شرکت نوکیا احتمال می‌دهند، فروش جهانی تلفن همراه در سال جاری میلادی با 15 درصد افزایش به 915 میلیون عدد خواهد رسید.
شرکت نوکیا پس از بروز مشکلات اقتصادی و کاهش فروش محصولات خود در بازارهای اروپا طی سال 2004 موفق شد در 18 ماه گذشته به میزان قابل ملاحظه‌ای فروش خود را بالا برد.

در حال حاضر نوکیا 33 درصد، موتورولا 20 درصد، سامسونگ 13 درصد، LG هفت درصد و سونی اریکسون 6 درصد از بازار جهانی تلفن همراه را به خود اختصاص داده‌اند

داریوش جان این خبر نبود .. اصلا اون خبر مربوط به امار فروش نبود .. در قسمتیش به اون مطلبی که گفتم اشاره شده بود ... جوونیه دیگه;) اشتباه از من بوده احتمالا

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
بیل گیتس البته لو لو خوروره ست! اما اینم در نظر بگیرین که گوشیهایی که سیستم عامل ویندوز دارن عموما بسیار گرونند البته امیدوارم که یه دفه ادعا نشه که سیمبین از ویندوز قویتره!به هر حال نوکیا دل و جرئت داره اما همونطور که خودداریوش خان گفتن نوکیا فروش بالاش یه خاطر گوشیهای سیمبینش نیست البته اونام کم تاثیر نیستن اما قبلا اشاره شده بود که فروشش به خاطر گوشیهای زیر 100 دلاریشه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
داریوش جان این خبر نبود .. اصلا اون خبر مربوط به امار فروش نبود .. در قسمتیش به اون مطلبی که گفتم اشاره شده بود ... جوونیه دیگه;) اشتباه از من بوده احتمالا
ببینم اصلا مطمئنی که اون خبرو تو این سایت دیدی؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
ببینم اصلا مطمئنی که اون خبرو تو این سایت دیدی؟

اقا دیگه حافظمو که از دست ندادم :lol: میگم که ای کاش همون موقع خبرو میاوردم! احتمال اینم هست که کسی به نویسنده اون خبر پول داده که ادیتش کنه :p

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :

به هر حال تو دنیایی که کمپانی ها برای اینکه 2 در صد هم سهمشون بره بالا تر از الان برای سال بعد نقشه میکشن هیچ موقع یه کمپانی نمی تونه یه دفعه سهمش رو 18% افزایش بده;)

بالا