• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث های فنی و تخصصی و بدون تعصب

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از behnam_wk8 :
ممنونم ... من مخلصم ...
من عشق N80 نیستم .. این عکسه هم عوض میشه 100% ... فعلا گوشی خوبیه ...
با حرفت هم موافقم ... که دوربینش خوب نیست ... به قول یکی از دوستام :
بهش گفتم که Samsung دوربین 5mp داده ... اصلا تعجب نکرد ... گفت 10Mp هم که بده مثل 2mp سونی اریکسون عکس نمی گیره ...
راست میگه ... شما عکس های N90 , W800 رو مقایسه کنید ... W800i عکسهاش خیلی سره ... رنگ ها زنده تره :

N90 :
x01.jpg

W800 :
x01.JPG

بعد کی میره N90 رو بگیره با اون حجم و وزن عظیمش !!! و این عکس های بی کیفیتش ؟؟؟

در مورد P990 هم که بحث کردیم ... عالیه ... ولی کاش PW990 بود !!! ...
در ضمن Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 P990 با S60 3rd edition (Symbian OS , Series 60 UI) N80
قابل مقایسه نیست ...
بسیار قشنگ حرف زدی

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
موافقم باهات 100% ولی یه چند تا موضوع

1-درسته حجم P990 شده 25 mm و حجم w950 شده 15 mm به دلیل اینکه مدول دوربین رو برداشتن و تونستن حجم رو به 3/2 برسونن ولی من خودم به شخصه( نظر شخصی) منتظر P990 هستم و یکم چاقتر بودن گوشی رو هم قبول کردم چون این همونیه که مدتهاست دنبالشم. حالا ممکنه یکی بیاد بگه اقا من دوربین نمی خوام چون خودم دوربین دیجیتال دارم قید دوربین رو میزنم به جاش 4 گیگ مموری برام عالیه و میخوام باهاش به عنوان هم گوشی هم Mp3 player رفتار کنم. یا یکی بیاد بگه من اون 4 گیگ هم نمی خوام می خوام M600 بگیرم مثلا 1 گیگ مموری لازم دارم میخرم میندازم روش( 4 گیگ برام زیاده و...) میبینی که عملا سونی با این کار قدرت انتخاب طرفدارهاش رو برده بالا . یعنی در حالی که هر سه مدل از یه سیستم عامل سیمبین 9.1 و UIQ 3 و صفحه لمسی بهره میبرن در عین حال دست همه بازه که هرکدوم که به دردشون میخوره رو بخرن یعنی یه گوشی با امکانات بالا و به روز و تقریبا مطابق سلیقه افراد

2-بعد چطور میگی که P990 توان پخش 4 گیگ رو نداره؟;) طبق سایت خود سونی تا مموری 8 گیگ رو ساپورت میکنه
البته درسته که مصرف مموری فلش نسبت به مموری کارت از نظر باتری کمتره ولی باز هم برمیگرده به انتخاب افراد مثلا من که منتظر P990 هستم خب برام مموری 1 گیگ کفایت میکنه چون نه اونقدر Mp3 می خوام توش بریزم که برام کم باشه نه اونطور که نشه چیزی ریخت برای من 1 گیگ ایده آل هست ولی کلا اگه کسی بخواد تا 8 گیگ رو میتونه بندازه و میدونید که گوشی های سونی مثل نوکیا نیستن که مثلا با یه رم 256 نسبت به 1 گیگ سرعت گوشی خیلی افت کنه نه من خودم تو k750 که داشتم مموری 1 گیگ انداخته بودم و هیچ مشکلی نبود خیلی خوب کار میکرد. میدونید بحث کیفیت مطرحه چون مموری های سونی نسبت به نوکیا یکم گرونتره در عوض خیلی خیلی
بهتره

3- از نظر سخت افزاری از لحاظ دوربین ممکنه متفاوت باشن ولی cpu هر سه مدل یکی هست و همین طور بقیه اجزا سخت افزار تقریبا یکی هست

4-قدرت باتری P990 هست 1120 میلی آمپر;) احتمالا اونا هم همون باشن دقیق مال اونا رو نمی دونم

من جیگر اون نظرات فنی و تخصصیت رو می خورم ...:p
جسارت نباشه ... P990 ساپورت می کنه مموری رو .. ولی از لحاظ باطری ... که خودتم اشاره کردی ...
در مورد باطری P990 و W950 مطمئنی که Se رسما قدرت باطری هاشو اعلام کرده ؟؟؟
یواش یواش دارم مشتری P990 میشم .... ولی N80 , W950 رو چی کار کنم ؟؟؟:p

بیا تا برایت بگویم ... چه اندازه تنهایی من بزرگ است

Sohrab.jpg

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
من جیگر اون نظرات فنی و تخصصیت رو می خورم ...:p
جسارت نباشه ... P990 ساپورت می کنه مموری رو .. ولی از لحاظ باطری ... که خودتم اشاره کردی ...
در مورد باطری P990 و W950 مطمئنی که Se رسما قدرت باطری هاشو اعلام کرده ؟؟؟
یواش یواش دارم مشتری P990 میشم .... ولی N80 , W950 رو چی کار کنم ؟؟؟:p

همون طور که گفتم باتری P990 هست 1120 میلی امپر ولی در مورد w950 دقیق نمیدونم البته از ظواهر اینطور برمیاد که اونم همون 1120 میلی باشه به هرحال ببین من خودم خوره گوشیم یعنی تو هر گوشی بگی برات تاریخچه و مشخصات و نمیدونم اندازه عکس و فیلم و فریم ریت فیلم و نمیدونم مموری و... همه رو میریزم رو دایره;)

اونطوری که خودم به شخصه تو تمام گوشیهای coming soon گشتم و نگاه کردم این P990 یه گوشی خیلی بیستی هست و باید اگه یه گوشی توپ می خوای مشتری اش بشی

N80 گوشی خوبی هست منکرش نیستم ولی با این خیلی فرق داره

این یه کیبرد qwerty کامل داره صفحه اش لمسی هست دوربین 2 مگ با فوکوس اتوماتیک عین همون که رو w800 هست حتی بهتر چون کیفیت فیلم از 176x144 با فریم ریت 10 به 320x 240 با فریم ریت 30 افزایش یافته وWI-FI و رادیو با قابلیت ضبط و .... خیلی چیزها که اگه بخوام لیست کنم زیاده واقعا تا جایی که من گشتم و دیدم و خوندم رو دست P990 شما تا مدتها گوشی گیر نمیاری;) ببین من الان خودم 2 ماه هست که k750 ام رو دادم رفته منتظرم که بیاد بگیرم یعنی فعلا با یه گوشی معمولی دارم طی میکنم به عشق همین P990:happy:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
تنها گوشی کامل این گوشیه

thumb_nokia_e70_open-IMG_5144.jpg

Nokia E70

nokia-e70-01.jpg

Symbian OS 9.1, Series 60 UI این گوشی با N80 S60 3rd edition (Symbian OS , Series 60 UI قابل مقایسه نیستن ... در ضمن Design این گوشی اصلا جالب نیست ... هر چند که برای قشر خاصی که نیاز به صفحه کلید بزرگی دارن خوبه ... ولی ما طرفمون قشر خاص نیستن ... همه هستن ... این گوشی‌ها مخصوص شاغلان کسب‌وکارهای مختلف طراحی شده . در ضمن دوربین N80 فراموش نشه .. و وزن و حجم اون ... چرا راه دور بریم ...
دوربین 2mp P990 خیلی به این گوشی سره ... در کل گوشی خوبیه ... ;)

E61-1.jpg

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
همون طور که گفتم باتری P990 هست 1120 میلی امپر ولی در مورد w950 دقیق نمیدونم البته از ظواهر اینطور برمیاد که اونم همون 1120 میلی باشه به هرحال ببین من خودم خوره گوشیم یعنی تو هر گوشی بگی برات تاریخچه و مشخصات و نمیدونم اندازه عکس و فیلم و فریم ریت فیلم و نمیدونم مموری و... همه رو میریزم رو دایره;)

اونطوری که خودم به شخصه تو تمام گوشیهای coming soon گشتم و نگاه کردم این P990 یه گوشی خیلی بیستی هست و باید اگه یه گوشی توپ می خوای مشتری اش بشی

این یه کیبرد qwerty کامل داره صفحه اش لمسی هست دوربین 2 مگ با فوکوس اتوماتیک عین همون که رو w800 هست حتی بهتر چون کیفیت فیلم از 176x144 با فریم ریت 10 به 320x 240 با فریم ریت 30 افزایش یافته وWI-FI و رادیو با قابلیت ضبط و .... خیلی چیزها که اگه بخوام لیست کنم زیاده واقعا تا جایی که من گشتم و دیدم و خوندم رو دست P990 شما تا مدتها گوشی گیر نمیاری;) ببین من الان خودم 2 ماه هست که k750 ام رو دادم رفته منتظرم که بیاد بگیرم یعنی فعلا با یه گوشی معمولی دارم طی میکنم به عشق همین P990:happy:

ببینم ... رادیو رو ضبط می کنه ؟؟؟ عالیه اگه این امکان رو داشته باشه ...
یه چیزی ... گوشی هست که رادیو با موج های SW , MW بگیره ؟ بدون نیاز به برنامه و GPRS o WAP , ... ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
nokia-e70-01.jpg

Symbian OS 9.1, Series 60 UI این گوشی با N80 S60 3rd edition (Symbian OS , Series 60 UI قابل مقایسه نیستن ... در ضمن Design این گوشی اصلا جالب نیست ... هر چند که برای قشر خاصی که نیاز به صفحه کلید بزرگی دارن خوبه ... ولی ما طرفمون قشر خاص نیستن ... همه هستن ... این گوشی‌ها مخصوص شاغلان کسب‌وکارهای مختلف طراحی شده . در ضمن دوربین N80 فراموش نشه .. و وزن و حجم اون ... چرا راه دور بریم ...
دوربین 2mp P990 خیلی به این گوشی سره ... در کل گوشی خوبیه ... ;)

E61-1.jpg

سیستم عامل جفتشون قراره یکی باشه
ضمن اینکه صفحه کلیدش تاشوه و گوشی در حالت عادی صفحه کلید نداره
دیگر اینکه باطری این گوشی خیلی قویتر از ان 80 است .تالک تایمش حدوده 7 ساعت شده
اما قبول دارم که این گوشی برای قشرذ خاصیه و ان 80 برای کاربرد عمومی ولی صحبت از گوشی کامل بود . این گوشی با باطری قویتر و داشتن صفحه کلید از ان 80 کاملتره . نمره طراحی این گوشی هم برعکس اونچه شما
میگید نمره بالایی بوده و هست
عکس دومتون هم اشتباه است این گوشی ای 70 نیست لکه ای 61 است اگر منظورتون ای 70 است عکس را تصحیح کنید

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
ببینم ... رادیو رو ضبط می کنه ؟؟؟ عالیه اگه این امکان رو داشته باشه ...
یه چیزی ... گوشی هست که رادیو با موج های SW , MW بگیره ؟ بدون نیاز به برنامه و GPRS o WAP , ... ؟

بله رادیو رو هم میشه گوش داد هم ضبط کرد تو P990i :happy:

والله من اونی که شما میگی رو تا حالا رو هیچ گوشی بدون برنامه خاصی ندیدم:(

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5

نشد که !!! W800i قریم ریتش 25 هستش عزیز ... نه 10 !!! با سایز 176x220 pixel بعد هم سایز عکس های W800i یه کم بزرگ تر از P990 هستش .... P990 :1600x1200 W800:1632x1224;)
بعد هم چون وضعیت P990 Coming soon هستش ... مواردی که رسما اعلام نشده مثل باطری و فریم ریت فیلم و ... صحت نداره و موقعی معلوم میشه که گوشی به بازار بیاد ... ;) این موارد رسما اعلام شده :

General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2005, 4Q
Status Coming Soon
Size Dimensions 114 x 57 x 26 mm
Weight 150 g
Display Type TFT touchscreen, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 33 x 45 mm
- QWERTY keyboard
- Handwriting recognition
Ringtones Type Polyphonic, MP3, AAC
Customization Composer, Download
Vibration Yes
Memory Phonebook In memory, 12 fields, Photo call
Call records Yes
Card slot Memory Stick Duo Pro, 64 MB card included
- 80 MB shared memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes, 43.2 kbps
EDGE No
3G Yes, 384 kbps
WLAN Wi-Fi 802.11b
Bluetooth Yes
Infrared port Yes
USB Yes
Features OS Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
Messaging SMS, EMS, MMS, EMail
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (Opera 8)
Games Yes + downloadable
Colors Premium Silver
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, autofocus, video, flash, second video call camera
- Java MIDP 2.0
- FM radio with RDS
- MP3 player
- T9
- Sync ML
- Office applications
- Photo album
Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by Up to 400 h
Talk time Up to 9 h​

sonyericsson-p990-02.jpg

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
نشد که !!! W800i قریم ریتش 25 هستش عزیز ... نه 10 !!! با سایز 176x220 pixel بعد هم سایز عکس های W800i یه کم بزرگ تر از P990 هستش .... P990 :1600x1200 W800:1632x1224;)
بعد هم چون وضعیت P990 Coming soon هستش ... مواردی که رسما اعلام نشده مثل باطری و فریم ریت فیلم و ... صحت نداره و موقعی معلوم میشه که گوشی به بازار بیاد ... ;) این موارد رسما اعلام شده :

چی؟؟:wacko: :wacko: فریم ریت w800 دیگه خودش رو بکشه از 10 نمیاد بالاتر معمولا 8 هست:( من مثل اینکه خودم داشتم ها عزیزم;)

اون سایز 176x220 رزولوشن صفحه نمایش هست نه فیلم گرفته شده با گوشی;) فیلمهای w800 اندازه اشون 176x144 هست

بعد هم اون سایز عکسها دقیقا یکی هست اینو رند میکنن میگن 1600x 1200 اگه نه هردو همون 1632X1224 هستن;)

اینم از لینک خود سایت سونی که ثابت بشه فیلم P990 هست 320x240 با فریم ریت 30 و Mp4

توی Key features دقیقا زیر عکس خودش نیگا کنید خط آخر رو:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp...001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10336

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
سیستم عامل جفتشون قراره یکی باشه
ضمن اینکه صفحه کلیدش تاشوه و گوشی در حالت عادی صفحه کلید نداره
دیگر اینکه باطری این گوشی خیلی قویتر از ان 80 است .تالک تایمش حدوده 7 ساعت شده
اما قبول دارم که این گوشی برای قشرذ خاصیه و ان 80 برای کاربرد عمومی ولی صحبت از گوشی کامل بود . این گوشی با باطری قویتر و داشتن صفحه کلید از ان 80 کاملتره . نمره طراحی این گوشی هم برعکس اونچه شما
میگید نمره بالایی بوده و هست
عکس دومتون هم اشتباه است این گوشی ای 70 نیست لکه ای 61 است اگر منظورتون ای 70 است عکس را تصحیح کنید

درسته E61 هست .. من می خواستم از سری E یه عکس دیگه بزارم فقط .. و یه چیز دیگه ... Desing این گوشی نسبت به خودش ( نسبت به کارایی این گوشی ) خوبه ... ولی عوام پسند نیست ... در مورد باطری هم کاملا درسته ... نقطه قوت خوبی داره ... ولی 9 ساعت P990 هم جای شگفتی داره !!!

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
چی؟؟:wacko: :wacko: فریم ریت w800 دیگه خودش رو بکشه از 10 نمیاد بالاتر معمولا 8 هست:( من مثل اینکه خودم داشتم ها عزیزم;)

اون سایز 176x220 رزولوشن صفحه نمایش هست نه فیلم گرفته شده با گوشی;) فیلمهای w800 اندازه اشون 176x144 هست

بعد هم اون سایز عکسها دقیقا یکی هست اینو رند میکنن میگن 1600x 1200 اگه نه هردو همون 1632X1224 هستن;)

اینم از لینک خود سایت سونی که ثابت بشه فیلم P990 هست 320x240 با فریم ریت 30 و Mp4

توی Key features دقیقا زیر عکس خودش نیگا کنید خط آخر رو:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp...001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10336

http://www.anvsoft.com/f3gp/
اینم لینک W800i --- 25 frame
درسته ... 30 frame هستش P990 ... عذر می خوام ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
http://www.anvsoft.com/f3gp/
اینم لینک W800i --- 25 frame
درسته ... 30 frame هستش P990 ... عذر می خوام ...

قربان این لینکی که شما دادی یه برنامه هست که میشه دانلود کرد و باهاش مثلا یه تیکه فیلم 10 دقیقه ای رو به فرمتی که قابل خوندن توسط گوشی باشه تبدیل کرد

نکته مهم اینه که اون فریم ریتی که جلوی مثلا w800 نوشته 25 یعنی این که می تونه ویدیو های با فریم ریت 25 رو ادم بریزه روش و بدون مشکل پخش کنه و مثلا با فریم ریت 30 تصویر پرش دار خواهد شد ولی مساله اینه که اینها ویدیو های هستن که ما میریزیم رو گوشی نه اونی که خودش میگیره متوجه ای چی میگم;)

خود گوشی با فریم ریت 8 الی 10 فیلم میگیره ولی مثلا یه فیلم تا فریم ریت 25 رو میشه توش ریخت و تماشا کرد

در مورد فیلم های خود گوشی نظرتون رو جلب میکنم به این لینک زیر که توش سه تا ویدیوی گرفته شده توسط دوربین خود K750 وجود داره ( دوربین های هردو گوشی هم K750 و هم W800 از همه نظر یکی هستن) که با دانلود یکی از انها فرق نمی کنه کدوم ( حجمشون هم کمه) می تونید عملا خودتون هم کیفیت هم فریم ریت رو ببینید:

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k750-en.shtml

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
قربان این لینکی که شما دادی یه برنامه هست که میشه دانلود کرد و باهاش مثلا یه تیکه فیلم 10 دقیقه ای رو به فرمتی که قابل خوندن توسط گوشی باشه تبدیل کرد

نکته مهم اینه که اون فریم ریتی که جلوی مثلا w800 نوشته 25 یعنی این که می تونه ویدیو های با فریم ریت 25 رو ادم بریزه روش و بدون مشکل پخش کنه و مثلا با فریم ریت 30 تصویر پرش دار خواهد شد ولی مساله اینه که اینها ویدیو های هستن که ما میریزیم رو گوشی نه اونی که خودش میگیره متوجه ای چی میگم;)

خود گوشی با فریم ریت 8 الی 10 فیلم میگیره ولی مثلا یه فیلم تا فریم ریت 25 رو میشه توش ریخت و تماشا کرد

در مورد فیلم های خود گوشی نظرتون رو جلب میکنم به این لینک زیر که توش سه تا ویدیوی گرفته شده توسط دوربین خود K750 وجود داره ( دوربین های هردو گوشی هم K750 و هم W800 از همه نظر یکی هستن) که با دانلود یکی از انها فرق نمی کنه کدوم ( حجمشون هم کمه) می تونید عملا خودتون هم کیفیت هم فریم ریت رو ببینید:

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k750-en.shtml

عزیز اون Video Output هستش ... نه input ... به حر حال ...
دوستای عزیزمون شایان و tintin و ... نیستن ... ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
عزیز اون Video Output هستش ... نه input ... به حر حال ...
دوستای عزیزمون شایان و tintin و ... نیستن ... ؟

:) خب متن بالای اون چارت رو بخونید موضوع دستگیرتون میشه:

How to get best quality on cellular phone with 3GP MPEG-4 format?
You can enter your screen size directly to getting best quality for your cellular phone. For example, you want a 220x176 video to play on your Motorola V3 Raza, you should change the default "video codec" (h.263) to "mpeg4", then set the resolution to 220x176, you get the movie with current resolution which you want. ANVSOFT Flash to 3GP Converter now support output file format 3GPP, 3G2 and MPEG-4. The following chart lists recommend settings about "Bit rate, Frame rate" for some cellular phones.

یعنی چی: چارت زیر لیست setting های پیشنهادی مثل bit rate , frame rate هست برای تعدادی از تلفن های سلولی

یعنی پیشنهاد شده با مثلا فریم ریت 25 فیلمی که میخواین رو بریزین رو k750 یا w800

در واقع این اعداد یه جور پیشنهاد برای بهترین کیفیت ممکن پخش فیلم رو گوشیهای مختلف هست نه فیلم گرفته شده توسط خود گوشی

توجه کنید که تمام گوشیهای لیست شده تو اون لینک براشون عدد 25 ذکر شده که خب به معنی این نیست که با این فریم ریت فیلم میگیرن بلکه با این فریم ریت می تونن فیلم رو پخش کنن

من اگه k750 با فریم ریت 25 فیلم می گرفت که ممکن بود نفروشمش ولی بهتون اطمینان میدم که این طور نیست و فریم ریت در بهترین حالت از 10 بیشتر نیست

موضوع دیگه اینه که مثلا سری N نوکیا با این همه تبلیغ و... براش 352x288 فیلم میگیره با فریم ریت 15 مثل N90 یا N70 البته ماله N80 گویا بهتره

ولی خب منظورم اینه که ما تازه داریم به گوشیهای مثل سری N با فریم ریت 15 یا P990 با فریم ریت 30 میرسیم در حالی که K750 یه گوشی هست که مال 1 سال قبل هست و همچین امکانی رو نداره;)

و مثلا w900 سونی که گوشی جدیدی حساب میشه با این که دوربینش همونه که رو w800 بود ولی 320x240 میگیره با فریم ریت 30:happy:

کلا فریم ریت بستگی به قدرت CPU گوشی داره که بتونه در 1 ثانیه چند فریم رو پردازش کنه یعنی هرچه cpu قویتر کیفیت فریم ریت ها و تعدادشون بیشتره نمونه هم همین w900 هست که نسبت به w800 چون CPU قویتری داره و می دونید که چیپست گرافیکی Nvidia 4800 روش هست می تونه با این قدرت فیلم برداری کنه و بازیهای 3D رو اجرا کنه که تو بازیهای 3D الان هیچ گوشی به پاش نمیرسه فعلا

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
:) خب متن بالای اون چارت رو بخونید موضوع دستگیرتون میشه:

How to get best quality on cellular phone with 3GP MPEG-4 format?
You can enter your screen size directly to getting best quality for your cellular phone. For example, you want a 220x176 video to play on your Motorola V3 Raza, you should change the default "video codec" (h.263) to "mpeg4", then set the resolution to 220x176, you get the movie with current resolution which you want. ANVSOFT Flash to 3GP Converter now support output file format 3GPP, 3G2 and MPEG-4. The following chart lists recommend settings about "Bit rate, Frame rate" for some cellular phones.

یعنی چی: چارت زیر لیست setting های پیشنهادی مثل bit rate , frame rate هست برای تعدادی از تلفن های سلولی

یعنی پیشنهاد شده با مثلا فریم ریت 25 فیلمی که میخواین رو بریزین رو k750 یا w800

در واقع این اعداد یه جور پیشنهاد برای بهترین کیفیت ممکن پخش فیلم رو گوشیهای مختلف هست نه فیلم گرفته شده توسط خود گوشی

توجه کنید که تمام گوشیهای لیست شده تو اون لینک براشون عدد 25 ذکر شده که خب به معنی این نیست که با این فریم ریت فیلم میگیرن بلکه با این فریم ریت می تونن فیلم رو پخش کنن

من اگه k750 با فریم ریت 25 فیلم می گرفت که ممکن بود نفروشمش ولی بهتون اطمینان میدم که این طور نیست و فریم ریت در بهترین حالت از 10 بیشتر نیست

موضوع دیگه اینه که مثلا سری N نوکیا با این همه تبلیغ و... براش 352x288 فیلم میگیره با فریم ریت 15 مثل N90 یا N70 البته ماله N80 گویا بهتره

ولی خب منظورم اینه که ما تازه داریم به گوشیهای مثل سری N با فریم ریت 15 یا P990 با فریم ریت 30 میرسیم در حالی که K750 یه گوشی هست که مال 1 سال قبل هست و همچین امکانی رو نداره;)

و مثلا w900 سونی که گوشی جدیدی حساب میشه با این که دوربینش همونه که رو w800 بود ولی 320x240 میگیره با فریم ریت 30:happy:

کلا فریم ریت بستگی به قدرت CPU گوشی داره که بتونه در 1 ثانیه چند فریم رو پردازش کنه یعنی هرچه cpu قویتر کیفیت فریم ریت ها و تعدادشون بیشتره نمونه هم همین w900 هست که نسبت به w800 چون CPU قویتری داره و می دونید که چیپست گرافیکی Nvidia 4800 روش هست می تونه با این قدرت فیلم برداری کنه و بازیهای 3D رو اجرا کنه که تو بازیهای 3D الان هیچ گوشی به پاش نمیرسه فعلا

استفاده کردیم از صحبتهای فنی دوستمون ...
بابا فنی ها ... اینکاره ها ...
به نظر من خیلی خوبه که اینجا داره در مورد گوشی با این سطح بالا بحث میشه ... دوستان بیان و در مورد گوشی های بزرگ دنیا نظرات بدن ... دنیا فقط N80 و P990 رو نداره ... خیلی گوشی ها هستند که حرفهای زیادی برای گفتن دارند ...
N80 , P990 جزو گوشی های کامل هستند ...
یه گوشی ممکنه دوربین خوبی داشته باشه ... یا امکانات نرم افزای ... یا صدا و ...
دوستمون E70 رو که مطرح کردند ... بازم هست ...
می خوام یه گوشی قدرتمند دیگه رو به بحث بزارم ...
Motorola Q ...

motorola-q.gif

این گوشی Design فوق العاده ای داره .. این نوع Design توی امریکا خیلی طرفدار داره ...
Design گوشی هاییی مثل Palm one اینو ثابت می کنه ... بازار آسیا سونی اریکسون رو خیلی می پسنده ...
اروپا نوکیا ... ولی موتورولا این مدل رو یه جور طراحی کرده که همه بپسندند ... کسانی که یه PDA کامل می خوان با یه حجم و وزن پایین ، این گوشی می تونه انتخاب خوبی باشه .. وزن این گوشی 115 گرمه ... با ابعاد 116 x 63 x 11.5 mm ... واقعا عالیه ... 11.5mm ضخامت این گوشی خیلی عالیه ... کیبورد QWERTY فول ... اسپیکر Dual stereo قوی و Microsoft Windows Mobile 5.0 و ....

motorola_moto-q_00.jpg

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب این موتو Q گویا تولیدش کنسل شده بود تا چند وقت پیش...

ولی مثل اینکه دوباره موتورلا تصمیم به تولیدش گرفته

خب گوشی خوبی هست ولی من خودم به شخصه از قیافه های این تریپی خوشم نمیاد کلا گوشی خوبی هست ولی مثلا مقایسه کنید با P990 خیلی چیزها رو نداره

3G نداره البته تو ایران مهم نیست
دوربین 1.3 در مقابل 2 و تازه اصلا دوربین های سونی با این قابل قیاس نیست نمونه اش رو روی w800 دیدین

Wi-Fi نداره

رادیو نداره و...

بعد اصلا این یه سمبین نیست روش ویندوز موبایل نصب هست و جریانش با این گوشیهای مورد بحث ما فرق داره

کلا مقایسه اشون زیاد درست نیست

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بله مقایسه ی ویندوز موبایل با سیمبین غلطه

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
درسته ... با P990 قابل مقایسه نیستن ... ولی در کلاس Windows mobile خیلی عالیه ... اونم گوشی هایی با حجم و وزن بالا ...
SE عزیز ... نظرت در مورد سیستم عامل Linux چیه ؟ موتورولا اکثر گوشی هااشو داره با این سیستم عامل می ده ...
در کلاس سیمبیان که نیست ... فکر می کنم که در حد Windows mobile باشه .. ؟؟؟

Motorola E680i :

motorola_e680i_00.jpg

General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2005, March
Status Available
Size Dimensions 109 x 53.8 x 20.5 mm, 105 cc
Weight 133 g
Display Type Touchscreen TFT, 65K colors
Size 240 x 320 pixels, 38 x 50 mm
- 8-way navy key
- Downloadable logos
Ringtones Type Polyphonic, MP3