• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
مورینیو در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سیک پرتغال چه شورانگیز می‌گوید: به روشنفکران گوگلی نشان دادیم که فوتبال فقط بارسا نیست
چیزی متفاوت از آنچه که برخی روشنفکران می‌گویند که این تنها فوتبال دنیاست. اما افرادی هستند که فوتبال را با گوگل می‌شناسند
فکر می‌کنند خیلی می‌فهمند اما دانش اندکی دارند. این خیلی بیشتر از آنچه که فکر می‌کنند است.

به نظرتان روشنفکران گوگلی چه ارتباطی می‌توانند با نسل فست فود داشته باشند؟
نمی‌دانم چرا وقتی این سخن شورانگیز مورینیو را خواندم یاد جسدبازترین بی‌رویای این حوالی مسعود کیمیایی افتادم
آنجا که می‌گوید: فیدل کاسترو را نمی‌شناسند. به عکس چه گوارا روی سینه و تی‌شرت خودشان می‌گویند داریوش.

badboy 2

Registered User
لایک‌ها
12
من نمیگم از گه تیمی بدم میاد ولی میگم که عشق است پرسپولیس که دوستان خودشون بفهمند از گه تیمی بدم میاد.
از بازیکنی که بدم میاد سیاوش اکبر پور هستش.
و تیم ملی هم تیمهای عربی همشون. به خصوص قطر و بحرین.

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
ملی از آلمان بدم میاد - توی باشگاهها از بایرن مونیخ و توی بازیکنها از مسی !! تعجب نکنید به نظرم زیادی ادای آدمای خاکی و سربه زیرو در میاره. بعد مسی هم از الیور کان خیلی بدم میاد

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
همین دیروز بود که علی دائی از طرف فیفا به عنوان عضو کمیته کارشناسی فیفا برای رای گیری انتخاب بهترینهای فوتبال جهان به زوریخ سوئیس دعوت شد . خوب منم در نگاه اول به خودم افتخار کردم بابت علی دائی ، اما وقتیکه نگاه های دیگه ای انداختم که خیلی کشور ما به این نوع نگاه ها نیاز داره راستش ننگم اومد از بابت علی دائی.

ali-daie.jpg

از این بابت که چنین اسطوره ای در بین ما هست و افتخاری برای ایرانیانه اما مایه ننگه ما ایرانیهاست که قدر ارزشها و توانائیهاشو نمی دونیم. البته این مشکل همه ملته و به قدرناشناسی در مورد علی دائی هم محدود نمی شه. چون نشون دادیم بزرگتر از علی دائی ها رو از ایران فراری دادیم . اونم نه در زمینه ورزش، بلکه در تمامی زمینه ها که بزرگترینش که این روزها نمود زیادی داشته اقتصاد هست. اقتصادی که امروز یک هیولای بی شاخ و دم هزار سری شده که هر سرش رو میائی قطع کنی نهصد و خورده ای سر دیگه اش می ریزه سرت !
البته این اژدها از اول اژدها نبودا ! بلکه یه کرم خاکی کوچولو بود ! اما فرستادن افرادی که از بچه هم کمتر بودند برای مقابله با کرم باعث شد اون بچهه نه تنها باهاش مبارزه نکنه بلکه خیال کنه بازیچه هست و باهاش بازی کنه ! بهش غذا بده و تقویتش کنه، با اشتباهاتی که مثل غذای مقوی بود این کرم تبدیل به اژدها شد.
از طرف دیگه انسانهای بزرگی داشتیم که چون بچه ها مسئول ارزشیابی اون بزرگواران شدند بزرگی اونها رو ندیدند یا نخواستند ببینند و برای اینکه جاشون تنگ نباشه انواع انگها زدند تا از ایران فراریشون بدن !
مثل علی دائی که خیلی بی لیاقت ها خواستند ریشه اش رو بکنند اما خدا رو شکر علی، کوچولوی قصه زندگی ما ایرانیها نبود تا کوچک ها بخوان نابودش کنند !
یاد اون مصاحبه خیلی قشنگش افتادم وقتی که توی آلمان بازی می کرد و اومده بود ایران و از روی حجب و حیا و ادب انسانی بعد از آخر و اول هر جمله اش کلمه “ببخشید” رو بکار می برد افتادم. ادب و حیائی که سرزمین و فرهنگ اروپا امکان ظهور این خصلت ایرانی رو بهش داده بود. اروپائی هائی که این خصلت رو ما بهشون ندادیم بلکه خیلی وقت پیشا از ما یاد گرفتند و چون یاد گرفته بودند قدر ادب انسانی رو دونستند که چقدر آرامش در جامعه میاره . احترام به همدیگه و حقوق همدیگه میاره!
اما می ترسیدم چون اون جور ادب انسانی رو باید در همون کشور جا گذاشت وگرنه از بس از صاحب اون ادب سوء استفاده می کنند نابود خواهد شد ! و علی دائی خوب فهمید که ایران جای بروز این احساسات پاک نیست. چون هر چیزی جای خودش رو داره !
حرف علی دائی قبل از رفتن به سوئیس : فردا شب مراسم برگزار می‌شود و من به نمایندگی از همه ایرانی‌ها در این مراسم شرکت می‌کنم.
راستی اگه ما نماینده ای به بزرگی علی دائی نداشتیم چه می شد؟ علی دائی ما ایرانی ها رو بزرگ می کنه اما خودمون بهتر می دونیم که لیاقتش رو نداریم . چون بارها نشون دادیم با اسطوره هامون، با قهرمانانمون و با نخبه هامون چه ها کردیم ! اگه نگاهمون رو کمی از شلنگ نفتی که توی دماغمون وصل شده تا مرگمون کمی به تاخیربیفته برداریم و به دانشمندان ایرانی آمریکا و سایر نقاط جهان بندازیم خیلی چیزها رو متوجه می شیم.
شاید اگه بخوام علی دائی رو با نمونه مشابهش در ایران مقایسه کنم زنده یاد ناصر آقای حجازی رو بایدبگم که البته شاید علی دائی از نظر احساسی به اندازه ناصر حجازی نباشه (و چه خوب شد هم نیست) اما یقینا یبشتر از ناصر حجازی از عقلش استفاده کرد تا بازیچه انگل های فوتبال ایران نشه تا از خوب بودنش نردبونی بسازن برای بالارفتنشون.
ما ملت نفتی ایران بصورت تاریخی دارای مشکل هستیم. نه یک مشکل . مشکلات زیااااد.
لطفا این خبر رو در هر جا مثل فیسبوک یا وبلاگتون انتشار بدید. همه ما ایرانیها نیاز به دونستن داریم ! دونستن این مهم که از دنیا و روابطش تقریبا هیچی نمی دونیم ! جز یه توهم !

مهدی محمدی دهقانی
درباره علی دائی | نیوزایران

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
گفت‌وگوی متفاوت سایت گل با زینب امیرکمالی، خریدار دست‌به‌نقد نساجی: تاجرزاده هستم و مدل حرفه‌ای؛ هدفم فقط بیمه کردن آخرتم است

سایت گل- انصافا گفت‌و‌گوی جالبی بود، مصاحبه با زینب امیرکمالی، بانوی خوش‌سیمایی که ناگهان به صدر پربیننده‌ها صعود کرد. این بازخورد طبیعی انتشار سری عکس‌های حضور او در تمرین یک تیم فوتبال بود. اینجا که نه، در قائمشهر شهر مجنونان فوتبال که مدت‌هاست از سطح اول فوتبال ایران فاصله گرفته است. آنچه که خواهید خواند خلاصه‌ای از يك مصاحبت یک‌ساعته است. ساعتی كه بیشتر به گله‌گذاری او از کسانی گذشت که پروژه نساجی را تبدیل به گرهی کور کرده‌اند. نکته جالب اما حسابگری خانمانه امیرکمالی است. کسی که با وجود اصرار به خرید قطعی نساجی کلاه سرش نرفته!

امیرکمالی دختر یک زوج معروف لبنانی است. می‌گوید مادرش یکی از شاگردان ممتاز دکتر چمران بوده که دوره‌های نظامی، چریکی و جنگ‌های نا‌منظم را پیش دکتر چمران دیده است. اما جالب‌تر این است که او یک مدل حرفه‌ای‌ است و در نشریات پوشش اسلامی تصاویر بسیاری از وی منتشر شده است.

243403hp2.jpg

*متولد کجا هستید؟

بیروت. من در جنوب لبنان و منطقه شیعه‌نشین به دنیا آمده‌ام.

*روانپزشک هستید؟

من فارغ‌التحصیل رشته روان‌شناسی دانشگاه‌ «ای یو وی» هستم. آذرماه سال ۹۰ آمده‌ام ایران.

*کارخاصی می‌کردید؟

من به طور حرفه‌ای کار طراحی لباس و مدلینگ می‌کنم و کنار پدرم کار تجارت و فاینانس انجام می‌دهم. مدیر پوشاک اتاق بازرگانی ایران و لبنان هم هستم.

*خیلی خوب فارسی حرف می‌زنید.

ما استعداد زبانمان خوب است. در املا ضعیفم اما به جز فارسی و عربی، اسپانیایی و فرانسه هم حرف می‌زنم.

*چه اتفاقی افتاد که با نساجی گره خوردید؟

من برای کار دیگری آمده بودم شمال. با آقای حیدرزاده رابطه خانوداگی داریم. شبی که میهمان خانواده ایشان بودیم دیدم خیلی آشفته هستند و مدام تلفني حرف می‌زنند. من نمی‌دانستم ایشان در قضیه باشگاه‌داری هستند ولی به من توضیح دادند که جریان چیست. من درباره موضوع حرف زدم و ناگهان فکری به سرم زد.

*چه فکری؟

شاید ظاهرم این را نشان ندهد اما من تعهدی گردن خودم داشتم. می‌خواستم یک کار عام‌المنفعه انجام بدهم و آخرت خودم را تضمین کنم. به آقای حیدرزاده گفتم نمی‌دانم فوتبال چیه اما حاضر به سرمایه‌گذاری در این منطقه هستم. البته می‌دانستم این کار برد مالی ندارد اما دوست داشتم تیمی را که مردم دوستش دارند نجات بدهم. من هیچ چشمداشتی هم ندارم و فقط محض رضای خدا و برای آخرتم این کار را انجام می‌دهم. بعد استخاره کردم و خوب آمد و اوکی دادم به آقای حیدرزاده تا مقدمات کار فراهم بشود.

*‌شناختی از نساجی داشتید؟

اولش نه اما وقت گذاشتم و تحقیق کردم. دیدم تیم پر از ابهام است. مثلا آقای پرهام کیست؟ چه کار کرده در این تیم؟ چقدر تماشاچی دارد؟ مربی‌اش کیست؟ بعد هم رفتم سر تمرین و برخورد خوب بازیکن‌ها را که دیدم انگیزه‌ام بیشتر شد. از آن وقت هم ذهنم درگیر ماجراست. من آدمی هستم که هیجان را دوست دارم و این کار افت و خیزش زیاد است. ضمن این‌که دوست دارم هویتی بدهم به مدیریت خانم‌ها در ورزش. شب و روز به این موضوع فکر می‌کنم.

* ولی ظاهرا شما در این علاقه‌مندی تنهایید و نمی‌خواهند تیم را به شما بدهند.

من جلسه‌ای داشتم با تیم مدیریتی نساجی و مالکین دو درصدی سهام که از آدم‌های مهم ورزش اینجا به حساب می‌آیند. جلسه‌ای بود در هتل نارنجستان. این بعد از آن بود که دوستان به بد‌ترین وجه رفته بودند سابقه خانوادگی من را درآورده بودند و وارد مسائل زندگی من شده بودند. حتی گفته بودند من تعادل روانی ندارم و در بیمارستان آتیه بستری شده‌ام. من به آن‌ها گفتم خانم‌ها تا به‌شان می‌گویید بالای چشمت ابروست قهر می‌کنند اما من ایستاده‌ام و آمادگی‌اش را دارم. آمدند و سه شرط طبیعی گذاشتند و بعد نوبت به شروط غیرطبیعی رسید!

*چه شروطی؟

مثلا این‌که اگر تیم سقوط کرد باید به اداره کل تربیت‌بدنی خسارت بدهم. یا منابع مالی من با یک چک سه‌امضائه در اختیار آن‌ها باشد. گفتند بدهی‌ها را پرداخت می‌کنی؟ گفتم بله. ۴ برگ گذاشتند جلوی من گفتند بفرما. این صورت بدهی‌ها. زود پرداخت کن. من جواب دادم باید مطالعه کنم. گفتند وقت نیست، جواب دادند پس هیچی و برگه‌ها را به من ندادند.

*ظاهرا آقای بهروان هم آنجا بوده‌اند.

بله. ایشان برخورد خیلی خوبی با من داشت و گفت دخترم ما تو را قبول داریم. ایشان آن شب خیلی کمک کرد تا اتفاق بدی نیفتد...

*ماجرای آقای پرهام چیست؟

ایشان گفته بود پولی بابت انتقال نمی‌خواهد اما ناگهان یک آدمی به اسم سهیل اسدی سبز شد و گفت ۵۰۰ میلیون بدهید بابت ۹۸ درصد. در دفترخانه بودیم که شماره حساب داد و گفت: بار دارم، عجله کنید! من شماره حساب را دیدم مال راننده باشگاه بود ظاهرا... بعد هم مبایعه‌نامه را خانم منشی با خودکار نوشته بود بدون کد رهگیری، شماره ثبت و... اصلا وضع عجیبی بود. گفتم خانم باید این مبایعه‌نامه با خودنویس نوشته شود.

*پول را دادید؟

نه. اما برایم جالب بود آقای پرهام که گفته بود فقط پرداخت بدهی بازیکن‌ها برایش اهمیت دارد طلب پول کرد. در حالی که با این ۵۰۰ میلیون می‌شود خوابگاهی ساخت تا این‌قدر از هتل نوید برای باشگاه صورتحساب نیاید.

*بالاخره ماجرا به کجا رسیده؟

دوستان پریروز زنگ زدند و گفتند شما هستید؟ من گفتم بله. اما باز دیروز دیدم مصاحبه کرده‌اند که من صلاحیت باشگاه‌داری ندارم. الان هم شنیده‌ام دارند با یک خریدار جدید حرف می‌زنند. گفتند خریداری هست که دو درصد را هم نمی‌خواهد و همه شرایط ما را قبول دارد. گفتم اگر این‌طور است بدهید به ایشان. چرا با من جلسه گذاشتید؟

*چرا مالک ۹۸ درصد حریف سهامدار ۲ درصد نیست؟

این دو درصد مال آدم‌های دست‌اندرکار اینجاست و طبعا اگر قرار باشد کار را شروع کنیم اگر آن‌ها بخواهند اخلال ایجاد کنند می‌توانند. کما این‌که در جلسه هتل نارنجستان گفتند می‌توانند دو درصد را بدهند اما بروند پروانه باشگاه را لغو کنند!

*آن‌ها نگران چه هستند؟

من پروفایلم مشخص است. بله، باید صلاحیت اجتماعی داشته باشم چون قرار است جوان‌ها را دست ما بسپارند... شاید هم نگران دیوانگی من هستند. اما من جواب دادم سالم‌ها که نتوانستند با این تیم کاری کنند شاید یک دیوانه بتواند!

*شاید می‌ترسند شما سوءاستفاده کنید. مثلا بخواهید نماینده مجلس بشوید و این حرف‌ها.

من احتیاجی به این شهرت ندارم. خودم از خانواده معروفی هستم، پدرو مادرم در لبنان و ایران شناخته شده‌اند. نیازی ندارم اینجا را برای خودم پل کنم. من فقط احتیاج به حمایت دارم. ولی باید از کار مطمئن باشم. باشگاه باید مال خودم باشد تا رویش سرمایه‌گذاری کنم. زمین درست کنم. اصلا این‌ها به کنار. کار باید قانونی باشد. طوری که بعدا چیزی از آن درنیاید.

*با این همه مشکل حالا چه اصراری است؟

من نیت کرده بودم یک پولی برای مردم اینجا خرج کنم. گفتم که انگیزه‌ام رضایت خدا بوده و بیمه شدن آخرتم. ضمن این‌كه می‌توانم کار باکیفیتی انجام بدهم. البته من با این پول می‌توانم بروم لیگ بر‌تر اما نیتم این بوده که این‌جا این اتفاق بیفتد. حالا اگر تیم را به من ندادند، دوست دارم برای ساخت‌وساز کمک‌شان کنم.

*به نظر خودتان اگر زن نبودید این اتفاق‌ها برای شما رخ می‌داد؟

ممکن بود اما نه به این شدت.

*می‌دانید که آدم‌های زیادی با پول آمده‌اند و دست آخر‌‌ رها کرده‌اند؟

من تاجرزاده هستم. برای من باشگاه یک پروژه است. ممکن است درآمدی برایم نداشته بشد اما این پول اولیه را باید برگرداند به منبع اصلی. چون پول تمام می‌شود. آن آدم‌ها هم پول‌شان ته کشیده. برای این کار باید بیزنس پلن داشت.

*گفتید زیاد فوتبالی نیستید. برنامه ۹۰ می‌بینید؟

کم و بیش. دوست داشتم این حرف‌ها را در برنامه آقای فردوسی‌پور هم بزنم. اما تا الان خبرنگار‌ها را از من دور کرده‌اند.

*می‌دانید بهترین بازیکن دنیا کیست؟

نه.

*مسی را هم نمی‌شناسید؟

می‌شناسم. گذری فوتبال دیده‌ام. درباره مسی نه. از نساجی بپرسید همه سوال‌هایتان را جواب می‌دهم.

*سوال آخرم این است که بالاخره نساجی را می‌گیرید؟

عاقبت کار این است که من خودم را مسخره کرده‌ام. من مرده شما زنده، اگر این‌ها گذاشتند کار سر بگیرد.

منبع : سایت گل

و آخرین صحبتها با خبر آنلاین

زینب امیرکمالی: حالا که گفتم، حتما تیمداری می‌کنم/ در حال بررسی پیشنهاد خرید ملوان هستم

زینب امیرکمالی می‌خواهد حتما در فوتبال تیمداری کند.
به گزارش خبرآنلاین؛ او كه مشتری نساجی مازندران بود، با منتفی شدن خرید این تیم، حالا به دنبال خرید امتیازی دیگر است. او می‌گوید: «به من پیشنهاد تیمداری شده است و برایم فرقی ندارد كه تیمم پرطرفدار باشد یا كم طرفدار. وقتی گفتم می‌خواهم تیمداری كنم، روی حرفم هستم و حتما تیمداری خواهم كرد.»
او در پاسخ به این سوال كه امتیاز چه تیمی را خواهد خرید می‌گوید: «فعلا دارم به دو تیم ملوان و صنعت ساری فكر می‌كنم. در هیات مدیره شركت داریم فكر می‌كنیم كه آیا توان تیمداری را داریم یا نه.»
70 درصد از امتیاز باشگاه ملوان به استانداری گیلان داده شده كه استانداری هم این 70 درصد را به هدایتی اجاره داده بود. حالا با كنار كشیدن هدایتی از فوتبال، استانداری دنبال یك اسپانسر برای ملوان می‌گردد كه اصلا بعید نیست آن را به زینب امیركمالی بدهند.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
ملی از آلمان بدم میاد - توی باشگاهها از بایرن مونیخ و توی بازیکنها از مسی !! تعجب نکنید به نظرم زیادی ادای آدمای خاکی و سربه زیرو در میاره. بعد مسی هم از الیور کان خیلی بدم میاد

الیور کان که چند ساله خداحافظی کرده بنده خدا :D
در کل بیشتر اینایی که از فوتبال آلمان بدشون میاد دلیل منطقی ندارن.
تا چند سال قبل از مخالفان می پرسیدی چرا از آلمان بدتون میاد می گفتن چون ماشینی بازی می کنه ولی الان چند سال هست که به اذعان همه کارشناس ها دیگه آلمان سبک بازیش خیلی هم زیباست هم ملی هم باشگاهی یا می گفتن آلمان ستاره نداره در حالی که شاید الان بعد از اسپانیا پر ستاره ترین تیم ملی باشه.فوتبالیست های آلمانی هم که از همه کم حاشیه تر هستن.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
فتح اله زاده: می خواهم در دانشگاه تدریس کنم/برای رویانیان در زندان کمپوت می برم

علی فتح اله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال دقایقی پاسخگوی سوالات خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران بود. مصاحبه ای جذاب با مدیرعامل آبی ها که با گلایه های وی از بی پولی باشگاه استقلال شروع شد و به دوران تحصیلش در دانشگاه ختم شد. فتح اله زاده در این مصاحبه از برخی صحبتها عصبانی بود و برخی سوالات ما را با اظهارتی طنزگونه پاسخ داد و بارها اعلام کرد قصد توهین به کسی را ندارد.

متن کامل مصاحبه علی فتح اله زاده را در زیر می خوانید:

*این روزها در تیم استقلال صحبت از اختلاف بین بازیکنان برای بستن بازوبند کاپیتانی تیم است؛ شما به عنوان مدیر عامل در جریان این بحث ها هستید.

اصلا اینگونه نبوده که برخی ها مطرح کردند. در تیم ما همه بازیکنان با هم دوست هستند و هیج اختلافی وجود ندارد، اگر قرار است به خاطر یک تکه پارچه تیم ما بهم بریزد که نمی شود. اصلا ما تصمیم گرفتیم بستن بازوبند را نوبتی کنیم و ابتدا قرار است من بازوبند را ببندم بعد به قلعه نویی و دیگران برسد(باخنده). ما در تیممان اینقدر بازیکن بزرگ داریم که خودشان می دانند چگونه رفتار کنند.

*اوضاع مالی تیمتان چگونه است، مثل اینکه کماکان مشکلات مالی در باشگاه شما وجود دارد؟

بله؛ ما هم آدم هستیم و تا یک جایی تحمل داریم، نمی دانید روزم را چگونه گذرندام. چهار روز بود که به جباری قول پرداخت 20 میلیون تومان را داده بودم و تا امروز ظهر(سه شنبه)جایی که به ما قول داده بود این پول را پرداخت کند به قولش عمل نکرد. جباری هم بارها با من تماس می گرفت و چند تماس آخرش را جواب ندادم که جباری گفت حاجی اگر نداری جواب بده و بگو ندارم که خودم خجالت کشیدم؛ چقدر باید بگویم ندارم. ظهر امروز یکی از دوستان با من تماس گرفت و گفت چرا مضطرب هستی و اینگونه جواب می دهی؟ به او گفتم چهار روز است که به مجتبی قول پرداخت 20 میلیون تومان پول را دادم اما ندارم به او بدهم. گفت من می دهم چون امروزبه من خیری رسید و می خواهم به شما خیر دهم.

*مثل اینکه دوستان خوبی دارید و خوب به شما کمک می کنند.

در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته؟ من تا کی می توانم از دوستانم پول قرض بگیرم؛ اینجوری نمی شود مدیریت کرد. به یکی از دوستان گفتم بیا ببین ما چگونه زندگی می کنیم، آیا فداکاری می کنیم و یا می بریم و می خوریم؟ اگر دیدید فداکاری می کنیم به ما تهمت نزنید بگذارید کارمان را بکنیم؛ هر موقع که من آمدم و تیم را روبه راه کردم و تیم نتیجه گرفته با من کاری کردند که در بروم. زمانی هم که تیم نتیجه نمی گیرد و اوضاع رو به راه نیست باید دوباره برگردم و با کمک هواداران تیم را جمع کنیم.

*گویا با این صحبتها دوباره قصد کناره گیری دارید؟

اوضاع استقلال الان خوبه اما من خیلی تحت فشار هستم. واقعا مشکلات مالی مرا اذیت می کند.

*از طرف وزارت ورزش به شما کمکی نمی شود؟

زمانی هست که می گویند وزارت ورزش به ما پول نمی دهد و ما به هر نحوی شده از آنها پول می گیریم اما اکنون خود دکتر عباسی بیشتر از من ناراحت است. پریروز رفتم از دکتر عباسی پول بگیرم با نگاهی که به من کرد و دیدم که ناراحتی وی بیشتر از من است نتوانستم به وی بگویم به من پول بده؛ ما باید مشکلات را تقسیم کنیم تا فشار کمتر شود نه اینکه تمام مشکلات بر روی مدیرعامل باشگاه باشد و او به تنهایی فشار را تحمل کند. من حتی نمی توانم به تمرینات تیم سری بزنم زیرا از صبح باید ده جا به دنبال پول بدوم. یک روز اگر از صبح تا عصر با من باشید و از کارهای من تصویربرداری کنید دیگر احتیاجی به ساختن سریال نیست چون یک سریال اوشین مجانی ساخته اید(باخنده).

*با این حساب وضعیت بدهی باشگاه هم باید خیلی زیاد باشد.

ما به بازیکنانمان تعهد دادیم که یک قسط آنها را بدهیم که همان یک قسط هم دو میلیارد تومان می شود. ما امسال آمدیم کمپ را با هر مشکلی که بود درست کردیم که صد میلیارد تومان ارزش افزوده برای باشگاه داشته اما برخی ها می گویند آن ارزشی ندارد. اگر اینگونه است آنرا به من بدهند تا صد میلیارد برای باشگاه بفروشم. برخی ها می خواهند همه چیز را با عینک بدبینی نگاه کنند؛ چرا عملکرد مثبت یک نفر را نمی بینید؟ من این کمپ را در عرض یک سال و دو سه ماه ساختم در اوضاعی که همه پروژه های عمرانی خوابیده است. تیم بزرگی مثل استقلال را به صدر جدول آوردم؛ شما می دانید با وجود پرسپولیس پولدار، سپاهان، تراکتورسازی و سایر تیم ها استقلال را در صدر جدول نگه داشتن چقدر سخت است؟

*پرسپولیس پولدار را معنادار گفتید؟

الان ثروتمندترین باشگاه ایران پرسپولیس است که هرچه می گیرند نوش جانشان.

*البته فکر می کنم که بودجه تیم های پرسپولیس و استقلال برابر باشد؛ اینگونه نیست؟

رویانیان می گوید پول ها را قرض می گیرد، دوستانی دارد که به وی پول قرض می دهند.

*اما این دوستان را شما هم دارید.

دوستان من در حد ده میلیون به ما کمک می کنند اما دوستان رویانیان کمک های ده میلیاردی می کنند، این کجا و آن کجا( باخنده) من اگر جای رویانیان بودم به فتح اله زاده هم کمک می کردم.

*البته آقای رویانیان بار ها اعلام کرده که به تیم های دیگر هم کمک می کند؛ حتی گفته بود که برای کمک مالی به استقلال به رئیس جمهوری و مجلس درخواست داده است.

از رئیس جمهوری و مجلس تا کنون یک ریال هم پول نگرفتیم و هیچ کمکی به ما نشده و نیازی هم به کمک رویانیان نداریم. رویانیان توانسته برای تیمش پول تهیه کند و قرض بگیرد و این اصلا موضوع بدی نیست. البته با این وضعیت چگونه می خواهد این قرض ها را پس بدهد خدا می داند. البته من رسم رفاقت را به جا می آورم و اگر رویانیان افتاد زندان به ملاقاتش می روم و برایش کمپوت می برم (باخنده).

*شما هم بدهی هایتان زیاد است، احتمال زندان رفتن شما هم هست؟

نه! ما چون با تجربه هستیم می دانیم چگونه خرج کنیم ، ولخرجی نمی کنیم و به صورت قطره چکانی خرج می کنیم. کار من به دادگاه کشیده می شود اما به زندان نمی روم!

*بازیکنانتان هم طلبکاران زیادی دارند و بارها اعلام شده که طلبکاران از آنها شکایت کرده اند.

هیچ بازیکنی از ما به زندان نمی افتد مطمئن باشید. اگر بازیکنی از ما به خاطر مسائل مالی به زندان افتاد من از زندان او را در می آورم! البته در خصوص صحبتی که درباره تیم هایی نظیر پرسپولیس، سپاهان و تراکتورسازی کردم این را بگویم که منظور من از صدرنشینی استقلال در حضور این تیم ها از لحاظ فنی بود، خوب شد این به ذهن من آمد وگرنه به رحیمی مدیرعامل سپاهان می گفتند فتح اله زاده گفته شما خیلی پولدارید و ما به پای شما نمی رسیم.

*با رویانیان در خصوص مشکلات تیمتان صحبتی نکردید؟

نه! اتوبان رفاقت من و رویانیان مدتی است که یک طرفه شده است!

*شما آنرا یک طرفه کردید؟

نه خیر!از طرف ایشان یک طرفه شده؛ مگر نمی دانید که آدمهای پولدار دیگران را تحویل نمی گیرند ما که پولی نداریم.

*شما گفته اید که چرا پرسپولیسی ها تا مشکلی برایشان پیش می آید بحث قرارداد نکونام را مطرح می کنند.

بله! اتفاقا دوشنبه شب بار دیگر مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس بحث نکونام را پیش کشید و گفت که چرا به مدیری که برای بازیکنش یک میلیاردو 900 میلیون خرج کرده حمله نمی کنید؟ چون من شفاف صحبت کردم برادر من! شما ناراحت هستید که کسی به خاطر آن به ما حمله نمی کند. برای بازیکنی که از خارج می آورید می توان به باشگاه های خارجی پول داد. ما برای جذب نکونام یک میلیارد و 950 میلیون تومان پول دادیم و به همه گفتیم اما شما برای جذب یک بازیکن داخلی که با باشگاهی هم قرارداد نداشت یک میلیاردو 700 میلیون تومان پول دادید حالا اگر می خواهید آنرا تکذیب کنید این کار را بکنید.

*منظورتان کدام بازیکن است؟

نیازی نیست اسم ببرم، من می گویم که پرده دری نکنید؛ من سی سال است که در مطبوعات و فوتبال هستم، درست است که من ادم ساده ای هستم اما نه اینکه شما هر کاری که خواستید بکنید و فکر کنید که ما هیچی نمی فهمیم، خواهش میکنم دوستان مراعات کنند. آیا من تا به حال شده بگویم شما چه کار می کنید؟ شما می گویید پول قرض گرفتید من هم می گویم قرض گرفتند، می توانیم بگوییم قرض نگرفته اند و از اینجا گرفته اند اما این کار را نمی کنیم.

*بحث بازگشت جواد نکونام به اوساسونا به کجا انجامید؟

نکونام را هم باشگاه اوساسونا می خواست و هم یکی از تیم های حاشیه خلیج فارس و قرار شد که در هفته آینده در خصوص آن تصمیم گیری کنیم. من دوست دارم که نکونام در استقلال بماند و با تجربه ای که دارد به ما در جام باشگاه های آسیا کمک کند.

*آیا مبلغ پیشنهادی باشگاه های خواستار نکونام در تصمیم شما تاثیرگذار است؟

درست است که ما مشکل مالی داریم اما این دلیل نمی شود که به خاطر آن بازیکنانمان را از دست بدهیم. مشکل مالی را من حل می کنم و هیچ بازیکنی را به خاطر مشکلات مالی رها نمی کنیم. اگر کادر فنی بگوید جدایی بازیکنی مشکلی ندارد ما آن بازیکن را به هرتیمی که خواهانش باشد واگذار می کنیم اما هواداران هوشیار باشند درست است که من پول ندارم اما خدارا شکر اعتبار دارم و می توانم تیم را خوب ببندم. دیدید که در نیم فصل شش-هفت بازیکن خوب گرفتیم. خدارا شکر همانگونه که پیش هواداران اعتبار دارم در کوچه و بازار هم آدم معتبری هستم.

*با این اوصاف باید خرج تیمتان هم زیاد باشد.

ما خرجمان کم است و خیلی خرجی نداریم، قناعت می کنیم و شفاف می گویم که بیشتر از بودجه مان که هفده میلیارد تومان است نمی توانیم خرج کنیم.

*وضعیت فرهاد مجیدی به چه صورت است؟

طبق قانون کارت بازی مجیدی صادر شده است و اگر کادر فنی صلاح بداند و مجیدی آماده باشد از او می توانند استفاده کنند.

*چند روزی پیش عکس یکی از بازیکنان خارجی تیمتان منتشر شد که در حال کشیدن قلیان بود، با این بازیکن برخوردی نکردید؟

آن رسانه ای که این عکس را منتشر کرد کار خلافی کرده بود چون بازیکن ما قلیان نمی کشید و دوستانش در حال قلیان کشیدن بودند ضمن اینکه آن عکس در خارج از کشور گرفته شده بود و انتشار آن کار درستی نبود.

*گویا بخاری رختکن تیم شما هم مشکل ساز شده بود.

نه! بخاری ما مشکلی ندارد، من خودم اینجا اینقدر حرارت دارم که اگر یک لوله از اینجا به رختکن ما بکشند همه بازیکنان از گرما آتش بگیرند!(باخنده).

*امیر قلعه نویی هم که قبل از بازی با ذوب آهن در خصوص کیفیت بنزین خودروها صحبتهایی را مطرح کرده بود.

بنزین ها که مشکل دارد، البته احتمال دارد رویانیان بنزین ها را آلوده کرده تا به مالزی بروند و بازی هایشان را در آنجا انجام دهند و تیم اصلی آنها هم استراحت کند(باخنده).

*مشکل بنزین ماشین شما حل شد؟

به من هیچوقت بنزین نمی دهند، رویانیان بنزین های ما را نگیرد بنزین نخواستیم!
چون ماشین من 2400 سی سی است به من بنزین نمی دهند.
*به سلامتی مدرک دکترا هم که گرفتید، گویا این سومین مدرک دکترای شما بوده است.

حالا برخی ها می خواهند بگویند که این مدرک را پول دادم و گرفتم و مدرکش الکی بوده! اصلا اشتباه کردم می خواهم مدارکم را پس بدهم و همان مدرک سیکل برای من بس است!

*مثل اینکه انگیزه زیادی برای تحصیل در این سن و سال داشتید.

من همیشه به دنبال علم هستم، آدم هرچقدر بیشتر بخواند بیشتر متوجه گستردگی علم می شود. بالاخره بعد از چند سال توانستم با زحمت مدرک دکترای اقتصاد بین المللی را بگیرم. اگر خدا بخواهد و بتوانم می خواهم در دانشگاه های ایران حداقل هفته ای یکی دو روز تدریس کنم.

*احتمالا دانشجویان هم استقبال خوبی از کلاس های شما بکنند.

یک بار در آذربایجان استاد ما به کلاس نیامد و من گفتم کلاس را اداره می کنم. استاد سه روز به کلاس نیامد روز بعدی که داشتم به کلاس می رفتم دیدم سر و صدای زیادی از کلاس می آید در را که باز کردم دیدم همه در کلاس ایستاده اند و کلاس جای خالی ندارد، به دانشجویان گفتم چه خبر است؟ آنها گفتند آمده ایم تا در کلاس شما شرکت کنیم، گفتم یعنی من اینقدر خوب تدریس می کنم؟! اما متوجه شدم چون من یک ایرانی آذری زبان هستم این موضوع برای آنها جذابیت داشته است. به هر حال تجربه خوبی بود و فکر می کنم در ایران می توانم تدریس کنم و به ویژه فوتبالی ها و استقلالی ها و پرسپولیسی ها استقبال خوبی از کلاس های من داشته باشند.

*با این حساب باید در امتحانات به استقلالی ها نمرات خوبی بدهید و پرسپولیسی ها چندان به گرفتن نمره از شما امیدی نداشته باشند.

نه! من هر جوری که به استقلالی ها نمره بدهم به پرسپولیسی ها هم همان را می دهم چون این دو تیم و هوادارانش را دوست دارم اما به رویانیان نمره نمی دهم چون ما را خیلی اذیت کرده است!

*پرسپولیس ها که دانشگاه خود را تاسیس کرده اند می توانید در آنجا تدریس کنید.

نه! در دانشگاه آبی ها تدریس می کنم. البته ما هم دانشگاهمان را تاسیس کرده ایم، مجوز آن را هم ده سال پیش گرفته ایم تا در سمنان آنرا راه اندازی کنیم اما اسیر روزمرگی شدیم. ما می توانستیم کارهای بزرگی انجام دهیم اما فرصت نشد. من تدریس را خیلی دوست دارم و اگر از فوتبال بروم مطمئنا در دانشگاه تدریس می کنم.

*مدرک دکترای اقتصاد در مدیریت باشگاه استقلال به شما کمک کرده است؟

بله! ما با صفر ریال درآمد و بی پولی استقلال را در اختیار گرفتیم و با لطف خدا و زحمات کادر فنی و بازیکنان اکنون در صدر جدول هستیم. در اقتصاد می گویند بیشتر فروختن هنر نیست اما ارزان خریدن هنر است که ما آن را در استقلال اجرا کردیم.

*شما را در دانشگاه آذربایجان می شناختند و نمره های بالا به شما می دادند؟

نه! اتفاقا تا همین اواخر هم نمی دانستند که من مدیرعامل استقلال هستم اما در اواخر تحصیل روزی ایرانی های آنجا مرا دیدند و تازه آن زمان بود که فهمیدند من مدیر عامل استقلال هستم.

*در دوران تحصیل مشروط هم شدید؟

به هیچ وجه! من از همه دانشجویان دوره دکتری بیشتر سر کلاس ها حضور داشتم و در همه دروس خیلی دقیق بودم و حتی در پایان نامه هم خیلی تلاش کردم تا بهترین پایان نامه را داشته باشم که در ایران هم از آن استفاد کنم و در نهایت توانستم با معدل ممتاز فارق التحصیل شوم.

سلام
این مصاحبه جناب فتح الله زاده هست . واقعا خیلی عجیبه حرفاش. تقریبا نصف مصاحبش مربوط به پرسپولیس و سردار هست. هر جا تونسته یه سلامی هم به ما عرض کرده. تمام جاهایی که اومده درباره پرسپولیس حرف زده قرمز کردم.
بعد هم میگه قصد توهین هم ندارم. ما یه دوستی داشتیم هر چی عشقش میکشید می گفت بعد میگفت شوخی کردم حالا حکایت ایشونه
توی صحبتاش میگه برای رویانیان کمپوت میبرم زندان .:blink: الان اگه رویانیان جواب بده همه میگن دیدی دوباره سردار قاط زد . ما هم اینجا یه کلمه حرف بزنیم زرتی پستمون پاک میشه.
یه جا دیگه میگه رویانیان بنزین آلوده کرده تیم ببره مالزی . همش داره تیکه میندازه . هوادارهاش هم کیف میکنن چنین آدمی مصدر کاره .هی داره قضیه نکونام میکشه وسط خودش که صحبت از خریدای ما بکنه. آقاجان سردار همون اول که گفت با هیچکی سقف نبسته پس چرا انقدر جنجال می کنی.
اما آخرش تمام مشکلاتش گفته از کجاست . از اینجاست که سردار اذیتشون کردن.
اذیت هم یعنی بعد عمری پرسپولیس دو تا بازیکن ملی پوش گرفت یا نباید میگرفت یا باید از ایشون اجازه میگرفت.از این ناراحته بعد یه عمر پرسپولیس پول تو دستش هست.

اون آقایونی که زرت و زورت میان از سردار ایراد میگیرن بیان ببینن کارای سردار چه کرده با مدیر عامل حریف. تو رو خدا یهذره فقط یه ذره منصف باشین و بیشتر قدر شرایط الان و بدونید.
من امیدوارم ایندفعه نه سردار نه روابط عمومی باشگاه جواب ایشونو ندن . بزارن ایشون هم با مشکلات خودشون بسوزن و بسازن. مشکل ایشون با کل ساختار پرسپولیسه کاریش هم نمیشه کرد.
جواب این طور آدما فقط پاسخ ندادن و خاموشی هست.

الان تیم افتاده روی برد رقبا سعی می کنند دوباره تیمو ببرن تو حاشیه.

مدیران عزیز : من تو این پست نه توهین کردم نه چیزی . خواهش دارم پستمو پاک نکنید . اگه دوستان در تاپیک استقلال میتونن مصاحبه ایشونو بزارن ما هم میتونیم احساسمونو از حرفای ایشون به زبون بیاریم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام
این مصاحبه جناب فتح الله زاده هست . واقعا خیلی عجیبه حرفاش. تقریبا نصف مصاحبش مربوط به پرسپولیس و سردار هست. هر جا تونسته یه سلامی هم به ما عرض کرده. تمام جاهایی که اومده درباره پرسپولیس حرف زده قرمز کردم.
بعد هم میگه قصد توهین هم ندارم. ما یه دوستی داشتیم هر چی عشقش میکشید می گفت بعد میگفت شوخی کردم حالا حکایت ایشونه
توی صحبتاش میگه برای رویانیان کمپوت میبرم زندان .:blink: الان اگه رویانیان جواب بده همه میگن دیدی دوباره سردار قاط زد . ما هم اینجا یه کلمه حرف بزنیم زرتی پستمون پاک میشه.
یه جا دیگه میگه رویانیان بنزین آلوده کرده تیم ببره مالزی . همش داره تیکه میندازه . هوادارهاش هم کیف میکنن چنین آدمی مصدر کاره .هی داره قضیه نکونام میکشه وسط خودش که صحبت از خریدای ما بکنه. آقاجان سردار همون اول که گفت با هیچکی سقف نبسته پس چرا انقدر جنجال می کنی.
اما آخرش تمام مشکلاتش گفته از کجاست . از اینجاست که سردار اذیتشون کردن.
اذیت هم یعنی بعد عمری پرسپولیس دو تا بازیکن ملی پوش گرفت یا نباید میگرفت یا باید از ایشون اجازه میگرفت.از این ناراحته بعد یه عمر پرسپولیس پول تو دستش هست.

اون آقایونی که زرت و زورت میان از سردار ایراد میگیرن بیان ببینن کارای سردار چه کرده با مدیر عامل حریف. تو رو خدا یهذره فقط یه ذره منصف باشین و بیشتر قدر شرایط الان و بدونید.
من امیدوارم ایندفعه نه سردار نه روابط عمومی باشگاه جواب ایشونو ندن . بزارن ایشون هم با مشکلات خودشون بسوزن و بسازن. مشکل ایشون با کل ساختار پرسپولیسه کاریش هم نمیشه کرد.
جواب این طور آدما فقط پاسخ ندادن و خاموشی هست.

الان تیم افتاده روی برد رقبا سعی می کنند دوباره تیمو ببرن تو حاشیه.

مدیران عزیز : من تو این پست نه توهین کردم نه چیزی . خواهش دارم پستمو پاک نکنید . اگه دوستان در تاپیک استقلال میتونن مصاحبه ایشونو بزارن ما هم میتونیم احساسمونو از حرفای ایشون به زبون بیاریم.

زئوس جان
کلا ایشون هر وقت دلش بخواد و با هر ادبیاتی هر چیزی رو نثار تیم ما می کنه بعد وقتی کسی جوابشو میده میگه مودب باشید!!!
کسی که دم از خرج میلیاردی می زنه خودش خوب می دونه کسی که نرخ بازیکن ها رو برد بالا!کی بوده!
کسی که ارقام رند777 یا 888 رو جا انداخت
کسی که با پیشنهاد پول بیشتر بازیکن ها رو از در باشگاه های دیگه می کشوند سمت خودش!
حالا امثال تقی به توقی خورد،نتونست این کارو بکنه!ناراحته
خب حق هم داره
بنیان گذار این کار بوده،سخته براش که رو دستش کسی بلند شه!

در هر حال
فکر می کنم
این روزها هر چی بیشتر از تیممون انتقاد بی ربط بشه به نفع ما هست
چون یحیی و بچه ها انرژی بیشتر می گیرن برای بهتر بازی کردن

بازی با صبا به شدت مهم هست
چون خارج از خونه س
چون باید فرممون حفط بشه
چون صبا امتیازش جوریه که اگر ببریمش تو رتبه ی ما خیلی تاثیر داره

ورود عزیزیان رو هم به فال نیک می گیریم
و به امید اینکه کادرمون همین طور بی حاشیه پیش بره
به امید شادی های ادامه دار
زنده باد پرسپولیسی های وفادار

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
یکی این**** رو از پریز در آره.

درباره اظهارنظر چندی قبل خود که گفته بود در دربی رفت فصل 79_78 ،اتفاقاتی در بین دو نیمه بازی رخ داد که مسابقه مساوی تمام شد اظهار داشت:«الان چون سالها از آن زمان گذشته است من قضیه را کمی باز می کنم.واقعیت این است در آن بازی،داور در نیمه نخست دو بازیکن حریف را اخراج کرد و همه گفتند در نیمه دوم استقلال چند گل می زند و حتی شاید بتواند آن 6 گل سالها قبل را جبران کند.آن روز من برای اولین بارنگرانی و استرس را در نگاه علی آقای پروین دیدم و این را هم دیدم که مهندس فائقی به ایشان نگاهی کرد و خواست با همان نگاهش او را آرام کند.»وی تاکید کرد:«به هر حال اینجا بود که در پایان نیمه نخست فضای رختکن استقلال،فضای خاصی شد.همه به هم نگاه می کردند که قرار است در نیمه دوم چه اتفاقی بیفتد .بازیکنان استقلال هم رابطه نزدیکی با مهندس فائقی داشتند و انگار به آنها الهام شده بود که باید در نیمه دوم ملایم تر بازی کنند .هرچند به خود من هم گفته شد که اگر می شود در نیمه دوم استقلال آرام تر بازی کند. پس از بازی هم دوستان ما می گفتند در نیمه دوم ،تمام صحنه های مشکوک به نفع پرسپولیس سوت زده شد تا مسابقه صفر بر صفر تمام شود.من نمی دانم آن زمان در چه مقطع کشور قرار داشتیم که پذیرفتم بازی به آن شکل تمام شود اما قطعا اگر الان بود جور دیگری رفتار می کردم و مثلا می گفتم بازی می تواند یک بر صفر به نفع استقلال تمام شود تا اتفاق بدی نیفتد.البته این را بگویم این اتفاق هرگز در آینده و پس از آن تکرار نشد و هرگز در هیچ یک از بازی های دربی یا مسابقات دیگر به ما توصیه ای نشد و هرچه بود داخل میدان رخ داد.در واقع آن بازی یک استثنا بود.»

Last edited by a moderator:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
اگر این پست را در تاپیک دیگری مثلا کلکل می‌زدی من حتما ادامه اش می دادم چون حرف دارم برایش ولی اینجا یک مقدار ممکن است جو به هم بریزد. ضمن این که به اعتقاد من تا وقتی که بی احترامی به کسی نشده باشد، می توان بحث کرد، در غیر این صورت همه باید مثل ماست همدیگر را تماشا کنند و به به و چه چه الکی بکنند. فقط می توانم خیلی خلاصه بگویم که آدم نباید عقلش را فدای تعصباتش بکند! عشق و علاقه و احساس خوب است، ولی انصاف داشتن خوب تر است! به همین اندازه بسنده می کنم ...

mori جان نمیدونم منظورت از این پست پست من بوده یا پست دیگه ای . چون فرزاد خان ادیت کردن پست شما رو.
اما اگر منظور پست من بوده و به نظر شما یا مدیران ممکنه در اینجا باعث تنش بشه به هر جایی که صلاح هست منتقل بشه لطفا.ولی من اصلا قصدم کل کل نبوده چون اگر قصد کل کل داشتم یه ضرب پستمو میزاشتم تو تاپیک کلکل

من فقط بگم من خیلی دوست دارم درباره این رفتار آقای فتح الله زاده بیشتر بحث کنیم البته جایی که باعث کل کل و تنش نشه.

الان این هم یه صحبت دیگه از فتح الله زاده:

ناراحتی فتح الله زاده از هواداران باشگاه استقلال/ دیگر به رویانیان در ورزشگاه توهین نکنید/بعد از این همه سال پرسپولیسی ها به من توهین کردند
مدیریت ورزش - مدیر عامل باشگاه استقلال امیدوار است تا در طرف مقابل هم شرایطی فراهم شود که کری بین مدیر عاملان به ورزشگاه ها کشیده نشود.

به گزارش خبرآنلاین؛سر دادن شعار علیه محمد رویانیان توسط استقلالی ها که در حقیقت پاسخی به شعارهای هواداران پرسپولیس علیه فتح الله زاده بود باعث شده تا مدیر عامل آبی پوشان از هواداران آبی پوش دلخور شود.او می گوید:«من ناراحت شدم وقتی شنیدم که دارند علیه رویانیان در ورزشگاه شعار می دهند؛به همین دلیل در بین دو نیمه با آقای عرب مسئول کانون هواداران باشگاه استقلال تماس گرفتم تا جلوی این قصه را بگیرد.ترویج این کارها اصلا درست نیست و امیدوارم که در طرف مقابل هم اقداماتی موثر صورت بگیرد.در کل باید بگویم که باشگاه استقلال از اتفاقی که افتاده اصلا خوشحال نیست.»
فتح الله زاده با بیان اینکه او و رویانیان همیشه برای هم کری می خوانند ادامه می دهد:« من و سردار همیشه برای هم کری می خوانیم اما نباید این کری ها به ورزشگاه کشیده شود.نباید به آدم زحمت کشی مثل رویانیان در ورزشگاه ها توهین شود و بلعکس.این کارها درست نیست.من از هواداران می خواهم که دیگر این حرکات را در ورزشگاه ها انجام ندهند.من سالها مدیر عامل باشگاه استقلال بوده ام اما هرگز سابقه نداشته که هواداران پرسپولیس به من توهین کنند.نمی دانم این بار چه جریانی نقش داشته که این حرف ها علیه من زده شده است.البته اهمیتی ندارد اما من می گویم باید احترام همدیگر را در ورزشگاه ها داشته باشند.»
او در پایان در مورد استقلال و همچنین شایعاتی که در مورد جدایی نکونام مطرح شده بود حرف می زند و می گوید:«ما تمام تلاش خودمان را می کنیم تا پول بچه ها عقب نیفتد.خوشبختانه آنها روی دور بردن افتاده اند و این اتفاق خوبی است.در مورد نکونام هم باید بگویم که او تا زمانی که پیشنهاد خوبی نداشته باشد در استقلال می ماند.در مورد بقیه بازیکنان هم همین طور.مادامی که آنها پیشنهاد های خوبی نداشته باشند در استقلال خواهند ماند.»

من حرفم دقیقا همینه. وقتی مدیران عالیرتبه تیمها رعایت احترام همدیگه نمیکنن دیگه چه انتظاری از استادیوم روها هست؟

پ.ن: اگه این پست هم مشکلی داره لطفا انتقال داده بشه.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
پست من پاک شد ایرادی نداره به ظاهر با قوانین نمی خوند
اما به عنوان یه هوادار وقتی در جواب متلک پرونی هیچ روزنامه یا برنامه ای حرفی یا اعتراضی نمیکنه از دل همین جمعهای هواداری بالاخره باید حرفی زده بشه شاید موثر واقع بشه. حالا /////در آستانه بازی دربی چه هدفیو دنبال میکنه خیلی واضحه که اوج گرفتن تیم ماست. اینقدر هم پایه های تیم سست شده که با اندکی وزش باد مخالف آگاهانه یا ناآگاهانه (مثل قضیه پیشکسوتها) به حاشیه کشونده میشه. خب از آب گل آلود ماهی گرفتن تو این اوضاع نشونه فرصت طلبیه /////
این پست هم پاک بشه ایراد نداره ولی حرف حق تلخه.

f@rzad : دوست عزیز ، حرفی که به نظرت حقیقت میاد رو حالا چه شیرین یا تلخ " بدون بکارگیری الفلظ توهین آمیز و در جای مخصوص به خودش " قرار بدی اتفاقی براش نمیفته
پاینده باشی .

Last edited by a moderator:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
ظاهرا دوستان استقلالی و همرزمانشون بی خیال پرسپولیس نمیشن و این مصاحبه ها ادامه خواهد داشت :

تأیید اتفاقات دربی سال 78 از سوی فائقی:از عبداللهی خواستم تا ملاحظه پرسپولیس را بکنند
معاون اسبق سازمان تربیت بدنی گفت:"در دربی رفت فصل 79_78 از سرپرست استقلال خواهش کردم تا در نیمه دوم ملاحظه پرسپولیس را بکنند."

به گزارش اوج نیوز،سعید فائقی،درباره اظهارات اخیر فتح الله زاده درباره مسابقه رفت دو تیم استقلال و پرسپولیس در فصل 79_78 مبنی بر اینکه از استقلالی ها خواسته شده بود تا مقابل پرسپولیس 9 نفره در نیمه دوم آرامتر بازی کنند،اظهار داشت:"بله این بحث درست است.از آقای فتح الله زاده ممنون هستم که این بحث را حالا مطرح کرده نه آن موقع تا جوی علیه من به وجود نیاید.ایشان مردانگی کردند که این همه سال صبر کردند."

وی درباره اتفاقات آن مسابقه افزود:"داور عربستانی در نیمه اول دو بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد.من یادم هست که علی پروین می خواست تیم را بکشد بیرون.من رفتم و به پیروانی ،کاپیتان پرسپولیس،گفتم که این کار را نکند.بعد هم رفتم سراغ داور عربستانی و به او توپیدم.به او گفتم که اوضاع و احوال ما را نمی دانی؟آقای دادرس هم شاهد بود."

فائقی ادامه داد:"یادم هست از نصرالله عبداللهی که سرپرست استقلال بود خواهش کردم در نیمه دوم ملاحظه پرسپولیس را بکنند.البته دستوری حرف نزدم و نگفتم چون معاون سازمان هستم پس باید این کار را انجام دهید.این گونه نبود که بشود به بچه ها چنین حرفی زد.من خواهش کردم و غیر مستقیم از آنان خواستم تا در نیمه دوم جلوی پرسپولیس سفت بازی نکنند..به هر حال باید سکوها را مدیریت می کردیم."

وی در پاسخ به این سوال که آیا با این درخواست در حق هواداران استقلال اجحاف نشد،چرا که آنها می توانستند آن باخت با 6 گل را جبران کنند،گفت:"نه این گونه نبود،علی پروین نمی گذاشت چنین اتفاقی بیفتد.اگر استقلال دو سه گل می زد پروین تیم را می کشید بیرون."

با نهایت احترام به همه کاربران ما هم گوشمون درازه که یه مشت آدم معلوم الحال مثل فائقی هر چی بگه قبول کنیم. خودتی آقای فائقی :D

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
جهت تنویر افکار عمومی بنده از لفظ وراج استفاده کردم که توهین‌آمیز تلقی گردیده!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جهت تنویر افکار عمومی بنده از لفظ وراج استفاده کردم که توهین‌آمیز تلقی گردیده!

مهدیان عزیز دلیل اصلی پاک شدن پست شما سیاستی بود که مدیریت بخش فوتبال در خصوص تاپیکهای هواداری اتخاذ کرده و همونجوری هم که مشاهده می کنید پستتون به این تاپیک منتقل شد. درباره کلمه وراج هم کلا ما سعی داریم لغات نامحترمانه ای که می بینیم ادیت کنیم و شخصا فکر می کنم میشه با لغات محترمانه تر هم صحبت کرد .

پ.ن: می خواستم یه پست اینجا بزارم و بگم که در فرصت مناسب من هم حتما نظر خودم رو از موج ایجاد شده توسط مدیرعامل استقلال در خصوص باشگاه پرسپولیس حتما خواهم گفت که دیگه در همین پی نوشت اشاره کردم.

شاد و پیروز باشید

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
آقای فائقی حتمن به خاطر دارند در اون مسابقه که به ۹ نفره معروف شد
در زمان خطا پایان رافت از کنار زمین بلند شده بودند
با حرارت پشت سر هم به داور مسابقه می‌گفتند: رد کارت؛ رد کارت؛ رد کارت

راستی آقای فائقی چرا استقلال به جای آن ۶ گل! که به درخواست شما به پرسپولیس نزد
فقط یک گل به ثمر نرساند تا برنده بازی باشد؟

آقای فائقی حتمن به خاطر دارید کاپیتان استقلال جواد زرینچه بعد از پایان بازی فقط یک جمله دو حرفی گفت
که روزنامه ایران ورزشی فردای آن روز همان را با بزرگترین فونت تیتر یک کرد

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درود

به نظرم اگر همین قضیه برعکس اتفاق افتاده بود و مصاحبه ها هم برعکس بود....واکنش ها هم متفاوت بود.

موفق باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

به نظرم اگر همین قضیه برعکس اتفاق افتاده بود و مصاحبه ها هم برعکس بود....واکنش ها هم متفاوت بود.

موفق باشید

درود

طبیعتا همینطوره... اما نکته بسیار مهم، عنوان شدن این مسایل بعد از سالهاست... ما در جامعه ای زندگی میکنیم که همیشه سهم پشت پرده از وقایع روزانه، بیشتر از پیش پرده است. اما اینکه چنین ادعایی بعد از اینهمه سال در این مقطع رو میشه، با کنار هم گذاشتن قطعات دیگه ماجراف میتونه زاویه دید متفاوتی از کل موضوع رو به ما نشون بده. ببینید کی این حرف رو میزنه؟ چه زمانی میزنه و در چه شرایطی؟
علی فتح الله زاده پیش از هرچیز یه ژورنالیسته. ژورنالیست ها به اقتضای شغلشون متخصص ایجاد موج در جامعه هدفشون هستن. اونها با خبرسازی، خبر رسانی، تحلیل و انعکاس وقایع، این توان رو دارن که بسیاری از حادثه ها رو در جهت خواست خودشون یا مدیرانشون جهت بدن. حالا انگیزه اونها از این کار میتونه متفاوت باشه. بسته به زمینه ای که در اون کار میکنن، گروهی که بهش وابستگی دارن یا در مقیاس بسیار کلان تر در حد منافع ملی و بین المللی (در محدوده توانشون).
فتح الله زاده زمانی که از مدیرمسوولی (اون زمان) هفته نامه استقلال جوان به جایگاه مدیرعاملی این باشگاه رسید، از تمام ظرفیتهای ژورنالیستی خودش طی 17 سال اخیر استفاده کرده. تصور نکنید که کل کل های دامنه دارش با انواع و اقسام افراد شاغل در فوتبال، تنها و تنها برمبنای آبی دوستی و تعلق خاطر در سطح یه هوادار عادی استقلال بوده. تک به تک این واکنشها اگر در زمان خودش و در چارچوب اتفاقات اون زمان تحلیل بشه، بر درستی فرضیه من صحه میذاره. از جدل با عابدینی و کاشانی و رویانیان بگیر تا واعظ آشتیانی و رسولی نژاد.
این مصاحبه های اخیر و تحریک های گاه و بیگاه رویانیان هم با همین الگوریتم انجام میشه. باتجربه ترها به باور من باید توجهی نکنن و بذارن این حرفها و کارها در سطح ارضای حس برتری طلبی یه عده هوادار جوان و کم اطلاع استقلالی باقی بمونه. بیشتر از اون ارزشی نداره...

پاینده باشید ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
مصاحبه های اخیر آقای فتح اله زاده حداقل برای شخص من چیز عجیبی نیست ، کمااینکه ایشان در هر منصب و مقامی باشند دلشان برای تیم استقلال تپیده و می تپد که اگر واقعیت فقط همین باشد و این تپیدن قلب در مجرای صحیحش باشد اتفاقا کار پسندیده ای هم هست.

دوستان قدیمی تر به یاد دارند که فتح اله زاده در روزهایی که شخص عابدینی مدیرعامل پرسپولیس بود ( برخلاف گفته های ایشان که ادعای کل کل با عابدینی در آن زمان را دارند) اصولا کمتر اظهار نظری درباره پرسپولیس و پرسپولیسی جماعت می کرد ( که به زعم من کار صحیح هم همین است) اما با اتفاقاتی که بعد از رفتن عابدینی که به جرات میتوان او را یکی از مقتدرترین مدیران باشگاههای ورزشی دانست و آمدن افراد نا آشنایی با کار فوتبال و بیشتر از آن نا آشنا با کار در باشگاهی با نام و تاریخ پرسپولیس منجر به این شد که روال صحیح حرکتی پرسپولیس بر هم خورده و کار به آنجایی بکشد که مدیرعامل فعلی استقلال که بعد از عابدینی با مدیران عامل آنچنان قوی ای ( از محمد حسن انصاری فر که کلا علاقه ای به جنجال نداشت فاکتور می گیرم) در جبهه مخالف روبرو نبود اوضاع را بر وفق مراد دیده و به ترکتازی در جبهه ای بپردازد که قبلا دو پهلوان داشت . از طرف دیگر گرفتن پستهایی در فدراسیون فوتبال به قدرت گرفتن این پدیده نوظهور بیشتر کمک نمود.

اما با آمدن رویانیان به عنوان مدیرعامل پرسپولیس بازی عوض شد. رویانیان فارغ از تمایلات سیاسیش مدیری بود که اصولا در جاهایی که نیاز به حل مشکل وجود داشت به کار گرفته میشد. رویانیان هم که مدیریت می دانست ولی از مدیریت ورزشی بهره ای نبرده بود به سمت مدیزعاملی باشگاهی رسید که در چند سال اخیر گرفتار بحرانهای فراوانی بود. فتح اله زاده در ابتدا او را به عنوان رقیب جدی در محاسبات خود نگنجانده بود اما پس از آوردن دنیزلی به این نتیجه رسید که حریف چندان مفت باز نبوده و نیاز است که با ترفندهای ژورنالیستی او را وارد کشمکش های بی مورد با خود بکند موردی که حداقل تا چند وقت پیش در آن موفق هم بود و با بازیهای رسانه ای خود به نوعی توانست انرژی بسیار زیادی از مدیرعامل پرسپولیس بگیرد.

اما آتش این عطش فتح اله زاده با شروع فصل نقل و انتقالات 91-92 به بالاترین حد خود رسید وقتی رویانیان لقمه حاضر آماده ای چون کریم انصاری فر را در حالیکه فتح اله زاده هر روز در باشگاه با او جلسه های مختلف می گذاشت و نزدیک به توافق نهایی بود به بستن قرارداد با باشگاه پرسپولیس راغب شد دیگر اختلاف دو باشگاه علنی شده بود . گویی اینکه پرسپولیس سوگند یاد کرده بود هرساله ابتدا استقلال فتح اله زاده باید خریدهای خود را در بازار می کرد و اگر ته بازار چیزی ماند آنگاه فرصت به پرسپولیس می رسید.

اما این تمام ماجراها نبود حاجی فتح اله زاده که با گرفتن مهدی هاشمی نسب اصطلاح ترکاندن بمب را در فوتبال ایران باب کرد این بار قافله را باخته بود و باید برای دلخوشی هواداران خود ترفندی می زد . ابتدا اظهار نظرهای فراوان درباره باشگاه پرسپولیس و اینکه این تیم نیاز به خرید بازیکن دارد و ما چنین نیازی نمیبینیم !! و یا پرسپولیس پول دارد و ما نداریم !! همه از این تفکر ناشی می شد ، نکته عجیب قضیه آنجا بود که اگر یارگیری عجیب و غریب پرسپولیس را میشد به بی تجربه بودن رویانیان ربط داد ( خرید چندین بازیکن مهاجم و عدم توجه به بازسازی خط هافبک خصوصا هافبک دفاعی) اما عجبا حاجی استقلالی ها در حالیکه این تیم به گواه اکثر کارشناسان نیاز به ترمیم در خط حمله خود را داشت اقدام به خرید کاپیتان تیم ملی نمود تا به قول خود دست به صید قزل آلایی بزند که در هنگام خرید های پرسپولیس اینگونه خریدها را برای تیمش لازم نمی دانست.

دیگر همه ماجراهای پرسپولیس و آمدن یحیی را می دانند ، بعد از مدتها تیم روندی پیدا کرد که مایه خوشوقتی هر هوادار منصفی میشد ، در اینجا بود که فتح اله زاده روند جدیدی از مصاحبه هایش را رو کرد که تنها برای خنک کردن جیگر عده ای جوان خام و ناپخته و از طرفی بهبود برای مرهم زخمهای خود داشت.

ابتدا گارد هجومی در برابر رویانیانی که حداقل پس از به کار گرفتن گل محمدی در سمت سرمربی گری سرش به کار خودش گرم بود ، مصاحبه ای که جناب زئوس در همین تاپیک قرار دادند . به کار بردن جملاتی چون برای رویانیان کمپوت می برم !! تکرار چندباره پرسپولیس پولدارترین تیم ایران است !!! و اشاره به خرید بازیکنان بالای سقف قرارداد . اما حافظه ما آنچنان ضعیف نشده است که از حاجی آبی ها نپرسیم برادر بزرگوار آیا شما با اعداد 777 میلیون و 888 میلیون ( اشاره به صحبتهای مرجان عزیز) هیچ آشنایی دارید ؟
آیا خود شما از اولین نفراتی نبودید که پای پرداخت های میلیونی آنچنانی را به فوتبال ایران باز کردید؟! من نمی گویم شما حق خرید بازیکنان تاپ را ندارید همه هم می دانیم بازیکن تاپ با پول تاپ به باشگاهی نقل مکان می کند ولی سوال من اینست چه کسی چنین مجوزی به شما داده که بینای کار دیگرانید و در مواقع لزوم به راحتی چشم خودتون را درباره حقایق می بندید؟

حداقل همه ما از پشت پرده انتقال بازیکنان بزرگ به باشگاههای اسم و رسم دار مطلعیم و این بازیها کهنه شده است حاجی جان .

اما قضیه اینجا تمام نمی شود ، داستان ادامه دارد ، حاجی شیفته مطبوعات در یکی از مصاحبه هایش می گوید بعد از 4 برد پیاپی مقابل پرسپولیس آرزوی قلبی من نبردن استقلال در دربی پیاپی پنجم بود چون اگر این حاصل میشد دیگر چیزی از حریف نمی ماند!! و رقابتی باقی نمی ماند !! نمی دانم باید دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را. حالا که باختید بهتر نیست جوانمردانه به حریف احترام بگذارید و زحمتش را قدر بدانید تا اینکه حرفی بزنید که از دایره تصور هر موجود زنده ای بیرون است؟!

سپس در جایی دیگر به این اشاره می کنند که دردربی معروف به دربی 9 نفره حالتی در رختکن استقلال با اشارات آقای فائقی بوجود آمد که ما تصمیم گرفتیم مساوی کنیم !!! یالعجب از این همه حماسه سرایی های حضرتعالی که اگر مدیر فوتبالی در هر کشور صاحب فوتبالی در میان عموم اظهار کند به جرم تغییر آگاهانه در نتیجه بازی به پای میز محاکمه کشانده می شود .

جالب اینکه آقای فائقی هم که خود نقش دوم این ماجرا را به عهده دارند مساله را تایید می کند.

با این همه مسائل اصولا آیا می توان به واقعی بودن خیلی از نتایج این فوتبال ایمان داشت ؟ آیا قهرمانی های بدست آمده هر تیمی در چنین فوتبالی اصلا اعتبار دارد ؟ یا اینکه تمام این صحبتها همان صحبتهایی هست که شاید باعث شود حاجی ما در بین هواداران خود مثلا محبوب تر شود.

نهایتا حاج آقای عزیز شما خیلی سنگ هواداران پرسپولیس را به سینه می زنید ولی در هر مصاحبه کلمات تحقیرآمیز شما موجب رنجش هواداران پرسپولیس می شود. ایکاش نیت و بیرون آدمها همیشه یکی بود.

ما به عنوان هواداران پرسپولیس می دانیم که شما در خواب هم از تلاش برای بردن پرسپولیس دست بر نمی دارید ، ما می دانیم که شما از این همه هجمه مطبوعاتی علیه باشگاه و مدیرعاملش چه نیات و قصدی دارید و ما می دانیم شما اندازه ارزنی برای هوادار پرسپولیس ارزش قائل نیستید والا مانند هر مدیرعامل باشگاه بزرگی در دنیا فقط سرتان به کار خودتان بود و با روشهای جوانمردانه فقط سعی در اعتلای باشگاه متبوع خود داشتید نه اینکه هر روز مصاحبه جدیدی از شما در مطبوعات خودنمایی کند به قصد بالابردن خودتان و کوچک کردن حریفی که حداقل هوادارانش تا همین چند وقت پیش برای شما احترامی قائل بود.

شاد و پیروز باشید

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درود

طبیعتا همینطوره... اما نکته بسیار مهم، عنوان شدن این مسایل بعد از سالهاست... ما در جامعه ای زندگی میکنیم که همیشه سهم پشت پرده از وقایع روزانه، بیشتر از پیش پرده است. اما اینکه چنین ادعایی بعد از اینهمه سال در این مقطع رو میشه، با کنار هم گذاشتن قطعات دیگه ماجراف میتونه زاویه دید متفاوتی از کل موضوع رو به ما نشون بده. ببینید کی این حرف رو میزنه؟ چه زمانی میزنه و در چه شرایطی؟
علی فتح الله زاده پیش از هرچیز یه ژورنالیسته. ژورنالیست ها به اقتضای شغلشون متخصص ایجاد موج در جامعه هدفشون هستن. اونها با خبرسازی، خبر رسانی، تحلیل و انعکاس وقایع، این توان رو دارن که بسیاری از حادثه ها رو در جهت خواست خودشون یا مدیرانشون جهت بدن. حالا انگیزه اونها از این کار میتونه متفاوت باشه. بسته به زمینه ای که در اون کار میکنن، گروهی که بهش وابستگی دارن یا در مقیاس بسیار کلان تر در حد منافع ملی و بین المللی (در محدوده توانشون).
فتح الله زاده زمانی که از مدیرمسوولی (اون زمان) هفته نامه استقلال جوان به جایگاه مدیرعاملی این باشگاه رسید، از تمام ظرفیتهای ژورنالیستی خودش طی 17 سال اخیر استفاده کرده. تصور نکنید که کل کل های دامنه دارش با انواع و اقسام افراد شاغل در فوتبال، تنها و تنها برمبنای آبی دوستی و تعلق خاطر در سطح یه هوادار عادی استقلال بوده. تک به تک این واکنشها اگر در زمان خودش و در چارچوب اتفاقات اون زمان تحلیل بشه، بر درستی فرضیه من صحه میذاره. از جدل با عابدینی و کاشانی و رویانیان بگیر تا واعظ آشتیانی و رسولی نژاد.
این مصاحبه های اخیر و تحریک های گاه و بیگاه رویانیان هم با همین الگوریتم انجام میشه. باتجربه ترها به باور من باید توجهی نکنن و بذارن این حرفها و کارها در سطح ارضای حس برتری طلبی یه عده هوادار جوان و کم اطلاع استقلالی باقی بمونه. بیشتر از اون ارزشی نداره...

پاینده باشید ...

ارادت

البته من چندان علاقه ای به بحث های حاشیه ای در محیط مجازی ندارم ...با همه صحبت های آقای فتح الله زاده در تمامی مصاحبه هاشون هم موافق نیستم همچنان که با برخی مصاحبه های جناب آقای رویانیان موافق نیستم
ولی نکته اینجاست که این بحث فقط از سوی فتح الله زاده مطرح نشده..فکر نمیکنم جناب فائقی استقلالی باشند...یا بازیکنی مثل حسن زاده که جایی در بطن فوتبال حال حاضر ایران نداره بخواد نفعی از قضیه ببره که تائید کرده
به هر حال این داستان و ماجرا چه واقعی چه غیر واقعی اتهامی رو متوجه باشگاه پرسپولیس نکرده بلکه یه امر اختیاری بوده که اگرم اتفاق افتاده باشه ( به هر حال میتونیم فرض کنیم که شاید اتفاق افتاده باشه ) از سمت خود مسئولین باشگاه استقلال مورد قبول واقع شده. بنابر این من به شخصه دلیلی نمی بینم چندان مورد هجمه هواداران پرسپولیس قرار بگیره این قضیه....البته در مورد مصاحبه دیگر آقای فتح الله زاده و گفته های طنز ایشون در مورد آقای رویانیان و زندان و...نظر قابل دفاعی ندارم با اینکه همیشه همه از روحیه طنز ایشون در فوتبال از سالیان دور آشنا هستند ولی در مورد اینکه شاید بهتر باشه این حرف ها به طنز هم گفته نشه من مخالفتی ندارم با دوستان.
ولی در کل با مسائلی که در فوتبال ایران رخ میده این جور توصیه ها دوست عزیز....به نظر من اتفاق افتادنش احتمالش بیشتر از اتفاق نیفتادنش هست...حتی شاید در برخی موارد در تاریخ فوتبال ایران این توصیه ها به نفع مجموعه استقلال یا تاج سابق هم بوده....ولی اگر مسئله زمان گفتن این بحث ها هست که خب...یه بحث جداگانه س .

الان به نظر من بیشتر از پرداختن به این موضوع میشه به این مطلب پرداخت که چگونه آقای تاج که در هیات مدیره محترم پرسپولیس حضور دارند به سمت سرپرست سازمان لیگ منصوب شده اند.

با احترام فراوان

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درود

پاینده باشید ...

علی جان بسیار عالی بود. کاملا با صحبتهای شما موافقم.
فقط برخلاف دوستان من اعتقاد دارم جای تحلیل و بررسی رفتارهای آقای فتح اله زاده بسیار زیاد جای بررسی داره . چون این موارد بر اساس یک نقشه ترسیمی و پلان به پلان در حال پیشروی هست و کسی نمیدونه فردا قراره چه چیزهایی از ایشان شنیده بشه.

علی جان همه ما می دونیم که همیشه این شور و شعف همین جوانها و به قول من و شما بی تجربه ها هست که برنامه ریزان پشت پرده رو به اهدافشون میرسونه .

شاد و پیروز باشید

بالا