• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
علی کفاشیان:تاج باید از پرسپولیس کنار برود/ بهروان عضو هیات رئیسه باقی می‌ماند

رئیس فدرارسیون فوتبال با بیان اینکه طی مذاکراتی با مهدی تاج به توافق رسیدیم تا به عنوان سرپرست سازمان لیگ با فدراسیون همکاری کند، گفت: به دلیل اینکه نمی‌توانستیم مغایر با قوانین سازمان بازرسی عمل کنیم، تصمیم به جایگزینی آقای تاج به جای بهروان گرفتیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کفاشیان صبح امروز دوشنبه ضمن اعلام این خبر افزود: پس از آنکه سازمان بازرسی با ادامه فعالیت افراد دو شغله در فدراسیون مخالفت کرد، مذاکراتی را با آقای تاج آغاز کردیم تا وی به عنوان سرپرست سازمان لیگ با فدراسیون فوتبال همکاری کند که ایشان نیز با این پیشنهاد موافقت کردند. به زودی حکم مهدی تاج به عنوان سرپرست سازمان لیگ صادر خواهد شد.

وی ادامه داد: تاج با توجه به شناختی که از مجموعه فدراسیون فوتبال دارد می‌تواند باری را از روی دوش فدراسیون و سازمان لیگ بردارد و به ما کمک کند که شاهد روند بهتری از امور سازمان لیگ باشیم.

رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه بهروان با عنوان عضو هیات رئیسه کارش را ادامه خواهد داد، ادامه داد: از آقای تاج خواسته‌ایم تا ضمن تدوین آئین نامه سازمان لیگ زمان تعیین مجمع و تشکیل هیات رئیسه این سازمان را مشخص کند. ضمن اینکه در تلاش هستیم تا با تعیین اعضای مجمع سازمان لیگ امور مربوط به این سازمان را با برنامه ریزی و شکل بهتری پیگیری کنیم. ایشان برای همکاری با فدراسیون باید از هیات مدیره پرسپولیس کنار برود.

علی کفاشیان در پاسخ به این پرسش که تکلیف سرپرست تیم ملی چه می‌شود، افزود: در حال مذاکره و رایزنی برای مشخص کردن سرپرست تیم ملی هستیم که به زودی این اتفاق خواهد افتاد. در این زمینه با کی روش هم صحبت کرده‌ایم و ایشان هم موافقت خود را با معرفی سرپرست جدید تیم ملی اعلام کرده است.

رئیس فدراسیون فوتبال از تشکیل ستاد حمایت از تیم ملی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: در جلسه‌ای که با حبیب کاشانی داشتیم ایشان پیشنهاد داد که ستادی برای حمایت از تیم ملی فوتبال ایران تشکیل شود که مورد موافقت ما نیز قرار گرفت و مقرر شد طرح تشکیل این ستاد تنظیم و به فدراسیون فوتبال ارائه تا در آینده اجرایی شود.

منبع: خبرگزاری مهر

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
منطقی باشیم
قرار استعفا بده تاج

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام

قبل از هر چیز باید متشکر بود از ساسان و فرزاد عزیز به خاطر ایجاد کردن این فضا تا که بشه بعضی از دوستان اگه حرفی هم رو هم دارن دوستانه و بدون کل کل با احترام , فقط در رابط با علایق و طرفداری تیم خودشون بیان کنن . چیزی که جای خالیش همیشه اینجا حس میشد . البته این روند از اول قرار بود باشه اما خب به قولی جا نیفتاده بود .

اما در رابطه با موضوعات اخیر و هجمه انتقاد ها علیه فتح الله زاده و رویانیان که تا حدی هر دو مقصر هستند . البته من موضوع رو از دید تیم خودم میگم چون حس میکنم فضا فضای مناسبی برای بحث کردن هست .

چیزی که در مورد حاجی خودمون میشه گفت اینه که همیشه دوست داره در صدر اخبار و خبرگزاری ها باشه چیزی که واقعا نمیشه انکارش کرد حالا این مورد میتونه با هر مصاحبه ای باشه که اینجاس کارش از نظر من اشتباس . در هر صورت فتح الله از مدیران محبوب قدیمی که هنوز هم رو کار مونده اما از اونطرف بقیه مدیران محبوب قرمزها مثل عابدینی و انصاری فرد (البته عباس رو نمیگم!) به نحوی کنار گذاشته شدن که من این رو به عنوان یه هوادار فوتبالی خلاء پرسپولیس میدونم که تا حدی هم فکر کنم این بی ثباتی ها و نتایج دور از انتظاری که سال هاس این تیم میگیره میتونه به همین قضیه مربوط باشه .

اما درباره مصاحبه اخیر فتح الله زاده که من فکر کنم بار اول هم نیست این مورد مطرح میشه و من به یاد دارم این بحث قبلا از سمت زرینچه برای بار اول مطرح شد چند سال پیش تو یه مصاحبه که من نمیدونم الان چرا به اون مصاحبه هیچ اشاره ای نمیشه ! این که الان فائقی نامی هم این مورد رو تایید کرده و در تیکه ای هم از مصاحبه ایشون این جمله هست:
من خواهش کردم و غیر مستقیم از آنان خواستم تا در نیمه دوم جلوی پرسپولیس سفت بازی نکنند..به هر حال باید سکوها را مدیریت می کردیم."

قطعاً برای من هوادار استقلال علامت سوال بزرگی بوجود میاره که در چند دربی متوالی که استقلال با یک گل جلو میفتاد و بعد در ثانیه های پایانی با یک اتفاق بازی مساوی میشد , چه خوب سکوها مدیریت میشد ؟!

سوالی که قطعاً پاسخ دادن بهش از توان ما هوادار ساده فوتبال خارج هست چون امثال این گونه سوال ها در رابطه با فوتبال ملی ایران هم اونقدر زیاد هست که نشه بهش پاسخ درست و اصولی داد و شاید هم مثل خیلی موارد دیگه که عادت شده برامون سوء تعبیری بیش نبوده باشه.

///

اما در رابطه با هجمه انتقاد های دوستان پرسپولیسی به فتح الله زاده درباره نحوه کلیات مصاحبه ها و کل کل کردنا با تیم محبوبشون که من در اکثر موارد حق رو بهشون میدم گرچه این مورد هم به همون ایرادی برمیگرده که من بالا بهش اشاره داشتم و اون علاقه زیاد در بودن تیتر خبرگزاری هاس که با اینکه بیشتر موارد جنبه طنز داره مصاحبه هاش ولی گاهی با کنایه ها باعث رنجش خاطر دوستان پرسپولیسیمون میشه که تو این من بحثی ندارم و قبولش دارم ولی میخوام بحثی رو باز کنم که شاید خیلی گسترده تر از موضوع باشه و اونم این هست که بدون تعارف قوی ترین رسانه های نوشتاری و تصویری ما اکثر موارد پشتوانه تیم پرسپولیس بودن و هستن (که علت این امر هم برای خیلی هامون واضح هست که برمیگرده به عقبه دو تیم) و مورد بعد اینکه همیشه به یاد دارم اگه حرف یا چیزی علیه استقلال میشد کسی جز فتح الله زاده نبوده که از تیم دفاع کنه و رنجش خاطر طرفدارای خودمون رو به خاطر یه سری حرف ها بر طرف کنه , نکته ای که یه دوست پرسپولیسی خیلی کم میتونه بهش برسه و از این دید بهش نگاه کنه.
رویانیان امسال تو پرسپولیس از نظرم اون خلاء ـی در موردش گفتم رو تا حدودی پر کرده گرچه تا اینجا نتایج قابل دفاعی رو نگرفته ولی میشه حدس زد که اگه زمان بیشتری بهش داده بشه میتونه خیلی کارها بکنه و دقیقا همینجاس که باعث میشه فتح الله زاده بر خلاف سال های قبل مصاحبه های این تیپیش بیشتر بشه چون رقیب بزرگی رو برای خودش میبینه .

در پایان حرفام هم جا داره بگم امیدوارم قدر این فضای دوستانه رو بدونیم و خدای نکرده حرفی نزنیم که باعث رنجش خاطر دوستامون بشه .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فقط یک سوال اینجا می مونه!
البته برای کسانی که حافظه تاریخیشون دچار مشکل نشده باشه!
ایا به داوود فنایی هم دستور داده شده بود ستاره میدان بشه؟؟؟؟!!!!

یه حرف خوب خیلی وقت پیش قلیچ زد در مورد این همه هجمه و ادعایی که از بعضی ها هر چند وقت یکبار زده میشه!!

شک ندارم چند سال دیگه در مورد همین دربی 3-2 هم حرف زده میشه!

در مورد این اقایی که فعلا سوزنش بدجور رو پرسپولیس گیر کرده باید بگم
وقتی از سمت اطرافیانش اعلام میشه شعار تماشاگرای پرسپولیس برعلیه ش خود جوش نیست بهتره یه ذره کمتر مصاحبه کنه تا کمتر هوادار پرسپولیس رو عصبانی کنه!!

این هجمه وحشتناکی هم که راه انداخته به دلیل نفوذ شدید مطبوعاتیش هست تا همه حواسشون بره سمت این قضیه و کسی نپرسه جریان تجاوز و لیدر منصوب به این اقا جریانش چیه!

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
از نوشته های ساسان و علی و جری خانم واقعا لذت بردم. اما درباره نوشته آقا آرین که اولین باره میبینمشون و دوست اس اسی ما هم هستند واقعا خوشم اومد . بی کنایه بدون حب و بغض مثل یه هوادار واقعی حرفاشونو نوشتن. ممنون آقا آرین . فقط آرین جان درباره اون قسمتی که گفتی هربار جلو افتادید بازی مدیریت شده آیا ؟ این خودش بدترین نتیجه ای هست که صحبتای حاجی فتحالله زاده داده . الان ما هم فک می کنیم اگر انقدر سیاست دخیله در ماجرای بازیها؟ آیا باخت 1-0 ما بعد از 7 سال شکست ناپذیری از اس اس با گل اکبرپور شامل دستور از بالا نمیشه؟ بالخره اونم میتونست نوعی مدیریت سکوهای آبی باشه دیگه و......
یا دو بازی رفت و برگشتی که گلزنانش فقط روانخواه و محسن خلیلی بودن .
در آخر دعای روز دوشنبه :D
ایشالله جوری بشه که هممون یاد بگیریم هدفمون بالا بردن خودمون باشه بدون پایین آوردن رقبا.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آیا باخت 1-0 ما بعد از 7 سال شکست ناپذیری از اس اس با گل اکبرپور شامل دستور از بالا نمیشه؟ بالخره اونم میتونست نوعی مدیریت سکوهای آبی باشه دیگه و......
.

ایشون منظورشون فکر نکنم همه بازی ها باشه....بازی که 1-0 تموم شده که دیگه زیاد بحثی توش نیست....
فکر کنم منظور ایشون به طور مثال .....تاکید میکنم به طور مثال بازی بود که علیزاده دقیقه 90 اومد توی بازی بلند شد توپ رو با دست زد....و امثالهم...باشه...
البته به طور مثال عرض کردم و خودم هیچ نظری راجع به مشکوک بودن اون بازی ندارم.
به هر حال بعضی صحنه ها جزئی از زیبایی و 90 دقیقه ای بودن فوتبال هست.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به هر حال این داستان و ماجرا چه واقعی چه غیر واقعی اتهامی رو متوجه باشگاه پرسپولیس نکرده بلکه یه امر اختیاری بوده که اگرم اتفاق افتاده باشه ( به هر حال میتونیم فرض کنیم که شاید اتفاق افتاده باشه ) از سمت خود مسئولین باشگاه استقلال مورد قبول واقع شده. بنابر این من به شخصه دلیلی نمی بینم چندان مورد هجمه هواداران پرسپولیس قرار بگیره این قضیه....البته در مورد مصاحبه دیگر آقای فتح الله زاده و گفته های طنز ایشون در مورد آقای رویانیان و زندان و...نظر قابل دفاعی ندارم با اینکه همیشه همه از روحیه طنز ایشون در فوتبال از سالیان دور آشنا هستند ولی در مورد اینکه شاید بهتر باشه این حرف ها به طنز هم گفته نشه من مخالفتی ندارم با دوستان.

اما در رابطه با هجمه انتقاد های دوستان پرسپولیسی به فتح الله زاده درباره نحوه کلیات مصاحبه ها و کل کل کردنا با تیم محبوبشون که من در اکثر موارد حق رو بهشون میدم گرچه این مورد هم به همون ایرادی برمیگرده که من بالا بهش اشاره داشتم و اون علاقه زیاد در بودن تیتر خبرگزاری هاس که با اینکه بیشتر موارد جنبه طنز داره مصاحبه هاش ولی گاهی با کنایه ها باعث رنجش خاطر دوستان پرسپولیسیمون میشه که تو این من بحثی ندارم و قبولش دارم ولی ...

درود دوباره...

این عذر بدتر از گناهه رفقا. درست مثل این میمونه که پشت پا به حریفت بندازی و بعدش بگی ببخشید میخواستم شوخی کنم!!! و عجیب تر اینکه این روحیه طنازی در هر زمان و موقعیتی بکار گرفته نمیشه... اتفاقا من معتقدم در لفافه شوخی، جدی ترین اهداف پیگیری میشه. اگر به راستی تو این مملکت دستگاه حساب کشی وجود داشت که برمیگشت به سالهای دور تا به حال و بررسی میکرد چه کسانی با چه اهدافی و از چه منابعی هزینه فوتبال بی حاصل داخلی ما رو تا به این حد بالا بردن، علی فتح الله زاده و محمدرضا ساکت بی تردید در صف اول متهمان قرار میگرفتن. با هر انگیزه و منطقی اگر بسنجیم، اونها (و چه بسا مدیران باشگاههای دیگه) شیر هدر رفتن میلیاردها تومن پول بی زبون رو باز کردن و در قبالش هیچ چیز بدست نیاوردن. خنده داره اگر خیلی جدی راجع به این هدر رفت بزرگ حرف بزنیم و اونوقت جوابمون رو در قالب شوخی و خنده و کنایه به خرج کردهای پرسپولیس در این فصل جمع و جور کنیم. اتفاقا این طنازیها همه در راستای فرار به جلو کسانی صورت میگیره که خودشون در صف اول باد کردن فوتبال بی کیفیت و بی بازده ایران هستن. پس خودمون رو گول نزنیم که : "بی خیال بابا، طرف شوخه دیگه... شوخی کرده"... این ترفندها برای انداختن طوق اتهام به گردن رقیب تازه کار و ناوارد، صرفا وسیله ایه که میدان فقط برای خود افراد، خالی بمونه...
میخوام بحثی رو باز کنم که شاید خیلی گسترده تر از موضوع باشه و اونم این هست که بدون تعارف قوی ترین رسانه های نوشتاری و تصویری ما اکثر موارد پشتوانه تیم پرسپولیس بودن و هستن (که علت این امر هم برای خیلی هامون واضح هست که برمیگرده به عقبه دو تیم) و مورد بعد اینکه همیشه به یاد دارم اگه حرف یا چیزی علیه استقلال میشد کسی جز فتح الله زاده نبوده که از تیم دفاع کنه و رنجش خاطر طرفدارای خودمون رو به خاطر یه سری حرف ها بر طرف کنه , نکته ای که یه دوست پرسپولیسی خیلی کم میتونه بهش برسه و از این دید بهش نگاه کنه.
رویانیان امسال تو پرسپولیس از نظرم اون خلاء ـی در موردش گفتم رو تا حدودی پر کرده گرچه تا اینجا نتایج قابل دفاعی رو نگرفته ولی میشه حدس زد که اگه زمان بیشتری بهش داده بشه میتونه خیلی کارها بکنه و دقیقا همینجاس که باعث میشه فتح الله زاده بر خلاف سال های قبل مصاحبه های این تیپیش بیشتر بشه چون رقیب بزرگی رو برای خودش میبینه .

جان کلام اینجاست... اتفاقا این زاویه دید بسیار واضح و مشخصه آرین عزیز. جز اون بخش که درباره عقبه تیم و رفتار رسانه ای با استقلال عنوان کردی که جای بحث جداگانه داره و من برعکس شما معتقدم، اساسا این رفتار فتح الله زاده در راستای همون هدفیه که شما هم بهش اشاره کردی : خنک کردن دل هواداران عام و تهییج اونها به حمایت از تیم و حضور در میادین (فارغ از اینکه چقدر موثر واقع شده). اینها هم از همون شم ژورنالیستی و موج ساز فتح الله زاده میاد و بس. حالا قضاوت جوانمردانه یا ناجوانمردانه بودن این نوع رفتار قصه جداگانه ایه... سالیان سال، این دو تیم با هم رقابت کردن. گلها و برد و باختها بینشون رد و بدل شد. اما کینه ایجاد نشد. اونچه که من به جد معتقدم اینه که رفتارهای شخص علی فتح الله زاده طی 17 سال اخیر و واکنشهای گهگاه ناگزیری که ایجاد کرد، عامل مهمی برای ایجاد کینه و نفرت بین هوادارهای عمدتا جوان آبی و قرمز بوده. از این زاویه هم به موضوع نگاه کنید. چندنفر جوان 16-17 ساله قدرت تحلیل این موضوع رو دارن که رفتارهای فوتبالی طی 90 دقیقه بازی در مستطیل سبز عمر میکنه و بعدش باید به پایان برسه و جامعه به زندگی عادیش برگرده؟ به تاپیک کل کل اینجا نگاه کنید تا ببینید چه انرژی بزرگی صرف کینه ورزی و حال گیری دو طرف از هم میشه. اینها ریشه در همون ارضای کوتاه مدت حس طرفداری از سوی افرادی مثل علی فتح الله زاده است (و هرکس مثل اون). و ایمان داشته باشید پشت همه ای رفتارها منافع شخصی خوابیده و بس... همه اینها برای بقای منافع شخصیه. اینه که علی فتح الله زاده و امثالش رو از در بیرون کنید از پنجره برمیگردن (نقل به مضمون از حسن روشن)...

پاینده باشید

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
ایشون منظورشون فکر نکنم همه بازی ها باشه....بازی که 1-0 تموم شده که دیگه زیاد بحثی توش نیست....
فکر کنم منظور ایشون به طور مثال .....تاکید میکنم به طور مثال بازی بود که علیزاده دقیقه 90 اومد توی بازی بلند شد توپ رو با دست زد....و امثالهم...باشه...

پس کلا شما هر نتیجه ای که فکر می کنید به ضررتون بوده میخواید بگید به نوعی دستور از بالا بوده ؟

ممنون از توضیحتون . ولی فکر می کردم اینجا جای کل کل نیست ظاهرا اشتباه می کردم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پس کلا شما هر نتیجه ای که فکر می کنید به ضررتون بوده میخواید بگید به نوعی دستور از بالا بوده ؟

ممنون از توضیحتون . ولی فکر می کردم اینجا جای کل کل نیست ظاهرا اشتباه می کردم

دوست عزیز...

من 3 بار تاکید کردم در پستم که صرفا مثال زدم چون فکر کردم منظور آرین عزیز این جور عوض شدن بازی ها بود نه نتایج 1-0
خدا روزی رو نیاره که من بخوام به سمت کل کل چه در فوتبال داخلی و چه در فوتبال خارجی برم.
اصلا حق با شماست.
موفق باشید

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
دوست عزیز...

من 3 بار تاکید کردم در پستم که صرفا مثال زدم چون فکر کردم منظور آرین عزیز این جور عوض شدن بازی ها بود نه نتایج 1-0
خدا روزی رو نیاره که من بخوام به سمت کل کل چه در فوتبال داخلی و چه در فوتبال خارجی برم.
اصلا حق با شماست.
موفق باشید

نه برادر من ادعایی مبنی بر حق بودن خودم و صحبتام نداره.
فقط سوالم اینه مثلا یک بازی 0-0 نمیتونه با دستور از بالا تبدیل به 1-0 بشه؟ فقط بازیهایی که 0-0 موندن میشه گفت دستهایی در کار بوده ؟

من هم تاکید می کنم حرفام برای پیدا کردن حقیقته نه کل کل
حرفمم اینه که چنین صحبتایی بعد از چندین سال به راحتی میتونه هر نتیجه ای رو زیر سوال ببره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درود دوباره...

این عذر بدتر از گناهه رفقا. درست مثل این میمونه که پشت پا به حریفت بندازی و بعدش بگی ببخشید میخواستم شوخی کنم!!! و عجیب تر اینکه این روحیه طنازی در هر زمان و موقعیتی بکار گرفته نمیشه... اتفاقا من معتقدم در لفافه شوخی، جدی ترین اهداف پیگیری میشه. اگر به راستی تو این مملکت دستگاه حساب کشی وجود داشت که برمیگشت به سالهای دور تا به حال و بررسی میکرد چه کسانی با چه اهدافی و از چه منابعی هزینه فوتبال بی حاصل داخلی ما رو تا به این حد بالا بردن، علی فتح الله زاده و محمدرضا ساکت بی تردید در صف اول متهمان قرار میگرفتن. با هر انگیزه و منطقی اگر بسنجیم، اونها (و چه بسا مدیران باشگاههای دیگه) شیر هدر رفتن میلیاردها تومن پول بی زبون رو باز کردن و در قبالش هیچ چیز بدست نیاوردن. خنده داره اگر خیلی جدی راجع به این هدر رفت بزرگ حرف بزنیم و اونوقت جوابمون رو در قالب شوخی و خنده و کنایه به خرج کردهای پرسپولیس در این فصل جمع و جور کنیم. اتفاقا این طنازیها همه در راستای فرار به جلو کسانی صورت میگیره که خودشون در صف اول باد کردن فوتبال بی کیفیت و بی بازده ایران هستن. پس خودمون رو گول نزنیم که : "بی خیال بابا، طرف شوخه دیگه... شوخی کرده"... این ترفندها برای انداختن طوق اتهام به گردن رقیب تازه کار و ناوارد، صرفا وسیله ایه که میدان فقط برای خود افراد، خالی بمونه...

جان کلام اینجاست... اتفاقا این زاویه دید بسیار واضح و مشخصه آرین عزیز. جز اون بخش که درباره عقبه تیم و رفتار رسانه ای با استقلال عنوان کردی که جای بحث جداگانه داره و من برعکس شما معتقدم، اساسا این رفتار فتح الله زاده در راستای همون هدفیه که شما هم بهش اشاره کردی : خنک کردن دل هواداران عام و تهییج اونها به حمایت از تیم و حضور در میادین (فارغ از اینکه چقدر موثر واقع شده). اینها هم از همون شم ژورنالیستی و موج ساز فتح الله زاده میاد و بس. حالا قضاوت جوانمردانه یا ناجوانمردانه بودن این نوع رفتار قصه جداگانه ایه... سالیان سال، این دو تیم با هم رقابت کردن. گلها و برد و باختها بینشون رد و بدل شد. اما کینه ایجاد نشد. اونچه که من به جد معتقدم اینه که رفتارهای شخص علی فتح الله زاده طی 17 سال اخیر و واکنشهای گهگاه ناگزیری که ایجاد کرد، عامل مهمی برای ایجاد کینه و نفرت بین هوادارهای عمدتا جوان آبی و قرمز بوده. از این زاویه هم به موضوع نگاه کنید. چندنفر جوان 16-17 ساله قدرت تحلیل این موضوع رو دارن که رفتارهای فوتبالی طی 90 دقیقه بازی در مستطیل سبز عمر میکنه و بعدش باید به پایان برسه و جامعه به زندگی عادیش برگرده؟ به تاپیک کل کل اینجا نگاه کنید تا ببینید چه انرژی بزرگی صرف کینه ورزی و حال گیری دو طرف از هم میشه. اینها ریشه در همون ارضای کوتاه مدت حس طرفداری از سوی افرادی مثل علی فتح الله زاده است (و هرکس مثل اون). و ایمان داشته باشید پشت همه ای رفتارها منافع شخصی خوابیده و بس... همه اینها برای بقای منافع شخصیه. اینه که علی فتح الله زاده و امثالش رو از در بیرون کنید از پنجره برمیگردن (نقل به مضمون از حسن روشن)...

پاینده باشید

ارادت

من همیشه گفتم..بدون واهمه ای هم مجدد میگم همه رفتار ها و اخلاق های ایشون مورد تائید بنده نیست...به طور مثال من به لحاظ اخلاقی و نوع صحبت به عنوان یک مدیر عامل متشخص که وظیفه مدیریت یک تیم با سابقه و موفقی مثل استقلال رو به عهده داره با شخصی مثل واعظ آشتیانی بیشتر موافق بودم.
منتهی واعظ آشتیانی که در صحبت بسیار پخته عمل میکرد و از این مصاحیه های طنر انجام نمیداد و به موقعش دفاع هم میکرد به سختی از استقلال ( خودم چند بار شاهد بودم در تلویزیون) یک اشتباه بزرگ انجام داد بعد از قهرمانی استقلال و همون اشتباه باعث شد 98% هوادارای استقلال از ایشون به شدت بیزار هستند....
حالا این که واعظ آشتیانی چه خطاهایی کرد و اصولا موندن در باشگاه براش مهم بود یا نبود بماند....
ولی من بیشتر عرضم در این باب بود که این توصیه اگرم انجام شده باشه اتهامی به باشگاه پرسپولیس زده نشده و اتفاقا به نظر من بیشتر باعث میشه خود مسئولین وقت استقلال مورد سوال قرار بگیرند که چرا موافقت کردند...ورگنه پرسپولیس داشته بازی خودش رو میکرده....چنان که در قضیه رفتن استقلال به دسته سوم علی رغم قوانین عجیبی که در اون بل بشوی اون موقع لیگ ما وجود داشت به تازگی مشخص شد توصیه ای هم بوده!! و امیدوار رضایی به توصیه یکی از مسئولین وقت گوش کرده و تیم رو به دسته سوم برده....بگذریم..
من میگم چرا یک درصد فکر نکنیم که در این فوتبال نه چندان سالم ما 1% امکان داشته باشه همچین توصیه ای شده باشه و مدیران و بازیکنان وقت استقلال هم بهش عمل کرده باشند؟ اگر شده باشه اتهامی متوجه باشگاه پرسپولیس نیست...چنانچه اعتقاد دارم اگر هم استقلال نیمه دوم همه جانیه حمله میکرد ممکن بود نتونه اصلا گلی بزنه یا حداقل گل ممکن رو بزنه....این جور مسائل به نظرم کمی داره باهش قهر آمیز برخورد میشه توسط پرسپولیسی های عزیز....مثلا وقتی اون قضایا برای یووه و چند تیم دیگه در ایتالیا پیش اومد.....( البته نمیخوام مقایسه کنم) چیزی از ابهت یووه کم نشد و حالا یووه کجاست؟ در صدر قدرت فوتبال ایتالیا.....تازه اون ماجرا که 100% مقصر خود باشگاه یووه بوده..
و در این ماجرای کوچک هیچ اتهامی به باشگاه پرسپولیس وارد نیست.
در مورد مدیر عامل ما هم.....من سوالی که دارم از شما اینه که آیا همین جناب رویانیان از نظر شما بدون خطا و اشتباه هست؟ یا تمامی مصاحبه های ایشون رو تائید میکنید؟ یا اون جایی که ایشون اذعان به کمک به تیم های دیگه کردن رو حرفه ای میدونید؟ ( صرف نظر از این که واقعا کمک شده اصل مطرح کردنش رو میگم)
به هر حال همه عیب و ایراد دارند و باشگاه استقلال هم باشگاه کوچکی نیست....به هر حال همیشه این مصاحبه ها بوده حالا کمی بیشتر شده ..منم قبول دارم که داره لوث میشه ولی بیایید از این منظر نگاه کنیم که هر دو این باشگاه ها بزرگ هستند و از نظر هوادارای هر دو تیم ..تیم خودشون بهترین تیم باشگاهی تاریخ فوتبال ایران هست...
به نظرم یکمی داره این وسط حرمت ایشون حداقل به عنوان مدیرعامل باشگاه در صحبت های برخی دوستان خدشه دار میشه.....به هر حال ایشون چه بد و چه خوب مدیر عامل تیم بزرگ استقلال هستند و حملات همه جانبه به گذشته ایشون کمی بی احترامی به باشگاه استقلال هم تلقی میشه از نظر هوادارا...م خواهشم اینه که اگرم انتقادی به ایشون میشه کمی با رعایت آرامش باشه و این که بخوایم کل تاریخ مدیریت ایشون رو زیر سوال ببریم و ایشون رو به همه چیز و همه کس نسبت بدیم و فقط بدی های ایشون رو ببینیم و ایشون رو به خاطر این مصاحبه بکوبیم و مافیای قدیمی فوتبال جلوه بدیم کمی به خود باشگاه استقلال هم خدشه وارد کرده ایم...
این خواهش من از دوستان هست.

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نه برادر من ادعایی مبنی بر حق بودن خودم و صحبتام نداره.
فقط سوالم اینه مثلا یک بازی 0-0 نمیتونه با دستور از بالا تبدیل به 1-0 بشه؟ فقط بازیهایی که 0-0 موندن میشه گفت دستهایی در کار بوده ؟

من هم تاکید می کنم حرفام برای پیدا کردن حقیقته نه کل کل
حرفمم اینه که چنین صحبتایی بعد از چندین سال به راحتی میتونه هر نتیجه ای رو زیر سوال ببره

بله هر بازی میتونه این اتفاق بیفته ولی خب در برخی بازی ها اتفاق های خاص میافته ...منظور دوستان فکر میکنم این بوده اگه اشتباه میکنم معذرت میخوام.
من اصلا نمیگم اگر فتح الله زاده این حرفو زده و دو بازیکن اسبق استقلال حسن زاده و یکی دیگه که خاطرم نیست و مهندس فائقی تائید کردند پس 100% حقیقته.
اینا باعث میشه شائبه به وجود بیاد.
با باید اثبات بشه این قضیه...طرفین ماجرا شهادت بدند یا اصلا زده نشه...
کلا انگ تبانی هم در فوتبال ما زیاد زده میشه و متاسفانه خیلی راحت روی نتایج تاثیر میذاره...
یادمه سالی که استقلال و پاس بر سر قهرمانی تا هفته آخر کورس داشتند ( سال قهرمانی پاس با جلالی و سردار آجرلو ) در هفته آخر استقلال تهران با همنام اهوازی خودش بازی داشت و اگه استقلال بازی رو می برد ..پاس 10 تا هم میزد دوم میشد....یادمه اون موقع پاس تهران خبرگزازی مخصوص داشت ( فکر میکنم ایپنا) و به لحاظ رسانه ای بسیار قوی بود....از یک هفته قبل شروع کردند به مطرح کردن بحث تبانی دو تیم استقلالی....جوری شد که استقلال اهواز که اون موقع مثل همیشه در بالای جدول هم نبود جوری بازی کرد که اگه از اول فصل بازی میکرد جزإ 3 تیم بود....به هر حال اون بازی رو استقلال باخت ..فوتبالی هم باخت....ولی مطرح شدن بحث تبانی در اون بازی تاثیر داشت به لحاظ روحی و روانی.

اگر منظور دوستان از زمان مطرح شدن این بحث هست ..به نظر من هم قبل دربی زمان خوبی نبود.
ولی صرف گفتنش به نظر من نمیتونه جرم باشه....یا اگر یه شخص بی طرف مثل فائقی تائید کنه حتی غیر اخلاقی باشه.
به نظرم ...
خیلی رک بگم...

صرف نظر از این که این توصیه انجام شده یا نشده....دوستان پرسپولیسی بهشون برخورده و مطمئن هستند که اون بازی استقلال نیمه دوم با بازی اصلی خودش نتونسته بهشون گلی بزنه و به قول دوستمون رشادت داوود فنایی بوده....
در این مورد حق دارند.
من هم بودم نمیپذیرفتم. رک میگم.
همه تیم خودشون رو دوس دارند و دوس ندارند از طرف تیم حریف تحقیر شده باشند و بهشون آوانسی داده شده باشه.
در این مورد از نظر احساسی و اعتراضی حق با هواداران پرسپولیس هست.
ولی اون چیزی که واقعا اتفاق افتاده در اون بازی ممکنه با احساسات ما هوادارا یکی نبوده باشه. حداقل این حرف ها باعث این شائبه میشه.ولی به معنی اثبات قضیه نیست.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من به شخصه به هیچ وجه همه کارهای رویانیان رو تایید نمیکنم. اگر به پست های من در تاپیک پرسپولیس رجوع کنید میبینید که عرض کردم "رویانیان نباید مصاحبه کنه..." بحث اساسا این نیست. در مجموع حرف من اینه که پشت همه این اظهار نظرها منافع شخصی خوابیده و بس. از هر رنگی هم که باشه. این حق هوادارهای استقلاله که با ثبات ترین و موفق ترین مدیر بعد از انقلابشون رو از ته دل دوست داشته باشن. اما کسی در اون جایگاه حق نداره با زیر سوال بردن عملکرد رقبا (از هر رنگ به ویژه قرمز) سعی در برگردوندن نظرها به سمت موفقیت های خودش داشته باشه. مثل این میمونه که شما یه خیابون اصلی رو با دقت و توجه آسفالت کنی (موفقیت های سالهای اخیر) و بعد بخوای به باور خودت به لکه گیری کوچه های فرعی بپردازی (نقاط ضعف سالهای گذشته). با توجه به این اصل که حافظه تاریخی مردم ما بسیار ضعیفه و وقایع رو به سادگی از یاد میبرن و منبع و مرجعی هم برای تحقیق درباره درستی وقایع وجود ندار (عموما) ، کسی مثل فتح الله زاده، آگاهانه دست به چنین اظهار نظرهای شائبه برانگیزی میزنه که هیچوقت قابل رد یا اثبات نیست. انگیزه علیزاده از اون پنالتی، کم کاری الله وردی در دربی سال 52، شل گرفتن استقلال در دربی 9 نفره و و و ... هیچکدوم با ادله و مستندات قابل رد یا اثبات نیست. بنابراین مطرح کردن چنین مطالب موهومی، تنها و تنها به قصد تحریک افکار واحساسات رنگی هواداران دو طرف عنوان میشه و نیتش به احتمال فراوان موج سازی هست.
کدوم بازیکن سابق استقلال هست که در برابر موج ایجاد شده توسط مدیرعامل محبوب آبی ها نظر مخالف بده و خودش رو خراب کنه؟ طبیعتا در چنین فضایی شما نمیتونید از کسانی که خودشون ذینفع مساله هستن شاهد بیارید. عکس العمل سعید فائقی در اون بازی رو که دوستمون هم بهش اشاره کردن من کاملا به خاطر دارم. برچه مبنایی سعید فائقی میتونه قاضی عادلی برای این اتهام باشه؟ اینها همه مسایل سهل و ممتنعی هست که برای کسب نتیجه کوتاه مدت، در مقطعی خاص عنوان میشه و بعد به دست فراموشی سپرده خواهد شد. اما اثرش در جدلهای کورکورانه هوادارن ساده دلی که چشم به چنین اظهار نظرهایی دارن تا مدتها باقی میمونه و تدریجا به "باور" تبدیل میشه. اوج این احساسات جمع میشه در ذهن هواداری مثل مرحوم ساجدی که طاقت باخت تیمش رو نداره و متاثر از چنین اتمسفرهایی در طول سالیان دراز، ارزشمند ترین داشته اش رو فدا میکنه.
رفقا بحث من اینه. موج سازی و سوار شدن بر اون موج برای رسیدن به اهداف کوتاه مدت، چیزی جز ضرر و خسران برای جامعه به همراه نداره. کسی مثل علی فتح الله زاده و افراد همقطارش خواسته یا ناخواسته موجب چنین زیان هاییه. حالا برای رفقای آبی دوست محبوبه؟ فبها. این جریان سازیها نه از بار واقعیتهای جامعه ما کم میکنه و نه چیزی به عزت و جایگاه استقلال در فوتبال ایران اضافه. بپذیریم که نتیجه چنین رفتارهایی، ضعف اعتماد متقابل اهالی فوتبال، ضعف روابط سازنده برای رشد فوتبال داخلی، ضعف قطبهای پایدار و اصلی فوتبال ایران و در نهایت ضعف فوتبال ملی ما خواهد بود که ماحصلش رو در تیم ملی و کیفیت بازیکنهاش و جایگاه فوتبال ایران در آسیا و جهان شاهد هستیم.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
فقط آرین جان درباره اون قسمتی که گفتی هربار جلو افتادید بازی مدیریت شده آیا ؟ این خودش بدترین نتیجه ای هست که صحبتای حاجی فتحالله زاده داده . الان ما هم فک می کنیم اگر انقدر سیاست دخیله در ماجرای بازیها؟ آیا باخت 1-0 ما بعد از 7 سال شکست ناپذیری از اس اس با گل اکبرپور شامل دستور از بالا نمیشه؟ بالخره اونم میتونست نوعی مدیریت سکوهای آبی باشه دیگه و......
در آخر دعای روز دوشنبه :D
ایشالله جوری بشه که هممون یاد بگیریم هدفمون بالا بردن خودمون باشه بدون پایین آوردن رقبا.

درود
ممنونم از دوستانم که فضای یه بحث دوستانه رو رعایت میکنن و اجازه نمیدن از مسیر اصلیش خارج بشه

زئوس جان (شرمنده اسمتون رو نمیدونم) ضمن تشکر از لطفتون به من درمورد سوالتون باید بگم من فقط حرفی رو که جناب فائقی زدن رو استناد قرار دادم و شائبه ای رو که برام بوجود اومد مطرح کردم و گرنه قصد اینکه همه نتایج بازی ها مدیریت و کنترل شده هست رو نداشتم . البته دوستمون هم منظور منو رسوندن که ممنونم ازشون . من یادم رفت به علیزاده اشاره کنم . اون بازی بدون شک یکی از تلخ ترین خاطره های دربی برای هوادارن استقلال هست که هیچوقت از یادشون نمیره .
الان اینجا یه بحثی درباره اون دربی 9 نفره بوجود اومده بود و بدون اینکه اون قضیه حل بشه یه شائبه دیگه از حرف های فائقی برای من بوجود اومد . این موارد آدم رو جداً دلسرد میکنن از دنبال کردن فوتبال تو این کشور البته منظورم همین یکی دو موارد گفته شده نیست منظورم کلیه و حال و روزیه که فوتبال کشورمون داره رو من میگم.
باور کن بارها شده به خودم گفتم دست از سر دنبال کردن فوتبال داخلی بردارم اما نتونستم ! اونم به خاطر علاقه قلبی هست که از بچگی و نوجوانی با من نسبت به این تیم آغشته شده . نمیدونم اینجا به کدوم یکی از دوستام گفته بودم که بعد از کنار رفتن رونالدوی برزیلی , فوتبال خارجی هم دیگه برام تموم شد و نتونستم کسی رو مثل اون دوست داشته باشم اونم با تمام احترامی که به ستاره های امروزی فوتبال قائلم اینو میگم .
الان دیدم علی جان تو پستشون گفتن چه نفرت ها که برای کل کل کردن بین هواداران دو تیم انجام نمیشه .. واقعاً سوال اصلی اینه چرا ؟ کل کل برای چی برای فوتبالی که ذره ای اهمیت به طرفداراش قائل نیست ؟ بله اگه این دو تیم الان در جای دیگه ای تو این کره خاکی بودن قطعاً رفتار ها و نوع برخورد ها باهاش عملاً جور دیگه ای بود و ارزشی که برای من و شمای هوادار فوتبالی قائل بودن خیلی بیشتر از این ها بود چون هوادارای اینجا رو هر جای دیگه جز اینجا روی سزشون میذاشتن ولی اینجا ...
شاید اون موقع میشد به خودمون قبول کنیم که کل کل ارزشی داره ولی الان آیا واقعاً ارزشش رو داره ؟ هواداری که اصلا در رخ دادن اتفاقات تیم مورد علاقش هیچ نقشی نداره هیچی رو جز افسوس نداره و دیگر هیچ !

درود دوباره...

ارادت علی جان ..

ببخش اگه پستت رو برای طولانی نشدن پستم کوت نگرفتم , باید در موردت بگم از اون دسته از انگشت شمار هواداران فوتبال مایی که جز احترام و منطق چیز دیگه ای رو نمیشه توی پستات دید و پیدا کرد . باعث افتخاره هم پست شدن باهات .. این رو بدون تعارف میگم .

با تک تک حرفات هم موافقم و بحثی هم درش ندارم اما بذار عرض کوچیکی هم من داشته باشم اونم اینه که زحمت ها و تلاش های فتح الله زاده برای استقلال و شادی دل هواداراش رو هرگز نمیشه نادیده گرفت حتی با اینکه با خیلی از رفتاراش میشه مخالف بود ولی این مورد رو نمیشه منکرش شد و اگه هم میبینی گاهی طرفدارای احساسی فوتبال ما همه رفتاراش رو از روی تعصب و احساس تایید میکنن فقط بخاطر کارهایی هست که واسه هوادارا انجام داده نه تایید حرکات و رفتاراش .

اگه سر دوستان رو درد آوردم پوزش میخوام.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود و سپاس آرین جان...

ما هوادارها کاری جز حمایت نداریم که بکنیم... چه از فتح الله زاده محبوب و چه از خطیب بی خاصیت... درد اینجاست که مدعیان چرخاندن چرخ معیوب فوتبال داخلی، خودشون چوب لای همین چرخ لنگ میذارن و ژست حق به جانب میگیرن. درد من این نیست که من و شمای هوادار چرا از تیممون دفاع میکنیم. این تنها کاریه که ازمون برمیاد. درد من اینه که اونها سوار بر این موج احساسات ناگزیر، ما رو به سمت نفرت و دل کندن از همین فوتبال پیش میبرن... نقض غرض به معنای کامل...

ارادت

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

من اول یه بحث دستگرمی دارم :دی تا بعد سر فرصت بیام سر بقیه موضوعات عنوان شده

اول اینکه شرط بقا در مدیریت فوتبالی ما در کل چیز هچل هفتی یه ! چون اصلا چیزی که نیست ورزشی یه ! هر قدرتی که بر مسند باشه یکسری مدیر رو به این دو تیم تزریق میکنه که حتی اگه خیلی موفق هم ظاهر بشن تضمینی نیست که چهار صباح دیگه هم در اون سطح مدیریتی باقی بمونن ، پس مدیر عامل این دو تیم یه زمان محدودی که اصلا معلوم نیست چقدر هست رو پیش روی دارند تا از خودشون کارنامه بجا بذارن مثلا همین آقای فتح ا... زاده ما هم که بنا به تعاریف جدولی تیمش موفق عمل کرده ممکنه براحتی پس فردا بره کنار و آقای ایکس بیاد جاش ! به همین راحتی ..

پول و پله و بودجه حساب کتاب داری هم نیست که مثلا بگن امسال مثلا 5 میلیارد به استقلال داده میشه 5 ملیارد به پرسپولیس ، و واقعا سر زمان مشخص و با مبلغ یکسان به هردوتیم واگزار کنن . پول های ریخته شده تو این فوتبال قربونش برم حرفه ای ما رو هم که نگو و نپرس ! مادر بگرید !! پس این آقایون مدیر عامل برای کارنامه و بقا " باید " از هر امکاناتی که میشه و میتونن استفاده کنن ، پس باید اول از همه دست به دامن " رابطه ها " بشن ، و به قطع هر دو طرف از هر کانالی که بشه استفاده میکنن ، تا وقتی که امورات بگذره مشکلی نیست ولی وقتی حریفی وارد گود میشه که چپش حداقل ظاهرا با امکاناتی که در اختیار داشته بیشتره یه جوری این توازن احتمالی رو بهم میزنه و اصلا چون قبلا اون طرف کانال هاش به خطر نیفتاده بوده نیازی هم به صحبت نمیدیده ولی وقتی قافیه رو برای جولان خودش محدود شده میبینه دست به اعتراض میزنه

من به شخصه " تو این فوتبال درب و داغون و بی حساب و کتابمون " همچین پلتیک های ژورنالیستی برای تصاحب میدان رو با توجه به پیش فرض هائی که گفتم اصلا عیب نمیبینم چون تو فوتبالمون چیزی بنام " تقسیم عادلانه بودجه و سرمایه " رو اصلا نمیبینم ، شما میبینید ؟!

لب کلام فتح ا.. زاده هم اگه رانتی داشته استفاده کرده و میکنه ولی وقتی دست رویانیان رو بازتر میبینه جنگ سرد رو شروع میکنه بر عکسش هم انجام میشه ، این میگه بی ام و ی فلانی اون میگه نکونام n میلیاردی ، هردو هم میخوان خودشون رو مظلوم نشون بدن و در لفافه توان و بازده مالی خودشون رو بیشتر کنن و تا اونجا که بتونن هم برای ضربه زدن به هم و سنگ انداختن جلوی حریف استفاده میکنن .

ولی به نظرم الان دیگه فتح ا... زاده داره بیش از حد وارد حاشیه میشه و بهتره بجای دست گذاشتن روی مقولاتی که رنجش هواداران حریف رو بهمراه داشته باشه به بهینه ساختن تیم خودش بپردازه .

راجع به این بحث اخیری هم که عنوان کرده به نظرم " شرایط فوتبال ما " این پتانسیل رو داره که اصلا هیچ نتیجه و رقمیش صحیح نباشه ! چون توش رسمه که " همه حرف بزنن " و چه واقعا حرف بزنن و یا واقعا حرف نزنن باز خودمون همیشه این توهم رو داریم که " نکنه حرف زدن ؟؟؟! " حالا چه ایکس برده باشه چه ایگرگ .

ولی درکل حرفی رو میتونیم " حساب " قلمداد کنیم که براش " مدرک دادگاه پسند " داشته باشیم ، تو اون جریانات فوتبال ایتالیا اگه اشتباه نکنم فایل صحبت تلفنی مورد بحث هم موجود بود حتی ، ولی الان با تقی به نقی گفت چی گفت ! به هیچ جا نمیرسیم ، پس وقتی نوع دوم جلوی ماست بهتره سکوت اختیار کنیم و به این کشتی زوار در رفته فوتبال کشورمون تبر نزنیم !

این بود فاز اول انشا ی من :happy:

پاینده باشید ..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

من به شخصه " تو این فوتبال درب و داغون و بی حساب و کتابمون " همچین پلتیک های ژورنالیستی برای تصاحب میدان رو با توجه به پیش فرض هائی که گفتم اصلا عیب نمیبینم چون تو فوتبالمون چیزی بنام " تقسیم عادلانه بودجه و سرمایه " رو اصلا نمیبینم ، شما میبینید ؟!

فرزاد جان با همه صحبتهام موافقم ، ولی با این یه تیکه به شدت مشکل دارم .
و ضمنا یه سوال هم دارم تقسیم عادلان بودجه و سرمایه یعنی چی ؟ یعنی مثلا اگر شخص من با سعی و تلاش و یا اصلا با رابطه هام تونستم سرمایه ای به دست بیارم اونوقت باید بیام این رو تقسیم کنم با مثلا شخص شما ؟
و اونوقته که شما به جای اینکه بری تلاش کنی و حتی رابطه برقرار کنی راه به راه باید پلتیک ژورنالیستی بزنی که ما نداریم و تو دارا؟ و جنگی راه بندازی که در حق من جفا شده ؟

عزیزم تو هم میتونی از رابطه هات استفاده کنی ، کلی هم که ادعای تفکر اقتصادی داری. مگه جلوی شما رو گرفتن . بفرمایید این گوی و این میدان والا اینکه همش غر بزنیم و از نداری خودمون بگیم که دیگه بحث میشه چیز دیگه ای فرزاد جان.

پ.ن 1: آرین جان مارو شرمنده خودت میکنی:blush:

پ.ن 2: علی عزیز خیلی از چیزهایی که در ذهن من بود رو بسیار شیواتر و کاملتر گفتند . قلبا تمام صحبتهای ایشون مورد قبول بنده هست.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تکرار مکررات هست ، فقط درباره جواب اینگونه صحبتها پست علی عزیز رو مجدد کوت می کنم . پاسخ در همین نوشته و قسمتهای بولد شده نمایانه.

من به شخصه به هیچ وجه همه کارهای رویانیان رو تایید نمیکنم. اگر به پست های من در تاپیک پرسپولیس رجوع کنید میبینید که عرض کردم "رویانیان نباید مصاحبه کنه..." بحث اساسا این نیست. در مجموع حرف من اینه که پشت همه این اظهار نظرها منافع شخصی خوابیده و بس. از هر رنگی هم که باشه. این حق هوادارهای استقلاله که با ثبات ترین و موفق ترین مدیر بعد از انقلابشون رو از ته دل دوست داشته باشن. اما کسی در اون جایگاه حق نداره با زیر سوال بردن عملکرد رقبا (از هر رنگ به ویژه قرمز) سعی در برگردوندن نظرها به سمت موفقیت های خودش داشته باشه. مثل این میمونه که شما یه خیابون اصلی رو با دقت و توجه آسفالت کنی (موفقیت های سالهای اخیر) و بعد بخوای به باور خودت به لکه گیری کوچه های فرعی بپردازی (نقاط ضعف سالهای گذشته). با توجه به این اصل که حافظه تاریخی مردم ما بسیار ضعیفه و وقایع رو به سادگی از یاد میبرن و منبع و مرجعی هم برای تحقیق درباره درستی وقایع وجود ندار (عموما) ، کسی مثل فتح الله زاده، آگاهانه دست به چنین اظهار نظرهای شائبه برانگیزی میزنه که هیچوقت قابل رد یا اثبات نیست. انگیزه علیزاده از اون پنالتی، کم کاری الله وردی در دربی سال 52، شل گرفتن استقلال در دربی 9 نفره و و و ... هیچکدوم با ادله و مستندات قابل رد یا اثبات نیست. بنابراین مطرح کردن چنین مطالب موهومی، تنها و تنها به قصد تحریک افکار واحساسات رنگی هواداران دو طرف عنوان میشه و نیتش به احتمال فراوان موج سازی هست.
کدوم بازیکن سابق استقلال هست که در برابر موج ایجاد شده توسط مدیرعامل محبوب آبی ها نظر مخالف بده و خودش رو خراب کنه؟ طبیعتا در چنین فضایی شما نمیتونید از کسانی که خودشون ذینفع مساله هستن شاهد بیارید. عکس العمل سعید فائقی در اون بازی رو که دوستمون هم بهش اشاره کردن من کاملا به خاطر دارم. برچه مبنایی سعید فائقی میتونه قاضی عادلی برای این اتهام باشه؟ اینها همه مسایل سهل و ممتنعی هست که برای کسب نتیجه کوتاه مدت، در مقطعی خاص عنوان میشه و بعد به دست فراموشی سپرده خواهد شد. اما اثرش در جدلهای کورکورانه هوادارن ساده دلی که چشم به چنین اظهار نظرهایی دارن تا مدتها باقی میمونه و تدریجا به "باور" تبدیل میشه. اوج این احساسات جمع میشه در ذهن هواداری مثل مرحوم ساجدی که طاقت باخت تیمش رو نداره و متاثر از چنین اتمسفرهایی در طول سالیان دراز، ارزشمند ترین داشته اش رو فدا میکنه.
رفقا بحث من اینه. موج سازی و سوار شدن بر اون موج برای رسیدن به اهداف کوتاه مدت، چیزی جز ضرر و خسران برای جامعه به همراه نداره. کسی مثل علی فتح الله زاده و افراد همقطارش خواسته یا ناخواسته موجب چنین زیان هاییه. حالا برای رفقای آبی دوست محبوبه؟ فبها. این جریان سازیها نه از بار واقعیتهای جامعه ما کم میکنه و نه چیزی به عزت و جایگاه استقلال در فوتبال ایران اضافه. بپذیریم که نتیجه چنین رفتارهایی، ضعف اعتماد متقابل اهالی فوتبال، ضعف روابط سازنده برای رشد فوتبال داخلی، ضعف قطبهای پایدار و اصلی فوتبال ایران و در نهایت ضعف فوتبال ملی ما خواهد بود که ماحصلش رو در تیم ملی و کیفیت بازیکنهاش و جایگاه فوتبال ایران در آسیا و جهان شاهد هستیم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

برای من بسیار بسیار جالبه که همه بازیکنهای عزیز استقلالی اون سالها بصورت خود جوش بعد از این همه سال به یاد وقایع بین دونیمه اون بازی افتادن! :دی ... آقایون جو بازی با برد یک بر هیچ شما عزیزان که به هم نمیریخت... با برد 1-0 باز هم ما میتونستیم مدعی باشیم که از تیم فراقدرتمند شما 9 نفره یه گل خوردیم و این باخت نوعی پیروزیه... حالا بماند که به ادعای عزیزان اونقدر قدرتمند بودن که میتونستن 11 نفره 6 تا بزنن... کلاهم رو برای این جوانمردی بی سابقه برمیدارم... شما قهرمانان فیرپلی همه تاریخ فوتبال بودید... سپاس بی کران... :دی

پاینده باشید

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درود

برای من بسیار بسیار جالبه که همه بازیکنهای عزیز استقلالی اون سالها بصورت خود جوش بعد از این همه سال به یاد وقایع بین دونیمه اون بازی افتادن! :دی ... آقایون جو بازی با برد یک بر هیچ شما عزیزان که به هم نمیریخت... با برد 1-0 باز هم ما میتونستیم مدعی باشیم که از تیم فراقدرتمند شما 9 نفره یه گل خوردیم و این باخت نوعی پیروزیه... حالا بماند که به ادعای عزیزان اونقدر قدرتمند بودن که میتونستن 11 نفره 6 تا بزنن... کلاهم رو برای این جوانمردی بی سابقه برمیدارم... شما قهرمانان فیرپلی همه تاریخ فوتبال بودید... سپاس بی کران... :دی

پاینده باشید

من ترجیح دادم پست ها رو پاک کنم تا قضیه ادامه پیدا نکنه.احساس میکنم از حالت جدی خارج شد :دی
موفق باشید

بالا